![]() |
Zitat:
Yalan konusmayi da birak Kenan, ben senin gibi öyle akademik Hipokrates, pardon gecekondu yeminleri etmem! Kenan, burda binlerce, onbinlerce bu konu hakkinda satir yazacagina bana niye bir email atmadin? Cevap verme, cünkü verecek bir cevabin yok. Gelmedin Kenan gelmedin. Gelmeyen ayaklar da gelmis gibi yapamazlar.. Gelecegim Kenan, gelecegim, ondan sonra böyle dayilanabilecekmisin karsimda yoksa ceketini mi ilikleyeceksin görürüz :D, Benim gelmem baskalarinin gelmesine benzemez Kenan.. Ey Kenan, Aligaycan'a da cikma teklifi yaptin mi? :D |
Hey Jungs ,
wo bleibt das Niveau ?? nereye tiklasam amk ,o.c ? |
Zitat:
der last_time hat selber geschrieben dass er ein hurensohn ist. wie soll man so einen sonst ansprechen :) @oc lastosch olum bi tarih ver birak kivirmayi. burada yine seni orospucocugu oldugunu herkes görsün. |
Zitat:
|
Zitat:
Zitat:
Zitat:
senden tarih istememin nedeni burada ne zaman büyük harflerle bu "OROSPUCOCUGUNUN OROSPUCOCUKLUGUNDAN FAYDALANIN" yazacagimi bilmek istiyorum. tahminen ne zaman geleceksin? verdigin tarihe 1 ay daha ekleyip o tarihten itibaren burada BÜYÜK harflerle senin tarifini yapacagim. örnegin: 15.07.2013 gelecegim dersen sana 15.08.2013'e kadar zaman taniyip o tarihten sonra tarifini burada yapacagim. |
Zitat:
Sen simdi ötüp dur! Zaten Ankara'ya gelmedin, simdi de Almanya'a benim gelmemden korkuyorsun hakli yere.. Simdi atip tut, simarip dur, ama karsina ciktigimda ceketini sana iletirmezsen, bana Levantiner demesinler Kenan! Bir de benim adim Erdal degil lan, iki de bir bana Erdal deyip durma! Sana bir insanin annesine küfür etmenin ne oldugunu gösteririm o zaman Kenan! Seni ben bulurum Kenan! Eyy Kenan, anlat bakiyim, o kizin akibeti ne oldu? Burda baska kizara da anlatiyormusun böyle acikli hikayeler lan pic kurusu? |
Zitat:
dilek'in ismi dilek degil seninde ismin erdal degil. anladik ;) klavye kahramani orospucocugu erdal, sen burada alenen anneni tarif edip simdide isin icinden cikmaya calisiyorsun. bak ben kimseyi tehdit etmem, hele hele internete saklanip senin gibi havlamam. ama havlarsamda dedigimi yaparim. bak cok agir ve net söylüyorum: sen karsima cikmayacaksin onun icin tarih veremiyorsun. ama bir kere karsima ciksan sadece seninle yetinmem sana bir kardes yaparim. @arkadaslar bu orospucocugu korkusundan tarih veremiyor. cünkü tarih verse üzerine 4 hafta gecince burada saklanacak delik bulamayacak. zaten korkmasa bana yanlis adres vermezdi bu pic. ps. aslinda bu picin yanlis adres verdigini biliyordum ama burada onun tarifini yapabilmek icin o adrese gittim. |
Aslinda var ya edecegim küfürlerinin toplamini bir kelime ile geri verebilirim: Kenan!
Sana ben küfür etmeyecekim ama sen baska dilden anlamiyorsun. @arkadaslari, eger varsa tabii bu müslümamcik kahvehanelerde ihtiyar picleri kiralayip baba diye tanittigini biliyormusunuz kiz istettirmek icin? @Arkadaslari, bu verdigim adrese gelmeyen deyyus-u ekber-i ben ne yapiyim elime gecirdigimde? Götünde bir efes şişesi mi kiriyim, yoksa anasinin ve süalesinde ki tüm disilerin bir yerine süt döküp yogurt tutasiya kadar mi calkalayim? Ya da Zülfikarin iki ucunu bunun bir yerine mi batiriyim ya da minarenin üstüne mi ottuturuyum? Klavye faresi seni... Arkadaslari bunun bi-sexuell oldugunu biliyormusunuz? Ehhe ne olacak bastirilmis duygularini ilk firsatta yasayan tarikat sapigidir kendisi.. |
Zitat:
sen ne zaman geleceksin ondan haber et. kivirmayi birak. tarih verki buradaki abazalar senin orospucocuklugundan faydalanacagi tarihi bilsin. @arkadaslar fark ettiyseniz devamli tarih vermekten kaciniyor cünkü yine büyük konusup saklanacak delik ariyor. ve burada yine acikca söylüyorum bu orospucocugu tarih vermiyecektir. |
Zitat:
|
Zitat:
|
Zitat:
Neid kann schon ein Menschen zerfressen. Ist nicht umsonst eine der grössten Sünden... |
@Kenan
cok sacmaliyorsun Kenan! Almanya'ya geldigimde karsima cikmayacaksin olm. Sende o yürek yoktur bir kefensiz yatanin torunun karsisina cikmaya.. Ama uzaktan duydun mu bunlari, gürlerler bi gürlerler, yok biz bu yola kefenimizle ciktikta falan da filanda.. Kefeni Armani'nin ipek gömlegine degisen mücahitler :D |
Zitat:
dilek'in ismi dilek degil seninde ismin erdal degil. anladik ![]() klavye kahramani orospucocugu erdal, sen burada alenen anneni tarif edip simdide isin icinden cikmaya calisiyorsun. bak ben kimseyi tehdit etmem, hele hele internete saklanip senin gibi havlamam. ama havlarsamda dedigimi yaparim. bak cok agir ve net söylüyorum: sen karsima cikmayacaksin onun icin tarih veremiyorsun. ama bir kere karsima ciksan sadece seninle yetinmem sana bir kardes yaparim. @arkadaslar bu orospucocugu korkusundan tarih vermiyor. cünkü tarih verse üzerine 4 hafta gecince burada saklanacak delik bulamayacak. zaten korkmasa bana yanlis adres vermezdi bu pic. ps. aslinda bu picin yanlis adres verdigini biliyordum ama burada onun tarifini yapabilmek icin o adrese gittim. |
Ibne kilikli kel Kenan, bi-sexuell oldugunu da bana birisi yollamisti e-mail olarak.
Sen daha bir kadini korkutamiyon ki beni korkutsan. Kenan sen bana niye mesaj atmadin madem oraya geldinde? Atamazdin cünkü gelmedin Kenan. Aber wenn der Berg nicht zum Propheten kommt, dann geht der Berg bekanntlich zum Propheten.. Ben seni bulacagim Kenan... Gelen adamla gelmeyen adamin arasindaki farki sana öyle bi gösterecegim ki, bir daha bu dersi unutamazsin.. |
Zitat:
ben ama sana haftaya geliyorum dedim ve geldim. sana verdigin adresi tarif ettim. gidip konustugum kisinin nerede oldugunu ve ismini verdim. kocum herkes senin orospucocugu oldugunu kabul etti. simdi okuyanlari fazla merakta birakmayalim. ne zaman geliyorsun ve beni bulup o dediklerini yapiyorsun? biliyorsun o dediklerin yalan cikarsa anneni buradaki erkeklere kullandiracagini kabul etmistin. |
Zitat:
Sen bana gelecegini melecegini ne söylemedin lan yavsak.. |
Zitat:
sana orospucocugu dememin nedeni sen bana "adres yanlissa orospucocuguyum" demenden dolayi. bende sana adres yanlissa bundan böyle orospucocugu olarak hitap edecegim demistim. Zitat:
Zitat:
|
Zitat:
Hic gülesim yoktu :D Sana bi yandan acimak istiyorum ama diger yandan sana acimak yaranmiyor pic kurusu... Ben burdayim olm burdayim, geleceksen adam gibi gel, geliyormus gibi yapip kacma... |
Zitat:
sen adres yanlissa orospucocuguyum dedin ve adresin yanlis oldugunu ben gittigimde gördüm. sana görüsebilecegin ve sorabilecegin kisinin ismini bile verdim. git sor dedim ama yemedi. korktun ve o verdigim kisiye bile soramadin. her türlü dansözlüge basvurdun. kivirmaya calisirken bircok kere celiskiye girdin ve sonunda bana haber vermedin dedin. ben yine sana haber verdigimi ispatladigim halde cevabini baska yere cekmeye calisiyorsun. bak orospucocugu lastosch: - haber vermedim mi? - o verdigin adres yanlis degilmiydi? - verdigin adreste ofisin oldugunu söylemedin mi? - o bina büyük zor bulursun demedin mi? - ben bina 50 katli olsada her insaat sirektine girip misafir olacagim demedim mi? sen yazdiklarini silsende kacisi yok bu yalanlarindan. bircok kisi bunlari okudu ve bana mail atip bu oc yazdiklarini silmis diyor. utanmiyormusun hem yalan söylemeye hemde söyledigin yalanlarinin silerek örtmeye calistigina? senin kadar serefsiz daha görmemistim, ilk defa kendine orospucocugu diyen kisi ile tanismis oldum. senin gibiler yüzünden CHP devamli secimlerde kaybediyor. bu partiye iyilik yapmak istiyorsan bir daha chpli oldugunu söyleme!!! |
Bist du analog in der digitalen Welt oder was du Spinner?
Bak Kenan,
Isterden sana bilet parani da ben ayarlayim, eger ondan gelemiyorsan :D bizde bir degim var senin gibilerine ve yaptiklarina, aci sogan yeme, anani sikiyim babana söyleme.. Oglum birak bu ayaklari.. Ben yerimdeyim ve sana gelmeden önce bilhassa dedim, bana haber ver? Ulan tahsilini burdan Harvard'a Kadar siktigimin bos kel kafasi.. Bilip bilmedigin yere sen nasil haber vermeden gelmek istiyorsun, sen insanlarin zekasiyla alay mi ediyon lan pic kurusu? Alemin acik gözü sen misin lan yavsak... Gel, bak bekliyorum, erkeksen gel de senin o kel kafandan "yeni bir metodla" sac cikartiyim... |
Zitat:
- haber vermedim mi? haber verdim ve bunun ispatinida yaptim. istersen yine screenshot göstereyim. - o verdigin adres yanlis degilmiydi? evet yanlisti. gittigim yerde insaat sirketi yoktu. - verdigin adreste ofisin oldugunu söylemedin mi? söyledin ama dedigim gibi öyle bir sirket yoktu. - o bina büyük zor bulursun demedin mi? aynen öyle dedin ve bina büyüktü ama insaat sirketi yoktu. - ben bina 50 katli olsada her insaat sirektine girip misafir olacagim demedim mi? bunuda aynen öyle dedim ve senin sesin cikmadi. o bina büyük diyecegine ben sana yanlis adres verdim deseydin orospucocuklugundan kurtulmus olurdun. beni o adreste bulamazsin deseydin orospucocuklugundan kurtulurdun. ama köpek gibi gel ben seni ne yapacagimi görürsün diye havlamanla kaldin. geldim ve yalanini patlattim. kendi agzinla kendini orospucocugu ilan ettin kocum. KIVIRMAYI BIRAK ARTIK!!!! son dediklerini hatirlatayim: "seni gelip bulacagim. benim tanidiklarim var ve senin nerede oturdugunu cikartiyorum. gelip bu dediklerimi yapmazsam orospucocuguyum." eeee oc lastosch 6 haftadir seni bekliyorum... yine anneni bu sekilde tarif etmen ayip olmuyormu? sen korkudan tarih veremedigin icin ben sana 3 ay daha veriyorum. 3 ay icinde gel ve bu söylediklerini yap. yine bircok kisi senin yazdiklarini okuyor. sen 3 ay sonra yazdikalrini silsende 3ücüncü defa kendine orospucocugu demen unutulmayacak. |
Zitat:
Kenan, daha henüz Türkiye'de isim bitmedi. Gelecegim var Kenan, benim gelecegim var, senin de görecegin var amina kodugumun pici. Elimden seni ancak Allah alir. O hayalleri ve ümitleri ile oynadigin kizlara abilik yapacagim, sana da bir iyilik yapacagim. Bundan sonra kerhane de kendine "annecik" kahvehanede de kendine 20 € bir baba aratmayacagim. Sana ben ben babalik yapacagim, annani bilmem ne edecegim pic kurusu... Onun icin gerekirse yarim is günümü feda edecegim.. |
Zitat:
Zitat:
sana 3 ay veriyorum. 3 ay icerisinde dediklerini gerceklestirmeyenin orospucocuklugundan faydalanacak buradaki erkekler. oc lastosch yine sözünden geri dönme. bu erkekleri nasil faydalandiracagini anlatmama gerek yoktur ;) |
Zitat:
3 ay icerisinde dediklerini gerceklestirmeyenin orospucocuklugundan faydalanacak buradaki erkekler. oc lastosch yine sözünden geri dönme. bu erkekleri nasil faydalandiracagini anlatmama gerek yoktur ;)[/quote] O siktimdeydi sanki bana neyi verip vemedigin amina kodugumun pic kurusu. Sen bana ne bulusma adresi bildirdin ne de baska bir sey. Geldigimde seni ben bulacagim Kenan ben bulacagim... Senin isini bitirdikten sonra, Derendorf S-Bahnhof'un oraya resimlerini seni de o minarenin üstüne oturtacagim... |
Zitat:
sözünün eri ol. ama bu sana yabanci. @arkadaslar bu serefsizi cok mu eziyorum? bana birkac kisi o hatasini anladi üstüne gitme artik diyor. bence bu basiretsiz hatasini anlamadi. ama özür dilerse affedebilirim. |
Zitat:
Escinsel erkeklerle düsüp kalkanin arkadasi olur, ama o ilkinin arkadi olmaz Kenan.. Senin ipneligini yüzünü vurmuyorum ama o müslüman-Türk kizlarina böyle yaptiklarinin acisini sana cektirecegim. Ben Allah'in seni cezalandirmak icin yolladigi elciyim. Ayni Cengiz Han'nin diger milletleri cezalandirmak icin "Tanri'nin kirbaci" oldugu gibi... Elimden kurtulamayacaksin, cobut boylu, kel kafali, pörtlek kurbaga gözlü, Theo Waigl kasli, sapik Kenan... |
Zitat:
konumuz senin dedikelriini yapabilecekmisin yoksa yine orospucocuklugunu ispatlayip bosmu konusuyorsun? 6 haftadir bekliyor burada herkes. hicbir sekilde icraate bulunamadin. bu kadar basiretsizmisin lan? sana 3 ay daha veriyorum. |
Zitat:
Not: Nasil o müslüman-türk kizlarina yaptilari gercek ise, buna Bi-seksüel demem de hakaret degil. Burda bana ulasan emaillerin birisinde okudum. Bu sapik bastirlimis duygularini escinsellerle yasiyormus.. Ve "Natursekt" dedikleri olayda da bir birlerinin sidiklerini ve boklarini her yanlarina sürüyorlarmis.. Yalan degil bunlar gercek.. Bakmayin siz bunun ben "elhamdüllilah müslümanim" demesine.. Her sakal birakan müslüman olsaydi bizim köydeki keciler seyhülislam olurlardi.. Bunun kadar serefsiz bir soytari pic kurusunu arasiniz da bi daha bulamazsiniz cümle alemde... |
Zitat:
2. korkan insan cok insanin oldugu yerde bulusmak ister cünkü dayaktan korkar 3. korkan insan ne zaman geliyorsun orospucocugu demez. burada korkup yanlis adres verinin kim oldugunu herkes cok iyi biliyor. |
Zitat:
Korkan ecelinin ne zaman gelecegini merak eder.. Ama korkunun ecele faydasi yok Kenan... Seni bulacagim Kenan! Ya seni benden önce doktarlar, deli gömlegine sokup sirenler icinde timarhaneye sokacaklar, ya da sen o kadar kiskanclik bunalimlari gecirip intihar edecesekin o zaman da Azrail seni benden almis olacak. Ya da bunlar olmasa ben seni bulacagim Kenan.. Gelmedigin her halinden belli Kenan... Bi zile pak bakiyim seni almaya gelenler var mi? lan tipini siktigimin mutant'i .... |
Zitat:
sana yer ve isim verdim. git sor erkeksen dedim. korkma seni yemezler orada, sadece yanlis adres verenin kim oldugunu ögrenirler. ama götün tutmadi oraya gidip sormaya. 2 defa geldim ve 2 defa kivirdin. utanamadan hala gel diyorsun. bak orospucocugu lastosch birak kivirmayi. ben 2 defa sana sans verdim ve sansini kaybettin. simdi cok büyük konustun ve gelecegim dedin. 6 haftadir bekliyorum, hala yemedi seninki. bu kadarda ötlek olma. topla cesaretini ve gel. |
Zitat:
Niye bu kadar korkuyon lan? Hersey nasip kismet meselesi Kenan. Nasipsiz dayak bile yenmez.. Nasipinde olacak olm bu senin :D |
Zitat:
1. korkan insan yanlis adres verir 2. korkan insan cok insanin oldugu yerde bulusmak ister cünkü dayaktan korkar 3. korkan insan ne zaman geliyorsun orospucocugu demez. burada korkup yanlis adres verinin kim oldugunu herkes cok iyi biliyor. |
Zitat:
|
Zitat:
- haber vermedim mi? haber verdim ve bunun ispatinida yaptim. istersen yine screenshot göstereyim. - o verdigin adres yanlis degilmiydi? evet yanlisti. gittigim yerde insaat sirketi yoktu. - verdigin adreste ofisin oldugunu söylemedin mi? söyledin ama dedigim gibi öyle bir sirket yoktu. - o bina büyük zor bulursun demedin mi? aynen öyle dedin ve bina büyüktü ama insaat sirketi yoktu. - ben bina 50 katli olsada her insaat sirektine girip misafir olacagim demedim mi? bunuda aynen öyle dedim ve sen buyur gel bekliyorum dedin. simdi yine haber vermedin deme lan oc -> bak yine gözüne sokayim -> Zitat:
elli kere ayni konulara girip inkar ediyorsun bende her seferinde ispatladigim halde anana küfür etmekte israr ediyorsun. sen bu isten hoslandin oc lastosch ;) |
Zitat:
elli kere ayni konulara girip inkar ediyorsun bende her seferinde ispatladigim halde anana küfür etmekte israr ediyorsun. sen bu isten hoslandin oc lastosch ;)[/quote] hani sen diyordun kuvvet ve bilgi birlesimi :) Ya beni ne Kadar da kiskaniyorsun.. Olm schwer wiegt die Krone, herkes King olamaz lan, ben geldigimde, milli görüscüler de ülkücüler de, PKK'li'larda susarlardi yer yer yaparlardi, herkesle öyle de böylede basedebilirdim... Anlasilalan sana öylesi yetmiyor, madem öyle iste böyle.. Lan amina kodugum pic, geldin de benim niye haberim yoktu lan? O screenshotlarina al ve günes görmeyen bir tarafina sok bi-seküel Kenan.. Ben hala daha burdayim geleceksen gel lan kurbagiz gözlü yavsak.. Gerisi hikaye.. Bi de bana göz kirpma lan biseksüel Kenan, senin yumusaklagina bakmam... Ben sirf kadinlara karsi siddeti hic bir Zaman kullanmam. Ama kadinimsi ipneler buna dahil degil. |
Zitat:
ben sana haftaya geliyorum dedigimde bana gel bekliyorum dedin. o adres insallah yanlis degildir dedigimde sen bina büyük araman gerekir dedin ve ben 50 katli bina olsada her insaat sirketine misafir olacagim dedim. lan orospucocugu o adreste degildin niye orada beni bulamazsin demedin? lan orospucocugu niye verdigim adres yanlis demedin? lan orospucocugu niye o binada zor bulursun yerine o binada hic bulamazsin demedin? lan orospucocugu herkes gördü senin yalanlarini ve bana cevap verme okuyanlara cevap ver. niye o binada beni bulamazsin demedin? niye buyur gel bekliyorum dedin? |
Zitat:
Kes lan ordan amina kodugumun pici.. Art niyeti olmayan, erkek ve yürekli bir insan gelecegini söyler... Ancak senin gibi bir ipne böyle yalanalara yanlislara basvurur.. Nichtsdestotrotzt.. Wenn der Prophet nicht zum Berg kommt, dann geht halt der Prophet zum Berg.. Auch dafür gibt es eine Lösung.. Du kommst mir schon nicht davon du Kanalratte, du! |
Zitat:
demismiyim dememismiyim herkes görsün -> Zitat:
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 03:09 Uhr. |