Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Sport - Fussball (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=396)
-   -   Sport gegen Rassismus (http://localhost/forum/showthread.php?t=9994)

21.06.2013 21:43

Zitat:

Zitat von Zulfiqar (Beitrag 2067586)
ben hep yurtdisinda almanya'dayim diyen sensin.

orospucocugu lastosch ne zaman geliyorsun?

1 hafta sonra? 1 ay sonra? 3 ay sonra? 6 ay sonra? 1 sene sonra? 3 sene sonra?

buradakilerinde senin ne kadar serefsiz bir orospucocugu oldugunu ögrenmek istiyorlar.

ama bilki o söylediklerin dogru cikmazsa anani burada desifre edecegim.

@arkadaslar aslinda kimsenin ailesini burada konu etmek istemiyorum ama bu yaratiga daha fazla ne yapilabilir ki? hiyar kendi agziyla orospucocugu oldugunu itiraf etti. seref denilen birseyde kalmadi. son olarak ailesini desifre edip ondan sonra o sekilde birakacagim.

chp'li oc lastoschun son kivirmalarini seyredin.

ps. kesin bir cevap verecegini beklemiyorum. yine konuyu degistirecek veya baska zaman cevap veririm deyip kacacak.

Yalan konusmayi da birak Kenan, ben senin gibi öyle akademik Hipokrates, pardon gecekondu yeminleri etmem!
Kenan, burda binlerce, onbinlerce bu konu hakkinda satir yazacagina bana niye bir email atmadin? Cevap verme, cünkü verecek bir cevabin yok. Gelmedin Kenan gelmedin. Gelmeyen ayaklar da gelmis gibi yapamazlar.. Gelecegim Kenan, gelecegim, ondan sonra böyle dayilanabilecekmisin karsimda yoksa ceketini mi ilikleyeceksin görürüz :D, Benim gelmem baskalarinin gelmesine benzemez Kenan..

Ey Kenan, Aligaycan'a da cikma teklifi yaptin mi? :D

Imogdi 22.06.2013 05:05

Hey Jungs ,

wo bleibt das Niveau ??

nereye tiklasam

amk ,o.c ?

22.06.2013 17:51

Zitat:

Zitat von Imogdi (Beitrag 2067654)
Hey Jungs ,

wo bleibt das Niveau ??

nereye tiklasam

amk ,o.c ?

niveau???

der last_time hat selber geschrieben dass er ein hurensohn ist. wie soll man so einen sonst ansprechen :)

@oc lastosch
olum bi tarih ver birak kivirmayi.

burada yine seni orospucocugu oldugunu herkes görsün.

22.06.2013 22:49

Zitat:

Zitat von Zulfiqar (Beitrag 2067672)
niveau???

der last_time hat selber geschrieben dass er ein hurensohn ist. wie soll man so einen sonst ansprechen :)

@oc lastosch
olum bi tarih ver birak kivirmayi.

burada yine seni orospucocugu oldugunu herkes görsün.

Gelecegim zamani simdiden söylersem kacacak yer ararsin, bi-seksuel Kenan! Zamani geldiginde ögrenirsin Kenan!

25.06.2013 10:27

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2067677)
Gelecegim zamani simdiden söylersem kacacak yer ararsin, bi-seksuel Kenan! Zamani geldiginde ögrenirsin Kenan!

orospucocugu Erdal herkesi kendin gibi bilme ;)

Zitat:

Zitat von toni
önümüzdeki haftalarda gelecegim. tel verde geldigimde ariyabileyim.

bak yanlis adres veren orospucocugu olsun.

Zitat:

Zitat von Zulfiqar (Beitrag 2066157)
[...]
haftaya geliyorum kocum. bakalim o adreste varmisin yokmusun. malesef numara vermedigin icin seni gelmeden önce bilgilendiremiyecegim. ama merak etme uslu olursan kilina zarar gelmez.

ben sana ne zaman gelecegimi söyledim o.c.

senden tarih istememin nedeni burada ne zaman büyük harflerle bu "OROSPUCOCUGUNUN OROSPUCOCUKLUGUNDAN FAYDALANIN" yazacagimi bilmek istiyorum.

tahminen ne zaman geleceksin? verdigin tarihe 1 ay daha ekleyip o tarihten itibaren burada BÜYÜK harflerle senin tarifini yapacagim.

örnegin:
15.07.2013 gelecegim dersen sana 15.08.2013'e kadar zaman taniyip o tarihten sonra tarifini burada yapacagim.

25.06.2013 15:32

Zitat:

Zitat von Zulfiqar (Beitrag 2067739)
orospucocugu Erdal herkesi kendin gibi bilme ;)

ben sana ne zaman gelecegimi söyledim o.c.

senden tarih istememin nedeni burada ne zaman büyük harflerle bu "OROSPUCOCUGUNUN OROSPUCOCUKLUGUNDAN FAYDALANIN" yazacagimi bilmek istiyorum.

tahminen ne zaman geleceksin? verdigin tarihe 1 ay daha ekleyip o tarihten itibaren burada BÜYÜK harflerle senin tarifini yapacagim.

örnegin:
15.07.2013 gelecegim dersen sana 15.08.2013'e kadar zaman taniyip o tarihten sonra tarifini burada yapacagim.

Kenan, Allah'a sükür ben soylu bir ailenin asil bir evladiyim. Ne annemi kerhanelerde ararim, ne de babami kiz istetirmek ve kizin duygulariyla ve hayalleriyle oynamak ve daha da fazla ileriye gidip onu kirletmek icin de kahvehaneden baba aramam...

Sen simdi ötüp dur! Zaten Ankara'ya gelmedin, simdi de Almanya'a benim gelmemden korkuyorsun hakli yere.. Simdi atip tut, simarip dur, ama karsina ciktigimda ceketini sana iletirmezsen, bana Levantiner demesinler Kenan!
Bir de benim adim Erdal degil lan, iki de bir bana Erdal deyip durma!

Sana bir insanin annesine küfür etmenin ne oldugunu gösteririm o zaman Kenan! Seni ben bulurum Kenan!
Eyy Kenan, anlat bakiyim, o kizin akibeti ne oldu?
Burda baska kizara da anlatiyormusun böyle acikli hikayeler lan pic kurusu?

25.06.2013 19:22

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2067746)
Kenan, Allah'a sükür ben soylu bir ailenin asil bir evladiyim. Ne annemi kerhanelerde ararim, ne de babami kiz istetirmek ve kizin duygulariyla ve hayalleriyle oynamak ve daha da fazla ileriye gidip onu kirletmek icin de kahvehaneden baba aramam...

Sen simdi ötüp dur! Zaten Ankara'ya gelmedin, simdi de Almanya'a benim gelmemden korkuyorsun hakli yere.. Simdi atip tut, simarip dur, ama karsina ciktigimda ceketini sana iletirmezsen, bana Levantiner demesinler Kenan!

Sana bir insanin annesine küfür etmenin ne oldugunu gösteririm o zaman Kenan! Seni ben bulurum Kenan!

ahh erdal ahhh,

dilek'in ismi dilek degil seninde ismin erdal degil.

anladik ;)

klavye kahramani orospucocugu erdal, sen burada alenen anneni tarif edip simdide isin icinden cikmaya calisiyorsun.

bak ben kimseyi tehdit etmem, hele hele internete saklanip senin gibi havlamam. ama havlarsamda dedigimi yaparim.

bak cok agir ve net söylüyorum: sen karsima cikmayacaksin onun icin tarih veremiyorsun. ama bir kere karsima ciksan sadece seninle yetinmem sana bir kardes yaparim.

@arkadaslar bu orospucocugu korkusundan tarih veremiyor. cünkü tarih verse üzerine 4 hafta gecince burada saklanacak delik bulamayacak. zaten korkmasa bana yanlis adres vermezdi bu pic.

ps. aslinda bu picin yanlis adres verdigini biliyordum ama burada onun tarifini yapabilmek icin o adrese gittim.

26.06.2013 22:53

Aslinda var ya edecegim küfürlerinin toplamini bir kelime ile geri verebilirim: Kenan!

Sana ben küfür etmeyecekim ama sen baska dilden anlamiyorsun.

@arkadaslari, eger varsa tabii bu müslümamcik kahvehanelerde ihtiyar picleri kiralayip baba diye tanittigini biliyormusunuz kiz istettirmek icin?

@Arkadaslari, bu verdigim adrese gelmeyen deyyus-u ekber-i ben ne yapiyim elime gecirdigimde? Götünde bir efes şişesi mi kiriyim, yoksa anasinin ve süalesinde ki tüm disilerin bir yerine süt döküp yogurt tutasiya kadar mi calkalayim?

Ya da Zülfikarin iki ucunu bunun bir yerine mi batiriyim ya da minarenin üstüne mi ottuturuyum?

Klavye faresi seni...

Arkadaslari bunun bi-sexuell oldugunu biliyormusunuz? Ehhe ne olacak bastirilmis duygularini ilk firsatta yasayan tarikat sapigidir kendisi..

27.06.2013 11:37

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2067807)
Aslinda var ya edecegim küfürlerinin toplamini bir kelime ile geri verebilirim: Kenan!

Sana ben küfür etmeyecekim ama sen baska dilden anlamiyorsun.

@arkadaslari, eger varsa tabii bu müslümamcik kahvehanelerde ihtiyar picleri kiralayip baba diye tanittigini biliyormusunuz kiz istettirmek icin?

@Arkadaslari, bu verdigim adrese gelmeyen deyyus-u ekber-i ben ne yapiyim elime gecirdigimde? Götünde bir efes şişesi mi kiriyim, yoksa anasinin ve süalesinde ki tüm disilerin bir yerine süt döküp yogurt tutasiya kadar mi calkalayim?

Ya da Zülfikarin iki ucunu bunun bir yerine mi batiriyim ya da minarenin üstüne mi ottuturuyum?

Klavye faresi seni...

Arkadaslari bunun bi-sexuell oldugunu biliyormusunuz? Ehhe ne olacak bastirilmis duygularini ilk firsatta yasayan tarikat sapigidir kendisi..

basiretsiz orospucocugu erdal,
sen ne zaman geleceksin ondan haber et.

kivirmayi birak. tarih verki buradaki abazalar senin orospucocuklugundan faydalanacagi tarihi bilsin.

@arkadaslar fark ettiyseniz devamli tarih vermekten kaciniyor cünkü yine büyük konusup saklanacak delik ariyor. ve burada yine acikca söylüyorum bu orospucocugu tarih vermiyecektir.

28.06.2013 09:37

Zitat:

Zitat von Zulfiqar (Beitrag 2067388)
ich fasse mal die unterhaltung zusammen:

1. oc lastosch (oc california) trifft sich morgen mit einer ärztin. diese geschichte hat er alleine in den letzten 3 monaten 3 mal erzählt. ich erinnere euch an die abfuhr die oc lolli von onmyown bekommen hat. damals hat er auch erzählt er würde sich mit einer ärztin treffen. auch mir hatte er vor einigen monaten erzählt er habe am nächsten tag ein date mit einer ärztin. und gestern als er wieder in bedrängniss kam folgte die gleiche geschichte. das zeigt uns doch deutlich dass die berufsgruppe arzt bei oc lastosch ganz weit oben liegt und er hier seine nicht erreichten träume präsentiert.

2. oc lastosch wurde in der schule als king der hurensöhne betitelt. keiner kam auf die idee ihn erdal zu nennen. da fragt sich doch bestimmt der ein oder andere was für eine schule er besucht hat.

3. er zieht den namen von pelin batu in den dreck und behauptet sie hätten was miteinander gehabt und fordert mich auf sie zu fragen. aber als es konkret wird macht er wieder einen rückzieher und behauptet er würde hier den namen dieser frau nicht nennen zu wollen. sind wir jetzt alle banane oder hat er nicht minuten vorher pelin batu ausgeschrieben? vielleicht war er es nicht sondern seine andere persönlichkeit.

4. das niveau bei vaybee ist oc lastosch nicht hoch genung. fragt sich wieder weshalb er fast jeden tag bis tief in die nacht hier ist.

5. er behauptet immer wieder er wäre model. dies hat er auch mal der userin tuvtuv erzählt und sie hat es hier im forum folgendermassen beschrieben. als ich ihn gesehen habe war ich sprachlos. das erste was ich zu ihm sagte war. MEHR ALS FREUNDSCHAFT IST NICHT DRIN. der typ leidet an realitätsverzerrung. soviel zu seinem model leben und die wahrnehmung der frauen.

6. er hätte eine freundin die beim einwohnermeldeamt arbeitet und er werde mich finden und besuchen. wenn er dies nicht macht sei er ein grösserer hurensohn als er es bisher schon ist.

es ist schon kurios wie dumm sich jemand anstellen muss um sich so in lügen zu verstricken.
aber leute seid doch mal ehrlich es macht doch spass solche leute hier vorzuführen ;)

Meine Fresse musst du hier Zeit haben die Leute zu Analysieren.

28.06.2013 09:41

Zitat:

Zitat von Zulfiqar (Beitrag 2067328)
oc california hahahaahhahahahahaaaaa

Man merkt echt dass du nicht ganz frisch in der Birne bist. Kommenteirst deine eigenen sachen mit nem anderen Nick, hast du schonmal gedacht dich untersuchen zu lassen. Normal ist dass nicht was du hier machst.

28.06.2013 16:59

Zitat:

Zitat von Dallas (Beitrag 2067871)
Man merkt echt dass du nicht ganz frisch in der Birne bist. Kommenteirst deine eigenen sachen mit nem anderen Nick, hast du schonmal gedacht dich untersuchen zu lassen. Normal ist dass nicht was du hier machst.

Dallas, ich werde für diesen Vollfosten zum Verhängnis werden. Entweder wird man ihn in einer Zwangsjacke in die Psychiatrie einweisen oder es wird für ihn so unerträglich das er Selbstmord begeht und ihm wird das Totenhemd übergestülpt..
Neid kann schon ein Menschen zerfressen. Ist nicht umsonst eine der grössten Sünden...

02.07.2013 17:05

@Kenan

cok sacmaliyorsun Kenan! Almanya'ya geldigimde karsima cikmayacaksin olm. Sende o yürek yoktur bir kefensiz yatanin torunun karsisina cikmaya.. Ama uzaktan duydun mu bunlari, gürlerler bi gürlerler, yok biz bu yola kefenimizle ciktikta falan da filanda..

Kefeni Armani'nin ipek gömlegine degisen mücahitler :D

08.07.2013 18:58

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2067746)

ahh erdal ahhh,

dilek'in ismi dilek degil seninde ismin erdal degil.

anladik

klavye kahramani orospucocugu erdal, sen burada alenen anneni tarif edip simdide isin icinden cikmaya calisiyorsun.

bak ben kimseyi tehdit etmem, hele hele internete saklanip senin gibi havlamam. ama havlarsamda dedigimi yaparim.

bak cok agir ve net söylüyorum: sen karsima cikmayacaksin onun icin tarih veremiyorsun. ama bir kere karsima ciksan sadece seninle yetinmem sana bir kardes yaparim.

@arkadaslar bu orospucocugu korkusundan tarih vermiyor. cünkü tarih verse üzerine 4 hafta gecince burada saklanacak delik bulamayacak. zaten korkmasa bana yanlis adres vermezdi bu pic.

ps. aslinda bu picin yanlis adres verdigini biliyordum ama burada onun tarifini yapabilmek icin o adrese gittim.

08.07.2013 19:14

Ibne kilikli kel Kenan, bi-sexuell oldugunu da bana birisi yollamisti e-mail olarak.
Sen daha bir kadini korkutamiyon ki beni korkutsan.

Kenan sen bana niye mesaj atmadin madem oraya geldinde? Atamazdin cünkü gelmedin Kenan.
Aber wenn der Berg nicht zum Propheten kommt, dann geht der Berg bekanntlich zum Propheten.. Ben seni bulacagim Kenan...
Gelen adamla gelmeyen adamin arasindaki farki sana öyle bi gösterecegim ki, bir daha bu dersi unutamazsin..

08.07.2013 20:00

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2068239)
Ibne kilikli kel Kenan, bi-sexuell oldugunu da bana birisi yollamisti e-mail olarak.
Sen daha bir kadini korkutamiyon ki beni korkutsan.

Kenan sen bana niye mesaj atmadin madem oraya geldinde? Atamazdin cünkü gelmedin Kenan.
Aber wenn der Berg nicht zum Propheten kommt, dann geht der Berg bekanntlich zum Propheten.. Ben seni bulacagim Kenan...
Gelen adamla gelmeyen adamin arasindaki farki sana öyle bi gösterecegim ki, bir daha bu dersi unutamazsin..

evet herkes görüyor. sen bana ne zaman gelecegini bile söylemekten korkuyorsun.

ben ama sana haftaya geliyorum dedim ve geldim.
sana verdigin adresi tarif ettim.
gidip konustugum kisinin nerede oldugunu ve ismini verdim.

kocum herkes senin orospucocugu oldugunu kabul etti.

simdi okuyanlari fazla merakta birakmayalim. ne zaman geliyorsun ve beni bulup o dediklerini yapiyorsun?

biliyorsun o dediklerin yalan cikarsa anneni buradaki erkeklere kullandiracagini kabul etmistin.

08.07.2013 22:07

Zitat:

Zitat von Zulfiqar (Beitrag 2068251)
evet herkes görüyor. sen bana ne zaman gelecegini bile söylemekten korkuyorsun.

ben ama sana haftaya geliyorum dedim ve geldim.
sana verdigin adresi tarif ettim.
gidip konustugum kisinin nerede oldugunu ve ismini verdim.

kocum herkes senin orospucocugu oldugunu kabul etti.

simdi okuyanlari fazla merakta birakmayalim. ne zaman geliyorsun ve beni bulup o dediklerini yapiyorsun?

biliyorsun o dediklerin yalan cikarsa anneni buradaki erkeklere kullandiracagini kabul etmistin.

Sana annellere küfür etmeyi öyle bir agira mal edecegim ki, zaten senin gibi evlat doguran senden utanan o kaltak anan, ondan sonra sana beddualar edecek arkandan...

Sen bana gelecegini melecegini ne söylemedin lan yavsak..

09.07.2013 11:36

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2068261)
Sana annellere küfür etmeyi öyle bir agira mal edecegim ki, zaten senin gibi evlat doguran senden utanan o kaltak anan, ondan sonra sana beddualar edecek arkandan...

bak orospucocugu lastosch ben senin annene küfür etmiyorum. sen niye ediyorsun?

sana orospucocugu dememin nedeni sen bana "adres yanlissa orospucocuguyum" demenden dolayi. bende sana adres yanlissa bundan böyle orospucocugu olarak hitap edecegim demistim.

Zitat:

bak orospucocugu lastosch böyle yalan söylersen devamli cakarsin ->
Zitat:

[...]
haftaya geliyorum kocum. bakalim o adreste varmisin yokmusun. malesef numara vermedigin icin seni gelmeden önce bilgilendiremiyecegim. ama merak etme uslu olursan kilina zarar gelmez.

iste böyle girer yalancilara

09.07.2013 16:34

Zitat:

Zitat von Zulfiqar (Beitrag 2068278)

sana orospucocugu dememin nedeni sen bana "adres yanlissa orospucocuguyum" demenden dolayi. bende sana adres yanlissa bundan böyle orospucocugu olarak hitap edecegim demistim.

Lan geri zekali sen kendi yalanlarini kendini ispatlamak icin mi kullaniyorsun :D
Hic gülesim yoktu :D

Sana bi yandan acimak istiyorum ama diger yandan sana acimak yaranmiyor pic kurusu...

Ben burdayim olm burdayim, geleceksen adam gibi gel, geliyormus gibi yapip kacma...

09.07.2013 18:26

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2068292)
Zitat:

Zitat von Zulfiqar (Beitrag 2068278)
Zitat:

Zitat:

Zitat:

[...]

Lan geri zekali sen kendi yalanlarini kendini ispatlamak icin mi kullaniyorsun :D
Hic gülesim yoktu :D

Sana bi yandan acimak istiyorum ama diger yandan sana acimak yaranmiyor pic kurusu...

Ben burdayim olm burdayim, geleceksen adam gibi gel, geliyormus gibi yapip kacma...

herkesin okumasi yazmasi var.

sen adres yanlissa orospucocuguyum dedin ve adresin yanlis oldugunu ben gittigimde gördüm.
sana görüsebilecegin ve sorabilecegin kisinin ismini bile verdim. git sor dedim ama yemedi. korktun ve o verdigim kisiye bile soramadin.

her türlü dansözlüge basvurdun. kivirmaya calisirken bircok kere celiskiye girdin ve sonunda bana haber vermedin dedin. ben yine sana haber verdigimi ispatladigim halde cevabini baska yere cekmeye calisiyorsun.

bak orospucocugu lastosch:
- haber vermedim mi?
- o verdigin adres yanlis degilmiydi?
- verdigin adreste ofisin oldugunu söylemedin mi?
- o bina büyük zor bulursun demedin mi?
- ben bina 50 katli olsada her insaat sirektine girip misafir olacagim demedim mi?

sen yazdiklarini silsende kacisi yok bu yalanlarindan. bircok kisi bunlari okudu ve bana mail atip bu oc yazdiklarini silmis diyor. utanmiyormusun hem yalan söylemeye hemde söyledigin yalanlarinin silerek örtmeye calistigina?

senin kadar serefsiz daha görmemistim, ilk defa kendine orospucocugu diyen kisi ile tanismis oldum. senin gibiler yüzünden CHP devamli secimlerde kaybediyor.

bu partiye iyilik yapmak istiyorsan bir daha chpli oldugunu söyleme!!!

10.07.2013 15:39

Bist du analog in der digitalen Welt oder was du Spinner?

Bak Kenan,

Isterden sana bilet parani da ben ayarlayim, eger ondan gelemiyorsan :D

bizde bir degim var senin gibilerine ve yaptiklarina, aci sogan yeme, anani sikiyim babana söyleme.. Oglum birak bu ayaklari.. Ben yerimdeyim ve sana gelmeden önce bilhassa dedim, bana haber ver? Ulan tahsilini burdan Harvard'a Kadar siktigimin bos kel kafasi.. Bilip bilmedigin yere sen nasil haber vermeden gelmek istiyorsun, sen insanlarin zekasiyla alay mi ediyon lan pic kurusu? Alemin acik gözü sen misin lan yavsak...

Gel, bak bekliyorum, erkeksen gel de senin o kel kafandan "yeni bir metodla" sac cikartiyim...

10.07.2013 16:43

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2068352)
Bak Kenan,

Isterden sana bilet parani da ben ayarlayim, eger ondan gelemiyorsan :D

bizde bir degim var senin gibilerine ve yaptiklarina, aci sogan yeme, anani sikiyim babana söyleme.. Oglum birak bu ayaklari.. Ben yerimdeyim ve sana gelmeden önce bilhassa dedim, bana haber ver? Ulan tahsilini burdan Harvard'a Kadar siktigimin bos kel kafasi.. Bilip bilmedigin yere sen nasil haber vermeden gelmek istiyorsun, sen insanlarin zekasiyla alay mi ediyon lan pic kurusu? Alemin acik gözü sen misin lan yavsak...

Gel, bak bekliyorum, erkeksen gel de senin o kel kafandan "yeni bir metodla" sac cikartiyim...

orospucocugu lastosch sorularima cevap veremedigin icin yine yaziyorum.

- haber vermedim mi? haber verdim ve bunun ispatinida yaptim. istersen yine screenshot göstereyim.
- o verdigin adres yanlis degilmiydi? evet yanlisti. gittigim yerde insaat sirketi yoktu.
- verdigin adreste ofisin oldugunu söylemedin mi? söyledin ama dedigim gibi öyle bir sirket yoktu.
- o bina büyük zor bulursun demedin mi? aynen öyle dedin ve bina büyüktü ama insaat sirketi yoktu.
- ben bina 50 katli olsada her insaat sirektine girip misafir olacagim demedim mi? bunuda aynen öyle dedim ve senin sesin cikmadi.

o bina büyük diyecegine ben sana yanlis adres verdim deseydin orospucocuklugundan kurtulmus olurdun.
beni o adreste bulamazsin deseydin orospucocuklugundan kurtulurdun.
ama köpek gibi gel ben seni ne yapacagimi görürsün diye havlamanla kaldin.

geldim ve yalanini patlattim. kendi agzinla kendini orospucocugu ilan ettin kocum.

KIVIRMAYI BIRAK ARTIK!!!!

son dediklerini hatirlatayim:
"seni gelip bulacagim. benim tanidiklarim var ve senin nerede oturdugunu cikartiyorum. gelip bu dediklerimi yapmazsam orospucocuguyum."

eeee oc lastosch 6 haftadir seni bekliyorum... yine anneni bu sekilde tarif etmen ayip olmuyormu?

sen korkudan tarih veremedigin icin ben sana 3 ay daha veriyorum. 3 ay icinde gel ve bu söylediklerini yap.

yine bircok kisi senin yazdiklarini okuyor. sen 3 ay sonra yazdikalrini silsende 3ücüncü defa kendine orospucocugu demen unutulmayacak.

10.07.2013 16:56

Zitat:

Zitat von Zulfiqar (Beitrag 2068367)

- haber vermedim mi? haber verdim ve bunun ispatinida yaptim. istersen yine screenshot göstereyim.
- o verdigin adres yanlis degilmiydi? evet yanlisti. gittigim yerde insaat sirketi yoktu.
- verdigin adreste ofisin oldugunu söylemedin mi? söyledin ama dedigim gibi öyle bir sirket yoktu.
- o bina büyük zor bulursun demedin mi? aynen öyle dedin ve bina büyüktü ama insaat sirketi yoktu.
- ben bina 50 katli olsada her insaat sirektine girip misafir olacagim demedim mi? bunuda aynen öyle dedim ve senin sesin cikmadi.

o bina büyük diyecegine ben sana yanlis adres verdim deseydin orospucocuklugundan kurtulmus olurdun.
beni o adreste bulamazsin deseydin orospucocuklugundan kurtulurdun.
ama köpek gibi gel ben seni ne yapacagimi görürsün diye havlamanla kaldin.

geldim ve yalanini patlattim. kendi agzinla kendini orospucocugu ilan ettin kocum.

KIVIRMAYI BIRAK ARTIK!!!!

son dediklerini hatirlatayim:
"seni gelip bulacagim. benim tanidiklarim var ve senin nerede oturdugunu cikartiyorum. gelip bu dediklerimi yapmazsam orospucocuguyum."

eeee oc lastosch 6 haftadir seni bekliyorum... yine anneni bu sekilde tarif etmen ayip olmuyormu?

sen korkudan tarih veremedigin icin ben sana 3 ay daha veriyorum. 3 ay icinde gel ve bu söylediklerini yap.

yine bircok kisi senin yazdiklarini okuyor. sen 3 ay sonra yazdikalrini silsende 3ücüncü defa kendine orospucocugu demen unutulmayacak.

Ne zaman verdin lan bana haber? Yalanin kurusun emi? :D

Kenan, daha henüz Türkiye'de isim bitmedi. Gelecegim var Kenan, benim gelecegim var, senin de görecegin var amina kodugumun pici. Elimden seni ancak Allah alir.

O hayalleri ve ümitleri ile oynadigin kizlara abilik yapacagim, sana da bir iyilik yapacagim. Bundan sonra kerhane de kendine "annecik" kahvehanede de kendine 20 € bir baba aratmayacagim. Sana ben ben babalik yapacagim, annani bilmem ne edecegim pic kurusu...
Onun icin gerekirse yarim is günümü feda edecegim..

10.07.2013 17:07

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2068371)
Ne zaman verdin lan bana haber? Yalanin kurusun emi? :D

Kenan, daha henüz Türkiye'de isim bitmedi. Gelecegim var Kenan, benim gelecegim var, senin de görecegin var amina kodugumun pici. Elimden seni ancak Allah alir.

O hayalleri ve ümitleri ile oynadigin kizlara abilik yapacagim, sana da bir iyilik yapacagim. Bundan sonra kerhane de kendine "annecik" kahvehanede de kendine 20 € bir baba aratmayacagim. Sana ben ben babalik yapacagim, annani bilmem ne edecegim pic kurusu...
Onun icin gerekirse yarim is günümü feda edecegim..

bak yine gözüne sokayim ->
Zitat:

[...]

iste böyle girer yalancilara[/quote]

sana 3 ay veriyorum.

3 ay icerisinde dediklerini gerceklestirmeyenin orospucocuklugundan faydalanacak buradaki erkekler.

oc lastosch yine sözünden geri dönme. bu erkekleri nasil faydalandiracagini anlatmama gerek yoktur ;)

10.07.2013 17:10

Zitat:

Zitat von Zulfiqar (Beitrag 2068377)

sana 3 ay veriyorum.

3 ay icerisinde dediklerini gerceklestirmeyenin orospucocuklugundan faydalanacak buradaki erkekler.

oc lastosch yine sözünden geri dönme. bu erkekleri nasil faydalandiracagini anlatmama gerek yoktur ;)[/quote]

O siktimdeydi sanki bana neyi verip vemedigin amina kodugumun pic kurusu. Sen bana ne bulusma adresi bildirdin ne de baska bir sey. Geldigimde seni ben bulacagim Kenan ben bulacagim... Senin isini bitirdikten sonra, Derendorf S-Bahnhof'un oraya resimlerini seni de o minarenin üstüne oturtacagim...

10.07.2013 17:18

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2068379)
O siktimdeydi sanki bana neyi verip vemedigin amina kodugumun pic kurusu. Sen bana ne bulusma adresi bildirdin ne de baska bir sey. Geldigimde seni ben bulacagim Kenan ben bulacagim... Senin isini bitirdikten sonra, Derendorf S-Bahnhof'un oraya resimlerini seni de o minarenin üstüne oturtacagim...

kabak tadi verdi lastosch. birak bu atmalari.

sözünün eri ol. ama bu sana yabanci.

@arkadaslar bu serefsizi cok mu eziyorum? bana birkac kisi o hatasini anladi üstüne gitme artik diyor. bence bu basiretsiz hatasini anlamadi. ama özür dilerse affedebilirim.

10.07.2013 17:23

Zitat:

Zitat von Zulfiqar (Beitrag 2068385)
kabak tadi verdi lastosch. birak bu atmalari.

sözünün eri ol. ama bu sana yabanci.

@arkadaslar bu serefsizi cok mu eziyorum? bana birkac kisi o hatasini anladi üstüne gitme artik diyor. bence bu basiretsiz hatasini anlamadi. ama özür dilerse affedebilirim.

Siktir lan ordan, burda hic kimse senin arkadasin degil. Müslüman Türk kizlarini, kerhaneden bir anne ve kahvehaneden bir pic ihtiyari kiralayipta baba olarak gösterip, o kizi istetipte onunla dolasmak ve kirli niyetlerini yasamak icin, orospucocuklugu yapanlarin arkadasi olmaz..
Escinsel erkeklerle düsüp kalkanin arkadasi olur, ama o ilkinin arkadi olmaz Kenan.. Senin ipneligini yüzünü vurmuyorum ama o müslüman-Türk kizlarina böyle yaptiklarinin acisini sana cektirecegim. Ben Allah'in seni cezalandirmak icin yolladigi elciyim. Ayni Cengiz Han'nin diger milletleri cezalandirmak icin "Tanri'nin kirbaci" oldugu gibi...

Elimden kurtulamayacaksin, cobut boylu, kel kafali, pörtlek kurbaga gözlü, Theo Waigl kasli, sapik Kenan...

10.07.2013 17:28

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2068387)
Siktir lan ordan, burda hic kimse senin arkadasin degil. Müslüman Türk kizlarini, kerhaneden bir anne ve kahvehaneden bir pic ihtiyari kiralayipta baba olarak gösterip, o kizi istetipte onunla dolasmak ve kirli niyetlerini yasamak icin, orospucocuklugu yapanlarin arkadasi olmaz..
Escinsel erkeklerle düsüp kalkanin arkadasi olur, ama o ilkinin arkadi olmaz Kenan.. Senin ipneligini yüzünü vurmuyorum ama o müslüman-Türk kizlarina böyle yaptiklarinin acisini sana cektirecegim. Ben Allah'in seni cezalandirmak icin yolladigi elciyim. Ayni Cengiz Han'nin diger milletleri cezalandirmak icin "Tanri'nin kirbaci" oldugu gibi...

Elimden kurtulamayacaksin, cobut boylu, kel kafali, pörtlek kurbaga gözlü, Theo Waigl kasli, sapik Kenan...

konuyu degistirme cabalarin bosa.

konumuz senin dedikelriini yapabilecekmisin yoksa yine orospucocuklugunu ispatlayip bosmu konusuyorsun?

6 haftadir bekliyor burada herkes. hicbir sekilde icraate bulunamadin.

bu kadar basiretsizmisin lan? sana 3 ay daha veriyorum.

10.07.2013 17:36

Zitat:

Zitat von Zulfiqar (Beitrag 2068391)
konuyu degistirme cabalarin bosa.

konumuz senin dedikelriini yapabilecekmisin yoksa yine orospucocuklugunu ispatlayip bosmu konusuyorsun?

6 haftadir bekliyor burada herkes. hicbir sekilde icraate bulunamadin.

bu kadar basiretsizmisin lan? sana 3 ay daha veriyorum.

Noldu altina mi sicmaya basladin? Korkunun ecele faydasi yok, biseksüel Kenan Kenan gelecegim, geldigimde de seni bulacagim, sonra dediklerimi de tek tek yapacagim sana...

Not: Nasil o müslüman-türk kizlarina yaptilari gercek ise, buna Bi-seksüel demem de hakaret degil. Burda bana ulasan emaillerin birisinde okudum. Bu sapik bastirlimis duygularini escinsellerle yasiyormus.. Ve "Natursekt" dedikleri olayda da bir birlerinin sidiklerini ve boklarini her yanlarina sürüyorlarmis.. Yalan degil bunlar gercek.. Bakmayin siz bunun ben "elhamdüllilah müslümanim" demesine..
Her sakal birakan müslüman olsaydi bizim köydeki keciler seyhülislam olurlardi..

Bunun kadar serefsiz bir soytari pic kurusunu arasiniz da bi daha bulamazsiniz cümle alemde...

10.07.2013 17:44

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2068397)
Noldu altina mi sicmaya basladin? Korkunun ecele faydasi yok, biseksüel Kenan Kenan gelecegim, geldigimde de seni bulacagim, sonra dediklerimi de tek tek yapacagim sana...

Not: Nasil o müslüman-türk kizlarina yaptilari gercek ise, buna Bi-seksüel demem de hakaret degil. Burda bana ulasan emaillerin birisinde okudum. Bu sapik bastirlimis duygularini escinsellerle yasiyormus.. Ve "Natursekt" dedikleri olayda da bir birlerinin sidiklerini ve boklarini her yanlarina sürüyorlarmis.. Yalan degil bunlar gercek.. Bakmayin siz bunun ben "elhamdüllilah müslümanim" demesine..
Her sakal birakan müslüman olsaydi bizim köydeki keciler seyhülislam olurlardi..

Bunun kadar serefsiz bir soytari pic kurusunu arasiniz da bi daha bulamazsiniz cümle alemde...

1. korkan insan yanlis adres verir
2. korkan insan cok insanin oldugu yerde bulusmak ister cünkü dayaktan korkar
3. korkan insan ne zaman geliyorsun orospucocugu demez.

burada korkup yanlis adres verinin kim oldugunu herkes cok iyi biliyor.

10.07.2013 17:52

Zitat:

Zitat von Zulfiqar (Beitrag 2068402)

adres dogru Kenan, gel oraya haber ver, oraya varmam bir dakika sürmez..
Korkan ecelinin ne zaman gelecegini merak eder.. Ama korkunun ecele faydasi yok Kenan...
Seni bulacagim Kenan!

Ya seni benden önce doktarlar, deli gömlegine sokup sirenler icinde timarhaneye sokacaklar, ya da sen o kadar kiskanclik bunalimlari gecirip intihar edecesekin o zaman da Azrail seni benden almis olacak. Ya da bunlar olmasa ben seni bulacagim Kenan..

Gelmedigin her halinden belli Kenan... Bi zile pak bakiyim seni almaya gelenler var mi? lan tipini siktigimin mutant'i ....

10.07.2013 17:57

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2068408)
adres dogru Kenan, gel oraya haber ver, oraya varmam bir dakika sürmez..
Korkan ecelinin ne zaman gelecegini merak eder.. Ama korkunun ecele faydasi yok Kenan...
Seni bulacagim Kenan!

Ya seni benden önce doktarlar, deli gömlegine sokup sirenler icinde timarhaneye sokacaklar, ya da sen o kadar kiskanclik bunalimlari gecirip intihar edecesekin o zaman da Azrail seni benden almis olacak. Ya da bunlar olmasa ben seni bulacagim Kenan..

Gelmedigin her halinden belli Kenan... Bi zile pak bakiyim seni almaya gelenler var mi? lan tipini siktigimin mutant'i ....

hep ayni seyi geveliyorsun oc lastosch.

sana yer ve isim verdim. git sor erkeksen dedim. korkma seni yemezler orada, sadece yanlis adres verenin kim oldugunu ögrenirler. ama götün tutmadi oraya gidip sormaya.

2 defa geldim ve 2 defa kivirdin. utanamadan hala gel diyorsun.

bak orospucocugu lastosch birak kivirmayi. ben 2 defa sana sans verdim ve sansini kaybettin.

simdi cok büyük konustun ve gelecegim dedin. 6 haftadir bekliyorum, hala yemedi seninki. bu kadarda ötlek olma. topla cesaretini ve gel.

10.07.2013 18:08

Zitat:

Zitat von Zulfiqar (Beitrag 2068410)
hep ayni seyi geveliyorsun oc lastosch.

sana yer ve isim verdim. git sor erkeksen dedim. korkma seni yemezler orada, sadece yanlis adres verenin kim oldugunu ögrenirler. ama götün tutmadi oraya gidip sormaya.

2 defa geldim ve 2 defa kivirdin. utanamadan hala gel diyorsun.

bak orospucocugu lastosch birak kivirmayi. ben 2 defa sana sans verdim ve sansini kaybettin.

simdi cok büyük konustun ve gelecegim dedin. 6 haftadir bekliyorum, hala yemedi seninki. bu kadarda ötlek olma. topla cesaretini ve gel.

Olm, ben isi gücü olan adamim, seni ben is vaktinde degil nadir olan bos vaktimde yakalacagim..
Niye bu kadar korkuyon lan? Hersey nasip kismet meselesi Kenan. Nasipsiz dayak bile yenmez.. Nasipinde olacak olm bu senin :D

10.07.2013 18:09

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2068414)
Olm, ben isi gücü olan adamim, seni ben is vaktinde degil nadir olan bos vaktimde yakalacagim..
Niye bu kadar korkuyon lan? Hersey nasip kismet meselesi Kenan. Nasipsiz dayak bile yenmez.. Nasipinde olacak olm bu senin :D

dönüp dolasip ayni yere geliyorsun ama ben yine tekrar edeyim: ->

12.07.2013 17:34

Zitat:

Zitat von Zulfiqar (Beitrag 2068415)
dönüp dolasip ayni yere geliyorsun ama ben yine tekrar edeyim: ->

Olm maksat bulusmak degil mi idi? Sana adres verdim mi vermedim mi? Bana gelecegini söyleme, nerde oldugumu bilme, sonra da geldim de seni bulamadim da, anayin ami da.. Olm geri zekalimisin lan? Alemin akilisi sen misin lan?

12.07.2013 18:26

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2068530)
Olm maksat bulusmak degil mi idi? Sana adres verdim mi vermedim mi? Bana gelecegini söyleme, nerde oldugumu bilme, sonra da geldim de seni bulamadim da, anayin ami da.. Olm geri zekalimisin lan? Alemin akilisi sen misin lan?

- ben bina 50 katli olsada her insaat sirektine girip misafir olacagim demedim mi? bunuda aynen öyle dedim ve sen buyur gel bekliyorum dedin.

simdi yine haber vermedin deme lan oc ->
Zitat:

[...]

elli kere ayni konulara girip inkar ediyorsun bende her seferinde ispatladigim halde anana küfür etmekte israr ediyorsun.

sen bu isten hoslandin oc lastosch ;)

12.07.2013 18:31

Zitat:

Zitat von Zulfiqar (Beitrag 2068546)

- ben bina 50 katli olsada her insaat sirektine girip misafir olacagim demedim mi? bunuda aynen öyle dedim ve sen buyur gel bekliyorum dedin.

simdi yine haber vermedin deme lan oc ->

elli kere ayni konulara girip inkar ediyorsun bende her seferinde ispatladigim halde anana küfür etmekte israr ediyorsun.

sen bu isten hoslandin oc lastosch ;)[/quote]

hani sen diyordun kuvvet ve bilgi birlesimi :) Ya beni ne Kadar da kiskaniyorsun.. Olm schwer wiegt die Krone, herkes King olamaz lan, ben geldigimde, milli görüscüler de ülkücüler de, PKK'li'larda susarlardi yer yer yaparlardi, herkesle öyle de böylede basedebilirdim... Anlasilalan sana öylesi yetmiyor, madem öyle iste böyle..

Lan amina kodugum pic, geldin de benim niye haberim yoktu lan? O screenshotlarina al ve günes görmeyen bir tarafina sok bi-seküel Kenan..

Ben hala daha burdayim geleceksen gel lan kurbagiz gözlü yavsak..
Gerisi hikaye..

Bi de bana göz kirpma lan biseksüel Kenan, senin yumusaklagina bakmam... Ben sirf kadinlara karsi siddeti hic bir Zaman kullanmam. Ama kadinimsi ipneler buna dahil degil.

12.07.2013 18:46

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2068547)
hani sen diyordun kuvvet ve bilgi birlesimi :) Ya beni ne Kadar da kiskaniyorsun.. Olm schwer wiegt die Krone, herkes King olamaz lan, ben geldigimde, milli görüscüler de ülkücüler de, PKK'li'larda susarlardi yer yer yaparlardi, herkesle öyle de böylede basedebilirdim... Anlasilalan sana öylesi yetmiyor, madem öyle iste böyle..

Lan amina kodugum pic, geldin de benim niye haberim yoktu lan? O screenshotlarina al ve günes görmeyen bir tarafina sok bi-seküel Kenan..

Ben hala daha burdayim geleceksen gel lan kurbagiz gözlü yavsak..
Gerisi hikaye..

Bi de bana göz kirpma lan biseksüel Kenan, senin yumusaklagina bakmam... Ben sirf kadinlara karsi siddeti hic bir Zaman kullanmam. Ama kadinimsi ipneler buna dahil degil.

bak orospucocugu lastosch,

ben sana haftaya geliyorum dedigimde bana gel bekliyorum dedin.
o adres insallah yanlis degildir dedigimde sen bina büyük araman gerekir dedin ve ben 50 katli bina olsada her insaat sirketine misafir olacagim dedim.

lan orospucocugu o adreste degildin niye orada beni bulamazsin demedin?
lan orospucocugu niye verdigim adres yanlis demedin?
lan orospucocugu niye o binada zor bulursun yerine o binada hic bulamazsin demedin?

lan orospucocugu herkes gördü senin yalanlarini ve bana cevap verme okuyanlara cevap ver.

niye o binada beni bulamazsin demedin? niye buyur gel bekliyorum dedin?

12.07.2013 18:51

Zitat:

Zitat von Zulfiqar (Beitrag 2068556)
bak orospucocugu lastosch,

ben sana haftaya geliyorum dedigimde bana gel bekliyorum dedin.
o adres insallah yanlis degildir dedigimde sen bina büyük araman gerekir dedin ve ben 50 katli bina olsada her insaat sirketine misafir olacagim dedim.

lan orospucocugu o adreste degildin niye orada beni bulamazsin demedin?
lan orospucocugu niye verdigim adres yanlis demedin?
lan orospucocugu niye o binada zor bulursun yerine o binada hic bulamazsin demedin?

lan orospucocugu herkes gördü senin yalanlarini ve bana cevap verme okuyanlara cevap ver.

niye o binada beni bulamazsin demedin? niye buyur gel bekliyorum dedin?

HAFTA NE GELIYORUM DEMEDEN LAN YAVSAK, BIRAK BU YALANLARI
Kes lan ordan amina kodugumun pici.. Art niyeti olmayan, erkek ve yürekli bir insan gelecegini söyler... Ancak senin gibi bir ipne böyle yalanalara yanlislara basvurur..

Nichtsdestotrotzt.. Wenn der Prophet nicht zum Berg kommt, dann geht halt der Prophet zum Berg.. Auch dafür gibt es eine Lösung.. Du kommst mir schon nicht davon du Kanalratte, du!

12.07.2013 18:57

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2068559)
HAFTA NE GELIYORUM DEMEDEN LAN YAVSAK, BIRAK BU YALANLARI
Kes lan ordan amina kodugumun pici.. Art niyeti olmayan, erkek ve yürekli bir insan gelecegini söyler... Ancak senin gibi bir ipne böyle yalanalara yanlislara basvurur..

Nichtsdestotrotzt.. Wenn der Prophet nicht zum Berg kommt, dann geht halt der Prophet zum Berg.. Auch dafür gibt es eine Lösung.. Du kommst mir schon nicht davon du Kanalratte, du!

orospucocugu erdal,
demismiyim dememismiyim herkes görsün ->

Zitat:

[...]

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 03:09 Uhr.