![]() |
Ben bu edepsiz hareketlere karsiyim
kusura bakma airdem.
ne zaman mümkün olursa bunuda hatirlatacagim. fenerbahce yapsin aynen,besiktas yapsin ozamanda. |
Iyide burda kimse küfür etmedi. Sen
edepsizler, serefsizler diyorsun. Burda küfür etmeyen GS taraftari var.
Yersiz yani! Her takimin küfür eden taraftari var. Burda ortaligi germeye gerek yok. |
bakdim löl o.T.
ohne Text
|
Er ist in "normal" guter Spieler!
Würd sich nicht lohnen um den zu streiten!
... find ich! Dem Barracuda gefällt dem sein Spiel ... Also für die Nationalmannschaft ist er noch nicht reif denke ich! al" |
*g* ich sehe das trotzdem ein bischen
problematisch!
Stellen wir uns vor, diese "Aktionen" werden normal in der türkischen Liga! Würde hinauslaufen, dass die Gegner der der "3+1 Großen" jeweils von den anderen "Großen" Geld bekommen ... ... und jetzt stell dir vor: Es ist Saisonfinale ... 6alatasaray und Fenerbahce spielen um die Meisterschaft ... Fenerbahce fürt mit einem Punkt und spielt in Ankara sagen wir gegen Ankaragücü, für die es um die goldene Ananas geht! Jetzt verlangt Ankaragücü von 6alalta 3 Mio. $ im voraus damit sie NICHT von VORNEHEREIN verlieren! Ich weiss, dass so eine Konstellation aus unserer heutigen Sicht etwas zu weit geht ... Aber würde das nicht früher oder später dann in diese Richtung gehen!?!??! Deswegen sollte es generell verboten werden und harte strafen sollten für die Übertreter in Aussicht gestellt werden! Wundert mich eh, wie es möglich sein soll, dass an der Börse notierte UNTERNEHMEN, Gelder von A nach B schieben können sollten! Wo ist da die Börsenaufsicht ?!??? Wird sich heute eh klären ... Aziz Yildirim hält in knapp 7 Stunden eine Pressekonferenz. al" |
92/93 sezonunda ANK-GS macinin
sonucunu hatirlayan var mi?
Besiktas ve Galatasaray esit puandalar. Son maclar GB-BJK ve Ank-GS. Gs gewinnt NATÜRLICH mit 8 Toren und wird mit besserem Torverhältnis Meister. Besiktasin o yil üst üste 4. Sampiyonlugu olacakti. Ohne staatliche Hilfen! :)) PS: GB 1-3 Besiktas bitmisti |
Denke ich auch. Sazan gibi atlamak
yanlis. Bir iki sene üzerinden degerlendirilmesi lazim bence.
|
Find ich witzig :))
Şike komisyonu F.Bahçeli
Meclis Araştırma Komisyonu"nun ilk toplantısının konusunu futbol oluşturdu. Üyeler, ilk olarak birbirlerine hangi takımı tuttuklarını sordu. Yanıt 3 büyükler çıktı. Üç büyükler arasında da ağırlığın F.Bahçe"de olduğu görüldü. SPORDA şike ve şiddet olayları üzerine kurulan Meclis Araştırma Komisyonu üyeleri, artık "Hangi takımı tutuyorsunuz" sorusuna, "Milli Takımı" yanıtını verecekler. Komisyonun ilk toplantısının konusunu futbol oluşturdu. Üyeler, ilk olarak birbirlerine hangi takımı tuttuklarını sordular. Bunun yanıtı, "G.Saray, Beşiktaş ve F.Bahçe" oldu. Üç büyükler arasında ise ağırlığın F.Bahçe"de olduğu görüldü. Komisyon üyeleri, işlerini tam bir tarafsızlık içinde yürütmek amacıyla takım tutma ruhundan uzaklaşmanın doğru olacağı görüşünde birleştiler. Komisyon başkanı Haluk İpek, "Bundan sonra bize hangi takımı tuttumuğuzu sorduklarında, Milli takımı tuttuğumuzu söyleyelim" dedi. Kaynak: hürriyet <a href="redirect.jsp?url=http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~33@nvid~520275,00.asp " target="_blank">http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~33@nvid~520275,00.asp </a> |
vor 30 jahren gab es in der bundesliga..
auch ein skandal...
auf jedenfall gab es ärger für beide vereine... suche jetzt mal nach dem link :) |
Aziz Yildirim o.T.
ohne Text
|
Aziz Yildirimi gerektirmeyeck bir CEVAP!
Böyle teşvik mi olur? Maçlar yok, transferde fazla bir hareketlenme görünmüyor, o zaman ne yapacağız, iki ay önce ortaya atılmış bir iddianın sanki yeni bulunmuş gibi yeniden pişirip önümüze konmasına biz de balıklama atlayacağız! İlk önce şunu söyleyeyim, bu olayda teşvik primi diye bir şeyin olamayacağını daha ilk anda anlıyorsunuz. O TV"lerde çıkıp sanki yapmamış gibi görünüp (suç ya) aslında bu işin kompetanı olanlar daha iyi bilirler. Teşvik primi denen meret, maç bittikten sonra futbolculara hemen dağıtılır. O para, öyle kulüpler arasında muhasebecilerle filan ortalarda dolaştırılmaz. Kulüpla organik bağı olmayanlar tarafından (ileride başlarına bir iş gelmesin diye) alaveresi yapılır. Maç 29 Şubat"ta oynanacak, prim 12 Mart"ta dağıtılacak! (Yani aradan 13 gün geçecek) Sonra, belge diye gösterilen listeye bakıyoruz;, futbolcuya prim, tansfer alacağı muhasebeci ve memurlara da maaş alacakları verilmiş. İmzalar da normal olarak atılmış. Yahu arkadaşlar ne olur yapmayın, muhasebecinin memurun filan teşvik primiyle alakası ne? Niye insaların kafasını karıştırıyorsunuz? "Aykut Kocaman"ın niye imzası yok, o niye almamış" deniliyor. Geçen sene Aykut Kocaman, bir ara manşetlerdeydi. Fatih Terim"in G.Saray"da futbolcularına yaptığı jesti yapmıştı. "Çocuklar aylardır maaş, prim almıyor. Benim alacağımı da onlara verin" demişti. Bakın bakalım bu söyledikleri hangi tarihlere denk geliyor? Yukarıda da söylediğim gibi İstanbulspor"un elinde koskoca bir liste var. O listede yıl sonuna kadar bir trilyonluk ödemeler görünüyor. TV"lerde sadece ve sadece aynı sütun gösteriliyor. Biraz daha aşağılara inilse, Trabzon maçından sonraki liste de ekranlarda görünecek. Neyse iş mahkemede ya, orada söylediğim bu belge açıkça görünecek. Ortada bir 600 milyarlık para var. Ama prim(!) diye dağıtılan para 130 milyar lira civarında. Peki gerisi nerede? O niye araştırılmıyor? Çünkü işlerine gelmiyor. Fenerbahçe"nin İstanbulpor"la arasındaki (bir sürü futbolcu alaveresi var. Selçuk, Mehmet Yozgatlı, Petkov gibi) Anlaşmalarda taksitler kaç aya yayılmış acaba, hiç baktınız mı? Petkov İstanbulspor"dan ayrılırken "Bonservisimi ben hallederim" diyor, F.Bahçe"ye öyle geliyor. Benim bildiğim, ödemeler Petkov"un nam-ı hesabından İstanbulspor"a yapılıyor. Yani Petkov, İstanbulspor"a borcunu yeni kulübü üzerinden ödüyor. Gerçi bunları en iyi açıklayacak kişi Adnan Sezgin"dir. Haa, bir de Adnan Sezgin"in "600 milyarı Fenerbahçe"den aldık" diye konuştuğu söyleniyor. Ama kaç ay içinde olduğunu açıklamak işlerine gelmiyor. Ayrıca bir de TMSF raporlarında henüz Adnan Sezgin"in ifade vermediğini görüyoruz. Olaylar nasıl gelişirse gelişsin sevgili Adnan Sezgin hiçbir şeyi reddetmez. Zaten mahkeme de İstanbulspor"un mahkemesi olacak, F.Bahçe ile bir ilgisi yok. Ama olayı teşvik primi diye gündeme taşımaya çalışanlar, bu işi hangi mantığa sığdırıyorlar, anlamakta zorluk çekiyorum. Adnan Sezgin de bir açıklama yapacaktır, F.Bahçe de en kısa zamanda mutlaka bir açıklama yapacaktır. İnsanların kafasında bir "acaba" oluşmaması için şunu söyleyelim: Olay TMSF ile İstanbulsopr arasında gibi görünüyor. Özellikle Beşiktaşlılar teşvik primi verildi filan diye üzülmesinler. Başta da söyledim, öyle primler 15 gün sonra filan verilmez. Zaten neticede Kadıköy"de F.Bahçe"yi 3-0 yenen bir takıma yenilmişsin. İstanbulspor G.Saray"ı da yendi. Her şeyin altında bit yeniği aramayın. "Bakın göreceksiniz bu olaydan hiçbir şey çıkmaz" gibi insanları tahrik edici demeçler verenlerden uzak durun. Elbette bu olaydan onların istediği sonuç çıkmayacak (teşvik primi). Neyse hepimizin istediği temiz toplum, temiz futbol değil mi. El ele verelim; mesela geçen yılın sonlarında oynanan maçları, alınan sonuçları, sahaya tam kadro çıkarılmayan takımları, deplasmanlara götürülmeyen futbolcuları, şöyle bir masaya yatıralım? Var mısınız? Mahmut Uslu"nun Ergin Ataman"ın yaptığı terbiyesizliğe verdiği tepkiyi saatlerce tartışanların, bu olaydan bir hafta önceki basket maçında hakemin dövülüp sahanın boşaltılması konusunda tek bir yorum bile neden yapamadıklarını da hala merak ediyorum. Selcuk Yula *** <a href="redirect.jsp?url=http://www.pasfotomac.com.tr/yaz1316-50120-108.html" target="_blank">http://www.pasfotomac.com.tr/yaz1316-50120-108.html</a> |
Hic de öyle degil !!!
O maci GS 1-0 alsa bile yetiyordu Sampiyonluga !!!
|
;-) amanda aman !! o.T.
ohne Text
|
aa kes bak simdi :-( sence neyim de ? o.
ohne Text
|
FENERBAHCE
FENERBAHCEMIZIN yaptiklari ortada bu yüzden sayin Aziz YILDIRIM beyi kutlamak lazim tsk ederiz tüm fenerium
|
Evet ama Besiktas 4-5 gol daha fazla
atsaydi Besiktas sampiyon olacakti. Isi garantiye almisti Galatasaray :))
|
o zamanki bessiktasli recep´in
sözleri ayni söyleydi..
adamlar daha yarim saat olmadi maci 3-4:0 öne gectiler.. macin satildigi anlasilmisti.. biz o saatten sonra ne yapacaktikki zaten maci normal oynadik.. eger gercekten durum baska olsaydi tabiki degisik oynardik.. anlayan anlar |
bu senaryolari hatirliyorumuyum
gecen sene futbol olmayan kis döneminde, hatirlarmisiniz, nasil ortalik birbirine girmisti, neydi iste neden rize maci oynanacak, yok iste lig SIKICI oldu, maclar bakilmiyor, bjk zaten sampiyon falan diye, olmadik yere herkes karisiyordu duruma..
durum suanda söyle, fener gercekten güclü vede sampiyon olabilecek en güclü takim, ee bakiyorlar futbolda yenemiyecekler, simdi birsürü bilmem ne hikayelerine giriyorlar.. bu Türkiye adam olmaz. bu ligde ise hakkinla sampiyon olmayi bozmak icin herseyi yapiyorlar.. herkes kendi futboluna baksin.. |
yada anlamak istemeyen anlamaz! :) o.T.
ohne Text
|
Nerde o günler?!? o.T.
ohne Text
|
eski dostlardan bir rica:
arkadaslar asagidaki linke tiklayip girdiginizde, ingilizce bir sayi göreceksiniz, örnegin T-w-E-L-v-e gibi bu durumda 12 ye tiklayin. hangi sayi yaziyorsa ona tiklayin. her tiklayana tessekkürler <a href="redirect.jsp?url=http://www.kingsofchaos.com/recruit.php?uniqid=793z5839" target="_blank">http://www.kingsofchaos.com/recruit.php?uniqid=793z5839</a>
|
Besiktasta farkli yenmisti.
92/93 sezonunun nedense son macini hatirliyorsunuz sevgili airdem. hatirlatirim o sezon ankaragücü ligi ortasiralarda bitirmesine ragmen ligin en cok gol yiyen takimi idi.
Besiktas Ankaragücüne karsi oynadigi iki mac su sonuclarla bitti: 6:0 ve 4:0. eger Galaasaraya birsey yapmissa, Besiktas ilk önce yapmistir. hos Konyaspor bile 6:0 yendi Ankaragücünü o sene. |
herkese selamlar, mutlu yillar
arkadaslar coktandir giremedim buraya. malumunuz isten okuldan vakit bulamadim, birde imtahanlar yaklasiyor.
benim bir sorum olacakti,galatasaray schalke maci nezaman oynaniyor bilen varmi acaba?? ben yarin biliyordum ama galiba degil. |
ayin 14´ünde mac o.T.
ohne Text
|
Galatasaray bir gol az atsaydi Besiktas
sampiyon olacakti. Nasil oldu da tam tutturdular?
:)) |
Türkiye Kupası programı:
22 Ocak Cumartesi:
20.00 Galatasaray-Bursaspor (İzmit İsmetpaşa) 23 Ocak Pazar: 13.00 Diyarbakırspor-Çaykur Rizespor (Diyarbakır Atatürk) 13.00 Samsunspor-Gaziantepspor (Samsun 19 Mayıs) 13.00 Mardinspor-Kayserispor (21 Kasım) 13.00 Kayseri Erciyesspor-Denizlispor (Kayseri Atatürk) 15.00 Trabzonspor-Malatyaspor (Hüseyin Avni Aker) 17.00 Beşiktaş-Konyaspor (BJK İnönü) 20.00 Fenerbahçe-Ankaragücü (FB Şükrü Saracoğlu) |
Süperligin 18. Hafta programi:
28 Ocak Cuma
20.00 Konyaspor-Galatasaray (Konya Atatürk) 29 Ocak Cumartesi 16.00 Sakaryaspor-Gençlerbirliği (Adapazarı Atatürk) 16.00 B.B. Ankaraspor-Akçaabat Sebatspor (Ankara 19 Mayıs) 16.00 Diyarbakırspor-İstanbulspor (Diyarbakır Atatürk) 19.00 Beşiktaş-Malatyaspor (BJK İnönü) 30 Ocak Pazar 14.00 Gaziantepspor-Denizlispor (Kamil Ocak) 14.00 Ankaragücü-Samsunspor (Ankara 19 Mayıs) 14.00 Trabzonspor-Kayserispor (Hüseyin Avni Aker) 19.00 Fenerbahçe-Çaykur Rizespor (FB Şükrü Saracoğlu) |
Kupada değişiklik
Türkiye Kupası´nın statüsü 2005-2006 sezonundan itibaren değişecek. Zekeriya Alp, Türkiye Kupası maçlarında kaybolan heyecanı ve kupanın önemini artırmak için, gelecek sezondan itibaren yeni bir düzenlemeye gidileceğini açıkladı.
2005-2006 sezonundan itibaren Türkiye Kupası´nda son 20´ye kalan takımlar, 5´erli gruplara ayrılıp kendi aralarında maçlar yapacaklar |
EfesPilsen Cup 2004 mac programi:
7 Ocak Cuma: Vitesse Arnheim-Malmö (20.00).
8 Ocak Cumartesi: Galatasaray-Borussia Dortmund (20.00). 9 Ocak Pazar: Beşiktaş-Vitesse Arnheim (18.00). 10 Ocak Pazartesi: Galatasaray-Spartak Moskova (20.00). 11 Ocak Salı: Beşiktaş-Malmö (20.00). 12 Ocak Çarşamba: Borussia Dortmund-Spartak Moskova (20.00). 13 Ocak Perşembe: Final (A ile B grubu birincileri) (20.00). |
o.T.
yanlis hatirliyorsun. Galatasaray 1:0 yense bile sampiyonluk icin yetiyordu.
bak lig sonu durumu: GALATASARAY 30 20 6 4 74 21 53 66 BEŞİKTAŞ 30 19 9 2 68 23 45 66 TRABZONSPOR 30 17 9 4 57 27 30 60 KOCAELİSPOR 30 17 8 5 56 30 26 59 FENERBAHÇE 30 18 4 8 75 41 34 58 BURSASPOR 30 12 6 12 42 42 0 42 ALTAY 30 11 4 15 34 40 -6 37 ANKARAGÜCÜ 30 11 4 15 40 59 -19 37 SARIYER 30 10 5 15 39 45 -6 35 GENÇLERBİRLİĞİ 30 9 8 13 41 56 -15 35 GAZİANTEPSPOR 30 10 5 15 40 56 -16 35 KAYSERİSPOR 30 7 11 12 26 39 -13 32 KARŞIYAKA 30 7 9 14 36 54 -18 30 BAKIRKÖY 30 8 5 17 36 48 -12 29 AYDINSPOR 30 6 9 15 23 50 -27 27 KONYASPOR 30 2 10 18 29 85 -56 16 Besiktasin averaji 45 Galatasarayin ise 53 yani + 8 averaj var. Galatasaray Ankaragücünü 1:0 yense bile averaji 46 olarak sampiyon olacakti. Galatasarayin Ankaragücüne karsi oynadigi maclar söyle bitti: 3:0 ve 8:0 buda + 11 averaj eder. Besiktasin Ankaragücü ile oynadigi maclar böyle: 6:0 ve 4:0 buda +10 averaj eder. Ankaragücüne karsi oynanan maclari silersek, averajlar söyle olur: Galatasaray +42 Besiktas +35 yani eger Galatasaray birsey yapti ise, Besiktasda yapmis oluyor. bide millet bilmeden Zalad diyor, Zalad ilk yari kaledeydi sadece ve 4 veya 5 gol yedi geri kalan golleri yedek kaleci yedi. komik olan Zalad eski Besiktas kalecisi. |
sacma
zaten böyle bir fikir anca bizim federasyondan cikabilirdi.
Lig maclari var, Avrupa maclari var, simdi birde Türkiye Kupasindami gruba ayrilarak birkac mac yapacaklar ??? yoksa benmi yanlis anladim ? Tek mac üzerinden elemasyon en güzeli iste, niye degistiriyorlarsa |
slm AHEY dostum, özlettin kendini :-) o.
ohne Text
|
ALIN SIZE AZIZ YILDIRIM CEVABI !
Dogru düzgün okuyun ve dediklerine dikkat edin!
Hodri Meydan ... incelensin bakiyim bütün kulüplerin kitaplari ... o zaman belli olur kim neyin nesini yaptigini! Bakalim bu sefer ne ortaya atacaklar! So muss er sein! AUGE UM AUGE, ZAHN UM ZAHN! *** Başkanımızdan iddialara yanıt / 05.01.2005 Başkanımız Aziz Yıldırım, son günlerde bazı basın organlarında Fenerbahçemiz`in adına ve başarılarına gölge düşürmeye yönelik yer alan iddialarla ilgili olarak, Kulüp Binamız`da bir basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında teşvik primi iddialarının gerçek olmadığını ve bu asılsız suçlamaları ortaya atanlara tazminat davası açılacağını söyleyen Başkanımız Aziz Yıldırım, Kulübümüz`ün kendisinin göreve geldiği 1998 yılından itibaren bütün kayıtlarının ortada olduğunu ve incelenebileceğini söyledi. İşte Başkanımız`ın açıklamaları: Medyada geçen hafta ve bu haftanın başında Habertürk TV ve Vatan gazetesinde, İstanbulspor`un 600 milyar liralık parayla ilgili Fenerbahçe`nin isminin geçtiği iddialar ortaya atılmıştır. Bu iddialara kaynak gösterilen TMSF`nin raporunda Fenerbahçe ile ilgili en küçük ima dahi yok. Habertürk`te Beşiktaş divan üyesi Tuğrul bey var. Bir görüntü veriliyor ve Fenerbahçe`nin transfer için göndermiş olduğu 600 milyar ile bağdaştırılıyor. Öncelikle, gösterilen belgedeki rakamın toplamı 982 milyar. Belge burada. Yargıya gittiği için bizimle ilgili kısımlara yanıt vereceğim. Ayrıca, TMSF`nin savcılığa verdiği bu belgeleri nasıl alıyorlar, o da ayrı bir konu.. Belgedeki imza söylendiği gibi Sinan Dinler`e değil, Adnan Sezgin`e ait. Bu yazı Sayın Sezgin`in el yazısı. Listede futbolcudan, çalışanlara ve muhasabeye kadar giden bir ödeme listesi var. Bütün oyuncuların ödeme planı burada. 33 kişilik bir liste olmasına rağmen 14 kişilik bir listeyi getiriyorlar. İddiaları ortaya atanlar önce teşvik primi dediler, sonra prim demeye başladılar. Belgede, yapılan ödeme tarihlerinde Ankaragücü ve Trabzonspor maçlarının ardından da ödeme yapılmış. Bunları da mı Fenerbahçe gönderdi? Sayfada sabit transfer bedeli yazıyor. Bunları iddia edenler, üzerimizde oyun oynamaya çalışıyorlar. Büyümemizden rahatsız olanlar böyle bir operasyon içine girdiler. Buna müsaade etmeyiz, bunu yapmak isteyenler altında ezilirler. Kanuni yollardan haklarımızı ararız. Yanlış beyanlarla ilgili gerekli girişimleri yaparak, tazminat davaları açacağız. Fenerbahçe camiası, karalanmaya çalışılıyor. Fenerbahçe`nin önünü bu şekilde kestirmeyiz. Herkesi önünü temizlemeye davet ediyorum. Her kurum görevini yapsın. Biz herşeyi hesabını vermeye hazırız. Veremeyecek olanlar bugünden sonra düşünsün. Herkes eteğindekini döksün. Türk sporu için bazıları gidecekse, buna ben de dahilim, gitsin Fenerbahçe Spor Kulübü, İstanbulspor`dan 3 oyuncu transfer etmiştir. Selçuk`un transfer edileceği dönemde, TMSF ve Uzan`lar arasında problem yaşanmaktaydı. O zaman gidip bakanlıkla, defterdarlıkla nasıl transfer yapabileceğimizi konuştuk. Selçuk`la yaptığımız sözleşmeyi de böyle yaptık ve parayı vergi dairesine ödedik. Mehmet Yozgatlı ile ilgili 275 milyarlık çeki de vergi dairesine verdik. Bu çek kayboldu diyorlar. Hepsi belgeleriyle burada. Petkov`un transferine gelelim. Devlet, İstanbulspor yönetimine el koymuştu. Bu işi çözmemiz zor görünüyordu. Bunun için bu transferden vazgeçecektik. Bunun üzerine oyuncu sorunu kendisi çözebileceğini ifade etti. (Kulübümden ben bonservisimi alabilirim) dedi. (Al o zaman, gel çözeriz) dedik. Savcı, ancak 900 milyar liraya bu transferin yapılabileceğini ifade ettiğinden dolayı sporcuyla bir anlaşma yaptık. İstanbulspor`a Petkov`un bonservisinden dolayı bir bedel ödemedik. Petkov ile karşılıklı olarak bir protokol ve sözleşme imzaladık. 2003 yılının 29 Ağustos`unda bir anlaşma yapıldı. Tesadüfen de o gün devlet İstanbulspor üzerindeki konuları serbest bıraktı. O gün yapılan anlaşma gereği biz Petkov`a 600 milyar lira bonservisinin bedelini ödemeyi taahhüt ettik. Diğer kendi alacaklarıyla beraber bir mukavele imzaladık. Ağustos ayının sonunda yapılan bu anlaşma gereği 31.12.2003`e kadar ödeme planı yapıldı ve bu bedeller Petkov`a ödendi. Kulübünden 397 milyar lira alacağı vardı. Kendisi bu alacağından vazgeçti. 600 milyar bizden alacağı bedeli de İstanbulspor`a vermek kaydıyla bu transferi gerçekleştirmiş olduk. Bizim muhatabımız oyuncu Petkov`dur. Bu ödemeleri Petkov adına yaptık, Petkov`da İstanbulspor`a. Biz bunu resmi belgelerde göstererek, stopajını da yatırdık. Bu parayı nereye harcadıklarını yazıyorlar. Beşiktaş maçı Şubat sonunda oynanmış, biz ise bu parayı çok daha önce ödemeye başlamışız. Bu paranın Beşiktaş-İstanbulspor maçıyla ilgisi ne? İstanbulspor ilk maçta Fenerbahçe`yi 3-0 yendi. Yine aynı İstanbulspor Galatasaray`ı da yendi. Beşiktaş ile berabere kaldı ve sonraki maçta yendi.. Bizi yendi, Galatasaray`ı yendi, o zaman da mı bir şey gönderdik? Beşiktaş, sadece İstanbulspor`a değil, Samsunspor`a ve daha bir çok takıma da yenildi. Onlarda da mı teşvik primi gönderildi? Gelelelim Şansal Büyüka`nın yazısına "Bal gibi teşvik" diyor. Herkes kendine göre yorumluyor. Diyor ki, "Fenerbahçe`nin geçen sene yaptığı maçlarda da prim ortaya çıkmıştır. Beşiktaş`ın 100. yıldaki şampiyonluğunda da teşvik primi gölgesi var". Ben bir çağrı da bulunuyorum. 1998 Şubat`ında başkan oldum. Bu 7. senem. Bu süre içerisindeki, bütün yılların devletin ilgili mercileri tarafından incelenmesini, detaylı bir çalışma yapılmasını istiyorum. Buna her türlü defterimizle, herşeyimizle açığız. Biz, Fenerbahçe`de yapılan tüm işlemlerin incelenmesine hazırız, aynı şekilde bütün kulüpler de buna açık olmalı. Biz İstanbulspor`la bonservis üzerinden anlaşma yaptık. Ödemeyi Petkov yaptı. İsmet Tongo, teşvik primi gönderdiğimizi iddia ediyor. Ben yetkilileri göreve çağırıyorum. Araştırsınlar. Böyle asılsız suçlamalarla ilgili gerekli tüm kanuni girişimleri yapacağız. Geçen yıl Rize`de bir antrenör takla atıyordu. Habertürk`teki Tuğrul bey, önce bunu bir araştırsın. Geldiğimden hemen önce 9 puan öndeydik, lig sonunda Galatasaray gelip hakkıyla şampiyon olduk. Ama biz Beşiktaş`ın 8 puan gerisinden gelip şampiyon olunca, bir çok karalama yapıldı. Bu konuyla ilgili yapılan yorumlar, yargıda olan bir konunun saptırılmasıdır. Tekrar söylüyorum, Fenerbahçe Spor Kulübü olarak veremeyeğimiz bir hesabımız yok. Veremeyecek olanlar düşünsünler. Kulüpler, böyle ucuz ve basit şeylerle karıştırılmaya çalışılmamalı. Sayın Ahmet Çakar ve Ömer Çavuşoğlu`na yapmış oldukları yorumları karalama yapmadan yaptıkları için teşekkür ediyorum. Camiayalar her zaman doğru yönetimin yanında olur. Transferin parası ödenmiş mi ödenmiş, vergisi ödenmiş mi ödenmiş. Bu iddialarla ilgili tüm tazminat davalarını açacağız. *** <a href="redirect.jsp?url=http://www.fenerbahce.org/detay.asp?newsid=6010&SubCategoryName=kulupten&Lan g=TR" target="_blank">http://www.fenerbahce.org/detay.asp?newsid=6010&SubCategoryName=kulupten&Lan g=TR</a> |
Schalke 04 - Cimbom 06 LOL
;-)
|
"Kupa Ligi" ?? hahahahhahaha ScHwAchSinn
ohne Text
|
Göstermeyin o tabelayi bana !!!!!
Tüh be ... Kocaelinin bile arkasindaymisiz ...
:-((( :-P Bilerek o zamanlarin olaylarini ortaya atiyorsunuz :-(((( Tek Fenerbahce"lileri üzmek icin! ;-) |
"yildivim"cilara cok güzel bir cevap
ama cogu anlamaz bunu bu karektersiz hareketlerle.
cok ayip ve üzücü bisey. gittikce kendi kulüpleri kötü yola gidiyor. bu eziklik degilse,ney ozaman ? ___________________________________________ Bir gün herkez akilli olacak ! |
bedavaya bakacaz maca :)
bende ordayim
|
ediyorlar
glaub mir mal airdem
ifb veya ezik mezik diye yazdilar ya ? bunlarda adam olmazlar,bunu ben herzaman hatirlatacagim,,,ne zaman mümkün olursa |
Nasilim ama ? :D o.T.
ohne Text
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 07:25 Uhr. |