![]() |
Cogu ayetleri ya inkar ediyorsunuz yada
görmezlikten geliyorsunuz! Ona verilen yetkiler, kurandan baska bir kaynagin daha (hadisler) oldugunu acikca ortaya koyuyor!
Sende IN"s"in.. |
evet onun icin peygamberimizin sözlerine
uy! o nasil namaz kilincagini anlatmis, onun gibi kil mesela. hangi et helal hangisi degil söylemis, CÜNKÜ BU YETKIYI ALLAHTAN ALMIS..
ister kabul et ister etme! |
YANLIS, Diplomasini, Proflugunu SATIN
alanlarda var. Ehliyetini bir defa direksiyona oturmadan alanlar var!
|
HAYT, küfür eden biri nede söylermis :O)
sen cok daha az ediyorsun sanki.. hadi ordan! düs önüme, yikil karsimdan :O)
seninle ancak oyun oynanir, sende oyuncak böbek rolünü alirsin! :O) Bantlisindan, hep ayni seyi tekrar edenlerinden :O) |
Onlarin kimin parasiyla oraya geldigini
bir arastir sen :O)
Ben, yasim itibariyle, SU AN prof olsam, dünyanin en genc Profü olurum, ama egal :O) Sen anlamzsin zaten :O) |
NA KADAR AHMAKSINIZ...
MÜSLÜMANLARI BIRBIRINIZI YIYORSUNUZ...
DISARIDAN ISLAM DÜSMANI BIRISI BU SATIRLARI OKUSA, VALLAHIDE BILLAHIDE ADAM DERKI: "Bu kadar salak ásalak bilgisiz cahil müslüman varken BANA gerek yok der..." DEVAM EDIN KOCA BUDALA AHMAKLAR !!!!!!!! Hocaniz...! |
ALLAH RIZASI ICIN BIRAZ SUS SUS !!!
YAHU AMACIN NE ! SAVUNMAYA KALKTIKCA BATIYORSUN !!!
SUS BIRAZ DINLEN GIT GEZ KIZ TAVLA NE BILEYIM NE YAPACAKSIN DONDURMA YEEEE, AMA SUS !!! |
Yakup Hocanin tirnagi olamazsiniz... o.T
ohne Text
|
Her Prof adam olamaz, her diplomalida
olamaz! Cünkü Bazilari Bayan oluyor :O) [beni bayan bir profümde vardi ;O) ]
Almanyada Islam inkar edipte Islamwissenschaften okuyanlar var.. Bunlar önlerindeki "Profun" yorumuyla yetisiyor, bunlarin yorumu nasil olur sizce? Bir misalmi? TVde Islam "gewalttätig" bir dindir diyen bir "Islamwissenschaftler" cikti! Buna ne diyeceksiniz? Yoksa Islamda gercekden cocuklari, kadinlari yaslilari öldürmü diyor? Bu adamin Diplomasinin degeri sizce ne? Onun ders aldigi, bu düsünceyi asilayan, Profün degeri ne olabilir? O kadar mühendis var! Ama adamlarin yaptigi evler bozuk cikiyor, adamlar CIMENTOda ondan bundan CIMBIZLADIKLARI icin dogru dürüst bina bile insa edemiyorlar.. burdaki ve sözde "prof ve alimlerin" cimbizligida ancak bozuk bir düsünce ortaya cikarabilir, mesela namazda türkce konusabilirim (namazi bu aslen bozar, ama neyse), peygamberimizin kildigi namaz 1400 sene önceki kilinis sekli (evet o türkce olarak kilamazdi, türkcesi varmiydiki?) Melek diye bir sey yokmus diyenler bile oluyor.. Kuranda gecen hayvan etlerinden baskalari yenilirmis, yani peygamberimize verilen yetikiyi inkar ederek, bize esek eti, solucan yedirmek isteyenler var galiba! |
Enis ammada yaptin...
ATATÜRK war Moslem
|
Enis ammada yaptin...
ATATÜRK war Moslem
|
Yanlislarina devam etsinler diyemei?
Sen nasil hocasin? Ben sadece uyduklari insanlarin nasil insan oldugunu sunan makaleleri, onlarin nasil bir anlayisa sahip oldugun ortaya koyan bilgileri milletten esirgememek istedim. ZALIMLER karsisinda susmakmi lagzim? SEN NASIL HOCASIN? Nickin Hoca diye, kendini hoca zannetmen.. bilmem nasil oldu..
Haci/Hoca nicki takip burda o insanlari kücük düsürecek tavirlarda bulunanlar var.. yani benzetmek gibi olmasinda.. |
Enis, namazin sartlari ile...
önceki ve icindekiler ile, söyle "kildigin" namazi tarif etsene bir zahmet. türkce ettigin dualari yazarsan sevinirim :O)
Hani sadece Kurana göre kiliyorum demistinya.. Kuran türkcemi yazilmisti? Bana onuda bir aciklayiver :O) |
Yanlis bilgi..
verdigim bir yazi varsa, düzeltiverirsen memnun olurum! ;O)
|
ayetlere akli selim bir göz ile
bakildiginda, Allah inananlara vahy hakkinda süphe edemiyeceklerini ifade etmekte. bunun yaninda Allah peygamberin insanlara teblig ettigi Allah"in ayetlerinin peygamberinin uydurdugu ayetler olmadigini eger öyle birsey yapmis olsaydi Allah böyle bir peygambere neler ile cezalandiracagini beyan etmekte.
Yani Müsriklere denilmekte ki eger sizin iddia ettiginiz gibi peygamber bunlar yani kuran ayetlerini kendi kafasinda uydurmakta degil. uyduran bir elcinin sonuda böyle olurdu. bunun haricinde hadis geleneginde uydurulan hadislerin mevcut oldugu konusunda kimse süphe etmiyor. imam buhari kendisi bu konuda yogun caba gösterdiginide ifade etmekte. bir olumsuzlugun varligi lakin diger olumluluklari gidermez. bu sakat mantiga göre otoyolda hizli ve sorumsuz araba kullananlar var diye otoyollari kapatmanin anlami olabilir mi yada araba üretimini hepten yasaklamanin anlami olabilir mi? tabii ki olamaz. Ama Allah"in peygamberin peygamberin dinini yasayan insanlara örnek. sadakanin ve zekatin ne demek oldugunu yasayip insanlara gösteren, Allah kul olmanin ne gerektirebilecegini insanlara yasayarak ögreten peygamber. bu peygamberi ögretileri peygamberin kurani yorumlamasini göz ardi edipte ynö ye yapismak kadar aptalca bir tavir olabilirmi? kim kurani daha iyi daha mükemmel anliyabilmistir? Peygamber mi yoksa ynö mü? hurafelere gelince, bunlar peygamberi yorumu peygamberin düsüncelerini hepten inkar edince cözülecek bir sorun degil. |
sen piyasada dolasmiyormusun?
böyle olduguna göre bu müsriklerden birtanesi de sensin. senin yasadigin dinde islam degil. cünkü su an tc pazari senin gibi hiyarlari sunmakta.
|
Bir hoca olarak, melekleri inkar eden
biri müslüman olabilirmi?
2. Kuran peygamberimize hüküm verme yetkisi vermedi diyerek, kurani kerimin ayetlerini inkar eden bir insana müslüman denilirmi? 3. Müslüman reenkarnasyona inanirmi? 4. namazda türkce konusmak namazi bozmazmi? 5. Kurani Kerimde, Kurani bütünü ile ele almayip, kendi arg niyetlerini desteklemeye calisan ve diger insanlari yoldan saptirmak isteyenler icin ne diyor? 6. Namaz 3mü yoksa 5 vakitmidir? 7. Kuranda namazin sadece 2 rekat olmasi gerektigini söyleyen ayet varmidir? 8. Kuran örtünmeyi (kadin veya erkek icin) emretmiyormu? 9. Kuran ile Peygamberimizin Sünnetini ayirmak mümkünmü? Peygamberimiz Kurana ters bir sey yaptimi? |
kurandan bir ayet gösterirmisin lütfen
her namazin iki rekat kilinacagini gösteren?
|
persönlich olmaya devam etmisken
insanin kisiligi önemlidir, mesela peygamberimiz kisiligi de cok önemli idi, Allah sizin gibi karaktersiz kisileri secseydi insanlar daha teblige baslamadan o adamin sözlerini bitirirlerdi. niye cünkü üstün ahlak sahibi karakterli sahsiyetli haysiyet onur ve serefli namuslu ve temiz, hikmet sahibi bilge bir insan hakikat nedir bunlari kavriyabilir ve teblig edebilir.
sende bunlarin hicbirisi yok, a"si dahi yok. kuru bilgiler ile hakikat kavranmaz, hakikati yasayamayaz. iste sende bu tip zavallilardansin. onun icin savundugun fikirlerde senin gibi sakat. |
Peygamber öldü, itaat edemezsin diyenler
neden ATAM izindeyiz diyorlar? atalari yasiyormu? onun izinde gidiliyorsa.. dahada önemli olan peygamberimizin ardindan niye gidilmiyor/gidilmesin?
yoksa m. kemal peygambermiydi? |
Ben cok diplomaliz ustalar taniririm
diplomalilara tas cikarir !
Keramet diplomada degil. Ilimdedir ! Diploma sadece bir kagit parcasi ... |
Einstein Prof muydu !
????
|
KONUYU SAPTIRMAYALIM
LÜTFEN BENIM YAZDIKLARIMA CEVAP VERSENE FATIH
YA AZ ÖNCE YAZDIGIN ELBETTE BENDE KATILIYORUM VE AYNI ZAMANDA BU SENIN GÖRÜSÜN DEGIL ATATÜRKÜN GÖRÜSÜ YANI GENE ONDAN ALINTI YAZDIKLARIMA AMA CEVAP VERIRSEN SEVINIRIM |
ADNAN EVET SEREFSIZ OLMAK ISTEMEM CÜNKÜ
yakup hocanin birak tirnagi olmayi felanDA onun gibi serefsiz olmak isteyen kim??
onun gibiler ancak refah partisi icin MILLETIN PARASINI TOPLAR yarisini cebe atar alkolik ogluyla ilgilensin o ;-) |
Loo Hiyar Herif saygi saygi
Peygamerin izinde olmak onun elbiselerini giyinmek ve onun gibi tuvalet yada Sex yapmak degildir..... anlamadin gitti.....
Ataya gelince... onun gibi giyineni yada onun gibimi davraniyoruz.... Yahu sizler neden bu kadar GERICISINIZ ???? Neden kafayi yikatmissiniz...... aynen Bülent Arinc gibi |
Kiraaat cocugum kiraat yani Kurandan
okumak..... hepsi bu kadar.....
Sen Allah ibadet sitilini DINLESTIRMISSIN..... Aaaaa aaa aa a acayibim dimi ??? |
Yahu be adam.. senin ne isin var
Hiristiyan uzmanlarla.....
Iste böylesiniz.... Hiristiyanlarin ekmegine yag sürersiniz..... Ben sana ne diyorum ???? Sen daha iyi biliyorsan git TV de konferanslar ver...... ve al Yasar Hocani karsina... korkuyorsan, senin gibi olanlarin hepsini toplada git... veeeee ona sahtekarsin de ve TV de Kurani aciklayarak isini bitir...... Enis Üstadin sana öyle bir görev verdiki.... tüm asaletini bir araya toplasan bile, zerre kadar bir sey yapamayacagin görev... Ne demisler Allah tasiyamayacagimiz kadar görev vermesin |
Yahu be adam.. senin ne isin var
Hiristiyan uzmanlarla.....
Iste böylesiniz.... Hiristiyanlarin ekmegine yag sürersiniz..... Ben sana ne diyorum ???? Sen daha iyi biliyorsan git TV de konferanslar ver...... ve al Yasar Hocani karsina... korkuyorsan, senin gibi olanlarin hepsini toplada git... veeeee ona sahtekarsin de ve TV de Kurani aciklayarak isini bitir...... Enis Üstadin sana öyle bir görev verdiki.... tüm asaletini bir araya toplasan bile, zerre kadar bir sey yapamayacagin görev... Ne demisler Allah tasiyamayacagimiz kadar görev vermesin |
Ben dogrulari söylüyorum... anlamiyorsan
benim sucum degil... senin sucun
|
Zamansal edep cercevesinde istedigin
sekilde giyin... engelleyenmi var ???
|
Elbet tabi... baska bir seymi dedim
karisna bakin, Moslem oldugunu anlasilir...kimse karisiyla disarida gezmezken o karisiyla beraber gezen ilk DÜNYA MÜSLÜMANIDIR
|
zamana göre yorumlamak sudur
DINDE olmayan seyleri disari atip... orijinaline geri dönmektir....
Resülün arkadaslari DINI nasil anlamissa, sende o sekilde anlamaya mecbursun..... Olay bu kadar basitrtir |
Yasarci diye bir kavram yok
o saaadece bu olaylari baslatan ilk beyindir...
Sen kesinlikle o kara Hocalari savuynuyorsun |
Ben 4 tane kari istiyorum
nasil aciklayacaksin bakiim....
Istiyorum arkadas... ben 4 tane istiyorum... her gece bir baskasinda geceyi gecirmek istiyorum...... Engelleyenmi var.... haaaa Kurani senin gibi düpedüz okuyacaksak.. o halde ben 4 tane kari istiyorum... hatta 40 a kadarda cikabilir |
önce savas sonrada sabkasini giy
acaba Canakkalede vatan icin ölen o insanlar sag olsaydi o adama ne derlerdi merak ediyorum.
hangi dcevirde görülmüstür önce savas sonrada onun kültürünü al suanki Türkiye düzeninin ingiliz fransiz italya nin kültüründen ne farki varki o ata olmasaymis simdi ismimiz cono toni olurmus yahu sen coni nin toninin kültürünü almis onun gibi yasamiyormusun |
istersem 2 kilarim istersem 40 kilarim
ama senin gibi 4 dür yada 10 rekattir dayatmiyorumki.... yani olaydaki incelik burada.....
Artik namazin seklini milyon sefer acikladim... son kez söyliyeyim... Kuranda cesit cesit yerlerde namazin sekli veriliyor... Resülde bunlari toplayarak en güzel haliyle namazi tarif ettirmistir..... Yani HZ: Muhammedin kuran yorumudur |
YORULMAZ MÜCAHIT?
BU SAKATLARLAN KAFANI FAZLA YORMA OKULUNU OKU DIPLOMANI ALMAYA CALIS?
KAFANI FAZLA BURAYA TAKMA BENCE BU AHMAKLARA NE ANLATSAN NAFILE? DEDIKLERINI OKURLAR ONLAR ARADA SIRADA KASI YETER? |
Sorun neydi canim ???
Medyadaki Hocalarin daha kaliteli yada hespnin söyledikleri birbirini tutmasimi ????
Zamaninda Süleyman Hoca icin hiristiyan diyenler, simdi onun kitaplariyla yatip kalkiyorlar.... komik dimi |
Sorduk yaaaa
kirk seferde yazdik... emir örtünmektir....nasilmi ?? o kadinin kendisine birakilir... hüdür zamansal cercevede ve roplumsal edebe uygun sekilde kendisi istedigi sekilde giyinebilir....
Bende yakinda basima örtü takacagim... cünkü kizlar benim sacimi görüp zinaya giriyirolar..... Vaybeeeeee... demek saclar dudaklardan daha Erotikmis... vallahi hemso ich Küsse lieber Lippen als die Haare einer Frau..... |
bU MILLETIN ITALYANDAN FIRANSIZDAN
NE FARKI VARKI
CANAKKALEDE YATAN VATAN EVLATLARI KALKSA BUNLARIN YÜZÜNE TÜKÜRÜR O KOMUTANIN ANITINIDA YERLEN BIR EDECEKLERINDEN EMINIM? BU KÜLTÜR ICINMI SAVASTI ECDATLARIMIZ BU DÜZEN ICINMI SAVASTI EVLATLARIMIZ SENELERCE OKULLARDA PALAVRALARLAN MILLETI AVUTAN INGILIZ FRANSIZ COCUKLARI GELMIS BIRDE O KOMUTAN OLMASAYDI SIMDI SENIN ISMIN TONI CONI OLURDU DIYORLAR BREE AHMAK TONI DEN CONI DEN NE FARKINIZ KALDIKI TV LERI HICMI IZLEMIYORSUNUZ MILLETI HICMI SOKAKLARDA GÖRMÜYORSUNUZ? FRANSADAN DAHA COK DOMUZ ETI TÜKETEN AVRUPA ÜLKELERINE ALKOLDE TAS CIKARAN NAMUSTA AVRUPAYI GERIDE BIRAKAN BU ZIHNIYET TONI DENDE CONI DENDE SEREFSIZ? |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 17:46 Uhr. |