![]() |
Burasi resim bölümü hakkini verde resmini ekle..Ama nerde o tip ve o yürek degil mi?...
|
![]() |
Aslan sütü
Aslan sütünü ancak aslan parcalari icebilir.. Bir kedi kendini aslan sanarsa olacagi bu olur
![]() |
![]() |
![]() |
|
Yeni Türkiye, Yeni Ucak
![]() |
haha
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Eski bir mankenim... Resmime bakin...
Ana var, ana var... Kimi ana benim gibi yigit dogurur.. Kimi ana da it dogrurur ve tas dogursaydim diye aglar durur :D ![]() |
[quote=buelent72;2092017]Eski bir mankenim... Resmime bakin...
Ana var, ana var... Kimi ana benim gibi yigit dogurur.. Kimi ana da it dogrurur ve tas dogursaydim diye aglar durur :D ![]() Bülent ! Ya$in kac Senin? Burada Sehit'in görünümünü !Ne oldugu ,nasil göründügü bizi ilgelndirmiyor"Bizi" derken ne beni yada bir baskasini ilgilendirdigini dü$ünmüyorum.. Bizi ilgilendiren burada tutumu ve yazilari,ve davrani$lari. Bu ara...Senin bir Sinege can verme gücün varmiki "Allahin" yaratigi bir kulla bahane buluyorsun... |
[quote=Lara_;2092040]
Zitat:
|
cok begendim "Mustafa Kemal " cali$masi ..
![]() |
Herkese günaydin :)
![]() |
Zitat:
|
Sevgilime :)
![]() |
Zitat:
mit "hübsch" meine ich max. 168 cm grünäugig ,dunkle Haare ,Knackarsch ... |
kiz
Zitat:
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Didim Alevi Bektasi Kültür Cemevi'ndeydik.. Canlar'a çok tesekkürler.
Ilahiyatci yazar, devrimci müslüman Ihsan Eliacik'in halk askina, Hak askina..Allah nurunu tamliyor insallah.. Meczuplar, din tüccarlari, dinci gecinenler, dinden gecinler korksunlar.. Bir Recep Ihsan Eliacik gelir, bin tanesini, on bin tanesini yaninda getirir...
![]() |
Biz küfür etmesini de biliriz.. Korkaklara, icinin pisligi yüzüne yansimis tipsizlere, korkaklara, namertlere, dün kara dedgine bugün ak diyen serefsiz Numan Kurtulmamislara ve dinden gecinen serefsizlere...
|
![]() |
![]() |
![]() |
ha ha
Zitat:
|
güzel demis atamiz
|
arkadaslar iki atatürk vardir.
1925 önceki dindarmis gibi gözüken ve 1925 sonrasi din düsmanligi yapan. ![]() Kaynak: Atatürkün emriyle liselerde okutulan tarih kitabı (1938), 2. cilt |
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Galler'de gerçekleşen NATO zirvesinde.
![]() ![]() |
Text Text Text
|
ESKI TÜRKIYE'NIN ITIBARI
![]() YENI TÜRKIYE'NIN ITIBARI ![]() |
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 15:17 Uhr. |