![]() |
o.T.
Sen cok küstah birisin. Yobaz nedir? Yobaz senin gibi insanlarin inanclarina saygi duymayan küstahlardir. Iste böylece sen yobazlarin yobazisin. Islamdan nasiplendirmemekle Allah cc. seni bu dünyada zaten yeteri kadar cezalandirmis. Öbür dünyayi hic düsünemiyorum.
Hadis kitaplarindan örnek veriyorsun.. ama bilmiyorsunki ne kadar senin gibiler tarafindan kitaplarda uydurulmus hadisler var. Bilmedigin seyler üzeri konusup yobazlik yapma. Insanlarin serefine onuruna dil uzatma. Bilki bu yazilarinla insanlari kendine güldürüyorsun. Ha birde sisko türbanlilar yazmissin. Resme bakilirsa sende ciplak gezmene ragmen pek zayif sayilmazsin. |
OHANDAA :) o.T.
ohne Text
|
berechtigte frage
vallah, nedense cogunlukla bu aptal cariklilar sava$ yapiyo. Man die penner solln sich erstmal zivilisiern. Ama nerdee, ne cikarsa, bunlardan cikiyo :)))))))))))
alle macht der mo by firlamaaa |
anlamamakta israr edenlerdensin
sen kendin diyorsun, basörtüsü konusunda kadinlara baski yapiliyor. dini mi kültürel mi alakader etmez. baski yapilmaya ne zaman karsi cikacaksin?
arkadas markadasin degilim. ne zaman arkadas olduk? burda fasist düsünceleri savunanlari belki 30 kez destekledin: yazilarin ortada senin. herkez okuyabilir. BIR tane güzel yazin oldu. Ve seni ciddiye almaya basladim. bukadar. O yaziyi da ben baski yapmasydim belki hic yazmayacaktin. yok efendim kapali gezmek özgürlük degilmi diye soruyorusun. Kendine sor ozaman. Kendlinle tartis. Okumayi bilmiyormusun? Gözlerine güvenmiyormusun? Burda sacmalamak mi senin görevin? Ayni seyi yüz defa mi tekrarlamak lazim senin anlaman icin? Senin beyninde laiklik problemi var. Ben devlet ve din ayirimindan yanayim Sen degilsin. Bütün problem bu. O zaman git Lahananin yanina: Ne isin var düsünen insanlarin arasinda? |
kara dul olayi cok ilginc
yeni arastirmalara göre kara dullari kandirmak bu yöntemlerle gerceklestiriliyor: aci gören ailelere, yani kocasini, kardesini kaybeden eslere dinciler gidip yardim etmek istediklerini söylüyorlar. bir süre gercekten yardimda bulunuyorlar (her anlamda). sonra devamli düsmandan, kinden, öcünü alinmasindan bahsediyorlar. kadinlara esrar veriliyor. aldatiliyorlar. tecavüz ediliyorlar, taa ki
hic birseyleri kalmayana kadar: Sonra emirler geliyor. Bombalar sariliyor. Ve uzaktan bombalar kadinlarla havaya ucuruluyor. |
hakaret etmeden konusamiyormusun? o.T.
ohne Text
|
ulannnnn
it köpek seni
senin gibileride göt den verir hakliyim dimi hadi hadi ben biliyorum sen arka kapidan veriyorsun |
yokya??
burda dine herkez saygili. sadece ve sadece
fundamentalistlere ve irticayi savunlara karsi mücadele veriliyor. hic kimseyi aldatma. yok efendim köktendinci yokmus. burya masal anlatmaya mi geldin? |
su an kin kusanlar kendilerini
islamci sananlardir.
onlar sucsuz insanlari öldürdü su an. cecenkizin haklidir. misir olsun, ürdün olsun, heryerde islam adina terörü savunanlara karsi cikiliyor. sen haddini bil! yada acikca: terörü destekliyorum deki, herkez seni tanisin. (ayni sekilde ruslarin sucsuz cecen halkini öldürdügünde burda elestirildi. bosuna cecenlerde öldürülüyor diye yazmana gerek yok. o da tabii ki insanlik sucu ve burada dile getirildi) |
yazik yazik
aman aman hincini kimden almaya calisiyorsun
allaha karsi gelme inan bak sonun kötü olur sen allaha ne kadar inaniyorsan allah da sana o kadar yardim etsin artik ben laflarina karismayacam biraz daha yaz okadar cok yazki günahlarin kat kat yükselsin ne kadar cok yükselirse sonun o kadar cok aci olacak biz ahiret icin yasayanlardaniz sen ise dünya icin hadi kolay gelsin sende elbete bir gün topragin altina gidecen |
ERBSENHIRN o.T.
ohne Text
|
zaza kardeslerimizi asaglama. kuran sana
carpar!!!
|
hmm
biraz yanlis anlasildi daha dogrusu ben biraz ters yazdim özürdilerim
demek istedigim bu bas örtü konusu karma karisik oldu basörtüsü konusuna dönsek |
alevi düsmanligi yapan birsinden híc
korkamasina gerek yok. sen dikkat et.
volksverhetzung diye bir kavam var. ama istersen devam et, seni daha iyi taniyalim. |
Ohne Beleidigung gehts wohl nicht? o.T.
ohne Text
|
Selten so einen Schrott gelesen
Mit anderen Worten versucht der Autor die Terrorangriffe in New York zu legitimieren.
Der Grund: Die amerikanische Geschichte, die blutüberströmt sei, und deswegen vergolten werden müsse. - Vergessen, dass der Kuweit von Saddam angegriffen wurde - - Vergessen, dass Hunderttausende von Kurden und Regimegegnern im Irak durch Saddam getötet wurden - Vergessen, dass die schlimmsten Diktaturen in den arabischen Staaten errichtet sind, wo jeder Andersgläubige und Andersdenkende verfolgt und getötet wird usw. usw.... Dass die Kritik an den USA in vielen Momenten der Geschichte richtig ist, rechtfertigt aber auf keinen Fall die Ermordung von unschuldigen Zivilisten. Und die, die hier Beifall klatschen: Sie zeigen ihr wahres Gesicht. Wenn unschuldige Zivilisten der vermeintlich gegnerischen Seite angehören, wird deren Opferung und Tod legitimiert. Und dann reden sie von ALLAH. Lachhaft und primitiv |
baskalarin ölümüne sevinme!!!
sen oku, pancar hayrani. pancarperestlik ne demek, simdi belli oluyor.
sen oku ve anlamaya ugras. baska bir yerde haksizlik olmusza, bu hic bir zaman ve hic bir yerde baskasinin öldürülmesini dogru bulamak icin mazeret olamaz. auge um auge, zahn um zahn: bu mantikla kendini bir kez daha desifre etmis oluyorsun. |
Bak ...
Bak kardesim ben masal anlatmiyorum. Ben kendime göre dogru olanlari yaziyorum. Ben senin düsüncelerine masal diyormuyum? Dogrusu yakistiramiyorum sana.
Kökten dincileri tarif et bakalim bana. Namaz Oruc tutana Kuran okuyana okutana siz kökten dincimi diyorsunuz? Yani bu kök kelimesini anlat bana. Ama vay siyesete karisanlar filan diye yazma. Hadi buyur ÖZGÜRLERI savunan bey efendi ! Selamlar coach |
Hakaretmi ?!?
Cecenkiz nickiyle giren kisimi edepsizlik yapiyor yoksa benmi yapiyorum. Ona olan tekpimi böyle göstermem hakaret yerine gelmez. Bana karisi yine gicikligin tutu galiba.
Edepsizlik yapana edepsiz derim ben buna sende mani olamazsin. Ahlaki degerle göre yazarsa düsüncesine saygili davranirim. Bu kisinin ANTI-Islam propaganda yapmasina musamaha göstermemi bekliyorsan yaniliyorsun. Yine yaziyorum. Edepsizdir. Yüzünede söylüyorum. Benimle hic bir tartismaya giremiyor farkindaysan. Giremiyor ... Selamlar coach |
Özgürlüklügü cok güzel savunuyorsun ...!
Benim kimin yanina gidecegim sana kalmamistir. Arkadas demem artik rahasizlik veriyorsa.Ben her insani kardesim olarak görürüm cünkü insan oldugu icin. Insana deger veridigim icin. Ama bakiyorumda sen sözde özgürlügü savunan kisi burada beni yerden yere vurmaya calisiyorsun. Denemesi tabiki bedava. Bak ben senin icin yazmiyorum yazilari. Senin baskindan dolayida yazmadim her hangi bir yaziyi. Kendi düsüncelerimi arz ettim. Hosuna gidenlere iyi cevap veriyorsunda hosuna gitmeyenlere niye böyle asalayici bir uslubla cevap veriyorsun. Neyse galiba karakter problemin var senin. Benide yakindan ilgilendirmez.
Galiba sapka meselesi seni beya sinirlendirmis. Dogruya dogru diyemiyorsun iste bu eksikligi düzeltmeden Özgürlügü savunamasin. Sen önce adaletli olmayi ögren ondan sonra beni begenmeyebilirsin. Isine gelmeyince HARDCORE yazmaya baslayanlarla cok yazistim burada. Yakina küfür bile etmeye baslarsan sasmam yani. Yinede selamlar coach |
Kim seviniyor sen kafayimi yedin o.T.
ohne Text
|
Wohl auf Anti Coach Tour jetzt
Cocukmusun sen ?
|
coach01
coach01 kardes bak baya bilgilisi ve ne söyledigini biliyorsun birak o edepsizi (xxz1) o takmis islama onun düsmanligi nereye kadar sonunda oda boynundan tutulacak ve hesap verecek ozaman istedigi kadar özgürlük diye bagrsin bakim bir faydasi olacakmi ona
bunun gibi insanlara bir sey anlatmayacaksin anlatirsan seni düsman edinirler |
sana ne
bak anayasa demiyorki herkezle samimi ol diye istedignle ol istemedignle olma demiyorki herkezi dinle onun icin bende allaha inanmayanla samimi olmuyorum ve onu dinlemiyorum ona bir zarar da vermiyorum sadece yardimim o insana dokunmaz ben mecburmiyim herkeze saygili olmaya bu simdi anayasa da yasakmi eger yasaksa söyle
öylese bile kabul etmiyorum ne yapacan istedigim yerdede yasarim sana ne eger hosuna gitmiyorsa sen cek git elinden tutan yok gülegüle |
bende
anlastigmiza hakiketen bak cok memnun oldum sagolasin
|
öyle ...
Anlamadigim gitti be adanali kardes. Adama arkadasim diyoruz suclu cikiyoruz. Isine gelmeyince ne kadar degisebiliyor insanlar. Tabiiki onun faturasini ben kesmiyecegim. Öbür dünyada onun hesabini yeterince verecek böyleleri. Ama yinede insani sasirtiyor. Yazilarina bakarsan ikide bir 90 derece dönüyor. Özgürlük Özgürlük diye inliyor ama özgürlügü sadece tek tarafli düsünüyor. Af edersin sadece Kadinlarin mini giyebilmesini özgürlük olarak görüyor. Imtihan dünyasinda buludugumuzun farkinda bile degil. Nefsi duygular icine bürünenleri zaten zor ikna edeblilirsin. Ne diyelim? Allah herkesi öbür dünyada gülenlerden eylesin.
Selamlar Coach |
Anaaaaaaaaa Turbanlilardami sevisiyordu
En ic gidiklayici ic camasirlarini turbanli kadinlar oldugunu göz önünde bulundurursak,onlari Marifetnema deki kurallara uydugunu hic sanmiyorum...!
Hem Sevismenin kanunu kuralimi olurmus ? Canin cektigi zaman sevisirsin , tabiki sevisecek bir varsa yakinlarinda ..Yoksa allahin verdigi diger nimetlerle yetinmek zorunda kalacaksin..!:) |
ElCevap
Eğer türban takmak yobazlıksa dinin gereklerini yerine getirmekse, kişilerin haklarına laf atmak dini yaşayışlarına karışmak ise en adi bir tavırdır..
Ayrıca soyunmak çağdaşlıksa Hayvanlar sizden daha MEDENİ. Hiç boşuna uğraşmayın onlar gibi omayı çünkü onlar sizin Medeniyetinizin çok daha ilerisindeler. Hiç değilse Onlar Hayvanlıklarını Yapıyorlar.. Sen ve senin gibilerin N olduğuda Meçgul.. Üstad Güzel Smylemiş: Medeniyet dediğin Tek Dişi kalmış Canavar. Evet üstadın bahsettiği medeniyet bu, yoksa teknolojiden bilimden geri kalmak değil, insanların dinsizleşmesi hayvanlar gibi yaşamadır. |
genau so wie du aussiehst..
hab ich dich mir vorgestellt..
eine billige kommerzielle puppe die man in jedem supermarkt kriegen kann :) fang doch endlich mal an etwas für deinen verstand zu tun und nicht für deine bräune für die du sicherlich mehr geld im monat ausgegeben hast wie 10 familien in nigeria in einem jahr verdienen.. das ist beschämend zu lesen was du hier alles produzierst.. die türken haben es eh schon schwer genug sich mit den deutschen auseinanderzusetzen aber noch schlimmer ist es seine meinung und seine kultur gegenüber gleichgesinnte zu verteidigen. das ist nur traurig..echt nur traurig.. dachte wir wären hier als ganzes als ein volk hier um sich gegenseitig zu unterstützen stattdessen kommen solche wie du und machen sich und ihre kultur und ihre religion noch mehr nieder.. yazik ya yazik.. .. |
Tek1! bacim nerdesin????
yaw millet bu kiz cecen militan-teröristlerin okulda cocuklari rehin alma olayina katilmis olmasin??
hayattaysan ses ver tek1! :-) |
bist 15 ne`? o.T.
ohne Text
|
Cok komiksin abizittin ...
Ilk önce cecenler terrörist diye genelleme yapma ! Iclerinde yanlis düsünenler vardir tabiiki ama hepsi öyle degildir. Ve ona buna iftira atma burada.
|
Edepsiz ! Acinacak halin var
Hesabini nasil vereceksin bakalim hesab gününde.
|
Türbanlilari Bilemiycem Sizinkiler :=))
Yani kiz kardesinde icinde önüne gelene vurduruyorlar sonrada buna medeniyet diyorlar :=))
Yani birane cocuklari karilarini biraneden aliyor biranedede ona buna pes kes cekiyorlar. |
O okulda ölen :=))
cocuklarin demistimya icine edeyim :=)))
hem sana ney onun nerde oldugu hahahahahhaha sana Ananin sabah aksam dakika dakika naptigini soran varmi lannn. |
türbanli kürt kadinlara kocalari
hep tecavüz ediyotr zaten köylerde...
Kadının rızası dışında cima/sex yapılırsa çocuk ahmak olur. hadisi serif,.... yani babo anodan izin almadan yaparsa böyle kafadan sakat oluyorsunuz.. senin neden ahmak oldugun belli bak hadisi seriflerin yaziyor.. |
Rau ehrt Diktator Mustafa :=))
Bundespräsident Rau ehrt Diktator Mustafa Kemal Atatürk
Besuch am Ankaraer Mausoleum Rechtfertigung für fortgesetzte Menschenrechtsverletzungen in der Türkei ANKARA/GÖTTINGEN. Der Besuch des amtierenden deutschen Bundespräsidenten, Johannes Rau, hat nach Ansicht der Menschenrechtsorganisation Gesellschaft für bedrohte Völker der Regierung die Rechtsfertigung gegeben, auch weiterhin die Untaten des Dikatators und Republikgründers M.Kemal Atatürk (Vater der Türken) zu verschweigen. "Es macht auf Dauer wenig Sinn, wenn deutsche Politiker Vergangenheitsbewältigung nur auf deutsche Geschichte beschränken und andere Völkermorde und Massenvertreibungen schön reden.", so der GfBV-Vorsitzende Tilman Zülch in Göttingen. Die ausgebliebene Vergangenheitsbewältigung in der Türkei habe um M. Kemal Atatürk einen Führerkult etabliert, der eine Demokratisierung der Gesellschaft verhindere, die Herrschaft der Armee verewige und Minderheitenverfolgungen wie die der Kurden nach sich ziehe. Nelson Mandela habe es 1994 abgelehnt, den "Mustafa Kemal-Friedenspreis" entgegenzunehmen. Unter Mustafa Kemal, der als General der Armee seit 1919 als Führer der Revolution anerkannt und am 29. Oktober 1923 zum Staatspräsident gewählt worden war, kam es zur Fortsetzung von Massendeportationen, Zwangsumsiedlungen und Hinrichtungswellen. Nachdem der Aufstand der Kurden unter Scheich Said 1925 und andere Erhebungen der Kurden gegen die massive Türkisierungspolitik blutig niedergeschlagen worden waren, wurden vom Staat brutale Zwangsmaßnahmen ergriffen: Bis 1939 wurden weit mehr als eine Million Kurden deportiert oder vernichtet. Quelle: Islamische Zeitung, 38. Ausgabe |
kes yobaz pislik !!!
senin babanda sende allahin muhasebicisiniz galiba ikide bir hesab felan vericeksin diyorsunuz..
hesabi asil sizin gibi pislik icinde örümcek kafa yobazlar vericek.. cehnnem zebanileri sizi bekliyor unutma.. |
Demek senin Ano babandan :=))
Izin aliyormus yani önceden baskalarina kendini toslatirmis sonrada bana na ben acildim palo töre ve adetlerine uygun evlene bilirizmi diyor hhehehehhehehhehe
Sen evlendigin zaman onun bunun dösedigi mali killi koltuklarinin alti killi memeleri yalana yalana lastiklesmis bir karimi alcen lenn hehehehehhehee |
serefsiz seriatci yobazlarla cecenleri
karistirma...
bir tarafda ezilen cecen halki var diger tarafta sahsiyetsiz serefsiz seriat isteyip bebeklerin arkasindan kalasnikof sikan kandirilmis türbanli sakalli yobaz pislikler var.. lütfen aradaki farki anlayin.. |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 18:06 Uhr. |