![]() |
tamam iste bak..kendinde diyon..
besiktas kac macdir yenilmiyormus.
demek hakemler kasdi ve fedesrasyon besiktasi gercekden YAKMAK istese... nasil olduda 11. hafta yendi besiktas??? uefa kupasindaki maclardada gördük...en zayif rakibini evinde yenemedi.... |
ama KURAL HATASI olurdu..
yani 5-0 olsun 1-1 olsun..KURAL HATASI.
eger fedesrasyonun § *kural hatasi= mac terkari* diyorsa...macin sonucuna bakmamak gerek o zaman. |
yok orda haklisin..
ich meine nur allgemein..wo letztes jahr cimbom viel benachteiligt wurde.
|
iste kasdi oldugu halde yeniyoruz
bu ne demektir hem rakibi hemde hakemi yeniyor:-)
|
kural benim yazdigim gibiymis..
federasyondada kural böyleymis:-)
|
Ali Cem Deda 7.5 not almis
bu haftanin iyi hakemlerinden biri secilmis..
bizimkisi 5.8 almis:-) |
demekki isteyince oluyormus... o.T.
ohne Text
|
brat bana müsade...sende NTV ac...
91 dakika var :p
|
<yok ben ligtvde riberiyi seyredecegim
futbol mansete konuk oluyor
|
Hab ich dir doch schon mal erklärt kes
1. magdur taraf, 2. bir tarafin basvurusu
Besiktas 5-1 yenseydi ve karsi gol kural hatasindan dogsaydi magdur durumda olmazdik, cünkü maci zaten kazandik. Genclerde olmazdi zaten hatali bir gol attilar. Bu kadar basit! |
Senol yapar :)) o.T.
ohne Text
|
Get leng! :) o.T.
ohne Text
|
Fransizcan var mi Braaat :))) o.T.
ohne Text
|
hincal uluc YINE COSDU..hier einige..
aussagen von heute.
-türkiyede futbol fedesrayonu yok... -ersun yanal eger gercekden futboldan anliyorsan, lütfen telefonla programa baglan (baglanmadi) -galatasaray ve besiktas küfür ediyor, neden önlem alinmiyor -kudussi ya istifa et...yada görevine son verilsin (yani gitsin diyor löl) -besiktas 58.dakikadan sonra mac devam etsin diyormus...*uluc- cok komik*... usw. :) |
git kendi takiminla ugras ... o.T.
ohne Text
|
yok ama tercüman var hehehehe o.T.
ohne Text
|
futbol atesi
atv´de bu aksam yine.. gecen haftayi fena bulmadim.. bu hafta daha zevkli olacaktir...
|
yok be...hic zevkli degil..
en iyisi ntv´de gercekden,,,
das mit reha muhtar..resmen show. |
ya futbol istiyorsan ligtv de hergün
birisi var.. yani cok konusuyorlar orada ama futbol atesi cok zevkli
|
bende yok malesef :) o.T.
ohne Text
|
GEIL!!! Kazim Kanatla Ali Aydin tartisi-
yor, aber wie?!
Kazim: "sen neden hakemligi biraktin bakiym? he?! kendine güvenmedigin icin diimi?! 3 senen daha vardi. Neden avrupada yoksunuz!? Neden dünya sampiyonasinda degildiniz?! ben sizin 40inizida bilirim(hakemleri kast ediyor)!" Ali: "Ne?! Bak Kazim Kanat, Sayin Kazim Kanat, sen beni bu sekilde yargilayamazsin!" Kazim: "bildigim icin söylüyorum! Dürüst olun ve biraktiktan sonrada meslektaslarinizi lekelemeyin!" Ali: "hmm, mhh...ig, mig..." Kazim: "aynen caldigin düdük gibi yaziyorsunuz!" Millet: "alkis, alkis, alkis...." Ist echt geil! :))))) |
yaaa su kadinlar ne konusoyr futbol
konusunda....
die denken echt dass alles ne heile welt ist.. gelmis ay gidin hakemleri mhk´ya sikayet edin sorun hallolmus olur diyor.. ey kadin milleti sorun zaten mhk degilmi.. yaaa bu kadinlari ne birakirla bu programlara anlamiyorum.. dinlerken uykum geldi.. böyle hersey güzel hersey iyiymis gibi konusuyorlar |
birde ne diyorlar
ya siz cok kaba konusuyorsunuz... kazim bey neden bu kadar saldirgansiniz.. reha muhtar pis pis gülüyor.. yaaa bu futbol...heralde kendilerini altin gününde sandilar:-)
|
:) o.T.
ohne Text
|
Bu seyircilerler giciklasiyor. Herkes
bagirip cagiriyor, tezahürat yapiyor. Stadyum degil ya orasi. DEppen he echt...
|
ah ich finde es nicht so schlimm..
yemegin tuzu gibi bir durum:-)
zevkli oluyor bence... iyiki su kadinlar konusmuyor daha |
öhü öhü
teesüf ederim beyfändi...
YUHA YANI! |
ya lafim sana degil ama
konusanlari bi dinleseydin.. allaha bin sükürler olsun bir daha konusmadilar
|
tuaf
bir ultraslanin genc fenerbahceli taraftarin ambleminde olan 3 bicagin anlamini sormayi..
bunlarda hic mi kafa/bilgi yok ?! aslan amblemsiz ne yapar bunlar kim bilir su reha diye jüpiter kafali durmadan sırıtmasina gicik oldum :) gereksiz bir yayin iste |
tja.wo er recht hat,hat er recht
:p
|
Valla gecen haftada oldugu gibi dogru
dürüst seyleri yine Besiktaslilar söyledi.
Digerleri sirf takimlarini korumak icin konustular. Hele su cocukca laflari yok sen büyüksün, yok ben büyügüm. Biz sizi böyle yeneriz, hayir biz sizi söyle yeneriz. Einfach nur ARM! :) |
tickets für WM
habt ihr schon bestellt??
nicht vergessen <a href="redirect.jsp?url=http://tickets.fifaworldcup.com/reg/wmd_start.htm" target="_blank">http://tickets.fifaworldcup.com/reg/wmd_start.htm</a> |
Wir sind ja ned dabei, will keine! :( o.
ohne Text
|
sollen wir uns spiele von iran anschauen
:((
ohne türkei ist die wm nur halb so schön... bzw. echt scheisse hehe |
Hakem değerlendirmesi
İstatistiklere göre Beşiktaş"a verilen 2 hakem çok kötü, 5"i kötü, 6"sı vasat, 5"i tatmin edici ve sadece 1"i çok iyi puan almış.
Hakem değerlendirmesi Puan Karşılığı 5-5.9 arası Çok kötü (Kabul edilemez) 6-6.9 arası Kötü (Tatmin edici olmayan performans) 7-7.4 arası Vasat (Beklentilerin altında) 7.5-7.9 arası Tatmin edici (Geliştirilmesi gereken noktalar var.) 8.0-8.4 arası İyi (Yeterli performans) 8.5-8.9 arası Çok iyi (Çok beğenilen performans) 9-10 arası Mükemmel (Eksiksiz) Hakemler ve notları Hafta Maç Hakem Not Skor 1 Malatyaspor - BJK Mustafa Çulcu 7.9 1-1 2 Gençlerbirliği - BJK Bülent Demirlenk 6.9 1-1 3 Denizlispor - BJK Oktay Demiray 7.8 1-3 4 BJK - Gaziantepspor Yılnur Önen 6.9 3-4 5 Sakaryaspor - BJK Selçuk Dereli 6.0 1-4 6 BJK - Galatasaray Mustafa Çulcu 8.9 0-0 7 BJK - Ankaraspor Metin Aydoğan 6.8 2-3 8 Trabzonspor - BJK Kuddusi Müftüoğlu 7.3 1-0 9 BJK - Diyarbakır Erol Ersoy 7.0 4-0 10 Ankaragücü - BJK Oktay Demiray 7.0 1-4 11 BJK - Fenerbahçe Fırat Aydınus 7.5 2-1 12 Konyaspor - BJK Cem Deda 7.4 2-2 13 BJK - Çaykur Rizespor Serdar Tatlı 7.8 2-2 14 Samsunspor - BJK Mustafa Çulcu 5.8 2-4 15 BJK - İstanbulspor Fırat Aydınus 6.3 2-1 16 Kayserispor - BJK Cem Deda 7.2 1-2 17 BJK - A.Sebatspor Erol Ersoy 7.7 6-1 18 BJK - Malatyaspor Tolga Özkalfa 7.4 1-0 19 BJK - Gençlerbirliği Kuddusi Müftüoğlu 5.8 ?-? Not: Beşiktaş - Gençlerbirliği maçı skoru, federasyonun alacağı karar sonrası netleşecek. Kaynak : Fanatik |
bu kim? o.T.
ohne Text
|
mac tekrarlanma sansi cok yüksekmis o.T.
ohne Text
|
Adnan itiraf etti
"Önder"e faul yaptım"
Fenerbahçe maçında beraberlik sayısını kaydeden Samsunsporlu Adnan, golden önceki pozisyonda rakibini ittiğini açıkladı. 08.02.2005 Adnan itiraf etti Samsunspor’un Fenerbahçe ile oynadığı maçta Alex’in golüne yanıt vererek takımının sahadan 1 puanla ayrılmasını sağlayan Adnan, çok konuşulan pozisyonla ilgili itirafta bulundu. Golden önce Önder ile girdiği mücadelede rakibine faul yaptığını söyleyen Kırmızı-Beyazlı futbolcu, “Rakibimi ittim” ifadesini kullandı. Başkan mutlu Türkiye’nin en flaş ekibine karşı gol atmanın gurur verici olduğunu da sözlerine ekleyen Adnan, Alex’in golle sonuçlanan frikiğinden önce de Brezilyalı futbolcuya yapılan hareketin nizami olduğunu dile getirdi. Karadeniz ekibinin başkanı İsmail Uyanık ise takımının performansından gurur duyduğunu belirtti. kaynak: fanatik gazetesi iste gerekirse fenere zorla gol attiriyorlar ve bazi saksi kafalilarda fb kayiriliyor diyorlar onlar 100. yil atesine baksin kim kayiriliyor Hakemleride yeni Sampiyon oluruz icabindan bundan Süphemm yok |
Bi Ofsayti ve de bir Penaltilari
biliyorum-
Anlamiyorum sizin dilinizden yaw! *Fahne einsteckt* *abzischt* |
iyiki bir berabere kaldiniz..
hemen hakemlerle ugrasmayin bi yaa...daha lig uzun
ona bakarsan...alex´de gitsin kedine faul yapilmadigni sölyesin. tabii bunu demeye biraz yürek ister. hakem iki takimada gol hediye etti. |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 16:39 Uhr. |