Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Sport - Fussball (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=396)
-   -   Fußball (http://localhost/forum/showthread.php?t=4260)

aliconda 17.01.2005 15:53

"möchten" ist "schwächer positioniert ;)

Was ist "stärker" ...
, wenn du zu einer Frau sagst ...

"ich möchte dich ..."
oder
"ich will dich!"

Das "Möchten" könnte durch "ich würde gerne" ersetzt werden ...

"Wollen" ist bestimmt ;-)

Obwohl ... passen würde es schon, wenn DU das sagst heheheheehehehe ;-)

Besiktas MÖCHTE gern Meister werden ;-)))

Fenerbahce WILL Meister werden ;-)

al"

aliconda 17.01.2005 15:56

Heerenveen - Fenerbahce 1:2

Also dieser Ugur Yildirim ist nicht gerade ein Superstar, zu dem er hochstilisiert wurde!

Ich hatte ihn aber auch schon beim UEFA Cup Spiel gegen den VFB Stuttgart gesehen ...

Also wirklich ... der ist weder für die Nationalmannschaft gut genug, noch könnte er sich bei Fenerbahce durchsetzen.

al"

aliconda 17.01.2005 15:59

Sabanetti ;-) LOL

Als Tuncay das 1. Tor beim Rückspiel gegen ManU geschossen hat, hat keiner von euch ihn gelobt ;-)))

Letztens habe ich ein Resümee von einem Schreiberling (keine Ahnung mehr welche Zeitung) über 6alatasaray gelesen :-)))

Der schrieb:
"Necati tam Hakan Sükür"ün veliahti ... onun gibi o kadar gol kaciriyorki ..."

LOL

Aber es freut mich, dass ihr ihn so hochlobt :-))))

So werdet ihr keinen richtigen Stürmer einkaufen muahhhahhahhhhhahaha ;-))

al"gemein ;-)

aliconda 17.01.2005 16:03

Dilenciye ???? Tamam o zaman !!!

Gitseydin ya 6azelsarayin macina muhahahahahahahaha

Hatirlamiyormusun, Özhan Canaydin"in nasil Almanyaya gelip para dilendigini !?!?!?

LOL

Gitseydin len ;))))))

Bende zamaninda gitmistim bir 6azelsaray macina!!!

UEFA CUP FRANKFURT-6azelsaray !

Üstüme FENERBAHCE formam vardi !!!

;-)

aliconda 17.01.2005 16:08

Eh nerde o inek Anelka !??!?!

Zaten o gelirse tam bir fiyasko olur bence!

Serhat ilen Ceyhun birlestirseydiniz Anelka gibi salata oyuncu bile olmaz!

(LOL simdi kendini "KadiKöyInegi" denen ve Serhat sanan User simdi kizacak hahahhahaha)

ANELKA GELMESIN !!!
SERHAT GITSIN !!!!!

al"

aliconda 17.01.2005 16:12

Yanal IN, Hitzfeld OUT (bende!)

Cünkü öyle bir sey düsünmek simdi olmaz!!!

Yanal ilen basladik!

Yarisin ortasinda atlari degistirirsek daha da kötü olur !!!!!!!

Hitzfeld gelip sihirli degnekmi kullanacak !?!?!?

Bence Ersun Yanal"a haksizlik olur!

Evet bende Ersun Yanal"in yaptiklarindan dolayi elestirenlerden birisiyim ama yinede bu yapilan onu arkadan hancerlemek olur!

Bence bu hamle ilen baskasi sinifta kaldi!

FEDERASYON ve en basta tabiiki YINE BICAKCI!

Bence 6azelsaray-Fenerbahce macindan sonra
IKINCI GAFI !!!

YANAL IN, BICAKCI OUT!

al"

Not: Ottmar Hitzfeld"i cok begenen birisiyim!
Bastan gelseydi cok iyi olurdu ...

aliconda 17.01.2005 16:20

LOL kuck mal hier hin ;-)))

Dann siehste wie TOLL EMMAS ist ;-)))

GRUPPE 2:
---------
1. Ukraine 11p
2. Dänemark 6p

3. TÜRKIYE 6p

4. Albanien 6p
5. EMMAS 5p
6. Georgien 5p
7. Kasachstan 0p

Wo ist denn der vielgepriesene Europameister ????

;-)))

Ich habe von Anfang an den griechischen Fussball kritisiert!!!
Nicht aus irgendwelchen politischen oder ähnlichen Gründen!!!

Sondern nur aus "fussballerischen" Gründen!!

Ich sehe micht bestätigt ;-)

al"

<a href="redirect.jsp?url=http://fifaworldcup.yahoo.com/06/de/t/group/index.html?zone=eur" target="_blank">http://fifaworldcup.yahoo.com/06/de/t/group/index.html?zone=eur</a>

aliconda 17.01.2005 16:25

Hier Kommentare von ein paar

Schreiberlingen!

CEMIL TURAN
Çok iyi ve kendisini ispatlamış bir oyuncu. Mutlaka faydalı olur. Ancak Fener’in bu tarzda bir oyuncuya şu an için ihtiyacı yok. Bence mevcut kadro bozulmamalı. İleri ikilide oynayan bir oyuncu. Nobre ile birlikte oynayacağı için o zaman orta sahadan bir futbolcu eksilecek, yedeğe düşecek.

ENGIN VEREL
Fener’in bir santrfora ihtiyacı var. Alex’ten santrfor olmayacağı görüldü. Hooijdonk da sakat. UEFA’da bir yere gidilecekse Anelka alınmalı. Problemli diyorlar. Bu yönetimin ve teknik heyetin sorunu. Ama bana göre iyi bir santrfor ve Fenerbahçe’de başarılı olur. Ancak ben geleceğine inanmıyorum.

Gökmen ÖZDENAK
Bir G.Saraylı olarak Anelka’nın alınmasını isterim, çünkü Fener’deki dengeleri bozar. Gerçek olan da şu ki Anelka, Nobre kadar başarılı olamaz; onun gibi inançla mücadele edemez. Birbirlerini bozup takıma zarar verirler. Çok büyük para ile alınacak bir Anelka huzur içindeki Fener’de sorun yaratır.

REICHT DAS NICHT ???

aliconda 17.01.2005 16:35

"F.Bahçe"ye gitme!"

Tabiiki Fenerbahceye gelmesin ;-) Fenerbahce"de alin terinin karsiligini alabilir ;-)))
6eSede ;-) Özhan bey onu "yakinda öderiz" ve "6alatada kimsenin parasi kalmamistir" diye avutulur ;-)

al"gemein ;-)

F.Bahçe"ye gitme!

G.Saray"ın genç futbolcusu Cafercan 18. yaşgününü Schalke maçı günü kutladı. Kafileyi İstanbul"a getiren uçakta futbolcuların son derece neşeli olduğu gözlenirken Cafercan için de sürpriz bir pasta kesildi. Bir ara uçağın en önünde oturan başkan Özhan Canaydın"ın yanına giden Cafercan, Canaydın"ın elini öptü. Canaydın"ın Cafercan"a "Oğlum; sakın Fener"e gitme! Sen bizim evladımızsın. Bir an önce imzayı at da kafan rahatlasın" şeklinde nasihatta bulunduğu öğrenildi.
<a href="redirect.jsp?url=http://www.sabah.com.tr/spo109.html" target="_blank">http://www.sabah.com.tr/spo109.html</a>

aliconda 17.01.2005 16:43

Anelka icin degisik bir yazi !?!??!

Dogrusu benide sasirtti ...
Almancada bir söz vardir...
"Vom Saulus zum Paulus" !??!??!

Gercekten nasil simdi ?!?!?!?!?

Siz ne dersiniz !?!!??!?!?!

İslam beni uslandırdı

* Anelka ismi F.Bahçe ile ilk anıldığından beri hep hırçınlığı tartışma konusu edildi. Oysa o bir yıldır çok farklı bir kişilik...

* Fransız futbolcu yaşadığı bu büyük değişimi geçtiğimiz yıl din değiştirip müslümanlığı seçmesine bağlıyor.

* İlk ezanı okuyan Bilal-i Habeşi"den esinlenerek Bilal Abd-us-Salam ismini alan Anelka huzuru bulduğunu belirtiyor.

* Anelka, "Paris"te işçi arkadaşlarla sabaha dek tartışırdık. Sonunda İslam"ı seçtim. Düşünce ve davranış olarak çok değiştim" diyor.

* Arkadaşı Trezeguet"ye göre özel bir adam olan Anelka için hocası Keegan da "Onun kötü adam olduğu bir uydurma" diye konuşuyor.

FORMALiTE RÖTARI
Fenerbahçe yönetimi hemen her konuda anlaşma sağladığı Nicolas Anelka için Manchester City kulübüyle bugün bir kez daha görüşüp son pürüzleri giderecek. Bu görüşme nedeniyle, L"Equpie"in bugün İstanbul"da olacağını duyurduğu Anelka"nın gelmesi birkaç gün gecikecek.

TARAFTAR AYAKLANDI
Saygın spor gazetesi L"Equpie"nin bugün İstanbul"da olacağını yazdığı Anelka için F.Bahçeli taraftarlar seferber oldu. G.Saraylılar"ın Anelka"nın sitesine, "Sakın F.Bahçe"ye gelme" diye mesajlar göndermesi üzerine sarı-lacivertliler, "35 milyon taraftar seni bekliyor" şeklinde mesajlar atıyor.

Kavga çıkardı

Fenerbahçeli ve G.Saraylı taraftarlar bu kez de Nicolas Anelka yüzünden kapıştı. Fransız yıldızın internet sitesini mesaj yağmuruna tutan taraftarlar sanal savaş veriyor.

MÜSLÜMAN İŞÇİLERDEN ETKİLENDİ
"Del Bosque benimle bir sezon bir tek kelime konuşmadı. Bir şey söylemek istediğimde beni dinlemedi bile. Yanıma bir tek oyuncu bile yaklaşmadı. Sanki ben farklıydım." Bu sözler Beşiktaşlı bir futbolcunun değil, Fenerbahçe"ye imza atması an meselesi olan Nicolas Anelka"nın. 2000 yılında Real Madrid"ten ayrıldıktan sonra İspanya"nın Marca gazetesine verdiği röportajdan alındı bu sözler.

NiCO ÇOK ÖZELDİR
O dönemde 21 yaşında Real Madrid"e transferine kendisi karar verecek durumda değildi. Video oyunlarıyla vakit geçiren bir çocuktu. Ağabeyleri Didier ve Claude, 37.5 milyon dolarlık transfere imza atarken, 2 milyon dolar komisyonu da ceplerine indirmişlerdi. Anelka farklıydı, sessizdi, ama müthiş bir golcüydü. Şu anda Juventus formasını giyen David Trezeguet ise Anelka"yı şöyle özetliyor: "Nico çok özel bir adamdır. Ama çok konuşmaz. Ona çok yakın olmama rağmen ne hissettiğini ne düşündüğünü hiç bilmem.

SORUNLARINI AŞTI
23 yaşına geldiğinde kulüpler onun için koplam 53.5 milyon pound ödemişlerdi. Bunun ağırlığını kaldıramadı ve iletişim sorunu yaşadı. Ancak şu anda gayet iyi. Manchester City"den ayrılmak istemesinin nedeni ise Avrupa kupalarında oynamak. Teknik direktörü Kevin Keeagan değişen Anelka"yı şöyle anlatıyor: "Takımdan kimsenin Nicolas hakkında kötü birşey söylediğini duymadım. Onun kötü bir adam olduğunu nereden uyduruyorlar bilmiyorum.

ANELKA ÇOK DEĞİŞTİ
Anelka 2004 yılında Müslüman olarak Bilal Abd-us-Salam Anelka adını aldı. 1999 yılında Müslümanlığa ilgi duyduğunu belirten Fransız futbolcu, "Çocukluk arkadaşlarımla bu konuyu sabah 4"lere kadar tartışırdık. Onlar Paris"in işçi sınıfından Müslüman arkadaşlardı. Dinledim ve Baggio"nun Budist olması gibi ben de Müslüman oldum. Düşünce ve davranış olarak çok değiştim" diyor.

SENİ BEKLİYORUZ
Fransız L"Equipe Gazetesi"nin "Anelka pazartesi günü İstanbul"da olacak" şeklindeki haberi Fenerbahçeli taraftarlarda büyük heyecana neden olurken, Galatasaraylıları da harekete geçirdi. Fenerbahçeli taraftarlar yıldız futbolcunun www.nicolasanelka. net adresli internet sitesini mesaj yağmuruna tutarak "Türkiye"nin en büyük kulübü seni bekliyor" dediler.

ORTEGA DA KAÇTI
Ancak siteye Galatasaraylı taraftarlar girmeye başladı ve Anelka"ya "F.Bahçe"ye gelme", "F.Bahçe Ortega"yı bile kaçırtan bir kulüptür" şeklinde mesaj yazdılar. F.Bahçeliler karşılık vermekte gecikmeyerek "Sakın G.Saraylı taraftarların sözlerine inanma. Biz onları 6-0 yendiğimiz için böyle gerçek dışı şeyler konuşuyorlar. Bizim 35 milyon taraftarımız var" ifadeleri kullandılar.

BU KAVGA İLK DEĞİL
F.Bahçe ile G.Saray geçtiğimiz haftalarda da bir başka sanal kavgaya tutuşmuştu. F.Bahçe"nin UEFA"daki rakibi Real Zaragoza taraftarlarının internet sitesinde yaşanan tartışmalar, İspanyollar tarafından da ilgi ve şaşkınlıkla izlenmişti. Bazı Real Zaragoza taraftarları, tartışmaları bir süre izledikten sonra taraf tutmaya başlamış ve kimi F.Bahçe kimi de G.Saraylılar"dan yana tavır almıştı.

Galip ÖZTÜRK

<a href="redirect.jsp?url=http://www.pasfotomac.com.tr/fen102.html" target="_blank">http://www.pasfotomac.com.tr/fen102.html</a>

aliconda 17.01.2005 16:50

"Fransızlar uçmuş"

"Fransızlar uçmuş"
L"Equipe"in, Anelka"nın Fenerbahçe"ye imza atacağı yolundaki haberi, Fenerbahçe Yönetimi tarafından doğrulanmadı.
17.01.2005
Anelka"nın Fenerbahçe"ye imza atmak üzere olduğunu öne sürüp, Sarı-Lacivertliler’in bu transfer için Manchester City’ye 10, Anelka’ya da yıllık 4 milyon Euro ödeyeceğini yazan Fransa’nın yüksek tirajlı gazetelerinden L’Equipe’in haberi Fenerbahçe Yönetimi tarafından doğrulanmadı. Nihat Özdemir ve Hakan Bilal Kutlualp, “Fransızlar uçmuş. Böyle büyük paralar ve böyle şartlarla transfer yapılmaz” diye konuştu. Gazete Anelka’nın, Fenerbahçe’nin önümüzdeki yıl Şampiyonlar Ligi’ne kalamaması durumunda ayrılma opsiyonunu açık bıraktığını da iddia etmişti.
<a href="redirect.jsp?url=http://www.e-kolay.net/fanatik/FutbolHaber.asp?PID=249&HID=2&HaberID=254574" target="_blank">http://www.e-kolay.net/fanatik/FutbolHaber.asp?PID=249&HID=2&HaberID=254574</a>

aliconda 17.01.2005 17:04

Sezon öncesi/baslangicini hatirlatti

bana!

6alatalilar, icinde futboldan sorumlu yönetici dahil, garanti 6alata sampiyon olur yorumunu yapiyorlar!
Fenerbahce"min Sampiyon olmasi "MUCIZE" imis!!
"FAVORI" 6alata imis ...

Besiktaslilar "ASGARI" ikinci oluruz diyorlar!!!

Trabzon"da zaten ayni telden caliyor ...

Eh ...

... o zaman KÖTÜ FENERBAHCE 4.cü olur
hehhehehehehehehehehe :-)))

Siz böyle düsünün :-)))

Ben yine gülümseyip gecerim ;-)))

al"

aliconda 17.01.2005 18:09

"Güvenlik yoksa maç yok" hahahhahahahaha

Cok komik!!!
Nasil UYGULANILDIGINI Federasyon BASKANI BICAKCI kendisi cok iyi gösterdi!!!

Hangi macta 6azelsaraylilar iyi bilir!

Umarim kasitli olarak FENERBAHC-6azelsaray macinda - mac baslamadan önce - sandalyeleri yerine merdivenleri 5-10 dakika doldururlar!
Umarim o zaman yine stad"da olur!!!

Bakalim o zaman ne olur!

Merdiven bosaltma ve stad"a fazla seyirci almama kurallari 6S-FB macindan sonra FESH EDILMISTIR!!!

al"

Güvenlik yoksa maç yok

Türkiye Futbol Federasyonu Temsilci Ara Semineri Adana"da sürüyor. Seminerde "şiddete karşı alınan tedbirler" üzerine konuşan TFF Başkan Danışmanı Ahmet Güvener, temsilcinin müsabaka öncesi gerekli güvenlik tedbirlerinin alınmadığını gördüğü veya oyuncu ve seyircilerin sağlığını, güvenliğini tehdit eden ciddi bir durum gördüğü takdirde, müsabaka tedbirleri alınana kadar maçı başlatmayacağını, tedbir alınamaması ve ciddi tehdidin devamı halinde temsilcinin, federasyon ilgililerini arayarak müsabakayı bir başka güne erteleme kararı için onay alacağını, onay alındığı taktirde de bu durum hakeme izah edilerek, maçı başka bir güne ertelemesinin isteneceğini söyledi. Kapıların son 5-10 dakikada bile olsa açılarak biletsiz seyirci girişine izin verilmeyeceğini ifade eden Güvener, statta herkesin biletli ve numaralı kendi koltuğuna oturmasının sağlanacağını, tribünlerin alt sıralarındaki koltuklarda bileti olan seyircilerin, tel örgülere asılan büyük-küçük pankartlar nedeniyle maç izleyemeyecek olmaları üzerine, daha yukarıları çıkarak maç izlemek istemelerine engel olmak için tel örgülere herhangi bir pankart asılmasının yasaklandığını, asılması halinde de kaldırılacağını kaydetti.

<a href="redirect.jsp?url=http://www.aksam.com.tr/arsiv/aksam/2005/01/17/spor/spor8.html" target="_blank">http://www.aksam.com.tr/arsiv/aksam/2005/01/17/spor/spor8.html</a>

17.01.2005 19:36

GS-FB macinda...

topu nasil olduda kaleye birakti degil mi?!
:))

17.01.2005 19:39

Auch das Tor von Tuncay haben wir gelobt

War schließlich auch sehr schön. Aber ein Fallrückzieher ist schon was anderes!

17.01.2005 19:42

O maci kazansaydiniz ne diyecektiniz

acaba?!?

Gecen sezondaki gibi "gösterseydi sari kartini, biz ne yapalim" derdiniz herhalde!

:)

kes 17.01.2005 20:09

gs hatte nie ein stürmerproblem...

das weiss du ja selber :)

anfang 90er war es tanju..dann kosecki..dann kubilay...hakan..arif..jardel (ümit karan na ja)...jetzt noch necati..

sind nur einige die mir einfallen

und den saunders kennst du ja gut ne :)

kes 17.01.2005 20:10

einfach nur ne zeitungs - ente :p o.T.

ohne Text

kes 17.01.2005 20:11

yenilince...baska nedenler ariyorlar..

cimboma karsi bir net pozisyonu yokdu..

hakem dese icim yanmiyacak..o yine macin kaderini denistirebiliyordu.

aliconda 17.01.2005 22:32

Aman airdem ayni ayaklari yapma

lütfen!

Ben sözümde durarim!

Kac defa daha tekrarlamak lazim anlamaniz icin !?!??!!?!?

MACI 6AZELSARAY HAK ETTI!!!
HAKLI OLARAK KAZANDI!!!!

Kaybettigimiz icin söylemiyorum!

ANLAMAK ISTEMIYORSUN galiba!

Benim kizdigim, HALA 6azelsaray"in Federasyon tarafindan kollandigidir!

Aynisi Besiktas veya Fenerbahe"de olsaydi ne olurdu !??!?!

O zaman Bicakci ayni taviri mi koyardi?

Dahasi ... aynisi "anadoluda" olsaydi, kulüpler kapatirlardi belki!

Ama 6azelsaraya gelince her kural gecersiz sayiliyor!

Simdi maci kazansaydikda ayni durum olacakdi!

Zaten kaybettik halen 4 puan önlerindeyiz!
Hemde güle oynaya!
Mac kaybetmemizlen alakasi yok!

Sen kendi düsüncene deginerek Fenerbahce"lilere ayn düsünceyi layik görüyorsun belliki!

al"

aliconda 17.01.2005 22:46

Bicakci CESAR mi !?!??!?

Sizin 3 puaninizda gözüm yok!!!

Ben ne söylüyorum sen ne söylüyorsun!

Tam bir 6azel caliyorsun yani.

Ayni mac Fenerbahce"dede oynanacak!

Skor fazla mühim degil ... ama simdi bu sefer BIZIM taraftarimiz merdivenleri "isgal" ederlerse o zaman ne yapacak
"Sayin" Bicakci bey ????

Maci iptal mi edecek yani !??!?

Ederse bu sefer kiyamet tam kopar!!!
Inkilap nedir o zaman anlar Bicakci bey!

Yani hangi hak ilen bu sefer kurallari uygulatmak isteyecek !?!?

FARK NE OLACAK !?!?!?

O zaman zaten kurallari KENDISI uygulatmadigi icin artik hic bir yerde saydiramaz!

Keyfinemi kural kuruyor Bicakci bey ve keyfine göre mi uygulatiyor!?!?!

Onun hareketi CESAR"i hatirlatti!
Bir DIKTATÖR gibi kurallari ihlal etti!
Simdi DIKTATÖR gibi Fenerbahce"de kurallari uygulatacakmi yani !???

AZIZ YILDIRIM 100% hakli cikti ...
acikca söylemedi ama ... "tarihi firsat kacti" anlami baska türlü idi!
Burada keyfine göre uygulatmazsan, bir daha tarihinde hic kimseye uygulatamazsin!

OTORITEYI TAMAMEN KAYBETTI BICAKCI YANI!!!

al"

17.01.2005 22:50

Tamam, güzel diyorsun. Ama neden

illa GS-FB macini ele aliyorsun?!

Ücüncü haftaydi karar alindikran sonra. Ilk mactan itibaren yapilacakti o. Sirf derbilerde degil!

aliconda 17.01.2005 22:51

Sacmalama!

Söylüyeceksen acikca söyle!

Bicakci yüzünden KAYBETTIK diyen varmi !?!?!?!?!

aliconda 17.01.2005 22:56

Bei dir wirkt"s !!!

hehehehehe

GENAU 6S hat kein Stürmer Problem!!!

Merk dir das!

6S braucht kein Stürmer!!!

NIE VERGESSEN!!!!!

17.01.2005 23:29

s.o. o.T.

ohne Text

aliconda 18.01.2005 10:52

O zaman simdi ne Fenerbahce"ye nede

Besiktas"a nede Trabzon"a nede diger bir kulübe zorla uygulatamazlar!

Federasyon"da SAVAS var ...
... bu uygulatma isi simdi bir hesaplasma!

Göreceksin daha büyük krizler ortaya cikacak!

Hatirliyormusun Federasyon basinda ne söylemistim?

"Gelen gideni aratmasin!"

Bicakci Ulusoysuza karsi zorlu bir secenekti!

Er war der "kleinste gemeinsame Nenner"!

Jetzt ist Ulusoy weg und jetzt brechen die Fronten auf!

Ein Anzeichen ist dafür, das Lütfi Aribogan mir nichts dir nichts in die Verbandsführung GEHIEVT wurde!

Vor allem mit Fenerbahce wird der Verband jetzt sich verstärkt auseinandersetzen!

Merk dir das!

al"

aliconda 18.01.2005 10:53

Siehe ALICONDA egal wo! o.T.

ohne Text

aliconda 18.01.2005 11:47

KOCAMAN bir Aykut !

Bir gün KOCAMAN Aykut bizim Teknik Direktörümüz olacak!
Ben buna inaniyorum!

Benim ÖNERIM
-&gt Christoph DAUM Milli Takima
-&gt Aykut KOCAMAN Fenerbahce"ye

Tersi de düsünülebilinir ama Aykut"un daha büyük bir kulüpte tecrübesi olmadigi icin Milli Takim"da basarili olmaz.

Ama Christoph DAUM"u ideal bir Milli Takim antrenörü olur!
Hem Türkiye"yi cok iyi artik taniyor hemde artik cok cok tecrübeli!

Ideal birisi!

Ama onun yerine bilmem kimler düsünülüyor!

Sen başarılı ol her kapı açılır

"Malatyaspor ikinci yarıda Boliç ve Osterc"e göre oynayacak" diyen Aykut Kocaman, F.Bahçe Teknik Direktörlüğü için bu yorumu yaptı.

Malatyaspor"un başarılı teknik direktörü Aykut Kocaman ile hem ilk yarıyı hem ikinci yarı hazırlıklarını konuştuk. Boliç ile ilgili eleştirileri, F.Bahçe ile ilgili hayallerini, zirve yarışı hakkındaki görüşlerini sorduk. İşte Kocaman"ın yanıtları:

EKSİKLERİMİZİ GİDERDİK
"Malatyaspor"da ilk yarı düşündüklerimizin büyük bölümünü gerçekleştirdik. Devre arasında da eksiklerimizi tespit edip, giderdik. Gol bölgelerinde daha etkili olabilmek için Boliç"i aldık. Boliç, Türk futbolu için çok önemli bir oyuncu. Bize büyük katkısı olacak. Karşıyaka"dan transfer ettiğimiz genç Yertek"ten de ilerisi için çok umutluyum."

BECERİ ÖNEMLİ
"Boliç ve Osterc"in pres yapmadıkları doğru. Ama ben de bunun tam tersini savunuyorum. Futbolda önemli olan topu kullanma becerisidir. Topu ne kadar iyi değerlendirirseniz o ölçüde başarılı olursunuz. Boliç ile Osterc de bu özelliklere fazlasıyla sahip. Biz de bundan yararlanmak için ikinci yarıda onlara göre bir oyun sistemi ile oynayacağız."

F.BAHÇE DÜNYA TAKIMI
"F.Bahçe"den teklif alırsam elbette çalışmak isterim. Nasıl oyunculukta başarılı olursanız üç büyükler tarafından kapışılırsınız; teknik direktörlük yaşamında da aynı şeyler geçerli. Başarılı olup istikrarı yakaladığınızda her kapı açılır. Şampiyonluk yarışında F.Bahçe, oturmuş kadrosu ile favori. Ancak geçen sezon bu dönem Beşiktaş"ın favori olduğunu unutmamalı. Yine de dünya takımı olma yolunda önemli adımlar attılar."
<a href="redirect.jsp?url=http://www.pasfotomac.com.tr/sup101.html" target="_blank">http://www.pasfotomac.com.tr/sup101.html</a>

aliconda 18.01.2005 12:26

Anelka on his way to Turkey

Monday January 17, 2005
Kevin McCarra / The Guardian
Anelka on his way to Turkey

Nicolas Anelka is on the verge of a transfer to Fenerbahce. The Manchester City striker was again absent on Saturday and it is believed that the Turkish champions may reach an agreement with the English club on a £7m fee today.

It has been obvious that Anelka, 25, no longer sees his future in the North-west but the sticking point will be the size of the fee. "Everybody knows we still have £5m to pay on Nicolas," City"s manager Kevin Keegan has said of the forward, "so you would have to add quite a bit more on to that figure for us to sell."

City paid Paris St-Germain £13m for the former France international in the summer of 2002, after Liverpool declined to buy him when a loan spell at Anfield ended. With debts of around £62m, however, it would be hard for City to reject £7m from Fenerbahce.

Anelka, who has scored seven times this season, is a depreciating asset in the Premiership. He has not been in action since New Year"s Day and declined to take a fitness test on a back injury before City played Arsenal two weeks ago. "I was a bit disappointed," Keegan said with measured understatement at the time.

In December the player had to apologise for telling a French newspaper that he wanted to move to "a bigger club" than City, and play in the Champions League. Other outspoken remarks had previously seen Anelka exiled from the France squad.

Now that Liverpool have bought Fernando Morientes there is no hope of a return to Anfield and his options appear limited. Fenerbahce, having gone out of Manchester United"s group in the Champions League, are now in the Uefa Cup and their coach Christoph Daum was watching their next opponents, Real Zaragoza, at Real Madrid yesterday.

Daum has had to weigh up the condition of his 35-year-old striker Pierre van Hooijdonk, who has been injured for two months, and may now invite Anelka to make the Turkish League leaders the sixth club of his career.
...
<a href="redirect.jsp?url=http://football.guardian.co.uk/News_Story/0,1563,1391933,00.html" target="_blank">http://football.guardian.co.uk/News_Story/0,1563,1391933,00.html</a>

aliconda 18.01.2005 13:07

"City ready to cut losses on Anelka..."

City ready to cut losses on Anelka as Fenerbahce line up offer
By Sam Wallace
17 January 2005

Nicholas Anelka"s move to Fenerbahce looked closer than ever last night after the Turkish side sent a representative to England to negotiate a £7m transfer with Manchester City for the striker.

Anelka, 25, was not in Manchester on Saturday to watch his side beat Crystal Palace, preferring instead to watch his former side Paris St-Germain play at home. His relationship with Kevin Keegan is now considered beyond repair and City are hopeful that there will be an official bid from Fenerbahce this week.

The Turkish side have sent their representative Hakan Bilal to speak to City with a view to signing Anelka in time to play for them in the Uefa Cup against Real Zaragoza next month. They have been given informal encouragement from City that they are ready to sell and Fenerbahce"s president Aziz Yildirim has put the club"s transfer budget into signing the striker.

Anelka is understood to want an agreement with Fenerbahce that would allow him to leave if they did not qualify for next year"s Champions" League. Originally it was unclear whether Anelka would be prepared to move to Turkey but City are now confident that the player, who is a practising Muslim, would accept a transfer to Fenerbahce.

City want to earn back the outstanding £5m they still owe PSG for the player over the two-and-a-half years he has left on his contract. The key to the falling out between Keegan and the French striker this month was Anelka"s refusal to take a fitness test before the Arsenal match in which he did not play.

City have debts of more than £62m but would be likely to make some money available for Keegan to sign a replacement for Anelka.
...
<a href="redirect.jsp?url=http://sport.independent.co.uk/low_res/story.jsp?story=601520&host=18&dir=130&dir=130&hos t=18" target="_blank">http://sport.independent.co.uk/low_res/story.jsp?story=601520&host=18&dir=130&dir=130&hos t=18</a>

uhbarracuda 18.01.2005 13:46

ANELKA gelsin...

ANELKA gelsin !!!!!!!!!!! yararli olacak ...

keske gelse ! ben bize cok sey kazandiracagana inaniyorum ,.... es ist nicht irgendein stürmer ein top stürmer erste klasse !!!

uhbarracuda 18.01.2005 13:48

FB farki :)

bence gelecek ama fiyatlar her zaman gibi Fb olunca ayni ortega - alex gibi muhtesem burda bile 6S ile bjimnastikk ya fark atiyoruz hehehhehee ;) sonuc olarak daha uygun fiyata gelecektir .....

uhbarracuda 18.01.2005 13:51

hem suclu

hem suclu hem güclüsün bakiyorum aidem hehehe ; )

bjimnastikk nin inönüde uygaladigi seyi bize ters yöne cekerek ört bas etme ; )grins

ama göya büyük gelisme olmus bakalim ; ) öylemi 2 yari belli olur ,,,,

uhbarracuda 18.01.2005 13:52

mac

mac baslamadan olay gerceklesti mac bitince degil kes ;) ama kural nedir bilmek gerek ....

aliconda 18.01.2005 14:06

Cimbom06"ciler sitesine saldirmislar!

Kiskanclik bu kadar olur yani!

AlwaysUltraSabanlar Anelka nin sitesine giriyor ve Türkiyeye gelme diye mesajlar atiyor!

Dogrusu bunu okuduktan simdi bende gelmesini istiyorum!

Bizde muhtac olmadigimiz halde bir oyuncu aliyoruz ... keyfine gibi gözüküyor zaten hehhehehe

CimJom06 transfer beklentisinde ama stat ve bilmem ne icin milyon dolarlar havada ucusurken ... kendi oyuncusunun bile parasini ödeyemeyen 6azelsaray ...

... TRANSFER YAPAMIYOR!

Tabi cildirir ugultuSabanlar muahhahahahaha

Ne kadar komik bir hareket"de bulunduklarinin farkindamilar acaba LOL

;-)

al"

NOT: 6azelsaray destek kampanyasina bizde katilalim!!! hehehheehe

jayk 18.01.2005 14:07

acelesi yok kardesim

daum"la su an memnunuz
ama milli takimimiz FB"den daha önemli tabiki..
ama ilk basta bizim Federasyon az tek islerini iyi yapsalar...

2006 Yilinda Dünya Kupasinda oynuyacaktir Millilerimiz
Bu kesin !

aliconda 18.01.2005 14:11

Bende tam karar veremiyorum !

Bir yandan Daum kalmasini istiyorum cünkü ondan cok memnunum!

Bir yandan Aykut"u cok istiyorum ...

Bir yandan Milli Takimi görüyorum ve gercekten ve ideal olarak Daum en iyi secenek oldugunun kanitindayim!

Ne demisler "iki arada bir derede kaldim" !

al"

jayk 18.01.2005 14:11

ac bunlar ac

:)

aliconda 18.01.2005 14:15

"müs" degil! FENERBAHCE büyükTÜR!

O yüzden o kadar istenilse alinir "Bilal" (Nic" Anelka) !!!

Ama mantiksiz Besiktas gibi para savurma anlaminada gelmez!

Karistirma lütfen!

Manchester CITY"mi daha büyük yoksa Fenerbahce"mi ???

Manchester simdi Sampiyonlar Lig"inde bir tur mu atladi yani !?!?!?

Fenerbahce"ye gelirse onun icin büyük firsat olur!

Ama o eskiden bilinen "Nicholas" ise gelmesin, yeni "Bilal" ise gelsin tabii!

al"

aliconda 18.01.2005 14:18

Hahahahe birak tsunamiyi desene ...

önce JimJohn"a YARDIM yapalim ;-)

Oyuncular aylardir paralarini alamamislar ...

al"gemein ;-)

Kes ;-) :-P

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 08:43 Uhr.