![]() |
biz birsey biliyoruzda konusuyoruz demi
:-)
zor zor bizi yenmek |
haksizligami???
peki hangi macda...hakem galatasaraya maci aldirdi diyebilirsin???
|
dur diyomya :p o.T.
ohne Text
|
rize maci
dakika 25´te on kisi kalacaktiniz.. wie wäre das spiel dann ausgegangen
|
federasyon"da kurtaramicak 6im bom u
insallah Trabzonspor hem bize hem de onlara karsi efendi top oynar..
ozaman hayatta olamaz cim bom sampiyon federasyonsuz trabzonsporlusuz cim bom 1990 yil dan öncek cim bom olacakdir 100süzlüge devam.. |
besiktas bu halinle denizliyi
9 kisiyle yenerse...cimbom 10 kisiyle yine alirdi rizeye karsi.
|
:) o.T.
ohne Text
|
Biz bunu yapiyoruz iste.. Feneride
yendik 9 kisiyle, Denizliyide. Sizin macada istersen 9 kisi baslayalim?
:)) |
sizin su döküntü halinizlemi
yeneceksiniz rizeyi... allahaskina hakem kirmiziyi bassaydi mac bitmisti o an:-)
|
:pPpP o.T.
ohne Text
|
TELEGOLDE yanal tartismasi..
yarin hakan sükürle - ersun yanalin basin toplantisi olacakmis.
hayirlisi. |
yanalin fermani bei fanatik
hahahaha adam diyor
SEN KIMSIN FERMAN YAPACAK PADISAHMISIN YANal diyor star tv spor müdürü hahahahaha |
YANAL = YANILGI
sonunda bu adamda öyle yanilacagizki, Dünya Samapanyasi yerine, Türk meyhanesinde üzüntü Rakisina kalacagiz......
Mit diesem Treiner werden wir die Qualifikation nicht überleben..... ayni zamanda Futbolcularda Formsuz ve biraz havali..... |
JimJohn kendi kendinlere ugrasiyor...
... onun icin yüklenmiyoruz hehehhhehhee
Zaten yerde zavallilar ve Hincal Uluc gibi bir 6assarayli bile alay ediyorsa ("6s alsa alsa Maradonayi alir") ... bizde fazlasiyla asilmiyoruz ;-) Cöplüktepe olayi olunca ama hala ben karsiyim! al" |
Uzun zamandan sonras bir BJK maci seyr-
ettim!
Ve cogunlukta haksizsin Bratcigim! CimJohnlu agabeylerimin birisiyle Besiktas macini seyrettik ... (o da eski Hakem) ... Ama bu oyunda hakem maci COK IYI yönetti!!! Evet hatasida vardi: bir degil IKI !!! Iki verilmeyen Penalti! Besiktas"a yapilan (görülse) nasil Penaltiysa, AYNISI Ersen Martin icin de gecerli! Gelelim Penalti pozisyonuna ... ... öyle hizli olduki bende cimjohnlu abimde hemen penalti dedik! Ama tekrarini gördükden sonra ... dogrusu tam kararli degilim ... ne kadar kalecileri Tümeri gercekten ayagina vuruyor veya vurmuyor tam belli degil. Bence ama yinede penalti cünkü Tümerin kosu yoluna "ihlal" ediyor ... yani cok riskli giriryor ... hizli olsa önce topa degecek ve kurtaris yapacak ... gec kalsa penalti! Simdi sen sari veya hatta kirmizi kart istiyorsun? 1. O pozisyonda kaleci ilen Tümer bire bir mücadeleye giriyorlar ve cok kisa bir anda Tümer "kazaniyor" ve görünüse göre faul almis oldugunu belirliyor hakem. O pozisyon tam kalenin ortasindada degil ... yaninda ve topun galiba Tümerin nereye attigini düsün! Sari ? Kirmizi ? 2. Ortaya dikkat etseydin bir Denizlili bir oyuncu daha varda ... mutlak bir golü bence önleyemezdi ama, "varligi" veya "olasiligi" sayiliyor. Bence penalti karari hakemin görüs acisinda dogru! (Cimjohnlu penalti degil dedi ...) SARI ve CIFT SARI KARTLAR ! Hepsi dogruydu! Burada hakeme bravo! Ronaldo: 1. Top yanindan atiliyor ve Denizlili bir oyuncu onu gecebilirdi ... kasti topu kesti. 2. Böyle pozisyonda bir gün bir hakemin cikip haddini asipta direkt kirmizi kart göstermesini bekliyorum! Yeter cogu oyuncularin yaptiklari bu hareket! (FB"de M. Aurelio da yapiyor) HAKEM FAUL veya baska birsey gördügü zaman CALAR! Sen faul veya bilmemne görmek istersen olmaz. Topu elinle alirsan cekersin cezasini! Bu pozisyonda top disari cikmadi! Acikca faulde yoktu! Suclu ariyorsaniz o da Ronaldo"nun kendisidir! Daha acikcasi Tümer"de göründü! 1. Hic bir sey söylemege gerek yok! 2. Sari kartini aldin ... ve niye hala hemde hakemin yakininda/önünde arkadan Denizlisporlu oyuncuyu tutup itiyorsun? Onun yaptigi resmen provoke idi! Ikinci sari karti yiyipde cikmasinda bassorumlu o dur! Direkt aklimda bunlar ... kritik anlar! Böyle zayif/ISTEKSIZ bir Denizli gercekten benim tuhafima gitti ... Bize ASLAN kesilen Rize"ninde nasil JimJohn"a böyle rahat (hemde kendi kalesine ...) goller yiyip de silinmek ... al" |
Söyleyin bakiyim hangi karar yanlis?
(Iki penalti pozisyonu haric!)
|
OK ...
Pascal Nouma:
Wenn ich ehrlich bin, hat da die Führung abgewartet ... je nach Entscheidung der T.F.Föderation hat sie selbst entschieden. Ich habe auch den Eindruck, dass da noch mehr dahinter war als nur der Vorfall für sie hergab ... Vielleicht solltet ihr ihn mal fragen, WAS er mit seiner "Gestik" eigentlich euch sagen wollte? ;-) LOL Die überlange Sperre seitens des Verbands war übertrieben gebe ich zu! Aber so ist man in der Türkei halt, SCHEINHEILIG! Hör dir die Flüche an und sonstwas ... >"P.v.H.: hätte eine Strafe verdient!" Ich hätte ihn deswegen trotzdem bestraft! Wenn er schon beim weggehen flucht, dann soll er nicht so eine Gestik machen. Die Fussballer wissen wohl immer noch nicht, dass sie im Rampenlicht stehen und ALLES gesehen wird! John Carew: Kuck dir mal wirklich noch einmal die eine Situation an oder führe sie dir vor Augen ... Ok beim rausgehen wäre eine rote Karte vielleicht übertrieben, aber in der anderen Situation wäre sie 100% berechtigt gewesen! Wieso hat er sich nicht dazu geäussert? Was ich wirklich von euch und natürlich hätte ich es am liebsten von den Besiktas Spielern gewusst ... hören möchte ist: WARUM HABT IHR SO VEHEMENT PROTESTIERT !?!?!? al" |
Abartma Brat ;-)
Bu sefer bende seyrettim ;-)
Denizli"nin böyle hic isteksiz olmasini neye bagliyorsun ? Ben Aziz Yildirim"a hehehehhehehehe ... Denizlisporlular bunu demislerdir: Bize TESVIK PRIMI vermezseniz bizde böyle oynariz hehehhehehehhehe :-D Erschreckend schwach Denizli! Ihr habt sie bei gott nicht an die Wand gespielt! Tümer war gut und Veysel hat sich sehr bemüht! Der Rest !?!? Ibrahim Üzülmez ... Ali Günes ... ve bilmem kimler !??!?! Yapma etme abarta Brat ;-) Yoksa insanlar gözlerini daha fazla Besiktas"a takacak ... o zaman cogu sey gözönüne cikar. Hatirliyorsan, zamaninda tek 6S, BJK ve FB maclari televizyondan veriliyordu! O zamanlar Trabzon"u sözde "derbilere" kadar iyi saniyorduk ... Cumartesi bende seyrettim Besiktas"i ;-) O kadar iyi degildi ... al" |
FLASH YENI TRANSFER CEM BAKI !!!
LOL
|
Tja ... stimmt nicht so ganz Kes ;-)
Du vergisst, dass zuerst ein Besiktas hätte einen Elfmeter bekommen müssen ;-)
|
peki sana soruyorum ali?
eger birinci penaltiyi vermis olsa ronaldo o kirmizi karti yiyecekmi macin kaderi degismeyecekmi?????
top disari cikmis cikmamis önemli degil, yan hakem top cikti diyor hakem oyunu devam ettiriyor... ya topun cikip cikmadigini kim daha iyi görür yan hakemmi orta hakemmi? o zaman eger yan hakeme uysa ronaldo cift saridan kirmizi yermiydi???? tümerin penaltisi olur olmaz ama penalti oldugu zaman vede adam topa degil tümere direk giriyor.. degiyor degmiyordasn konusmuyorum.. bu o zaman benim icin kesinlikle bir karrtir.. peki ya mac boyu neler oldu, besiktasla denizliye ayni calinmadi.. besiktas faul yaptimi hemen caldi.. ama aynisini denizliye uygulamadi.. ersen martinin kac kere faul yapti calmadi..sonra en son pozisyona gidelim... o pozisyonda iki durum vardir.. ya penaltidir, yada penalti degilse oyuncu hakemi kandirmak istediginden sari kart yemesi lazim.. hani nerde bu uygulama.. ne penalti veriyor, vermiyorsan ersen sahtekarliktan sari kart yemesi lazim, yani bu durumda sari karti oldugundan sari kirmizi olurdu.. simdi ali sana soruyorum? macin macinda kesin penaklti verme, yan hakeme uymayip oyuncuyu sari kirmizi ile oyundan at, daha sonrada macin sonunda kritik olayda kesin bir kara verme..bu mu iyi yönetim? bu mu oyun süperdi? |
söyle diyelim
neden denizli kötüydü oynatmadik onlari, savastik.... simdi besiktasta kim vardi diyordun, macin 20. dakikasinda 10 kisi kaliyorsun nasil istedigin oyunu kurabilirsin..ilk 20 dakikada 4 sansimiz vardi birde penaltimiz...yani onbir kisi ileyken... ikincisi 65. dakikadan sonra 9 kisi kaldik, peki burada nasil futbol oynayacaksin????
yine söyliyorum besiktas´i yenecek takimi bilmiyorum:-) |
söyle diyelim
neden denizli kötüydü oynatmadik onlari, savastik.... simdi besiktasta kim vardi diyordun, macin 20. dakikasinda 10 kisi kaliyorsun nasil istedigin oyunu kurabilirsin..ilk 20 dakikada 4 sansimiz vardi birde penaltimiz...yani onbir kisi ileyken... ikincisi 65. dakikadan sonra 9 kisi kaldik, peki burada nasil futbol oynayacaksin????
söyle diyelim
söyle diyelim
söyle diyelim
söyle diyelim
söyle diyelim
Hakan ve Song İspanya"ya gitti..
Galatasaraylı futbolcular Hakan Şükür ve Rigobert Song, Güney Asya"daki Tsunami felaketzedelerine yardım için yarın yapılacak maça katılmak üzere İspanya"ya gitti..
FC Barcelona"nın Nou Camp Stadı"nda oynanacak ve geliri felaketzedelere bağışlanacak maçta yer alacak iki futbolcu, çarşamba günü İstanbul"a dönecek. Yardım maçında, FC Barcelonalı Ronaldinho"nun oluşturduğu ve Güney Amerika ile Afrikalı oyuncuların yer aldığı takım, AC Milanlı Shevchenko"nun oluşturduğu Avrupa Karması karşı karşıya gelecek. Kaynak: ajansspor.com |
Hakan’ın dedesi vefat etti...
Galatasaraylı milli futbolcu Hakan Şükür´ün vefat eden dedesi Hakkı Şükür, Adapazarı´nda toprağa verildi.
Kaynak: ajansspor.com |
hakan sükür gittimi???
hmmm dedesi vefat etmisdi..war ja nicht sicher ob er mitspielt.
|
Hehehhehehe
... o kadar kötü mü Besiktas"in durumu, "savunmayi" atak olarak yapiyorsun?
Af edersen ama, Besiktas hala kötü! Belki Riza biraz canlandirma getirdi ama oyunculariniz hala aynilari. Denizli hat praktisch nicht gespielt, ein ZAHNLOSER Tiger! In ein paar Wochen spielen wir gegen Denizli, wenn sie SO gegen uns spielen, dann wird das 6-0 was ich traditionell tippe richtig sein. Aber gegen uns werden sie nicht SO spielen. Da bin ich mir sicher ... warum, weshalb ... darüber lässt sich diskutieren! Wieso hat eigentlich Riza nicht auch gegen CimJohn die Mannschaft von der Tribüne oder übers Handy und Liveschaltung geleitet? ;-) ... und NOCHMAL der Schiedsrichter hat insgesamt eine GUTE Leistung erbracht! Bis auf die beiden nicht gegebenen/erkannten Elfmeterpositionen. Ihr seid immer noch die gleiche Gemütsverfassung zu haben wie NOCH letztes Jahr! Wieso kritisiert keiner TÜMER ??? Absichtliches = SINNLOSES GELB KASSIEREN !?!? Dann auch noch vor den Augen des Schiedsrichters gerade nach der 2. Gelben SCHREIEN !???!?!? Er hat eure Mannschaft bewusst ein Mann weniger spielen lassen! Ist das ein Profi??? ZU Ronaldo ... erstes Hand MUSSTE er machen! Das riskiert ein Abwehrspieler ... da sonst der Stürmer von Denizli durch wäre. Aber WAS sollte die ZWEITE !?!??!?!?!?? Wie DU sagst, war es nicht! Passt auch nicht! Der Hauptschiedsrichter muss im Spiel eine "Diagonale" laufen ... die Linienrichter sind deswegen immer auf der anderen Seite als der Schiedsrichter selbst. In der Situation, wo der Linienrichter aus gesehen haben will (deiner Ansicht nach!) war nur der Schiedsrichter selbst in der nähe des Balles! Der eine Schiedsrichter befindet sich dann auf der anderen Seitenaussseite mit dem Strafraum vor seinen Augen und der zweite befindet sich BESTENFALLS an der Mittellinie! Rate mal wer da dann wohl immer noch die Entscheidungsgewalt hat? Nichtsdestotrotz, wie MUSS Ronaldo praktisch an der Eckfahne den sterbenden Schwan machen und dann auch noch ABSICHTLICH sich auf den Ball fallen lassen und mit beiden Händen den Ball umarmen? Habt ihr im Training keine Bälle? Wollte er es deswegen so sehr haben und mit dem Ball kuscheln oder was!?!?! IHR solltet bald endlich mal eure EIGENEN Spieler disziplinieren! Das ist euer HAUPTPROBLEM! al" |
yaaa hakem iyiydi deme
adam verdigi önemli kararlarla maci katletti o kadar:-)
tümer´e gelince ilk sariyi aldiktan sonra kirmizi yiyeceginden adim gibi emindim, hatta baktigim arkadaslarada söyledim tümer kesin kirmizi yiyecek forma cikarmasi hataydi diye... ronaldo´ya gelince düsüncelerim hala ayni bir degisiklik yok.. besiktasim vede rizam manyak top oynuyor.. kiskanmayin, arti bu denizli niye futbol oynuyamadi bunu bi sor kendine??????? biz oynattirtmadik, biz izin vermedik o kadar:-.) |
Kirmizi kart yemeseydik 6-0i görürdün
belki!
:)) |
TAHMIN YARISMASI -> 20. Hafta SONUCLAR
Selam Arkadaslar!
Asagida bu haftanin sonuclari, yarismanin genel Puan durumunu ve katilimi okuyabilirsiniz. Yanlisliklari önlemek icin herkesten kendi Puanini tekrar hesaplasin! Haftanın sonuçları: 12 Şubat 16:00 Ç.Rize 0 - 3 G.Saray 12 Şubat 16:00 A.Gücü 2 - 2 Kayserispor 12 Şubat 16:00 Konya 3 - 0 Samsun 12 Şubat 19:00 Beşiktaş 2 - 0 Denizli 13 Şubat 14:00 D.Bakır 1 - 0 A.Sebat 13 Şubat 14:00 Sakaryaspor 2 - 2 G.Antep 13 Şubat 14:00 Trabzon 3 - 0 Malatya 13 Şubat 16:00 B.Ş. Ankara 2 - 1 G.Birliği 13 Şubat 19:00 F.Bahçe 4 - 0 İstanbul Bu Hafta : 11 puan: AhmetDursun, Arsena, ferhatxtunc 9 puan: ATA 8 puan: airdem, Derbeder80, KorkutEken 7 puan: Ibo61 6 puan: kes, xxSINAN07xx 5 puan: aliconda, JamesDean, newgen, tarik21 3 puan: BratPitt Toplam: 1. ferhatxtunc: 168 puan 2. Arsena: 157 puan 3. AhmetDursun, airdem: 154 puan 4. KorkutEken: 153 puan 5. Ibo61: 141 puan 6. xxSINAN07xx: 133 puan 7. ATA, Derbeder80: 129 puan 8. tarik21: 127 puan 9. newgen: 123 puan 10. BratPitt, kes: 114 puan 11. aliconda: 111 puan 12. Cengaver: 83 puan 13. JamesDean: 80 puan 14. DELIkaanLIM: 54 puan 15. GBaby54: 26 puan 16. eniskaya: 18 puan 17. KlaraSprudel: 14 puan 18. ahmega42: 9 puan ----------------------------------------------------------------- DISQUALIFIZIERT: UhBarracuda CK xxxSexyLoverxxx BerkkanT LazOssi JayKay BlackFlame LaSeNoRiTa shubuo RyanPhillippe KlaraSprudel Ortalama (sezon sonunda hesaplanacak, su an sadece kac kez katildigin yaziyor): ahmega42 (1) -> gefehlt: 19., 20. Woche AhmetDursun (20) airdem (20) Aliconda (19) -> gefehlt: 02. Woche Arsena (20) ATA (20) BratPitt (20) Cengaver (13) -> gefehlt: 04., 05., 06.// 14., 17., 18.// 20. Woche DELIkaanLIM (13) -> gefehlt: 18., 19., 20. Woche Derbeder80 (18) -> gefehlt: 12.// 14. Woche eniskaya (2) -> gefehlt: 20. Woche ferhatxtunc (20) GBaby54 (4) -> gefehlt: 18., 20. Woche Ibo61 (19) JamesDean (13) -> gefehlt: 15. Woche kes (20) KorkutEken (20) newgen (19) -> gefehlt: 06. Woche tarik21 (16) -> gefehlt: 10., 14., 18. Woche xxSINAN07xx (18) -> gefehlt: 14. Woche Birinci olanlar : 3 x ferhatxtunc, Ibo61, tarik21, xxSINAN07xx 2 x AhmetDursun, Arsena, KorkutEken 1 x ATA, Cengaver, Derbeder80, Jaykay, kes, newgen Evet arkadaslar, haftanin tahmin sonuclari böyle. Haftaya yine yarismak üzere… Sevgiler, saygilar... airdem & BratPitt & kes |
gitmis.. o.T.
ohne Text
|
Hehhehe haklisin "oynattirmadiniz"
... siz kötü oynadiniz, onlarda ayak uydurdu :-)))
HAKEM IYIYDI! |
Ah unutmadan ...
Fenerbahce-Istanbul macinda hakemin bir hatasi vardi!
BENCE penalti karari dogru ama Fabio Luciano sari kart görmesi lazimdi, cünkü faulü kasti yapiyor ve topa mücadele de yok ... Macin genelinde ama hakem dogru dürüst yönetti! (Mehmet"e verdigi sari kart"da yerindeydi) al" |
Yooo Denizli isteksizdi hehehehehehe
Hemde saygisizlik yaparlardi ;-)
"6-0" baska belli IKI KULÜBE ait muahhahahahha Yeterince tahminlerimden anlamissindir hehehhehehe |
Bir yerde okumuytum, 6-0 görünce
akliniza ne geliyor diye.
Biri tabii ki Fenerbahce nin Galatasarayi 6-0 yendigini söyledi ve pis pis siritti. Baska biri ise Fenerbahcenin CLde 6 macta 0 galibiyet aldigini söyledi. Und ich dachte mir, wie verschieden man eine Sache interpretieren kann :))) |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 23:38 Uhr. |