![]() |
ben simdi sevindim :p o.T.
ohne Text
|
SELCUKA nasil yuhhh cekdiler...
birde gs taraftarina laf atiyorlardi...
mehr sage ich nichts |
cimbomlusun normal o.T.
ohne Text
|
selcuk´a birkisim taraftarin yuh cekmesi
ni bende kinadim...
mac daha ortada futbolcunun moralini bozuyorlar... ama ondan sonra selcuk diye bagirmalari positifti |
nach der aktion war er schon..
weg vom platz
bir oyuncu takmazsa...alkisla geri vermezdi..yani das hat ihn schon mitgenommen... mir egal... |
samsunlu olsamda isterdim aynisi o.T.
ohne Text
|
*atsinlar*´da herkes öyle
gel gec demiyor..yok alex malex showlar..orasi avrupa sahnesi... :)
|
Seyirciler 60. dakikadan sonra
basladi miziklanmaya. Bosuna oyuncularin morallerini bozdular.
|
Ney dikkatimi cekiyor biliyor musun??
Hast du dir letzte das Besiktas Spiel angesehen??
Pancu war sehr gut drauf. Bir pozisyonda iki kisinin arasindan cikti, ben bile, nasil yapti dedim. Und das war kein Zufall, sondern gewollt. Spiker ne dedi?? Gar nix! Fener macinda nerdeyse tüm hareketlere "klas" diyor spikerler. Anlamadim gitti :)) |
brasilyaliya gencler :pPPpP o.T.
ohne Text
|
profesyonel bir futbolcu takmaz..
ama selcuk alkisla cevap veriyor....
|
o.T.
yazik oldu...bir gs´li olarak üzülüm, ispanyol basini türkleri yendik diyecekler...bu cok yazik keske fenerde eufa kupasini türkiyeye getirse, o zaman görür bu hiyar avrupalilar durumu...yazik ama hersey bitmis degil haydi fener dünyayi yener...
|
erotische Bildergalerie:)
hi, schaut mal in meine bilder galerie:) resimler cok güzel:)
|
Ah sizi ispanyakcilar, sizi !
Sevindiniz degilmi simdi???
Sevinin sevinin zaten baska sevinecek durumunuz yoktu :-) Dahada sevindiririz. Ama unutmayinki ... Fenerbache UEFA Cup"dan elenirse hem Lig"e asilacak hemde Kupaya ... o zaman acisini sizden cikaracak hehhehehhee Zaten ben size niye kizayimki ... ... ne demislerdi Fanatik reklaminda ? Kaninizda var ... ne var oldugu aciklamalarinizda belli idi ... ... zaten tarihinizede fevkalede iyi uyum gösteriyorsunuz! Isgal kuvvetlerini destekleyenlerin manevi cocuklarindan ne beklenirki??? hehehhehehehehe Hadi hayirlisi :-))) al" |
Erotik Filim :-D
... lütfen 18"den asagilar seyretmesin!
<a href="redirect.jsp?url=http://www.antu.com/FenerTv/FenerTVGoller.aspx?ID=250" target="_blank">http://www.antu.com/FenerTv/FenerTVGoller.aspx?ID=250</a> |
Tabiii renkleri sari kirmizi degilmi?
Acisini onlar cekecek hehehhehe :-)))
|
Haklisin ama ...
... tam hakli degilsin!
Cünkü o zamani hatirla ve bana o zamanin durumunu söyle! Yeterince Zaragozalilarin kendileri cok net önceden belirttikleri ... ligde fazla önem vermeyip ... en mühim UEFA Cup"da cok ileri gitmek istedikleri! Daum zaten o yüzden hem bizimkileri hemde medyayi bu yönde uyarmisti! Real Zaragozanin gercek yeri simdiki tabela olmadigina inanmiyormusun yoksa? Simdi maca gelelim ... ... dogrusu bizi yine cok kirdilar! BÖYLE GOL YENILIRMI YANI SIMDI ??? Bizim staddaki bazi SÖZDE taraftar grubu nasil kendisini Fenerbahceli olarak gördügüne kiziyorum ... ... zaten bizim Türkler kafami acaip bozdu ... birisi bir hata yapsin ... artik her ufak seyde üstüne giderler! Nasil seyrettigim kahvede hemen salaklar ona buna küfür etmeye basladi ... stad"da bile kendi oyuncumuza nasil islik calirlar!?! Skandal bu salataliklarin yaptiklar! Artik Antrenör biraksin bence! Hem o sözde taraftarlar hemde Spor Yazarlari yönetsin artik hem takimi hemde kulübü! Iyiki bir Aziz Yildirim otoritesi var! Yoksa ellerinde olsun yine Fenerbahce"yi 2002-2003 sezonundaki gibi darmadagin etmeye calisacaklar. Bosu bosuna bir yenilgi aldik ... ... tamam oynayipda kaybetmek gayet normal! Onlar acikca daha iyiydi deyip, yigidin hakkini verirsin! Ama böyle salak bir golün kurbani olunurmu? Hadi be ... al" |
Malesef sizin mac gec geliyor ... o.T.
ohne Text
|
"Bizde ispanyakiz!"
"Viva Espanya!"
"Ispanyada Türkiyeyi isgal etseydi keske!" "Saragossa Türk takimina nasil gol atti ama!" "Lütfen sizi 6azelsaray Lisesinde agirlayalim!" etc. "Kaninizda var" :-D al" |
O yuh cekip islik calan grubun yeri
belli!
Zaten orayi "dagitma" planlari bile vardi ... eminim simdi gercekten yönetim o grubu dagitir! Mahmut Hanefiyi de onlar bitirmek istemislerdi! Ama bütün stadyum nasil Selcuk diye bagirdigini duydunuzmu? Tamam gercekten hepimizi bugün Selcuk cileden cikartti! O baska birsey ... ama saha icinde oldugu zaman kendi oyuncusunu isliklamak, yuhalamak HAINLIKTIR! al" |
Selcuk gibi...
bir kazma bu fener takiminda nasil oynar anlamiyorum ben, gerci oynamasi bizim isimize yariyor, attigi 10 pasin 8 i rakibe gidiyor
|
siz önce bir derbi kazaninda...
sonra konusun
|
mac tahminleri 2. SAYFADA o.T.
ohne Text
|
hadi hadi:-)
eger sadece samsun taraftari isen eminimki istemezdin ama eger icinde galatasaraylik kani varsa isterdin:-)
|
Agzi olan konusuyoo, eli olan yaziyooo
bende yazcem iste !!!
Yaw Fener ürtüldü ehhh ne olmus ?? Birkere Fenerli oldunmu dönmezsin!! GS lileri görüyoruz yerine göre ;-) anlayana ..... anlamayana davul zurna nanaaaayt ;-) |
*nicht das ihr dann später o.T.
ohne Text
|
schade das es nur 1-0 war..
vielleicht kommt ihr ja noch echt weiter
hoffe mal nicht hehehee |
*kayseriii ihh ihh kayseri ih ih :p* o.T
ohne Text
|
bence yuh cekenler cimbomluydu :pPpP
oder?
:) |
ach tue nicht so..
sanki gs macinda...sen gs formasi giyip hakanin gol atmaisni bekliyordun gecen sene :)
simdi durum böyle olunca.... baslarsiniz....ispanya felan .. von mir aus könnt ihr gegen hapoel spielen...wäre dann auch für hapoel..ähm dann kannst du ja nix mehr sagen..weil es damals kein ISRAEL gab :pPPPP oder? :PpP |
arsena senin burda sirf tahmin..
verme hakkin oldugnu biliyorsun demi :o)
mucuxxxxxxx byeeee |
kes, seninde sifirdan sifir seyler
icin hakkinin oldugunu biliyorsun degilmi ???
Mucuxx ;-) |
Firatdan Tahminler
18 Şubat Cuma 20:00 G.Antep-Beşiktaş 1:2
19 Şubat Ctesi 14:00 A.Sebat-A.Gücü 0:1 19 Şubat Ctesi 14:00 İstanbul-Konya 1:3 19 Şubat Ctesi 16:00 Denizli-B.Ş.Ankara 2:0 19 Şubat Ctesi 19:00 G.Saray-Sakarya 4:1 20 Şubat Pazar 14:00 Malatya-D.Bakır 3:1 20 Şubat Pazar 14:00 Samsun-Ç.Rize 2:1 20 Şubat Pazar 16:00 G.Birliği-Trabzon 1:2 20 Şubat Pazar 19:00 F.Bahçe-Kayseri 3:0 |
Genau an DAS erinnere ich mich immer,
wenn ich Kayseri höre :))
|
Yenildiniz iste, hemde bal gibi :PPP o.T
ohne Text
|
o.T.
18 Şubat Cuma 20:00 G.Antep-Beşiktaş 1-3
19 Şubat Ctesi 14:00 A.Sebat-A.Gücü 1-0 19 Şubat Ctesi 14:00 İstanbul-Konya 0-2 19 Şubat Ctesi 16:00 Denizli-B.Ş.Ankara 2-1 19 Şubat Ctesi 19:00 G.Saray-Sakarya 2-1 20 Şubat Pazar 14:00 Malatya-D.Bakır 2-0 20 Şubat Pazar 14:00 Samsun-Ç.Rize 1-2 20 Şubat Pazar 16:00 G.Birliği-Trabzon 1-2 20 Şubat Pazar 19:00 F.Bahçe-Kayseri 3-1 |
ali günes, berkant und mustafa dogan
tolle jungs, oder?
die kannste alle in die tonne hauen! |
sanane
kim veriyor bu hakki sana... kizarsak biz kizariz ama sen karisamazsin ok????????
vatandas bildigin konu hakkibnda konus.... berkant olmasa kayseri macini alamazdik mustafa doganin kafa golü ile feneri yendik ali günes ile bircok maci kazandik.... o yüzden konusma |
in deutschland koennen die in der landes
liga spielen
|
Pek yakinda Sükrü Saracogluna ugrayacak
siniz.
Ondan sonra konusuruz tamammi? |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 17:25 Uhr. |