![]() |
Tahminlerim !!! herkese bol chance
Akçaabat Sebatspor - Çaykur Rizespor 0-2
Adanaspor - Samsunspor 1-1 Diyarbakırspor - Trabzonspor 2-1 Gaziantepspor - İstanbulspor 1-1 Elazığspor - Bursaspor 2-0 Fenerbahçe - Beşiktaş 3-1 Konyaspor - Ankaragücü 1-1 Gençlerbirliği - Denizlispor 2-3 Galatasaray - Malatyaspor 2-0 ehh bakalim bu hafta yine 2 puan tutturabilecegim mi ;-) hehe kes ile james den fazla olsun yeter zaten bana :-)) |
hey bübbchen
kessyleinchen mit deinen Tahmins meinst du doch nicht ernst oder ???
;-) |
aferin tabeleyi sevsinler :PPPPPPP
träum weiter .... :PPPP fenerbahce sampiyon olamaz cimbom varken jimmy :PPPPPPPP
|
benim tahminler ;)))))
Akçaabat Sebatspor 2 - 2 Çaykur Rizespor
Adanaspor 1 - 2 Samsunspor Diyarbakırspor 1 - 2 Trabzonspor Gaziantepspor 1 - 2 İstanbulspor Elazığspor 1 - 2 Bursaspor Fenerbahçe 3 - 2 Beşiktaş Konyaspor 2 - 1 Ankaragücü Gençlerbirliği 2- 1 Denizlispor Galatasaray 3 - 0 Malatyaspor bakalim neler olacak heheh ;))) mfg sheirmaine |
hop hop ya elinin hamuru ile erkek isine
karisma yada karistinmi dogru drüst yap asagida tahmin topigi var eger tahminlerini oraya birakirsan airdem kardesi memnun edersin.
Söylemesi benden |
suna bak, ne demek oluyor bu simdi :PPPP
elinin hamuruyla karisma falan filan, cart curt...... :P
olmuyor karisiyorum iste :PPPP hem benim tahminler cikarsa, sonra boyuna posuna bakarim ona göre :PPPPPPPP |
Sampiyon Fenerrrr okadarrrr
Sampiyon olmazsanda cimboma, kartala koyamasanda seviydoruz iste varmi diyecegin.
|
benim tahminler ;)))
Akçaabat Sebatspor 2 - 2 Çaykur Rizespor
Adanaspor 1 - 2 Samsunspor Diyarbakırspor 1 - 2 Trabzonspor Gaziantepspor 1 - 2 İstanbulspor Elazığspor 1 - 2 Bursaspor Fenerbahçe 3 - 2 Beşiktaş Konyaspor 2 - 1 Ankaragücü Gençlerbirliği 2- 1 Denizlispor Galatasaray 3 - 0 Malatyaspor bakalim neler olacak heheh ;))) mfg sheirmaine |
yok bacim senin tahmin vermemeni kimse
söylemedi ama siz aranizda flirt forumunda bir tahmin yarismasi yapsaniz daha uygun olur.
|
löly ;)))
fener dünyayi yener, cimboma gelince mum gibi söner.... :PPPPPPPPP
ay hic gülecegim yoktu hehehhe ;)))))))))))) |
sen ;))
biliyormussun o yarismanin nerede yapilacagini, istersen sen önden git bakim :PPPP
|
sagol almiyim o.T.
ohne Text
|
kari milletidegilmi hepsi gsli iste o.T.
ohne Text
|
:PPP
gs aslan gibi harbi bir takim :PPP
bir kere o *kari* kelimesiyle hitap etmezsen sevinirim, kendi müdafa etmek istiyorsan, bu sekilde yani bu tarzda degil , bilmem anlatabildimmi ;) ha bu arada, du bist süss :PPPPP |
biletler cumartesinden itibaren
satiliyor ;)
|
BJK"nin ilk maglubiyeti (FB2-1BJK)
Akçaabat Sebatspor 1-1 Çaykur Rizespor
Adanaspor 2-0 Samsunspor Diyarbakırspor 2-3 Trabzonspor Gaziantepspor 3-0 İstanbulspor Elazığspor 1-2 Bursaspor Fenerbahçe 2-1 Beşiktaş Konyaspor 0-0 Ankaragücü Gençlerbirliği 2-1 Denizlispor Galatasaray 1-2 Malatyaspor |
Profitipp
Akçaabat Sebatspor - Çaykur Rizespor 1:1
Adanaspor - Samsunspor 2:1 Diyarbakırspor - Trabzonspor 2:2 Gaziantepspor - İstanbulspor 2:1 Elazığspor - Bursaspor 0:0 Fenerbahçe - Beşiktaş 1:2 Konyaspor - Ankaragücü 1:2 Gençlerbirliği - Denizlispor 2:0 Galatasaray - Malatyaspor 2:1 |
cengaver arkadas..bunu oku :)
dün hotline aradim....die haben scheiss system da kommt nur das BAND....
also habe ne kleine verkaufsstelle angerufen..die meinten ab 11 uhr gibt es morgen karten....yani yarin 11den önce dortmund stadinin önünde ol. :) ps. pro reisepass nur 2 tickets :) |
:)
deli ne buraya yaziyorsun
herkes asagiya ne güzel siralamis tahminleri, sen ne yeni beitrag aciyon :) |
Nicht schlecht. Bakalim cikacak mi?! :)
ohne Text
|
Benim ilk kahakaham: HAHAHAHAHAHA! o.T.
ohne Text
|
:) o.T.
ohne Text
|
o.T.
Akçaabat Sebatspor - Çaykur Rizespor 0-2
Adanaspor - Samsunspor 1-3 Diyarbakırspor - Trabzonspor - Gaziantepspor - İstanbulspor 4-0 Elazığspor - Bursaspor 0-0 Fenerbahçe - Beşiktaş 2-1 Konyaspor - Ankaragücü 2-2 Gençlerbirliği - Denizlispor 3-2 Galatasaray - Malatyaspor 2-0 |
bende okuyabilirmiyim ;)))
yarin demek dortmund´dasiniz, kaybolmayin, kaybolursaniz sheirmaine kardesiniz size rehberlik yapar heheheh ;)))
|
hoppala :PPPP
ya biraz asagiya inersen, görürsün tahminlerimi sizler gibi oraya ekledigimi deli cüce :PPPPPPP
|
GS-Juve Ticketinformationen!!!!
Karten für Champions-League Galatasaray Istanbul : Juventus Turin
[28.11.] Der Karten-Vorverkauf für das Champions League-Spiel zwischen Galatasaray Istanbul und Juventus Turin am kommenden Dienstag, 2.12, 20.45 Uhr im Westfalenstadion, beginnt ab Samstag, 29.11., ab 11.00 Uhr (bis 17.00 Uhr) am Stadion. Es findet kein Verkauf an den bekannten Vorverkaufsstellen, im Callcenter oder in der BVB-Geschäftsstelle statt. Auch e-Mail-Anfragen können nicht berücksichtigt werden. An den Kassen vor dem Stadion "Rote Erde" können türkische Fans ihr Ticket erwerben. Die Kassen vor der Nordtribüne des Westfalenstadions sind für die italienischen Fans geöffnet. Am Sonntag, 30.11., geht von 13.00 Uhr bis 17.00 Uhr der Karten-Verkauf weiter, am Montag und am Spieltag (2.12.) ebenfalls. Die Öffnungszeiten werden noch bekannt gegeben. |
birak rehberi....
sari kirmizi insanlari takip et...stadi bulursun hehe
|
oddset in gazabina geldik :)
arkadaslar bu haftanin maclarina oddsetten bakmistim diyarbakir trabzon maci cuma günü oynaniyor görünüyordu oddset te onun icin bos biraktim galatasaray macini cikarin benim tahminlerden, cünkü tahmin yaptigim sirada mac oynaniyormus
Diyarbakırspor - Trabzonspor - 2-1 saygilar |
ben....
biliyorum stadyumun nerede oldugunu ;))))
el sallarim sizlere o gün, bir de kazanirsak , bayram bizlere..... ;))) |
HABE ENDLICH KARTEN FÜRS SPIEL!!!
WAR heute morgen dort..also vor 11 uhr...es war voll viel los.....typisch türkisch adamlar kavga etdi...sanki bilet yok hehe
also..habe block west reihe 21 |
na dann herzlichen glückwunsch ;)) o.T.
ohne Text
|
bist du auch dort?
wenn ja..welcher block
|
arsenacik :) naislsin???
doch ich meine es sehr ernst :)))
|
scheisse yarisina gec kaldim :(
Akçaabat Sebatspor %-% Çaykur Rizespor
Adanaspor 1-3 Samsunspor Diyarbakırspor 1-1 Trabzonspor Gaziantepspor 3-1 İstanbulspor Elazığspor %-% Bursaspor Fenerbahçe 1-0 Beşiktaş Konyaspor %-% Ankaragücü Gençlerbirliği 3-1 Denizlispor Galatasaray %-% Malatyaspor |
biletler ne kadar kisi basina ?? ;)
belki ben disarida gazoz dagitirim hhehehhe ;))
umarim kazaniriz ;) kalpler artik su andan itibaren aslan cimbom icin atiyor... ;) mfg sheirmaine |
o.T.
biletler 25 euro dan basliyor. ben 45 euroluk aldim,hab den besten platz
|
also...
zwischen 20 und 45€
ben 30€ aldim..kannst es ja in mein gb sehen :=) |
20 tickets, 20 mann :o)
Stadi Biz Inletecegiz, DORTMUND YIKILACAK arkadas, deprem olacak, Son Sesin Kicimdan GeleneKadar Bagiracagim Muahahaha
Block 25 Reihe 37 .... 20 kisi Ellimde Dev Türkiye Bayragi, ve GALATASARAYdan ne bulursam!!! Bogazi acan birsey biliyormusunuz??? :o) Selamlarla & Saygilarla Turkishboy17!!! |
ein punkt hast du schonmal :)
diyerbaki - ts 2-2
tebrikler jaykay bravo :P |
Iste bizsiz Portekiz:
A Grubu: Portekiz, İspanya, Rusya, Yunanistan
B Grubu: Fransa, İngiltere, Hırvatistan, İsviçre C Grubu: İsveç, İtalya, Danimarka, Bulgaristan D Grubu: Çek Cumhuriyeti, Almanya, Hollanda, Letonya |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 05:56 Uhr. |