![]() |
ofsayti bilmek 75% futbol zekasi demek
löl
|
o.T.
hey, sei froh, die meisten kennen abseits gar nicht und es dauert stunden, jemandem das klar zu machen. du kannst also stolz auf dich sein ;)
und wenn dich fußball intressiert, dann kannst du dich damit beschäftigen und schon ist sieht die fußballwelt gar nicht mehr so schlimm aus ;) |
o.T.
ich werd gleich auch recht haben, wenn ich dir eine reinhaue.
dann kannst du dich auch nicht hinter ihm verstecken. bist du dir dessen bewusst?! :p |
o.T.
dann bezieh es nicht auf die allgemeinheit! :p
|
;-)
Hehehhehehe
Was solls :-))) Ich kann nicht beurteilen, was im Spiel von Besiktas geschehen ist, daher kann ich nicht wirklich sagen, ob es wiederholt werden sollte oder nicht ... Eine Wiederholung hätten wir nicht verdient! Wir hatten genügend Möglichkeiten Tore zu machen ... wenn man die alle vergeigt, hat man keine Wiederholung verdient :-) al" |
Hehehehhe was habe ich gesagt ?
... leider habe ich nicht Cavusoglu gesehen und seinen Kommentar gehört!
Der ist so herrlich provokant/gemein hehheheheheheheheh ;-) Der hätte bestimmt eine Wiederholung gefordert hehhehehhehehehhe ;-) Natürlich darf unser Spiel nicht wiederholt werden! Das weiss ich auch! Bei uns gab es keinen "ECHTEN" Regelverstoss. Nur einen miserablen Schiedsrichter! al" |
dat sagt der/die richtige :p o.T.
ohne Text
|
hakemler bile kurtaramicak sizi :)
100süzlüge devam..............
|
250 € fürs finale ???? o.T.
ohne Text
|
o.T.
olm, was für ein problem hast du eigentlich dauernd mit meinen beiträgen?!
oefs, döfcem hincik... klar sagt das die richtige. immerhin weiß die richtige, wovon sie redet... beni yorma da, kafani duvara vursana lütfen |
:)
hadi hadi
en büyük BeJeKe :p |
o.T.
jayk ist ab dato bjk fan...
herkeze duyrulur :p |
o.T.
okadadarda degil yani :)
|
Stimmt ...
für dich ist das Forum KÜCHE besser!
muhahhahahhahahha :-P |
Hahhahahhahahahaha
Hadi be alay gecme ... ben bakmadim dogrusu da!
Ama en kötülerinden birisiydi !! Ah bahsettiginiz icin ... ... birde baksaydiniz ya, Fenerbahce maclarindaki hakemlerin notlarina!!! Bize de fevkalede hakem düsmüyor!!! al" |
Seyretmedim ...
... ama böyle Sezon ortasinda mac satilmaz!
Oluyorsa sezon sonuna dogru olur böyle olaylar! Sakarya zaten cikisa gecmisti!?!? Belki Denizli"yi kötü günlerinde yakaladilar? al" |
LOL
... oynamayan Feneri yendiniz :-)
Bu isin Sükrü Saracoglu"su da var ;-) BU SEFER DE HAKEM ... SIYAH BEYAZ ATKILI BESIKTAS TARAFTARI OLMAYACAK! ;-) O zaman konus! B. JIMNASTIK K. - FSK macini unutmadim ben! Carew"in ve diger oyuncularin saldirislar ve hem hakem tarafindan kollanismalar! Bir daha yenin o zaman Bravo derim! al" |
DANKE !!!! Mir sagt das viel !!!
5 Sakaryaspor - BJK Selçuk Dereli 6.0 1-4
BJK - Fenerbahçe Fırat Aydınus 7.5 2-1 14 Samsunspor - BJK Mustafa Çulcu 5.8 2-4 15 BJK - İstanbulspor Fırat Aydınus 6.3 2-1 ------------------------------- 6.0 und 5.8 Besiktas gewinnt mit jeweils vier TOREN! ... und dann euer PRIVATER SCHIEDSRICHTER!!! Gegen Fenerbahce FÜR EUCH GEPFIFFEN! ... und dann nochmal gegen Istanbul ??? Na ja ! Dann brauchste gar net damit anfangen! Ich weiss noch zu gut, wie ihr IHN verteidigt habt! Diesmal möchte ich einen Schiedsrichter, der eine Dauerkarte im Sükrü Saracoglu hat! Diesmal soll Nobre dem Emre nach Hämorhoiden untersuchen! Diesmal soll P.v.H. mal prüfen, wie es ist, wenn man umgekehrt einem Besiktasspieler auf den Fuss tritt ... ist! Diesmal soll P.v.H. dem Carew versuchen zu Ohrfeigen und dafür soll dann der Carew GELB sehen! Diesmal soll der Schiri all die berechtigten Karten und Fouls für Besiktas nicht geben! Ob wir dann gewinnen oder nicht, ist mir egal! Na wie gefällt euch dann die andere Seite der Medaille ? al" |
Alex"e BIR DEGIL 10 FAUL YAPILDI!
Sende görmemezlikten gelme!
Maci seyrettiysen görürdün Cem Deda denilen SAHIS"in tarafli yorumlari! Agir faul"ler yapiliyor FB"liler ... o ya es geciyor yada belki normal faul caliyor! Bizim aldigimiz KOMIK sari kartlara bak! ÜST ÜSTÜNE IKI TANE ACIK FAUL YAPILIYOR! HAKEMIN TAM GÖZÜNÜN ÖNÜNDE!!! HAKEM "GÖRMÜYOR" ???? Hadi be ! KASIT BU! Ama yinede önceki golleri atmamiz lazimdi! Biz gecen sene de, BU senede hakemlerin yardimiylan DEGIL !!! Hakemlere KARSI bile SAMPIYON OLACAGIZ! al" |
Yolun acik olsun ... o.T.
ohne Text
|
Komm erklär uns mal die Abseitsregel ;-)
ohne Text
|
VERRÄTER !!! Seni JimLastikci Seni ! o.T
ohne Text
|
Bu Kerata mi Kiritanin cezasina niye
birsey demediniz acaba?
Nasil oluyorda KIRMIZI kart yiyen bir oyuncu ... 3 Mac ceza yiyor ... ve Fenerbahce macindan önce birdenbire 1 indiriliyor ve Fenerbahce ye karsi oynatiliyor? Bari bu Kirita birsey olsaydi! Bununla mi Fenerbahce"yi durduracaklardi? Zaten hakemi sahaya sürmüsler hehehehhehehe al" |
Yüzde yüz = 100% hakli Selcuk Yula!
Bunlara niye ses cikmadigi ama belli :-)))
Tesekürler Selcuk Yula agabeyimiz :-) *** Yine bir şeyler dönüyor /SELCUK YULA Beşiktaş"ın hocası, Fenerbahçe ile oynayan Rize"ye taktik veriyor! Krita"nın cezası 3 maçtan 1 maça indirilip F.Bahçe"ye karşı oynatılıyor! Bunlar normal işler değil... Her zaman ısrarla üstünde durduğum bir konu var; o da ülkemizde yaşanan ve bütün dünyada çok önemli inceleme konusu olacak olayların, bizde ne hikmetse hasıraltı edilmesi... Zaten biz yazıyoruz biz okuyoruz, biz söylüyoruz biz dinliyoruz! Hani "Fenerli medya, Fenerli medya" diyorlar ya, şu medya neredeyse gören varsa lütfen bana da bir haber versin. Şimdi şöyle düşünün; G.Saray G:Antep"le maç yapıyor ve G.Antep"in taktiğini de Samandıra"dan kalkıp maça giden Daum veriyor. Neler yazılır, neler çizilirdi. Peki ya geçen hafta Beşiktaş"la anlaşan ve sahaya çıkarıp taktiğini veren Rıza Çalımbay"ın F. Bahçe maçına gidip Rize"ye taktik vermesi neden tek satır haber bile olmuyor? Federasyon neden soruşturma açmıyor? Neden kimsede tık yok? Daum"un "Peki ya Beşiktaş Rize ile oynasa ne olacaktı" gibi müthiş sorusunu alıp kimse gündeme koyamıyor. Peki neden? Hadi onu geçelim, isterseniz bir de şöyle düşünelim; ilk devrenin son maçında (Konya) Alex kırmızı kart görüyor, üç maç ceza alıyor. Geçen hafta Rize"ye karşı oynamıyor. Cuma günü Tahkim, alel acele toplanıyor, ceza bir maça iniyor ve Alex, Samsun maçında oynuyor! Bakın, olay anlattığım şekilde yaşansaydı inanın yer yerinden oynardı. F.Bahçe sorgulanırdı. Anında "Anadolu takımlarının nasıl hakkı yeniyor" olurdu. Peki aynı olay Krita"da yaşanmadı mı? Neden bir şey söylenmiyor? "Üç maç ceza yiyenin cezası hadi bilemedin ikiye indirilsin, bire nasıl indirilir" diye de kimse sormuyor. "Krita oynasa ne olur oynamasa ne" diyenler de var. Kardeşim bırakın bu işleri. Krita oynamasa son dakikada içeriden topu çıkartamaz, F.Bahçe de 2-1 kazanırdı, bu kadar basit. Bu hafta bir olay yaşandı. Konya amatör kümede yapılan bir maçta kırmızı kartla oyun dışı kalan oyuncu yerine, gözlemcinin raporuyla aynı takımda oynayan amcasının oğluna üç maç oynamama cezası verildi. Ne olacak işte, burası Türkiye. Yapacak bir şey yok. Krita olayını da gündeme getirsek adamlar çıkıp belki de "Teyzesinin oğluna yanlışlıkla kart verilmişti" diyebilirler. Hiç de şaşırmam. O Tahkim değil mi ki, malum hareketten iki maç ceza yiyen Emre"yi affeden! Kendi kurumları (PFDK ve Tahkim) arasında bu kadar uçurum olanların Türk futboluna nasıl hayır getireceklerini merak ediyorum. *** |
"Bıçak kemiğe dayandı!"
Bıçak kemiğe dayandı! Galatasaray"da, yönetim kurulu gibi futbolcuların da banka banka dolaşarak kredi aradığı ortaya çıktı. 09.02.2005 TOP 20 Hepsini Göster Puan Verin Kişi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Uzun süredir para alamayan oyuncuların, bazı ödemelerini yapabilmek için nakit peşinde oldukları öğrenildi Gençler zor durumda Galatasaray’da yaşanan mali kriz, şiddetini artırmaya başladı. Yaklaşık 5.5 aydan bu yana transfer taksitleri ve maç başı paralarını alamayan oyuncuların, bankalara kredi başvurusu yaptıkları bildirildi. Başkan Özhan Canaydın ve ekibi gibi, Sarı-Kırmızılı oyuncuların da ev ve otomobil taksitlerini ödeyebilmek için bankalardan faizle para almak için çeşitli girişimlerde bulundukları ifade edildi. Özellikle düşük ücret alan genç futbolcuların zor durumda olduğu kaydedildi. Protesto hazırlığı! Bu arada yönetimin ödeme sözü vermesine rağmen henüz paralarını alamayan futbolcuların, bir hafta daha bekleme kararı aldığı bildirildi. Sakaryaspor maçı öncesinde ödeme yapılmaması durumunda yönetime tavır almayı planlayan futbolcuların, kampa girmemeyi düşündüğü belirtildi. Konuyla ilgili olarak teknik direktör Gheorghe Hagi’yle bir görüşme yapan futbolcuların, hocaları aracılığıyla sıkıntılarını yönetim kuruluna ilettikleri ifade edildi. *** NUR NE MELDUNG KES ! Hhehehhehehehhehe ich brauche noch nicht mal "n Kommentar abgeben LOL :-P al" <a href="redirect.jsp?url=http://www.e-kolay.net/fanatik/FutbolHaber.asp?PID=249&HID=9&HaberID=260540" target="_blank">http://www.e-kolay.net/fanatik/FutbolHaber.asp?PID=249&HID=9&HaberID=260540</a> |
ordada yenecegiz:-) o.T.
ohne Text
|
Yine bir şeyler dönüyor ??????
biz bu sözleri gecen sezon söyledigimizde bize bir paranoyak olmadigimizi söylemediginiz kalmisti... ne oluyor bir anda bize hakmi veriyorsunuz..
burasi türkiye.... |
BITTE! O saydigin 4 macin 3ünde
hatirladigim kadariyla hep bir oyuncumuz ihrac edildi!
Fener macinda hakli sekilde, diger iki macta haksiz sekilde! Vielleicht sagt dir das auch was. |
Agir faul:
Ali Tandoganin Ibrahim Üzülmeze yaptigidir.
Adamin ayaklarini yerden kesti. Birak sari karti, faul bile vermedi beceriksiz! |
In einer Sendung wurde das diskutiert.
Seitdem Videoaufzeichnungen Beweismaterial darstellen, kann man solche Strafen auch im nachhinein ändern.
Das war bei Kirita auch der Fall. Aber ob man gleich von 3auf1 runter musste, dazu kann ich wenig sagen. Mit welcher Handlung er die drei Spiele Sperre bekam weiß ich nicht. |
Saka bir yana...wie soll das weitergehen
wenn die wirklich keine Luft zum Atmen haben?`
Ama transferde yapabiliyorlar. Das ist ein Widerspruch finde ich. Vielleicht zahlen die absichtlich die Gehälter nicht, weil die vielleicht damit sagen wollen, wenn ihr nicht Meister werdet, bekommt ihn"n Dreck :)) |
Tümer Metin "mutsuz" diyorlar ya :)
Dün Günün Konugu programina katildi kendisi. Bu konuda ele alindi tabii.
Soru: "Neden gülmüyorsun Tümer, neden asik suratlisin?" Tümer: "Gülecek bir sey göremiyorum da ondan. Mac esnasinda gülünecek bir durum mu var? Mactan sonra gülünecek bir durum da yok." --> Ve öyle bir bakis var ki adamda, sanki birazda karsindakini dövecekmis gibi :)) Soru: "Iyi ama hep böylesin" Tümer: "Komik bir olaya ben hertesten fazla gülerim belki ama dedigim gibi, ben futbol esnasinda gülünecek bir olay göremiyorum. Yüz ifadem böyle. Beni taniyanlar bilir bunu." --> und grinst dabei ganz frech :)) |
:)) bazen söyledigimde kiziyorsun ama
yine öyle.
"Diesmal soll P.v.H. mal prüfen, wie es ist, wenn man umgekehrt einem Besiktasspieler auf den Fuss tritt ... ist!" TVde Nobre ayni sekilde Emre"nin ayagina bastiginida gösterdiler. Hooijdonk"un baska bir pozisyonda Besiktasli oyuncuya "seyini" gösterdiginide yayinladilar. Ama sen bunlari ya görmedin, ya görmek istemedin. Kizarsin belki ama gercekler acidir derler :P |
o.T.
ali, ich muss mich hier nicht beweisen.
genau so gut könnte ich eure fußballkenntnisse in frage stellen. also, bleib mal schön leger! :p |
yaa... siz böylesiniz iste! :p o.T.
ohne Text
|
Mutlu Çelik"ten şok iddia
Eski hakem Mutlu Çelik, Muhittin Boşat"ın geçmişte kendisine "Gün gelir Beşiktaş"la hesaplaşırız" dediğini ileri sürdü.
Hakem camiasının ‘olay adamı’ Mutlu Çelik, yine ortalığı sarsacak bir iddiada bulundu. Merkez Hakem Kurulu Başkan Yardımcısı Muhittin Boşat’ın, aktif hakemliği sırasında yönettiği bir Beşiktaş - Fenerbahçe maçı sonrasında, dönemin başkanı Serdar Bilgili tarafından topa tutulduğunu hatırlatan Çelik, bu olaydan sonra, o zaman Hakem Atama Kurulu Başkanı olan Sabri Çelik’in odasında Boşat’la tesadüfen karşılaştıklarını söyledi ve şöyle devam etti: “Kendisine, ‘Geçmiş olsun Muhittin ağabey. Olur böyle hatalar, herkesin başına gelebilir. Olayı fazla kafana takma. Ama Beşiktaş Kulübü’nün gözünden düştün’ dedim. Sabri Çelik’in de tanık olduğu Federasyon binasındaki bu konuşmada Boşat’ın bana verdiği yanıt, ‘Merak etme Mutlu’cuğum, gün gelir Beşiktaş Kulübü ile hesaplaşırız.’ şeklinde oldu. Bakalım zamanında Mutlu Çelik’e yapılanlar, konu Muhittin Boşat olunca göze alınabilecek mi?” Kaynak: fanatik.com.tr |
600 ,-€
nicht 250
wie kommst du auf 250 |
simdi kritanin yüzündenmi..
puan kayip ettiniZ???
pes dogrusu ali hehehe |
parayi alamiyorlar belki..
ama sahada mücadele ediyorlar..
ne diyelim kahrolsun yönetim...yasasin futbolcular :) |
ah para mara :)
önemli olan futbol....
gs´de bunu hep yapiyor :))) |