![]() |
Görenbilir sen beni deli edeceksin, das ist doch ein Song von Schwester S.! Sana demedik Obercool diye. Überhaupt sen herseyi neden kendi üzerine aliniyorsunki? Saka mi yapiyorsun ciddi ciddi üzerine mi aliniyorsun belli olmuyor. Gercekten kiziyorum, seni forumdaki yazilarinin haricinde tanimiyorum. Dolayisiyla forumdaki hicbir siiri,sarkiyida degil sana, hickimseye armagan etmiyorum! Bu böylece biline!
öff "Deli ettin beni sinir ettin! :-) |
Bilmeyen var mi? :)
|
Bu arada Kiraci cok severim bende, ama Tarkan,Mustafa Sandal ve Kenan Doguluya yapmis olamaz herhalde bu "arabeskci" göndermesini cünkü zaten Kiracin kendi tarzi Rock-Arabesk karisimi...
Kirac-Gelincik sarkisini tavsiye ederim. Bu nostaljik sarkiyi cok cok cok sevdigim icin nickimi gelincik koymustum falls das irgendwen hier interessiert :D:p Gelincik cilgin askim yanar dagim gelincik Seviyorum demedim ömrümde bir kerecik süphe dolu kalbimde bir sizisin incecik seviyorum demedin ömrümde bir kerecik... bu nasil bilmecedir aciklasan olmaz mi? Daha mi kahrolayim ben bunca cektigim az mi? Süphe dolu kalbimde bir sizisin incecik seviyorum demedim ömrümde bir kerecik.. Kahrim arttikca seni daha da cok seviyorum Kaderde ölmek mi var gülmek mi bilmiyorum... |
Kirac - Zerda
ismarlama asklara tahammülüm yok
ya beni adam gibi sev yada cek git yolumdan! Bir gülüs, bir salinissa tek verebildigin istemez! |
Kirac Tarkan'nin hakkinda agiza alinmayak küfürler bile etti, sairligine ilk önce yakistiramamistim amaaa sonra Aziz Nesin aklima gelmisti. Ali Tufan böyle konustuysa bir bildigi vardir da ondan diye gene de o ayri bir mesele :)
Bu konu hakkinda genel görüslerini de bu yönde yaptigini bir repörtajinda dilemistim. |
Kirac - yasamam artik
Tarkanla gereksiz bir polemige girdigini biliyorum. Kirac sadece sarkilariyla ilgi görüyor, Tarkan ise sanatciliginin yanisira yakisikliligi ile de cok ilgi gören birisi haliyle. Kirac bunu kiskanmis olabilir.
..arayan dostlarim beni bulmasin dogmasin günesim sabah olmasin kuytu bir kösede ömrüm son bulsun canima kastim var yasamam artik. |
Bir erkegin yakisikligi beni hic ilgilendirmedigi icin orasini bilemem :) Ben kadinlarin güzelligine bakarim :) Ancak eger Kirac özüyle sözüyle bizim bildigimiz Kirac'sa kiskanmak söyle dursun o'nu kaale bile almaz. Bana kalirsa sanatsal yönden Tarkan Kirac'in tirnaginin kiri bile olamaz. Birisi müzik ögretmeni bir babanin oglu olarak müzik ögretmeni olmus, $an dersleri görmüs, baglama, gitar vesaire entstrümanlar calabilen sanatci birisi de tesadüffen cok plak satan sarkici.
Kirac Tarkani kiskanmis :) Herseye inanirim da buna inanamiyorum |
Talk is cheap, shut up and dance
don't get deep, shut up and dance Shut up and.. - Aerosmith |
Tarkana laf yok.
Hicte tesadüf degil tarkanin basarisi! Güzel Kadinlarda yakisikli sever ama, dolayisiyla Tarkanin cok sevilmesi ve bu yüzden hemcinsleri ve meslektaslari arasinda kiskanilmasi normal :) Tarkan cevap bile vermemisti ona :D
Ya dön bana artik duyuyormusun beni ya cek git dünyamdan anliyorsun degilmi. |
Kiminle olursan ol beni düsün...ummadigin bir anda aklina geleyim. .
|
Seveceğim seveceğim görürsün sana neler edeceğim :))
|
Seni sevmekten degil kaybetmekten korkarim..
|
Shall I stay here at the zoo
Or shall I go and change my point of view ..for other ugly scenes.. B.I.J -Alphaville |
Sen öğrettin bana ağlamayı
Başıma yastık basıp hıçkırmayı |
Cölünün ortasindan gülleri alin
Kurumus toprakta canim yanmasin bosa Kötüler alemi almis gidiyor Iyiler kendini yormasin bosa Cirkinler alemi almis gidiyor güzeller kendi yormasin bosa |
hasret tükenmez gibi kavusmak bir dakika
sevmek bir ömür sürer sevismek bir dakika semiha yanki & gece yolcuları - seninle bir dakika |
...Biz ayrildiiik seveee seveee...barismamiz bi Mucizeee
Demet Akalin |
Yalnis zaman yalnis insan
tutunmak imkansiz biktim yamali sevdalardan yalnis bahar, kis günesi yoruldum her buldugumda kaybetmekten seni kiyamete kadar kapattim kalbimi.. |
you can never get enough
enough of this stuff it's friday i'm in love Friday I'm../ The Cure |
Blame It On My Youth Lyrics
Artist(Band):Jamie Cullum Review The Song (6) Print the Lyrics "Blame It On My Youth" If, I expected love, when first we kissed, blame it on my youth If only just for you, I did exist, blame it on my youth I believed in everything Like a child of three You meant more than anything You meant all the world to me If, you were on my mind, all night and day, blame it on my youth If, I forgot to eat, and sleep and pray, blame it on my youth If I cried a little bit, when first I learned the truth Don’t blame it on my heart, blame it on my youth a standard, but beatifully sung live by Jamie Cullum |
yoklugunda cok kitap okudum aradim neredesin nerede
arasira resmine dokunup agladim neredesin nerede |
adi lazim degil bas harfi ben =)
|
Festival gibisin katilmak istiyorum =) önlerden yer kapip gözünü kalbime bekliyorum.
|
Yarinlar yok gibi günes hic dogmayacak
O gitti ah gitti bir daha hic dönmeyecek Ah yandim ben Allah'im buna can dayanmaz Al o'nu getir geri bir daha hic vermeyeyim Al o'nu getir bana geri.. |
1 mumdur 2 mumdur 3 mumdur 4 mumdur 14 mumdur bu ne güzel dügündüüür haninna haninna:D
|
Sevgilim yeşil eriğim,ben içine hapsolmuş çekirdeğinim,hapiste günlerağir geçer diyorlar,olsun be ben vazgeçtim hürriyetimden yeterki yetim bir çocuk gibi bırakma yüreğimi,
Volkan Konak - -Feriğim ... |
Düslerin parlayıp söndügü yerde
Bulusmak seninle bir aksam üstü Umarsız sarkılar dudagımda bir yarım ezgi Sıgınmak gözlerine sıgınmak bir aksam üstü... |
bir kedim bile yok anliyormusun hadi gülümse :D
|
Kuzuya sordum derdimi meledi
Tilkiye sordum da yalan söyledi Bülbüle acıldım ne kar eyledi Bulamadım bir tek care derdime Arayıp sordum hep kendi kendime Söyle sazım ne söylersin :-) |
Sarı saçlarını deli gönlüme Bağlamışım çözülmüyor mihriban mihriban ayrılıktan zor belleme ölümü Görmeyince sezilmıyor mihriban Sevdiğim mihriban ...
|
Hani ya da benim elli dirhem pastırmam
Konyalıdan başkasına bastırmam |
coktan unuturdum ben seni coktan
ah bu sarkilarin gözü kör olsun.. |
Kizlarida alin askere :D
|
Zitat:
kalbimdeki küçük bir aşk oyunumu böyle gitmeza bilmiyorum ben sonunu dudaklarımda aşk kalbimde bir sızı her anım göz yaşı hergünüm ahh acı bekliyorum gelirmisin söle ağlıyorum bile bile yanıyorum yine bana kalır senden çektiğim acı neden beni bulur bitmek bilmeyen sancı sana gelsinn |
dilenci
bir dilenciyim senden aski dilenen
her firsatta hor gorulup gulup alay edilen.... |
Hic kimseye yoktur yok tavizim
Bir tek sana yar, tek sana acizim Dizdigim o siirler gelmez dilime Görünce takılıyor al percenine... |
Tesekkürler...
ara beni ara yar, arasira ara yar arasira arasan beni biraz oyalar :-P |
Rüyamda gördüm seni
Tutamadım elini yar Vurdum yollara kendimi Belki bulurum izini yar... |
don't switch the blade
on the guy in shades, oh-no don't masquerade with the guy in shades, oh-no I can't believe it 'cause you got it made with the guy in shades, oh-no and I wear my sunglasses at night so I can, so I can forget my name while you collect your claim and I wear my sunglasses at night so I can, so I can see the light that's right before my eyes corey hart - sunglasses at night |
ne kaldi geriye zaten birsürü bos hatira..
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 15:59 Uhr. |