Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Sport - Fussball (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=396)
-   -   Fußball (http://localhost/forum/showthread.php?t=4260)

kes 05.01.2005 17:52

PETKOV kam ablösefrei..

das wurde auch so an allen ämtern weiter gegeben.

jayk 05.01.2005 17:54

istanbulspor ne zaman büyük takimdida

her maci kazancak ?
Istanbulspor eglence treni gibi..
bi yukari cikar bi asaga ener..
bu senede ayni,,,kendi evinde rizeden 3 yer,,,trabzondan puan yürütür...
bize üc atar,,sonraki maclarda kümeye düsmemesi icin oynar..
zaten o gün istanbulspor yenmedi bjk"i,,,tek Bolic yendi..
Bu sene Genclerbirligi-gs macindada gördük bunu,,,tek bi Bolic oynadi Genclerde..

ortada tek olarak ap acik ortada olan su"dur :
100süz"ler söyleyip 100süz kalmaniz.

jayk 05.01.2005 17:57

temiz lig = küfürsüz lig

bunda neyi anlamadin sen ?

ispanya lig dünyanin bir numarali lig dir..
herkese örnek yani

jayk 05.01.2005 18:00

insallah böyle kalir

ama zanetmiyorum..

kes 05.01.2005 18:02

temiz lig benim icin..

saibesiz...küfürsüz... bir ligdir...

wo alles dem zufall überlassen wird..und nicht durch *außen stehnde mächte* beeinflusst wird.

kes 05.01.2005 18:02

bencede...

cünkü daha cok olacak galibiyet yüzdesi hehe

jayk 05.01.2005 18:12

du meinst ts :)

genau das mein ich auch..
allein müsst ihr durch,nicht mit mama"s fläschchen :)

05.01.2005 18:24

Ben BJKyi ayirmadim önceki yazimda!

Türkiye"yi kontrol ettigi Metin-Ali-Feyyaz dönemlerinde bile birsey yapamadilar Avrupada.

Leeds United"i de unutmadim. Ama su bir gercek ki Fenerbahce"nin tarihindeki en iyi takimi 2000li yillarda CLde 6 gol yiyor ve hala baska takimlarin basarilarini görmemezlikten geliyorsa, rüya görüyordur.

Besiktas son 3 senede hangi takima karsi mal oldu?

Evet elendik ama mal olarak degil, kafa tutarak!

05.01.2005 18:37

Türkiye Kupası maçları 23 Ocak"ta

Kulüpler Birliği Başkanı İlhan Cavcav, Ankara"da yapılan Kulüpler Birliği"nin toplantısının ardından, Güneydoğu Asya"daki depremzedeler yararına İstanbul"da bir maç yapacaklarını söyledi. Cavcav, Türkiye Kupası maçlarının 23 Ocak"ta oynanacağını, gelecek sezon için Rezerv Lig"in de programa alınacağını söyledi.

05.01.2005 18:38

Top gol olunca sinyal verecek :)

İngiltere Premier Ligi’nde oynanan ve 0-0 sona eren Manchester United-Tottenham maçı Ada’yı karıştırdı. M.United kalecisi Roy Carroll"un kale çizgisinin yaklaşık bir metre içerisinden çıkardığı pozisyonda hakemin oyunu devam ettirmesi büyük tartışmaya neden oldu. Şimdi gol çizgisini geçtiğinde sinyal veren top gündemde.

Tribünlerin gol sevinciyle ayağa kalktığı Old Trafford’taki maçta, hakem Mark Clattenburg’un oyunu devam ettirmesi Tottenhamlı oyuncuları hayal kırıklığına uğrattı. Olaya tepki gösteren Tottenhamlı futbolcuların itirazları sonucu değiştirmeyince maç 0-0 berabere sonuçlandı.

İNGİLİZ BASINI: TOP ÇİZGİYİ GEÇTİ

Olaya geniş yer ayıran İngiliz gazeteleri, Mendes’in şutunun kale çizgisinin içerisinde olduğu görüşünde birleşti. Daily Mail gazetesi, topun kale çizgisi içerisinde kaleci Carrol tarafından kurtarıldığı anı gösteren bir fotoğraf yayınlayarak, hakemin büyük bir hata yaptığını yazdı. Benzer bir resmi sayfalarına taşıyan The Sun gazetesi ise “Kandırıldık, Carrol çizgi dansı yaptı” başlığını kullandı.

İngiltere’nin saygın gazetelerinden The Guardian, “Hakemin büyük hatası Manchester’i kurtardı” başlığını kullanarak Manchester-Tottenham maçını İngiltere futbol tarihinde hafızalardan silinmeyecek bir maç olarak tanımladı. The Times gazetesi ise, yaşanılan bu tartışmalı pozisyonun, futbolda kullanılan teknolojinin değişmesine ön ayak olabileceğine dikkat çekti.

Old Trafford’dan canlı yayın yapan Sky televizyonu ise tartışmalı anı izleyicilerine “Gol” olarak duyurdu. Hakemin golü saymaması karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen eski futbolculardan Quinn, olayı “22 yıllık futbol hayatımda gördüğüm en büyük hata” şeklinde yorumladı.

TEKNOLOJİNİN ACİZLİĞİ

Yan hakemin, kaleci Carrol tarafından kale çizgisinin yaklaşık bir metre içerisinde kurtarılan golü görememesi, futbolda kullanılan teknolojinin yetersiz olduğu yönündeki tartışmaları da beraberinde getirdi. İngiltere’deki futbol adamları, kale içlerine, tartışmalı pozisyonların tekrar izlenmesine imkan veren yeni bir kamera sistemi kurulması gerektiği konusunda uyarıda bulundu.

Tottenham Teknik Direktörü Martin Jol, “Topun birkaç santimetre içeride olup olmadığını tartışmıyorum. Top kale çizgisinin bir metre içersindeydi. Golümüzü vermedikleri için hakemleri de suçlamıyorum. Herkes hata yapabilir. Üzücü olan, dünyanın en gelişmiş teknolojisine sahip olmamıza rağmen futbolda hala bu tarz tartışmalar yapmak zorunda kalmamız” şeklinde konuştu.

Manchester United Menajeri Alex Ferguson ise tartışmalı pozisyonun gol olup olmadığı konusunda yorum yapmazken, olayı teknolojinin yetersizliği olarak değerlendirdi.

GOL SİNYALİ VEREN FUTBOL TOPU

Öte yandan Daily Mail gazetesi, Adidas’ın, golü haber veren yeni bir top geliştirdiğini ve bu yeni icadı 26 Şubat’ta IFAB’a sunacağını kaydetti. Bunu göre, yeni geliştirilen futbol topu, içersine yerleştirilen mikroçip sayesinde, çizgiyi geçtiği anda sinyal vermeye başlayacak.

Kaynak: hürriyet

<a href="redirect.jsp?url=http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~14@nvid~520001,00.asp" target="_blank">http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~14@nvid~520001,00.asp</a>

05.01.2005 18:40

Milli görevden hiçbir zaman kaçmam

Free Kick Masters 2004’te Zidane gibi bir yıldızı geçerek birinci olan Uğur Yıldırım, ‘Ne Hollanda, ne de Türk Milli Takımı’ndan resmi bir teklif geldi. Ben bir Türküm. Ay yıldızı formayı giymek bana gurur ve şeref verir’ dedi.

Galatasaraylıyım

Hollanda’nın Heerenveen takımında top koşturan Uğur Yıldırım, İspanya’da yapılan ‘Free Kick Masters 2004’ yarışmasında şampiyon olmanın sevincini takım arkadaşları ve antrenörüyle paylaştı. Uğur birinciliğinden dolayı çok mutlu olurken, şöyle konuştu: ‘G.Saray ve F.Bahçe benimle ilgilenebilir. Ama şu ana kadar resmi bir teklif gelmedi. Transferde tek yetkili kulübümdür. Ben de küçükken bir takım tuttum. O da G.Saray’dı.’

Hollanda ve Türk Milli Takımları’ndan şu ana kadar resmi bir teklif almadığını sözlerine ekleyen Yıldırım, ‘Bu güne kadar hakkımda çok şeyler yazıldı çizildi. Ama her iki milli takımından resmi bir teklif gelmedikçe benim ne düşündüğüm önemli değil. Ne olursa olsun ben bir Türküm. Her Türk gibi Milli takımımızın formasını giymek bana gurur ve şeref verir. Hiçbir zamanda bu görevden kaçmam’ diye konuştu.

Kaynak: hürriyet

<a href="redirect.jsp?url=http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~14@nvid~519664,00.asp
" target="_blank">http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~14@nvid~519664,00.asp
</a>

kes 05.01.2005 20:09

hadi hadi...

ali senli günleri unutma... :)

kes 05.01.2005 20:14

REAL MADRID - S.SEBASTIAN...

maci bugün oynandi...ve
resmen 6 dakika icin 25bin kisi maca gelmis.....tamam girisler bedavaymis hihi

neyse 6 dakika icinde birsey olurmu diyorsaniZ?

evet oldu..ronaldoya yapilan foul sonrasi..hakem peanltiyi verdi..ve zidane 2-1 yapdi...

:)

aliconda 06.01.2005 01:31

"TESVIK PRIMI"

Basın toplantısı 7 Ocak`ta
05.01.2005

Başkanımız Aziz Yıldırım, son günlerde bazı basın organlarında Fenerbahçemiz`in adına ve başarılarına gölge düşürmeye yönelik yer alan iddialarla ilgili olarak, 7 Ocak Cuma günü saat 11.00`de, Fenerbahçe Adası`ndaki Kulüp Binamız`da bir basın toplantısı düzenleyecektir.
Spor kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla,

Fenerbahçe Spor Kulübü
<a href="redirect.jsp?url=http://www.fenerbahce.org/detay.asp?newsid=6010&SubCategoryName=kulupten&Lan g=TR" target="_blank">http://www.fenerbahce.org/detay.asp?newsid=6010&SubCategoryName=kulupten&Lan g=TR</a>

aliconda 06.01.2005 01:32

Öyle mi ?!?!?!?

Tüh be !!!
O zaman kaybetseydik ya !!!

Hainler !!!!

aliconda 06.01.2005 01:33

Tama golü bize yapti ama hareketi sizin

seyirciye yapti!!!

hehehhehehehehe

aliconda 06.01.2005 02:04

Sachte Kes!!! Nu" mal ruhig mit den

Pferden!

Vergegenwärtige dir mal was ich immer sage!

Es sind zwei Themen die miteinander in Korelation stehen ;-)))

Das eine ist:

"TEMIZ BIR LIG ISTIYORUM" !!!

ICH STEHE IMMER NOCH DAZU !!!

Aus dieser Perspektive WÜRDE ICH eine Prämienzahlung an Istanbul S.K. verurteilen, WENN eine PRÄMIE DESWEGEN tatsächlich gezahlt worden wäre!

Jetzt aber kommt von mir das ganz ganz grosse

A a a a b b b e e e r r r ! ! !

Ich habe euch auch immer gesagt, dass es für mich auch um das PRINZIP

AUGE UM AUGE, ZAHN UM ZAHN geht!!!

Ich brauche nur mehr als die letzte GANZE DEKADE anschauen!!!

Ich habe genügend BENACHTEILIGUNG UND SPIELE UND ENTSCHEIDUNGEN ZU GUNSTEN UNSERER 3 ANDEREN "MITKONKURRENTEN" gesehen, dass ich oft genug gesagt habe, dass man da

MITSPIELEN MUSS !!!

WENN "DIE" SCHMUTZIG SPIELEN (!!!)

Dann MÜSSEN wir das AUCH !!!

Es hat mir nicht gefallen, dass Aziz Yildirim in seinen ersten Jahren so PASSIV war !!!

WENN DIE REGELN NICHT FÜR ALLE GLEICH GELTEN,

DANN DÜRFEN SIE NICHT NUR FÜR UNS ALLEINE GELTEN!

Das haben die endlich verstanden!!!
Gut zu sehen beim JimJohn06-Fenerbahce Spiel!
Auch da wurde zuvor von der Föderation eine Regel eingeführt und schon wurde sie SCHWUPPS ZU GUNSTEN UNSERES GEGNERS als UNGÜLTIG erklärt!

Da hat endlich Aziz Yildirim die KEULE rausgeholt!
"WENN ES FÜR JimJohn nicht gilt, DANN GILT ES AUCH NICHT FÜR FENERBAHCE" !!!

Was meint ihr denn was diese "TESVIK PRIMI"

VERSCHWÖRUNGSTHEORIE DENN IST !?!??!???!?!?

Das ist der Versuch des Verbandes (in Person von Bicakci) Fenerbahce (in Person von Aziz Yildirim) eins auszuwischen!!!!!!

Diese ganze hypothese von diesem "KORKUNC bla bla" wurde schon vor über einem Monat schon einmal von Milliyet in den Raum geworfen!!!

Wo war denn da die Föderation ;-)

Wenn SIE BEWEISE haben, dann steht es Ihnen frei diese nach den Statuten des Türkischen Fusball Verbandes (TFF) zu ahnden!

NUR müssen sie damit rechnen, dass Fenerbahce wiederrum zurückschlägt ;-)

Das Aziz YILDIRIM dazulernen kann, hat man beim letzten Basketballspiel FB-6S gesehen!

Die AlwaysUltraBinden haben erneut ihn und seine Familie mit erbärmlichen ausdrücken beleidigt!
Aber anstatt sich diesmal aufzuregen, hat er sich nur erhoben und denen gezeigt, dass er es Ihnen "danken" wird!
In dem er Fenerbahce noch stärker machen wird!

Ich warte gelassen auf die Entscheidung der TFF!

;-)

al"

YINEDE TEMIZ LIG ISTIYORUM !!!

(HERKESE ... SAKARYADAN ... ANKARAYA KADAR, DIYARBAKIRDAN - ISTANBULA KADAR !!!)

aliconda 06.01.2005 02:05

Wenigstens etwas...

wann beginnt endlich die Reguläre Liga !??!?!

aliconda 06.01.2005 02:08

Hehheheheh GEGENBEISPIEL

&gt&gt&gthem sen besiktas kötüydü diyon..peki istanbulspor besiktas galibiyetinden sonra 2 mac arka arkaya yenildi
&gt&gt&gt

Bizde hem Besiktas"a 2-1 yenildik hemde size karsi 1-0 yenildik !?!?

Yinede bizim oyuncular paralarini aldilar !!!

Nasil oluyorda Besiktasa karsi kaybediyorsun ve DERBIYI"de berbat, hic oynamadan kaybediyorsunda PARALARINI aliyorsun !??!?!

Sizde hala paralarini alamamislar ... hemde Fenerbahce"yi yendikleri halde !?!?

Hehehhehehehehehhe

aliconda 06.01.2005 02:16

TEMIZ BIR LIG ISTIYORUM !

Benim istedigim TEMIZ LIG böyle olmasi lazim...

1. Federasyon "3 Büyükler + 1" in Federasyonu degil, bütün TÜRK FUTBOLUNUN FEDERASYONU oldugu zaman!

2. HAKEMLER "3 Büyükler + 1""i "korumadiklari" zaman !

3. Kulüpler "HATIR SIKESI" yapmadiklari zaman!

4. TESVIK PRIMI hic kimse vermedigi zaman!

5. Kaybetmeleri icin RÜSVET verilmedigi zaman!

6. "UEFA" Sampiyonu olsun diye Türkiye Liglerinin Fikstürünü keyiflerine göre degistirmedikleri zaman!

7. "UEFA" Sampiyonu oldu diye onlara 25 Mio $ DEVLETIN KASASINDAN HIBE edilmedigi zaman!

8. Sus payi olarak Yildizlar takilmadigi zaman!

9. Birisinin stadi bir poset yüzünden kapatilmadigi ve öbürsünün seyircilerin sahanin icine daldiklari icin kapatildigi zaman!

... daha cogu var !!!

AMA en mühimi ve hepsini iceren :

HERKESE ESIT DAVRANILDIGI ZAMAN !!!

FENERBAHCE TFF"nin üvey evladi mi !?!?!?!?

al"

aliconda 06.01.2005 02:18

Hadi be ...

Ersun Yanal onu yeterli görmedi icin mi simdi böyle !?!?!?

Kendini Türkiye Milli Takimindan fazla görüyorsa gitsin Hollandada oynasin!

Bir frikik turnuvayi kazandi diye havalanmasin!

kes 06.01.2005 02:42

punkt 4 atla istersen o.T.

ohne Text

kes 06.01.2005 03:16

:o) o.T.

ohne Text

kes 06.01.2005 03:17

bence fenerbahce verdi..

sence?

simdi verdi diyelim...

was passiert dann? steigt fenerbahce in die 2.liga ab? wie vor 11 jahren olympic marseille löl???

06.01.2005 06:05

Ich denke auch in der Woche...

wenn nicht, spätestens in der darauf folgenden. Aber wahrscheinlicher ist in der selben Woche, wie auch die Pokalspiele. Denn Februar wäre zu spät für die Rückrunde.

06.01.2005 06:13

Sirf turnuvayi kazanmadi...

takiminin UEFA grubundaki cok önemli gollerini atti.

Frikik ustasi, asistleride cok iyi ve kendide baya miktarda gol atiyor.

22 yasinda olmasina ragmen istatistikleri cok iyi. Ama mac esnasinda izlemedim tabii.

06.01.2005 06:15

Nix wird passieren! Ellerine-yüzlerine

bulastirmis olduklari icin rezil olurlar sadece o kadar.

aliconda 06.01.2005 10:03

Ich hege einen total anderen Verdacht!!!

Die haben Steuern hinterzogen!

Fenerbahce wollte unbedingt einen links aussen Spieler! (Das alte Lied!)

Istanbul war da schon längst in finanziellen Schwierigkeiten!

Ergo ... Fenerbahce wollte unbedingt den Spieler ... Bedingung von Istanbul ... das Geld darf offiziell nicht gezahlt werden!

So musste Istanbul das Geld nicht versteuern oder den Uzan"s oder der TMSF vorlegen ...
(keine Ahnung wem es da schon "gehört" hat!)

Jetzt können beide Seiten es nicht öffentlich zugeben ...

Was mich extrem verwundert ist ...
... wie sich die TMSF einmischen kann!

UND

... wie vermeintliche (HANDSCHRIFTLICHE) "Dokumente" an Zeitungen ausgehändigt werden können!

Ich bin da echt gelassen ... !

Persönlich wäre ich enttäuscht, wenn mein Fenerbahce tatsächlich "tesvik" Prämien an Istanbul oder sonstwen gezahlt haben sollte!

Es gibt sogar Leute aus dem Umfeld, denen würde ich es zutrauen!

Aziz Yildirim NICHT !!!

Wenn ihr eure Phobie gegen Ihn überwinden könntet könntet ihr das auch sehen!

Eine unserer Falken ist Murat Özaydinli!
(meiner Einschätzung nach der designierte Nachfolger sollte Yildirim mal sich zurückziehen!)

al"

aliconda 06.01.2005 12:28

Ben onu Stuttgart macinda gördüm ... o.T

ohne Text

aliconda 06.01.2005 12:29

:-P

Benim GB"dek resime bak :-P hehehehehe

06.01.2005 14:01

Und? Wie hat er dir gefallen?? :) alalim

mi yani?
:))

Der hat in dem Spiel auch das Tor geschossen denke ich, oder?

newgen 06.01.2005 14:59

Tesvik primi gezahlt-Na und?

Ich verstehe die Aufregung nicht.Wenn Fb gezahlt haben sollte an Istanbulspor sind doch die Spieler nicht besser geworden dadurch, es war ein Anreiz mehr nicht! Ok sie strengen sich vielleicht mehr an, aber eine Mannschaft die Meister werden will muss doch eh jeden schlagen, oder sollte zumindest viele schlagen. Dann darf eine Ausrede alá "Die sind um ihr Leben gerannt, weil die extra Asche bekommen haben" gar nicht zählen, dann muss man die Spieler fragen warum Sie nicht so viel gelaufen sind! In meinen Augen ist ein Anreiz ok,wenn A gegen B spielt und C denn Spielern von A eine Prämie verspricht wenn Sie B schlagen.
Solange die anderen nicht zum verlieren animiert weren oder zum extra schlecht spielen sehe ich keine Probleme.

newgen 06.01.2005 15:00

Nicht: Na und? sondern Na und! o.T.

ohne Text

06.01.2005 15:53

Bir sorum var size ;-)

ne zaman devam edecek Yarisma ???

simdiye dek Siralama nasildi ? unuttum bile :-)

ben 1 inci mi 2 inci miydim ;-)

jayk 06.01.2005 18:28

gönlümde hep birincisin

:p

jayk 06.01.2005 18:31

evet o.T.

ohne Text

jayk 06.01.2005 18:33

nerde o günler o.T.

ohne Text

jayk 06.01.2005 18:39

6alatasaray akillanmaz

akil olmayanda akilanma niyeti ne arasin ?
bende duydum o derbide..o ultrAffen"lerden

EDEPSIZLER
REZILLER bunlar

küfüre destek verilirmi ? ben (allah korusun) ultrAgorameyaneci olsaydim,,terk ederdim bu grubu taraftar olarak

Terbiyesizler

06.01.2005 19:30

BIRAZ AGIR OLALIM!! o.T.

ohne Text

kes 06.01.2005 21:11

schleima :ppP o.T.

ohne Text

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 19:08 Uhr.