![]() |
Tezekten terazinin boktan olur dirhemi
|
Hz. Ali
Yaptığı günah bir işle öğünmek, o günahı yapmaktan daha kötüdür.
|
Hz. Ali
Adamlık, ahde vefa, verdiği sözü tutmaktır.
|
Mevlana
Tut ki miras kaldı Ali'den sana Zülfikar. Sende Ali'nin yüreği yoksa Zülfikar neye yarar.
|
Kendi sözüm (kardesime nasihatimdi)
Düsene vurma, ama vurdun muydu düsür.
|
Mach mich an, mache ich dich aus..
|
Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir....
|
Trau dich unter Leute, du lächerlicher SeyranGay
|
Ach Vaybey-Gnom, du hast einen IQ von 3. Bei 4 fangen Schweine an zu grunzen!
Zitat:
|
|
BANA BAK LAN PASAKLI KOKMUS KALTAK A.Ç...
BURDA EL ALEME SATASACAGINA, GIT SU BABASIZ PIC COCUGUNA YEMEK YAP, EGER BECEREBILIYORSAN. EVINI PISLIK ALMIS GÖTÜRÜYOR. PC'NIN BASINDA SAP ARAYACAGINA GIT EVINLE BARKINLA ILGILEN: SIMARMA DEDIM SANA YOKSA SENIN BI YANINI BILMEM NE EDERIM, BENI GETIRME ORAYA... SANA BURDA KIMSE SAHIP CIKMAZ. BURDA BANA ARKA CIKARLAR DIYE KIMSEYE DE GÜVENME GÜVENDIGIN DAGLARI TUZ BU EDER SENIN O KILLI GÖTÜNE SOKARIM. TAMAM MI LAN BILMEM NESINI NE ETTIGIMIN KALTAGI SENI??.. Zitat:
|
SeyranGay👌
LAN dallama Sen gereckten gerizekalisin
Hornbrille ne sicayim |
Nur wer selber brennt, kann andere anfeuern.
Hermann Lahm |
Ach Gnom von Vaybee, du mutest dich an, wie ein Schaf der an einen Elektrozaun gepinkelt hat.
Zitat:
|
SeyranGay
|
Ach Gnom von Vaybee, jedes mal, wenn ich mir Deine schier grenzenlose Dummheit vorstelle, frage ich mich, was wollte die Mutter Natur uns damit sagen?
Zitat:
|
SeyranGay
Ne güzel, senin zeka sorunun yok. Çünkü senin zekan yok.
|
Ach Gnom von Vaybee, weisst Du, es gibt Menschen wie Dich, wobei der Begriff des Menschen bei Dir grenzwärtig ist, die der lebende Beweis dafür sind, dass ein totales Versagen des Gehirns nicht zwangsläufig zum Tod führt.
|
Der Gnom von Vaybee ist mal wieder aus der Cola-Flasche rausgekommen was? :D
Zitat:
|
Vakitsiz öten horozun kelesini keserler..
Zitat:
|
Ahmet Batman
"Ben seni iki mavinin arasında sevdim. Denizin hemen üstünde gökyüzünün biraz altında..."
|
Söyleyin mecnununa unutsun...
|
Yunus Emre
Yunus öldü diye sela verirler
Ölen hayvan olur, âşıklar ölmez |
Pislikler, yerleri kirletir...
Direnir kalmak icin, ne yagmurlar pislikleri yikiyabilir, nede köpekler pislikleri yaliyabilir. pislikler durduklari yerde kalip, pislik yaparlar.. sonra bir süpürge gelir, fitina gibi, pislikleri süpürür gider. iste bu adalettir. pislik herzaman pisliktir, bu asla degismez. bi sabunlu su yaptinmi, pislige bye bye. |
Dam basinda saksagan, vur beline kazmayi!
|
Adalet
Kocaman pislik yere düsmüs, kaldirin beni diye yalvarmis. Insanlar gelmis gecmis, ama kimsede pislige yardim etmek istememis. Pislik yerlerde sürüne durmus. Ben simdi size gösteririm diye cirpinmis, ve baslamis gelip gecen insanlara camur atmaya.
Camur atmis, atmis. Al sana, al sana diye bagira bagira camurlarini dagitmis. Hic fark etmemis ki, camurlarini attikca kendisi hep kücülmüs. Sonunda sadece bir osuruk kadar kalmis. Ama camurlari attigi insanlar, sadece camurlari yikayip, pisligin nasil eridigine kahkahalarla gülmüs. Ne edersen kendine, yine kendi kendine. |
Karl Julius Weber
Auf Grabschriften stehen auch die grössten Lügen.
|
Imam Hüseyin
Allah seni özgür уaratmışken başkasının kölesi olma.
|
Her gün Aşure her yer Kerbela
|
Maydanoz
Pislik herzaman pislik kalir. Ne kadar yikanmaya calissada yine pisliktir.
|
kötülük etme kötü düsersin,kuyu kazma kendin düsersin
HZ.Mevlana |
Camil insan davul gibidir ,sesi coktur, fakat ici bo$tur.
HZ.Mevlana |
Ucmuyorsam Newton'a olan saygımdandir !
Ucmuyorsam Newton'a olan saygımdandir !
|
Cehalet ayricalikli sinifin elinde ustaca kullanildigi bir silahtir....
Karl Marks |
“Yavrum bir soğuk Coca Cola içer misin Lara?”
Vergißt Lara mal die Pille,
wird empfänglich ihre Wille. Klein Embryo hat keine Chance, der Doktor kratzt ihn ... wieder raus. |
Zitat:
|
Asik Daimi
Cahil degistirmez türlü huyunu
Cekemez ardindan kazar kuyunu Haram diye icmez üzüm suyunu Kevser sarabini iceni söyler Daimi'yim küllüklerde tozanlar Kötü örnek olup edep bozanlar Cagin kültürünü calan ozanlar Bilim isigini sacani söyler... |
Maydanoz
Pislik herzaman pislik kalir. Ne kadar yikanmaya calissada yine pisliktir.
|
Zitat:
onun bunun cocugu ibne kendini erkekten sayor- olmayan beyniyle kadinlarida rahmininden vurucak... $eytanin cocugu -Müslümanligi ele eladin kimseye vermiyor- $erefsiz bir acta oku kadinlarin rahminine söz söyleyenlere nasil lanet okuyor..... git annanin reklamier baska yerde yap...burdan sana kismet cikmaz |
Motorun su kayanatiyor Lara
Gamyon sambeli gibi vaginan var lara 2 LTR Cola yi ictikten sonra bos siseyi vaginana dogru yönelt sen anladin beni sopar kasar seni
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 10:17 Uhr. |