![]() |
Sözünde sadiklerdensan
Isbat edersin!!!
Bütün sahih Hadisler senetlidir!! Sen senet nedir bilirmisin!!!? Bana öyle geliyorki; Sen $ah ismailin maslalarinla amel edensin! |
DUMMHEIT
hem hadise inanmiyorum diyor hemde peygamberin sünnetini uyguluyor.
ich rege mich über menschen auf die nicht wissen wovon sie sprechen. ondan sonra entel dantel takilir. |
Jaaaa. bak 200 yil sonra bu Hadisdir
ben simdi Hadis yazayim ve ileriki yüzyilda din olarak insanligin önüne koyulsun....
ISTE aynen bu sekilde Hadiskolikler cikip.... Resülün agzioni kapamadan konussa bile kesinlikle bu kadar konusamayacagi kadar Hadis yazmislar.... YANI RESÜLÜN ISMINI ISTEDIKLERI YÖNDE KIRLESTMISLER...... Resmen dine Kurana küfretmisler..... |
ÖGÜT = BILGI..... yani bilgiyle ögüt
verilir... HURAFEYLE DEGIL....
Ayni Kuranda diyorki... HIC BILENLE BILMEYEN BIR OLURMU ??????? Olmaz ya tabi.... Biri insan biri hayvan Öyleyse denilen yüzkarasindan |
Kuranda olmayan hangi Sünnetini
uyguluyormusum.....
Namazimi kast ediyorsun..... ??? O bile parca parca yerlerde Kuranda var.... Yani Sünnet gercekten Resülün yaptigiysa Kuranda vardir... Eger Kuranda yeri yok ise... Imami Azam kendis yapsin.... ben yapmiyorum ve Imami Azami Resül olarak görmüyorum... ama o kendini kesin öyle görmüski, dinde olmayani dine sokmus |
hayallerini yikmak istemem ama...
mecburum: ben sadece senin pis agzini kapatmani istiyorum.
|
......
....
|
Laz lar Türklerin Düsmani NilalAtsiz :)
Jön Türklerinden olan Atsiz acaba Dünyada dostu olmuyan tek irk olarak kendini tanitiyor :O=))
Irkciligin böylesinide görmedim türk ordusunda acaba kac bin tane laz gürcü apaz ve yahudi var bunuda biliyorlarmi? VASİYETİ Yağmur Oğlum! Bugün tam bir buçuk yaşındasın. Vasiyetnameyi bitirdim, kapatıyorum. Sana bir resmimi yadigar olarak bırakıyorum. Öğütlerimi tut, iyi bir Türk ol. Komünizm bize düşman bir meslektir. Bunu iyi belle. Yahudiler bütün milletlerin gizli düşmanıdır. Ruslar, Çinliler, Acemler, Yunanlılar tarihi düşmanlarımızdır. Bulgarlar, Almanlar, İtalyanlar, İngilizler, Fransızlar, Araplar, Sırplar, Hırvatlar, İspanyollar, Portekizliler, Romenler yeni düşmanlarımızdır. Japonlar, Afganlılar ve Amerikalılar yarın ki düşmanlarımızdır. Ermeniler, Kürtler, Çerkezler, Abazalar, Boşnaklar, Arnavutlar, Pomaklar, Lazlar, Lezgiler, Gürcüler, Çeçenler içer(de)ki düşmanlarımızdır. Bu kadar çok düşmanla çarpışmak için iyi hazırlanmalı. Tanrı yardımcın olsun! Nihal Atsız 4 Mayıs 1941 <a href="redirect.jsp?url=http://dolarman.sitemynet.com/atsiz.htm" target="_blank">http://dolarman.sitemynet.com/atsiz.htm</a> |
Ancak kalite ve bilgiyle olur
yoksa senin uyarilarin bana dokunmaz bile.....
Kaldiki sen ne hakla burada Allahin Jandarmasini oynuyorsun.... ne demek pis agiz.... ???? Iste senin din anlayisin hakaret iceriyor |
Und ???? o.T.
ohne Text
|
was und
sana kemik atan oldumu?
dinde irkcilik yoktur.......... :O=) |
BILENLE BILMEYEN BIR OLURMU?
Türkce sözlükte ögüt:
Birine, dogru, uygun bir yok göstermek icin ya da kötü davranislardan sakindirmak icin söylenen söz. Hadi arapca bilmedigini anladikta, türkceyidemi bilmiyorsun? |
Ben onu kaleye almam bile
Benim deger verdigim alimler (proflar) arasinda degildir. Ama yinede calismalarina saygi duyarim dogru veya yanlis.
Ve tekrar ediyorum azinlik proflar hadislerin tümünü inkar ediyor. Hadislerin tümünü inkar etmek bana göre yanlis. Ayirmak gerekir bunu sana cogu kez anlatim. Tekrarlamak istemiyorum. Hadislerin Kurana uyup uymadigi önemli. Uyuyorsa ve kaynagi saglam ise sahih hadisdir. Uymuyorsa veya kaynagi belli degilse ona inkar etmekte dogru yolda olunur. Siz sahih hadislerle yalan hadisleri bir birine karistirip. Bir iki kendini bilemezin uydurdugu yalanci hadisleri delil olarak göstererek tüm hadisleri karalamak istiyorsunuz. Bu da bana göre yanlis. Bizde hadisler arasinda ayrim yapiyoruz. Ama hepsini inkar etmiyoruz. Siz sahih hadisleri inkar etmeyeni yanlis yolda olarak nitelendiriyorsunuz. Buda bize göre yanlis yol. Ameli meseleri nasil yerine getireceksiniz hadislerden yararlanmadan ? Namazi nasil kilacagiz? Namaz kiliyorum diyorsun. Namazi sende hadislere göre kiliyorsun. Yoksa baska türlümü kiliyorsun? |
Engel teskil etmek! Amelden alikoymak..
Enes sen sunu okudunmu? Bir Hadisin Sahih olmasi icin neler gerekiyor biliyormusun?
Bilenle bilmiyen bir olurmu diyorsun, habire bos bos ötüyorsun! Yahu senin yaptigini kureysliler yapmazdi desek olurmu acaba? Sendemi görmek istemiyenlerdensin? Yahu, sana inan diyen kim. Kurana uyuyorum diyorsun (uyup uymadigini karistirmayalim simdilik). O zaman git ve bizi rahat birak, kuran sana adamlara onlara allahi sevdirmen icin küfürmü et diyor? Sana iyi ögütler ver diyor. Yani burda bazi arkadaslarin yaptigini emrediyor. Senin yaptigin ise tam tersi. Rahat birak bizleride güzel güzel bildigimizi buldugumu paylasalim. Senin niyetin yoksa bunu engellemekmi? "Sözünde sadiklerdensan Isbat edersin!!! Bütün sahih Hadisler senetlidir!! Sen senet nedir bilirmisin!!!? Bana öyle geliyorki; Sen $ah ismailin maslalarinla amel edensin! "1InsanOl" |
Sayfalar yetmeyecek :))
cok güzel espiri yapiyorsun.
Hadisler dinmidir ? Kuranda din degildir hadisde din degildir. Dinimiz ISLAMDIR. Kelimeleri saptirma. Kurani kerim Allahin telafüsudur. Hadisler ise peygamberimizin sözleridir. Yani Islam dinin yolu sayilir Kuran ve Sunnetullah. Bunu bir kez ayird et. Böyle din nedir polemigindende vaz gec artik. Hadislerin Islam dininde yeri yok diyen sensin ve onu isbaatlamakta sana düser. Bunuda bir iki yalan hadislerele kanitlamaya calisma. O yalan hadisleri zaten biz kabul etmiyoruz! Bunu baska türlü isbaat etmesinin yolunu bul! O zaman senin dedigiklerin inandirici olur! |
Müslüman kim oldugunu sadece
Allah bilir
|
Pompalama :)
Bizim atamiz Peygamber efendimiz. Ve o dogru yolda olduguna göre senin atan kim ???
Gecmisini inkar eden bizden degildir sözünü hatirlatayim ... |
Biride kitap yüklü ESEK
kimdir o kisi ??
Allah Allah ... Sen kendini o ayetlemi kiyasliyorsun? |
O ...
hic bilenle bilemyen bir olurmu derse ...
Sende esekte kitap tasimasini bilira ama icinde ne yazdiginin farkinda degildir dersin olur biter. |
Sen LYrik yada Akif Ersoyu tanirmisin??
ohne Text
|
Sen simdi ne diyorsun yani ???
HAdisler dinmidir... yani ne demk istiyorsun ????
Ben kabulk etmiyorum... abna günahmi yazilacak simdi....???? yani ne olacak... Dindenmi ciktim ne yaptim yani ??? Din ise bana Kuranda yerini göster.... Simdi Kuran yatmiyorda Hadis madisemi girelim... Resüle yeten bana fazlasiyla yeter |
Sahih olmasi icin HZ Muhammedin
yasamasi gerekiyor..... !!!!!!!!
Aaa aaa aa a acayibim dimi Yaniiiii iste... öncedende demistim... Kuranin disindaki yollar BAGDATA degil ROMAYA gider. |
Dostum senin deger verdiklerinde
onun arkadasi yoldaslari.... ama bunlar ayri konu...
Sen deger ver demiyorum zaten... deger veren veriyor... ben mesela veriyorum... su anki dine dönme operasyonunun en büyük öncüsüdür.... Hadis konusunda ancak güzel bir sey söyledin... yani hepsini cikarmak yanlis diye... Evet bu senin görüsün.. ama benim görüsüme göre... DIN sadece Vayhyiilerde yazilidir... Hadislerde degil.... Hadis ise, eger dogruysa, yine Kurana uymak zorunda.... AMA SONU NEREDE bunun... yani ben öyle sözler söylerimki kesinlikle Kuranda yeri vardir... ama DIN Degildir... cünkü ben söylüyorum... Hadislerde insanlarin agzindan cikan laflardir... yani cimbizlanmis laflar.. Resüle ait olduguna ben sahsen inanmiyorum... cünkü 100 yillar sonra yazilan laflar sonradan din sayilmis... yani önceden öylke bir sey yokttu... Men ise kendimi Muhammedi olarak görüyorum... taaa Resülün zamanindaki dini armaktayim.... Tertemiz Reüsl zamanindaki anlayisa ihtiyac var... yoksa Imami Azama 0 ihtiyac var |
Bunu Enis degil Kuran diyor
yani bir bilen Profla ben bir degilim... und du auch nicht...
Yani bilen her zaman bilmeyenden daha üstündür..... Das war schon immer so... Uzaya cikmasini bilen Rusaya ve ABD uzaya cikip geziyorlar... bilmeyen diger devletlerde OT gibi seyrediyorlar... VOLL MEGA einfach dimi das ganze zu begreifen ?? |
Lan Kiro ya Türke itaat edeceksin
ya ölümlerden ölüm begeneceksin!
Ey Türk titre ve kendine gel!tanri türkü korusun! |
Du widersprichst dir doch selbst
Allah c.c. hem vahiy yolunda Peygamberimiz (s.a.v.)`e kendi sözlerini söyletmis, bunlar Kur´an-i kerimde yazar...
Birde Peygamberimiz (s.a.v.) agzindan cikan, islamiyeti daha derinden anlatan sözler vardir, bunlarida Allah c.c. ona söyletmis... Ve ayni vahiy gibi bunlarda yazilmis, sadece hadis olaras simdi sen vahiye inaniyorsun, hadislere inanmiyorsun...islamiyete, Allah`in kurdugu dine yakisirmi? sonucda ikiside Allah tarafindan söyletilmis, insanlar, yani sahabeler tarafindan yazilmis, ilahi din sözleridir... Bilmiyorum, neden inanilmasin |
Simdik AB ye girdik mi
homosexüellere saygi olacak falan
bizim de politikacilarimiz FDP baskani gibi cikip ben schwulum deyip partnerleri ile poz verecek falan.. düsünün devlet bahceli cikiyor basin aciklamasi yapiyor ve yaninda ise s....cisi gülerek poz veriyorlar.. cool oder? |
yanindaki zaza miydi neydi :O=))) o.T.
ohne Text
|
Evet iste onu anladiysan cok güzel
Müslüman degilde Mümindir esas olan...
Yani Hiristiyanlarin arasindada, Musevilerinde diger insanlarinda aralarinda Müminler vardir... Ve dinin asil temeli... Allah inanmak Ahiret gününe inamaktir.. ve Salih AMel islemektir.... Belki günün birindede bunlari anlarsinda... diger insanlari Cehenneme sokmaktan vaz gecersin belki... Cünkü onlarida yaratan SÜnnetullahin sahibi Allahtir |
Yapma yaaaaaa... simdi dinde kemik yomu?
ohne Text
|
Orasi öylede, adam sonra darilir küser
gider.. bizde akillansinda gitsin diyoruzya, hayirlisi
|
Su senin YNÖ Profmuydu? o.T.
ohne Text
|
Lzlarin kökü tükenmis neresi düsmanmis
Asil Türk degil insanlik düsmanligi seni yaptigin....
Vool Billig... aklinda beni kizdirmak falan filan..... Ich empfehle dir etwas größer zu denken... Yani breiter und Weiser |
Abicigim, sen ne konusuyorsun?
sana göre benim bilgim yoksa BENIMLE neden muhatap oluyorsun? Baska isin yokmu senin? Git sen uydugun Proflarmi ilahiyatcilarmi.. yani bir iki tane ya.. o kendine bir sey zanneden insanlar dediklerini yapiyorlarmi bir bak!
|
Dinin esas amaci ve fonksiyonu nedir? o.
ohne Text
|
Dostum söcük degil Kuran Ayeti
noch nie davon gehört ????
|
yahu adam 10 senesini bu ise :O=))
vermis :O=))))))
ve halada bu Dinin temel ilke ve inkilablarini yasar nuri ve sülü atesten örnekler vererek kurtulmaya calisiyor 10 sene sonrada sosyete hocasi fedom lan fetva verir burda merak etme sen ehhehehehehehehhee |
Hayir HOCA YALANADIR O
Kesinlikle HZ. Muhammede gelen Vahyiiler direk Allah tarafindan degil.. elci tarafindan yani Vahyii Melegi tarafindan gelmistir....
Sana anlatilan ne akla ne matiga ve ayni zamandada Resüle iftiradir.... Allah sadece belirli Resüllerle direk kendisi seslenmistir... HZ. Musa Ibrahim gibi..... bunlar Kuranda bellidir... Senin demene... HZ. Muhammede baska Vahyii inmistir oda onu Kurana ilave etmemistir ve sen simdi o Vahyiileri 100 lerce yil sonra agizdan agiza toplanmis laflarda bulacaksin.... ????? Hic bu kadar gülesim yoktu.... yahu bu safsatalari ben kücükken babamdan duyardim.... ama artik bu zamanki cagda. bu ve benzeri safsatalara artik bir ilk okul cucugu bile inanmiyor..... HZ. Muhammed tüm gelen Vahyiiler Kuranda derlenmistir... ondan baska Vahyii yoktur... EGER VARSA HZ. MUHAMMED TEBLIG GÖREVINI YAPMAMISTIR....... senin dediklerin HZ; Muhammedin görevini yapmadigini gösterir... Simdi sence yapmismi yapmamismi ???? Yaaaaa birakin bunlari... artik insanlik bikti usandi bu safsatalardan |
Du wirst staunen o demiyor
o senin sandigindan daha cok muhafazar.... yani sana benden daha yakin....
Süleyman Hoca.. Salih Akdemir Hoca... yada Hasan Elik Hoca Hüseyin Atay Hoca ve Ankara Ilahiyatin bir cogudaha azili bu hususta.... Yani senin polemik denemelerin haben bei mir keine CHANCE |
Witzbold... dedigin Hocalar
devede bir kulak.... tüm Uniler ve biraz akli basindaki insanlar hep orijinalini aramaktalar... yani Kurandaki dine geri dönbme pesindeler....
Sana katil diyen yokki.... senin dinin sana digerlerinkide onlara.... O yüzden zaten Laiklik gelistirilmistirki... seni benim din anlayisimdan korusun |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 03:29 Uhr. |