![]() |
Bütün gazeteleri takip ederim :-)
Ne kadar degisik info alabilirsem daha iyi ...
Yani tek tarafli olmasin istiyorum. Cok degisik gazeteleri okudugum icin, bazi zaman hangi gazetede okudugumu tam belirleyemiyorum dogrusu. Futbol benim icin bir zevk oldugu icin takip ederim ben ;-) Tamam o zaman ... SEN ne düsünüyorsun "borclanma" tematiginde ? |
Bizde kalsaydi o zamanlar iyi olurdu ...
... ama cok karisik bir zamanda geldi!
Hatirliyorum "takim" diye birsey yoktuki o zaman! EGOISTLER ve GRUPLAR birliligine dönüsmüstü takim ve kulüp! Camiadada zaten Grup(cu)luklarin son ayaklanmayisi idi! Aziz Yildirim onlari yok etme yolunda idi! Fenerbahce"nin simdiki durumuna bakin ... Gruplar nerde? Fenerbahce nerede? Ben Fenerbahce"yi her zaman bir eli kolu kelepceli bir ejdere benzetiyordum! Malesef Ariel Ortega o zamanda geldi ... Simdi ona basarilar dilemek gerek. Bence yönetimimizde iyi yaptigini düsünüyorum. Fazla kayip olmadan gitti. Baska biryerde basarili oluyorsa kendi kazancidir, aynen Gol krali "Washigol" gibi. al" |
Güzel. Dogrusuda o ama benim demek iste-
digim su:
TVde sahsin kendi verdigi demecede inanabilirim herhalde :) ---------------------------------------------- Borclanma konusuna gelince, karsiyim. Para harcayarak sampiyon olunmadigini yillardir gördük. Bilgili Yönetimini de bu sebepten dolayi cok iyi buluyordum. Yorgana göre uzatiyorlardi ayaklarini. Olmasi oldugu gibi yani. Besiktasin oyunculara cok para harcadigini sanmiyorum dogrusu. Toraman, Carew ve Juanfran"a bonservis ödenmis. Digerleri bosta olan oyunculardi. |
Trabzon"a "Güneş" doğdu...
Ve Trabzonspor Şenol Güneş"e kavuştu.. Bordo mavili yönetim, uzun süredir takımın başına getirmek için çalıştığı tecrübeli teknik adam ile anlaşmaya vardı.. Sözleşme Pazartesi günü imzalanacak...
Trabzonspor, Ziya Doğan"ın görevi bırakmasıyla boşalan teknik direktörlük görevine Şenol Güneş"i getirdi. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri"nde, bordo-mavili yönetim ile Şenol Güneş arasında yapılan ve yaklaşık 2 saat süren toplantının ardından, kulüp başkanı Atay Aktağ, tecrübeli teknik adam ile her türlü konuda mutabakata vardıklarını söyledi. Atay Aktuğ, Şenol Güneş"in kendilerinden hiçbir talebinin bulunmadığını belirterek, ""Sayın Güneş, bu görevin bir misyon olduğunu düşünüyor. Bizlere bugüne kadar herhangi bir Türk takımını çalıştırmayı düşünmediğini, ancak Trabzonsporluların kendisini çok istemesinden dolayı bu misyonu üstleneceğini belirtti. Camiamıza hayırlı olsun. Pazartesi günü resmi sözleşmeyi imzalayacağız"" diye konuştu. Kaynak: ajansspor.com <a href="redirect.jsp?url=http://www.ajansspor.com/futbol/haber.asp?HaberID=97988" target="_blank">http://www.ajansspor.com/futbol/haber.asp?HaberID=97988</a> |
gecmis olsun Trabzona o.T.
ohne Text
|
türkiye kupasi kuralari
3.kademe kuralari belli oldu...
FB-Ankaragücü GS-Bursaspor TS-Malatyaspor BJK-Konyaspor |
tesadüf ???
Yine her seneki gibi ayarlanmis kuralar cekilmis, yani kupada heyecan sonuna kadar kalsin diye 4 büyük takim kendi evinde oynuyor maclarini, ne tesadüf ama
|
HIER ALLE SPIELE...
F.Bahçe-Ankaragücü
G.Saray-Bursaspor Beşiktaş-Konyaspor Trabzonspor-Malatyaspor Diyarbakırspor-Ç.Rizespor Samsunspor-G.Antepspor Mardinspor-Kayserispor Erciyesspor-Denizlispor maclar 23.01.2005 oynanacak |
ata selam..bende tam diyecekdim..
ama ilk turda gs haric hepsi dis sahada oynadi gerci...
ama ben zaten türkiye kupasinin kurallarini cok abdalca buluyorum. niye 3. ligdeki takim galatasaray veya baska bir büyük takima karsi oynayamiyor??? illaki 2 tur atlamasimi gerek. bence hepsi 1. turdan baslasinki..kücük takimler´da bari bir kere büyük statlarda oynama imkani bulsun. mesela 3 sene önce KAISERSLAUTERN...bezirksliga takimina karsi oynadi BRÜHl |
Alt Ligdeki takimlarin niye Ev hakki yok
daha mantikli olmazmiydi?
Hasilat nasil bölünüyor? Bölünüyormu bari? 50% / 50% mi ??? O zaman Ankaragücü iyi hasilat elde edecek ;-) |
hayir bölünmüyor..
almanyada 3. lig ve daha alt liglerde oynayan takimlarin kendi sahasinda oynama hakki var.
hic kimse düsünmüyor..mesela vanspor,.simdiki durumda nasil kalkip 2-3 kere türkiye turu yapsin? |
Ist doch ein Scherz oder !?!?!?!
Wenn eine Mannschaft "Losglück" hat und immer nur zuhause spielt, kann es die ganze Kohle einsacken !??!?
Ist doch total ungerecht! Irrst du dich nicht ? |
benim bildigim kadari..
evinde oynayan takim parayi aliyor...
simdi düsün bi ali.. fener hat erstes spiel in usak gespielt.. usak hatte zum ersten mal ein volles haus...soll usak jetzt 50% an fener geben??? was würde dann usak davon haben?? es geht ja um grosse mannschaften meist nicht um den sieg..sondern um die finanzielle lücke durch ein ausverkauftes haus zu schließen |
2004 totaler türkischer Fußball Flop
Also für einen Fußballerherz wie mir hat das Jahr 2004 nicht viel gegeben .
Erst haben unsere Looser den Sprung zur Euro 2004 nicht geschafft , obwohl wir es schaffen mussten . Dann wurden die A....popper Europameister. Galatasaray war europäisch nicht dabei . Letzte Saison europäisch sonst auch nicht viele Highlight evtl . bis auf Genclerbirligi . die Seuche geht weiter ..... WM 2006 ist in weite Ferne gerückt .... nur noch 1 Mannschaft im UEFA Cup . Türkischer Fußball z.Zt. Regionalliga-Niveau . |
Find ich eher doof ...
Der DFB teilt die Einnahmen!
Jetzt brauchst du als Gegenbeispiel Fenerbahce gegen Ankaragücü nehmen! Fenerbahce wird an diesem Spiel verdienen und Ankara bekommt gar nichts (höchstens das Vergnügen 2 mal im FB.S.S.Stadion spielen zu dürfen ;-) ) Oder wie wäre es gewesen, wenn Fenerbahce Heimrecht zugelost bekommen hätte gegen Usak !?! Fenerbahce verdient Geld und Usak muss sogar noch die Reise zahlen !!! Ist das gerecht !?!? Ich denke nicht! Es wäre was anderes, wenn es Hin- und Rückspiele gäbe! al" |
dazu stiegt der fc ab :(
zum glück steigen die dieses jahr wieder auf..
hoffe ich zumindest :) |
ach er cup hat nur noch ne..
symbolische bedeutung...seit es keinen cupsieger-cup mehr gibt.
daher ist es doch egal oder? wenn du dir die letzten jahre ansiehst..waren auch *kleine* mannschaften erfolgreich...vor 20 jahren war meistens eine grosse mannschaft am cup sieg beteiligt. |
(29. Februar) 2004 ein tolles Jahr!
- In Istanbul das Tor von Mehmet Yozgatli sehen :-)
- Unsere 24. Nationale Meisterschaft - Tolle Transfers (u.A. Alex ...) - Mehr als 1 Punkt in der Champions League :-P - Locker Leicht Herbstmeister, trotz (verdienter) Niederlagen gegen BJK und Cimbom06 *fg* [- Fenerbahce und Besiktas bieten endlich den Konzernclubs paroli beim Basketball!] Was will ich mehr :-) (Ausser die nächste und übernächste und ... Meisterschaft hehehhehehe) al" |
Ligacup ist zum "Jokercup" geworden!
Wenn man es nicht schafft an der Spitze zu stehen kann man durch das KO-System noch eine UEFA Cup Teilnahme ergattern!
Quasi als Wildcard! al" |
Du mit deinem FC ! :-P
Hoffentlich steigen meine Freiburger nicht ab :-/
|
Sana katilamiyacagim ...
>>>
Borclanma konusuna gelince, karsiyim. Para harcayarak sampiyon olunmadigini yillardir gördük. <<< Borclandigin zaman YATIRIM icin olmasi lazim! Yani sonradan para kazanmak icin! Fenerbahce yani gecen sene para harcamadanmi sampiyon oldu? Önceki senelerde "bilincsiz" para savuruldu(!) problem oydu! Bak 6alatasarayin son yillardaki durumuna! Onlarda tam tersi idi ... oyuncularinin alacaklarini bile veremedikleri icin her zaman huzursuzluk yasiyordular. Simdi den yine bir benzer durum ilen karsi karsiyalar ... 3 aydir oyuncular paralarini alamamislar! Böyle mi sampiyon olacaklar? "Motive" leri ne ??? Aclikmi ? >>> Besiktasin oyunculara cok para harcadigini sanmiyorum dogrusu. Toraman, Carew ve Juanfran"a bonservis ödenmis. Digerleri bosta olan oyunculardi. <<< Sen söyle ... Ibrahim T. 2,5 Milyon $ dan fazlaya degermiydi? Digerleri bosta olan oyuncular diyorsun ... ... tamam, hosda ... Ben iyi bildigim bir oyuncunun durumu var ... Ali Günes: Fenerbahce 350.000$ öneriken Besiktas onu "bizim elimizden" hangi miktara "kapti" ? Öbürlerinede cazip bir teklif yapmasalardi gelirlermiydi? Bizimkiler gec de olsa ögrendi! Demirören zorlan basarayi getirmek istedi ... simdi ok yaydan cikti ve nereye carpip nereye gidecegi belli degil. al" |
100.YIL LOGOSU MUAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA
Kuckt euch das an !!!
UND SAGT MIR BITTE WAS IHR DAVON HALTET !!!! HAHHAHAHHAHHAHAhhAHAHAHHAHHAHAHAHAhahahaHAHHAa Dat Teil is einfach geil !!!!!!!!!! Was soll das sein !?!??! Igel gepaart mit Löwe !?!??! Kuckt euch die Beine an mUahahhahaha ist es vielleicht mit nem Rhinozerus gekreuzt worden !?!??! MUHAHAhahahahhahahahhahhha Wer hat denn gerade DIESES Motif ausgesucht?!?!?!!?!??!?!?!?!!? Passt irgendwie zum 100. Jahr hahahahhahaha So ähnlich wie die Flamme die ein Jahr ununterbrochen brennen sollte ... und dann aus Geldgründen immer nur zu Heimspielen nun brennt (tuts doch noch !=!== ODER) ???? hahhahahahhahahahhahaa al" not: Sorry kes ... aber das Teil ist wirklich zum schiessen LOL <a href="redirect.jsp?url=http://www.milliyet.com.tr/2004/12/29/son/resim/sonspo23.jpg" target="_blank">http://www.milliyet.com.tr/2004/12/29/son/resim/sonspo23.jpg</a> |
HIER OFFIZIELL !!! LOL
Wenn die DAS hier genommen haben ...
wie waren denn die ANDEREN 3 4 2 7 Logos !?!?!??!?!?!??!?! muhahhahhahahhahhahhahahahahhaa <a href="redirect.jsp?url=http://www.galatasaray.org/" target="_blank">http://www.galatasaray.org/</a> |
hey..ali...
bence ganz ok
...ja ein LÖWE...wäre ja dumm wenn fener ein vogel machen würde oder nicht? wenigtens ist unser maskottchen kein vogel ... und wieso machst du dich gerade jetzt darüber lächerlich hehe..das kam ja schon vor par monaten raus... yani hehehe |
das ist auch sehr wahrscheinlich..
das sc absteigt
|
ben hep dedim bunu :)
bunlarin aslanligi ney diye ? :)
endlich mal ein logo was dazu passt :)) |
galatasaray war schon dabei
und hat verkackt
Villareali unutmayalim :) |
was macht euch denn zu löwen ?
eure ultraffen sind das letzte
|
bla bla bla
hey kennst du einen fan von cimbom der dort mitglied ist? wieso muss du immer so ein dummen kommentar von dir abgeben>?...ultrasslan gibt es seit wenigen jahren..aber LÖWE ALS SYMBOl von cimbom eine ewigkeit.
na ja besser als kus oder? cik cik cik |
sizin kuslugnuz ne? o.T.
ohne Text
|
Kulüblerin sembollerine baktiginda
en komigi Fenerbahce"ninki. O konuda istedigini yaz, kendini kandirirsin :)
|
Ilk gördügümde bende senin gibi düsün-
müstüm ama o kadarda fena degil bence. Ist zwar nicht toll aber auch nicht zum auslachen finde ich.
Sizide görecegiz :P |
ein vogel..das von einer ratte,...
gefressen wird..dahinter 1907 löl
|
ok das ist aber überall so..
siehe aachen.
|
:))
Mit unserem war ich schon sehr sehr zufrieden, ja fast begeistert!
Sieht cool aus. Kennst du unseres?? :) |
o.T.
eine flamme die aus geld problemen nicht brennt?...ich sage nichts dazu.
das mit dem logo finde ich auch nicht toll. besiktasinki daha yirticiydi finde ich. sizide görecegiz |
ja glaub schon hehe o.T.
ohne Text
|
Emre Asik, Suat Kaya, Sinan K.-oglu....
tatillerini deprem ve tsunami olan bölgenin bir adasinda geciriyorlardi.
Haberleri okumustuk ama bu aksam KanalD"de Emre Asik tekrar anlatti. Allah korumus vallahi, bungalodaymislar ve kurtulmalari büyük bir sans eseriymis. Anlatirken nerdeyse agliyordu vallaha. Olayi yasayan tüm insanlarin Allah yardimcisi olsun. 1999 depremini yasamistim ve bir hafta sonra yavas yavas kendime gelebilmistim. Ama bu Tsunami olayi daha da kötü... |
Ümit Davala da ordaymis. Birde...
Emre Asik organize etmis tatili. Asil gitmek istedikleri adada yer bulamamislar ve kaldiklari yere gitmisler.
O yer bulamadiklari ada sular altinda kalmis... |
Also ich fiinde, dass man durchaus
erkennen kann, dass es sich um einen Patchwork-Löwen handelt.
Was mich eher beschäftigt ist ne Antwort zu finden auf die Frage, was denn der Löwe mit seinem Schwanz in der Null zu suchen hat. |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 19:37 Uhr. |