![]() |
Dindir diyeni gördünmü ????
sence dinse o zaman yasa....
Ben simdiden yeni Hadis kitabimi yazmaya basladim bile... 200 yil sonra benim adimi tasiyan din ortaya cikarsa kimse sasmasin.... Hadislerde iste böyle yazilmis..... Voller Lügengeschichten.... So einfach ist das..... Senin nerene Kuran yatmiyorda kalkmis asalaeti belli olmayan Hadis madislerle ugrasiyorsun..... |
Sefaat olayi ile Ayetler
Bakara 48
(Meali Süleyman Ates) Ve öyle bir günden sakinin ki, o gün hiç kimse, kimsenin cezasini çekmez (borcunu ödemez); kimseden SEFAAT (aracilik, iltimas) da kabul edilmez; kimseden fidye de alinmaz ve onlara hiçbir yardim yapilmaz. Bakara 48 (Meali Yasar-Nuri Öztürk) Ve sakinin o günden ki, hiçbir benlik bir baska benligin herhangi bir seyi için karsilik ödemez; hiçbir benlikten SEFAAT kabul edilmez, hiçbir benlikten fidye alinmaz. Ve onlara yardim da edilmez. Bakara 254 (Meali Süleyman Ates) Ey inananlar, ne alisverisin, ne dostlugun ve ne de þSEFAATIN olmadigi gün gelmezden önce, size verdigimiz riziktan (Allah için) harcayin. Kafirler, zalimlerin ta kendileridir. Bakara 254 (Meali Yasar-Nuri Öztürk) Ey iman edenler! Alis-verisin, dostlugun, SEFAATIN olmadigi o gün gelmeden önce size verdigimiz riziktan infak edip dagitin. Küfre sapanlar zalimlerin ta kendileridir. Zümer 44 (Meali Süleyman Ates) De ki: "Sefa"at tamamen Allah"indir (yardim ve destek yalniz O"ndandir). Göklerin ve yerin mülkü O"nundur. Sonra O"na döndürüleceksiniz." Zümer 44 (Meali Yasar-Nuri Öztürk) De ki: "SEFAAT, tümden ve sadece Allah"indir. Göklerin ve yerin mülkü/yönetimi O"nundur. Sonunda O"na döndürüleceksiniz." -------------------------------------------- Zümer 44 o kadar acik sekilde yaziyorki.... artik kabul etmemek esittir dinden cikmak.... Cebrail Resüle diyorki... sen git anlat insanlarki SEFAAT tümden Allahindir..... Eeeeeeeee o halde ona öyle denmisken.... acaba HZ. Muhammedmi kalktida..... HEY AHALI DUYDUK DUYMADIK DEMEYIN.... BEN SEFAAT EDECEGIM.... hmmmmmmmm eger öyleyse HZ. Muhammed Allahin emirlerine karsi gelmis demektir..... Acaba o mu daha mantikli yoksa, bazilarinin uydurduklari... efendim ben günahkarim... ama Muhammed beni Allahin elinden kurtaracak.... pähhhhhhhh Vallahi kurtaramayacak..... Buna ancak günahkarlar inanir ve kendi Egolarini rahatlatirler... mehr aber auch nicht So ben simdi tüm kendini Uzman sayan arkadaslardan Sefaatin HZ. Muhammedede mahsus oldugu yönünde Ayetleri rica edebilirmiyim... Ayni zamandada Oezsu hanimdanda aynisini rica edecegim.... ben sahsen Kuranda bulamadim, o yüzden yardimlariniz icin simdiden tesekkürler.... Haaaaa noch was... Rivayet, Hadis, Sünnet gibi seyler gecerli degil.... Kuran varken Allaha ama Hadisinde yaziyor diyemeyiz... o yüzden bunlarda yazlanlarin zerre kadar bir gecerliligi yok..... |
Yani kuranin ayetlerini inkar ediyorsun?
öylemi?
kuran peygamberimizin keyfine göre yasamadigini söylüyor VE bütün insanlar icin geldigini söylüyor.. ondan sonra bir peygamberde gelmiyecek. yani gelen kanunlar sadece o güne mahsus degil.. anlattigim gibi bir cok hadisin gercek derin anlamini bilim adamlari daha bu yüzyilda ortaya cikarabildi.. ne haber? ;O) sadece 1400 sene öncelerine ait olsaydi ozaman bu zamanda gecerliligi olmazdi.. demek varmis.. ama yanilmaya devam etmekte israr edebilirsiniz.. |
Yahu be adam ne demek Kurani inkar ediyo
rsun... ben saaaadece Kurandir baglayici olan...
Sen gelmissin yok inkarmi ediyorsun ???? Hör auf zu sülzen.... das völlig daneben... Ben sana diyorumki... Sünnet saaaadece Hz. Muhammedin Kuran yorumudur.... yani kendi zamanina göre Kurani yorumnlamis ve es dostlarina etrafina dini teblig etmis.... Sünnet diye bir sey yok aslinda...... saadec ebazi hususlarda o zamandan bur zaman kalan uygulamalar var... mesela namaz olayi gibi HZ. Muhammedin uygulamalari yani Kuran yorumu dahlen dinin bir parcasidir...... Ama yinde o uygulamalarin Kuranda yeri var..... Ama Sünnet dedigin su anki haliyle HZ. Muhammed uygulamasi degilki.... Imami Azam ilaveleriyle dopdolu... 20 rekat Teravih... daha sonra Sünnet kelimesi adinda Hurafe ilaveler.... Insanlarin anasini Sünnet kelimesi altinda aglatmis Imami Zam... Kolayi zorlastirmis... ve zorlastirilmis... Yok efendim Sünnetmis yok efendim Hadismis... Cok radikal olursak... ne Hadis var ne Sünnet var nede Rivayet var... hepsi ALinin Velinin laflaridir... Peygamber zamaninda yoktu Sünnet yada Hadis yada baska bir sey... Kuran HZ. Muhammede yetmisse... banada fazlasiyla yeter |
ötme ötme..
Hic bir bildigin yok, bari biliyormus gibi yapma.. her yerden patlak veriyorsun :OP
Öyle büyük bir zaata iftira ediyorsun.. yakisirmi.. bugünkü alimler onun yanin hic kalir. u know.. onun kadar kurani bilen, peygamerbirimizin hayatini, sahabelerin hayatini bilen baska biri varmi.. söyle bakayim. haydi ciktigin delige geri dön.. |
Sünneti inkar eden gercek din adami
göster bana! öyle sosyete ilahiyetcisini demiyorum.. kuranda basini ört diye bir sey yok diyenlerden degil..
namazinda abdstinde birini göster. kendinden bahsedebilecekmisin bakiym? |
Inkar kimse etmiyorki... ama din sayan
yokki......
Sünnet adi üzerinde yapilsa sevap alinir yapilmazsa bir zarar gelmez.... Sünnet din degilki...... Eger din olsaydi FARZ denirdi Sünnet degil..... Ich habe keine Lust mit dir das noch mehr zu erklären... git arkadasim istedigin Uniye git sor oradaki bilim adamlarina, dann wirst du sehen.... Bosuna zamanimi harcatma bana |
siehe antwort von vorhin o.T.
ohne Text
|
Ben Kuran"a inaniyorum ya Sen?
Kuran"daki ayetler ile hadislerdeki söylentiler celisirse ne yapariz? Hadisin birisinde belirtildigi gibi hadislere mi uyalim? Kuran-i Kerim tamamlanmis ve herseyi ayrintilarda belirtmis Allah"in kelamidir. Kuran-i eksik mi görüyorsun? Allah birseyler unutta hadisler ile mi "dinini tamamladi"? ;-) Güldürme beni! Neymis bakalim hadislere ihtiyac duyma sebebi? Namaz mi, oruc mu, zekat mi? Neymis bakalim? KURAN EKSIKSIZDIR! Islam dinine Kuran"dan ziyade eklemeler yapanlar aslinda cehenemmlik olacaklardir. Sana istersen simdi vaybee"nin serverlarinin agirligini kaldiramayacak kadar tonlarca akila ve mantiga sigmayan hadisleri yükleyim istersen foruma. Ve bunlarin hic bir derin manasi yok ancak irin manasi olan sacma sapan seylerden ibaret. Insan akli ile Kuran bilgisi celismez. Bu kadar basittir olay. Islam basit bir dindir cünkü Allah"u Teala insanlarin sasirmalarini degil dogrulara yönelmelerini istiyor.
Arama uzakta vardir yakini Gercek olan talip alir hakkini Yükletmezkler Sana yolun yükünü Yükün kaldiracak er olmayinca! |
Cumhuriyet Nerden Geldi ???
1. Hıristiyan Akideli Kapitalistlerden
Dünya insanlarına yayıldı cumhuriyet İslamın tam düşmanı soysuz sosyalistlerden İslam Alemine geldi girdi Cumhuriyet. 2. Fransız ihtilali ilk başlangıç mebdei Kapitalist Akidesidir kaynak menbei Hıristiyan milletidir sevkiyat menşei Küfür hadaretinden alındı Cumhuriyet. 3. Kapitalist Akidesidir onun mekanı Demokratik ülkelerdir onun meskanı Laik demokratlar onun hayat imkanı Laik demokratlardan geldi Cumhuriyet. 4. Din diye kanun koyan papaz ve papaların Halkı sömüren kral ve imparatorların Buna karşı çıkan düşünür, filozofların Orta yol düşüncesinden çıktı Cumhuriyet. 5. Papaz ve filozofların vasat hal çaresi Din ayrı, devlet ayrı Kafir Demokrasi Bu düşünce kesin Kapitalist akidesi Bu akideden ortaya çıktı Cumhuriyet. 6. Demokratlar demokrasisinden geldi Düşmanlar eliyle İslam alemine girdi Hep kafirleri sevdi, Müslümanları yerdi Kapitalist akidesinden geldi Cumhuriyet 7. Laikler demokrasisinin ön gördüğü Sömürme aleti olarak öne sürdüğü Her an Müslimin hayat defterini dürdüğü Laik demokratlardan geldi Cumhuriyet. 8. Hakkı olmadan maddi menfaatlar getirten Gayri meşru zevklere, meşru dedirten Halkı sömürtüp her türlü haramlar yedirten Kafir Demokratlardan geldi Cumhuriyet. 9. Kaldırdı insandan namusu, hayayı, arı Şer’i esasları yok etmek oldu şiarı Müslüman’a zulmetmek oldu kisb ile karı Mü’min ve Müslimin düşmanı oldu Cumhuriyet. 10. Tamamen İslam’a zıt kanun ve nizamları Her yönden fuhşiyata sevk eder insanları Şer’i hükümlerden men eder Müslümanları İslam’ın zıddı inançtan geldi Cumhuriyet. 11. Kapitalist yönetimiyle yönetim yaptı İslam’ı bıraktı küfre meyledip saptı Paraya, kadına, Ataya Rab deyip taptı İslam düşmanı M. Kemalle geldi Cumhuriyet. 12. Kaldırdı 1300 yıllık İslam Devletini Bozdu parça parça etti İslam milletini Astı, kesti, yaktı, yıktı İslam ümmetini İslam’a karşı meydana çıktı Cumhuriyet. 13. Laiklik, Cumhuriyet, Demokrasidendir Demokrasi, faşist Kapitalistlerdendir Kapitalist, faşist Demokratlardandır Faşist Demokratlardan geldi Cumhuriyet. 14. İyisi de, kötüsü de yok İslam da Cumhuriyet Cumhuriyetin kuruluşu şu dört hürriyet Fikri, şahsi, mülki ve inançta serbestiyet İşte bu serbestiyetten geldi Cumhuriyet 15. Müslüman bu dört unsurda da değildir serbest Şer’i hükümle bağlı olması gerek elbet Bağımsız olamaz Müslüman olduğu müddet İslam’a bağımsızlıktan geldi Cumhuriyet. |
Sen gibi sokak kedisi tabi korulmak...
...icin özel erkeklerin mutlaka ihtiyacin vardir!
|
EN BÜYÜK ESERDIR CUMHURIYET!
Selam yüce milletim
Selam ebedi yurdum Selam sanli bayragim Selam kahraman ordum Bin yasasin milletim Bin yasasin devletim 82"nci yilina erdi Cumhuriyettim Yükseldi Türk Milleti ATATÜRK"ÜM Seninle Armagan biraktigin O EN BÜYÜK ESERINLE Günes gibi parliyor Yurdumda hürriyet Basimiza bir tacdir Kurdugugn cumhuriyet Bin yasasin milletim Bin yasasin devletim 82"nci yilina erdi Cumhuriyettim Yükseldi Türk Milleti ATATÜRK"ÜM Seninle Armagan biraktigin O EN BÜYÜK ESERINLE Seni sonsuza kadar minnetle anacagiz Senin eserlerini her an yasataciz Bin yasasin milletim Bin yasasin devletim 82"nci yilina erdi Cumhuriyettim Yükseldi Türk Milleti ATATÜRK"ÜM Seninle Armagan biraktigin O EN BÜYÜK ESERINLE Siirlere artik siirler ile marslara da marslar ile cevap verecegim. Cihad ediyorum bu softa-meczup guruh ile ;-)) |
Oezsudan kopya
Beni niye karistiriyorsun araya yine?:) Anlayamadim..
Ben ne iddia ettim..???Ancak ne bilmke istedhgini ögrenebilirsem, yazabilrim :) Eger Sefaat konusu ise, zaten islami su an Resulün Sefaati ile yasiyorsun.. ben göc ettiken sonra senin elinden tutup gecirecek diye bi sey iddia ettigimi hic zannetmiyorum?! Soruyu biraz ac lütfen.. |
Simdi Oezsucum
olay Sefaat olayi... eski bir sohbetimizde, sen bazi Alimlerin yada Resulün Sefaat edebilecegini yazmistin... cok ock iyi hatirliyorum.... ama bayagi zaman oldu...
Simdi Sefaat =Birinin sucunu bagislamasi icin araya girmektir...... yani Resül olsun diger din uzamnlari yada HZ. Isa olsun... onlarin araciligiyla Allahi atlatmak yada bizlerin günahlarini affetmesi icin yalvarmasi falan filan.... Yani olayi gayet iyi anlattim galiba.... Iste Sünnetullan sisteminde baskasinin yerine Sefaat etme olayi yok.... yani kimse kimse icin Sefaat edemez... yok böyle bir kavram.. Kaldiki... Bakara 48, 254 Zümer 44 o kadar net bir sekilde tüm Sefaat Allahindir diyor.... Ben senden o önceden yaptigin aciklamanin Kuranda yada baska bir kitapta yerini rica edecegim... cünkü tüm Islam Alemi bu Hurafeyle yatipo kalkiyor... yani Hz. Muhammed olar icin Sefaat edecekmis... Umarim bu sefer anlatabildim olayi.. Selamlar, Sevgiler ENis |
Cumhuriyet en iyi yönetim seklidir
Seriat ariyotrsan.. en iyi Seriat sistemi benim Seriat sistemimdir....
Her ikisini bir arada yasiyorsun daha ne istiyorsunki... kendini sansli saymalisin |
MÜSLÜMAN GENCLIGE HITABE QQQQQ
Ey Musluman genclik.! Birinci vazifen,atalarin dini uzerine kurulu hadis dinine degil Kur"ana Inanmakdir, Unutma ki Allah insanları kendisine kul olarak yaratmıştır. Köle olarak değil “O halde sen yüzünü, bir hanîf olarak dine, Allah"ın insanları üzerinde yarattığı fıtrata çevir. Allah"ın yaratışında/sünnetinde değiştirme olamaz. Doğru ve eskimez din işte budur. Fakat insanların çokları bilmiyorlar. “ (Rum Suresi 30)
Unutma ki Hz Ibrahim İçinde bulunduğu inançları sorgulamış, bu tavra da atalarına başkaldıran aykırı kişiye, babası tarafından asi zındık anlamında HANİF=PROTEST denmiştir.. Muslumanligin ve kurtulusa ermenin yegâne temeli budur. Bu temel, senin, en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni, bu hazineden, mahrum etmek isteyecek, dahilî ve haricî, bedhahların olacaktır. "Güzellikler sergileyerek ve özü-sözü doğru bir halde İbrahim"in milletine uyarak yüzünü Allah"a teslim edenden daha güzel dinli kim olabilir! Allah İbrahim"i dost edinmişti (NİSA-125. ) Bir gün, Kur"an ve Kurandaki islami müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şeraitini düşünmeyeceksin! Bu imkân ve şerait, çok nâmüsait bir mahiyette tezahür edebilir. "Hatta Onlardan ki, dinlerini parçalayıp hizipler (mezhepler) haline geldiler. Her hizip kendi elindekiyle sevinip övünür (Rum 32) Daha aci ve elemi. Allah’ın indirdiği ve koruma garantisi verdiği tek güvenilir kaynak olan kitap Kur’an olduğu halde, Sakın hiziplere bölünmeyin, şirke sapanlardan olmayın dendiği halde, inadına mezheplere bölünmüş ve “en doğru benimki” diyerek kavga ediyor olabilirler. Kur"an ve Kurandaki islama kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş Ehli Sunnetci, mezhepci, tasavufcu, Milli Goruscu, ilhamla yazilmis kitaplar olan Risalelerin Ogrencileri olabilirler. Hadis uydurmalari ve tasavuf ile Allah"in dinini Yahudiler ve hiristiyanlar gibi Atalarin dini haline getirilmis olabilir. Allah resulunun dedigi gibi ummeti Allah"in kitabini terk etmis olabilir.Bütün bu şeraitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, Musluman oldugunu soyleyen hocalar seyhler ve efendiler gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ hocalar seyhler ve efendiler şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasî emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr u zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. Ama unutmaki “Güzel düşünüp güzel davranarak yüzünü Allah"a teslim eden, en sağlam kulpa yapışmıştır. İş ve oluşların sonu Allah"a varır.” (Lukman-22.) Ey musluman genclik İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi, vazifen; Allah kitabi olan Kur"ana donmek ve Hz Ibrahim gibi dosdogru olarak inanmak ve hanif olmakdir! Muhtaç olduğun kudret, Allah"in kitabi Kur"an da mevcuttur! |
En birinci vazifemiz adam olmaktir
gerisi kendiliginden gelir
|
tarihten bihaber olunca
böyle gerzek birisine daha ne demeli bilinmez ki?
sizin tümünü topladik kactane adam ettiniz 75 senedir? |
Sizler haric herkes adam oldu
Demokrasi, din anlayisi usw.. yavas yavas oturan unsurlardir...
Von heute auf Morgen kann man nur Teröristen züchten mehr aber auch nicht |
Yetmediyse al bir 15 lik daha :-)
16. Cumhuriyetin en feci, en kötü olması
Küfür hadaretinden çıkıp gelmiş olması İslam’a düşman iken, İslam’dan görünmesi Manada kafir, sözde Müslüman oldu Cumhuriyet 17. Cumhuriyetin aslı çoğulcu demokrasi İslam’dan değildir normali ve sosyalisti Bütün insanlığa zulümdür bunların hepsi Müslümanlara bir zulüm oldu Cumhuriyet. 18. Demokrasiyi ve onu getirenleri Tanır ve bilirsek, onu kabul edenleri İslam alemine getirilme nedenleri Bilinince tanınır şu Dinsiz Cumhuriyet. 19. Demokrasi fasit, onu getiren faşist Onu kabul eden Demokrat Kapitalist Onu getirmekteki asıl amaç sosyalist Müslümanları sosyalist yaptı Cumhuriyet. 20. Bunu çok iyi bilmeli dünya insanları ! İslam’dan Küfre döndürmek tüm Müslümanları Bu bahane ile öldürmek inananları Milyonlarca Müslüman öldürdü Cumhuriyet. 21. Avrupalı bir takım kafir Kapitalistler İslam’ı yok etmek isteyen Kafir İngilizler İngiliz uşağı, Türkiyeli dinsiz ateistler Tarafından Müslüman’a geldi Cumhuriyet. 22. Bu konunun asıl, ana temel meselesi Müslümanlara getirenlerin derdi davası Müslümanlardan Hilafetin kaldırılması Bunun için Müslümanlara geldi Cumhuriyet. 23. Gelmeseydi Cumhuriyet gitmezdi Hilafet Olsaydı Hilafet, uygulanırdı Şeriat Uygulansaydı Şeriat esir olmazdı ümmet İslam ümmetini esir etti Cumhuriyet. 24. Düşmanların emeli Hilafeti kaldırmak Tüm Hilafetçi Müslümanları öldürmek Bütün Darul İslam’ı, Darul Küfre döndürmek Darul İslam’ı Küfre döndürdü Cumhuriyet. 25. Cumhuriyetin Müslümanlara gelmesi Üç beş satılmış ayyaşın ihtirası Mutlu azınlığın gayri meşru zevki sefası Mutlu azınlık zevkine geldi Cumhuriyet. 26. İngiliz uşağı mutlu azınlık denenlerin Şu babası, dedesi belirsiz olanların İslam şeriatı dışı bir hayat sürenlerin Sığınağı, dayanağı oldu Cumhuriyet. 27. Avrupa uşağı, kan emici derin devlet Amaçları zevki sefa gayri meşru lezzet İçtiler, kustular, ettiler her şeyi berbat Tüm pisliklerin mekanı oldu Cumhuriyet 28. Şu satılmış uşak, mutlu azınlık, zinde güçler Bütün kutsal değerleri yok etti O, piçler Hakikatte onlar en adi değersiz Hiçler Sebebi illet, Derin Devlet oldu Cumhuriyet 29. Emelleri, gayri meşru zevkleri sürdürmek Devlette şeriat isteyenleri öldürmek İslam yönetimi Küfür yönetime döndürmek Gayri İslam bir yönetim oldu Cumhuriyet. 30. Amaç: maddi menfaat, gayri meşru lezzet Dinsiz Kemalist ordu kapitalist devlet Fasit, terörist emniyet zorbacı bir kuvvet Kemalist ordu emrinde oldu Cumhuriyet. |
cumhuriyetinizin de hilafetinizin de
icine ederim sizin..
al birini vur ötekine.. adam olun adam böyle bosbos tartisacaginiza.. kischkisch amcaniz size bir akil fikir asisi yapsa fena olmaycak |
DÜSMANLIKMI CEHALETMI ???
"Ey iman edenler,Allah`tan korkun ve sadiklarla beraber olun" 9/119
. . . "Ey iman edenler,Allah`tan korkun,O`na yaklasmaya vesile arayin.O`nun yolunda cihad edin"5/35 BILMEDIGINDENMI BÖYLE DÜSÜNÜYORSUN YOKSA DÜSMANLIGINDANMI ..... BIR KALEMDE MEZHEPLERI, MEZHEP IMAMLARINI SILIP ATIYORSUN.... MEZHEPLERIN DOGUSUNU VE CIKIS SEBEBINI KENDIN COK IYI BILIYORSUN... |
sen bunlari yazinca mastürbation yapmis
gibi rahatliyosun herhalde..
muahahahaha propaganda yi birak da düsüncelerini yaz dingo herif |
pompala nejo pompala.lastik pompalar
gibi,oksijen pompala kafalara
|
baslatma leng sanli milletinden,
bayragindan ulusundan
ne vermis halka senin sanli cumhuriyet? cumhuriyet diye diye halkin ebesini belliyosunuz misir da cumhuriyet diye gecer ama ne boka yarar ki? türkiye militär bir diktatörlüktür baska bir bok degil |
Taha Suresi,Ayet 109-
Taha Suresi,Ayet 109-
O gün, Rahmân"ın kendisine izin verdiği ve sözünden hoşnud olduğu kimselerden başkasının şefaatı fayda vermez. BU AYETI INKAR MI EDECEKSIN ?????? Ibnu Omer (radiyallahu anhuma) anlatiyor: "Resulullah (aleyhissalatu vesselam) buyurdular ki: "Insanlar kiyamet gunu cemaatler halinde olacaklar. Her ummet kendi peygamberini takip edip: "Ey falan! bize sefaat et, ey falan bize sefaat et! diyecekler. Sonunda sefaat etme isi bana kalacak. Iste Makam-i Mahmud budur." Buhari, Tefsir, Benu Israil, 11, Zekat 52. MADEMKI PEYGAMBER EFENDIMIZIN (S.A.V.) SEFAAT ETME HAKKINA SAHIP OLAMIYACAGINA INANIYORSUN O HALDE: BUNA INANMADIGINI, AMA SAYET VAR ISEDE, " BEN PEYGAMBER EFENDIMIZIN SEFAATINI ISTEMIYORUM EDECEK ISEDE REDDEDIYORUM, HIC KIMSENIN SEFAAT HAKKINDANDA YARARLANMAK ISTEMIYORUM, BANA SEFAAT EDEBILECEK OLANLARIN SEFAATINIDE REDDEDIYORUM DIYEBILIRMISIN...." BAK KARDES BU SAPIK DÜSÜNCELERINLE KAFA KARISTIRMAK TAN BASKA AMACIN YOK SENIN... GEREKEN ISPATLAR CEVAP ICIN : <a href="redirect.jsp?url=http://www.ehlisunnet.biz/modules.php?name=News&file=article&sid=79 " target="_blank">http://www.ehlisunnet.biz/modules.php?name=News&file=article&sid=79 </a> |
bende demokrasinin icine edeyim
hahahahahahaha
yahu köpek beslemeklen kadinlari biranelerde ona buna peskes cekmeklen su demokrasiyi iyi göstermeye calisiyorsunuz :O=))))))) haa birde burna toz cekmek moda hahahahahaha |
senden adam olsa ne yazar o.T.
ohne Text
|
heykelleri kanli demokrasiyi
götveren papazlari unuttun :O=)))
medeniyet puschluk denen demokrasi üzerine kurulmus.... |
cumhuriyet yahudilerden geldi
üstün irkciligi türklere asiladilar yahudiye her hak var Müslimana yok
gerci atalarida yesil gözlüydüya |
adam olanlari say
75 senelik camuriyet tarihindeki adamlari sayalim lütfen.
|
Safii Kirmanci...
... bugün sopa yedin mi?
Yedin... hmmm... demek doymamisin |
AmaaAAaan... Türk"ü sinir etme...
... yoksa cakacagim simdi tokadi!
|
Fatih...
... eine Runde Fresse polieren?
|
Günde 5 kez CANAVAR gibi icini döküyor..
ohne Text
|
Religion ist vom juden erfunden
Religion wurde vom Juden erfunden um seine eigene Zukunft zu sichern und dass hat Hitler rausbekommen und sie alle deshalb vergasst.
|
Soru: Kur’an’a göre sefaat n
Cevap: Din dilinde sefaat dua ve iyilik dileme anlamındadır. Kurtulus belgesi gibi sefaat anlayışı Kur’an’a aykırıdır.
Yani sen Sefaati kurtulus belgesi olarak degil Kuranin ruhundaki anlami neyse o sekilde anlamalisin.... Piyasada dönen Sefaat anlayisina göre Sefaat sadece Allahindir.... Kurandaki Sefaate göre, yani dua ve iyilik dileme, hakki ise Allahin izin verdigilere mahsus.... yani Allah Salih Amel etmis insanlarin duasini kabul eder cisimindedir.... Yoksa Kuran acik ve net belirtiyor.... Sefaat yalniz Allahnindir Zümer 44.... Senin dedigin sekilde olsa... tam anlmiyla Kuranin Ayetleri birbirine zit gidiyor demektir..... Oysa senin düsüncendir yanlis olan....... Kurandaki Sefaat kavrami asla piyasadaki Sefaat anlamiyle es degildir... kaldiki Piyasadaki din baska din |
Senin indinde sifir
Allah indinde iyi insan yazsin yeter.... cünkü Sünnetullahtaki sistem onu emrediyor....
Anlamayabilrisin, cünkü genis ve engin düsünce gerektiren olaydir |
Mesela Bakara 255
Allah"tan baska ilah yok. Hayy"dir O, sürekli diridir; Kayyûm"dur O, kudretin kaynagidir. Ne gaflet yaklasir O"na ne kendinden geçme ne de uyku. Göklerde ne var, yerde ne varsa yalniz O"nundur. O"nun huzurunda, bizzat O"nun izni olmadikça, kim Sefaat edebilir! O, insanlarin önden gönderdiklerini de bilir, arkada biraktiklarini da!... Insanlar O"nun bilgisinden, bizzat kendisinin diledigi disinda, hiçbir seyi kavrayip kusatamazlar. O"nun kürsüsü, gökleri ve yeri çepeçevre kusatmistir. Göklerin ve yerin korunmasi O"na hiç de zor gelmez. Aliyy"dir O, yüceligi sinirsizdir; Azim"dir O, büyüklügü sinirsizdir.
Simdi Bu Ayetel Kürsü diye adlandirdigimiz Ayettede Safaat olayi gecmekte.... Sefaat icin kime izin verilecegini Kur"an bildirmemistir. (Bakara Suresi,255) Biz de hüküm veremeyiz. Yani kimse hüküm veremez... bunu acikca Zümer 44 belirtiyor.... kimseye Sefaat izni yok... Tüm Sefaat yalniz Allahindir deniliyor Zümer 44 te... O yüzden su Alim Sefaat edecekmis yok bu Peygamber Sefaat edecekmis... tamamiyle Kurana aykiridir... ücnkü Kuran isim vermiyor... yok böyle bir kavram Allahin sisteminde yani Sünnetullahinda... O yüzden hic ama hic bir kimse su veya bu Sefaat edecektir diyemez... tamamiyle Kuranin ruhuna aykiridir..... Umarim bu sefer anlatabildim olayi....... Kaldiki Kurandaki Sefaat kavrami belli "dua ve iyilik dileme anlamındadır" |
Nur einige der großen
Atatürk,
Ismet Pasa Fevzi Pasa Topal Osman Süleyman Ates Oktay Sinanoglu Kenan Evren Adnan Menderes Turgut Özal Tayip erdogan Abdullah Gül Hilmi Özkök Namik Kemal Akif Ersoy Tanju Colak Metin Oktay Yasar-Nuri Öztük und vielleicht eines Tages ICH |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 11:53 Uhr. |