![]() |
MHP'li ve ülkücü olan Turgut Altinok
![]() |
basbakana küfür eden chp ve mhp niye israile küfür edemiyor???
ben sahsen küfüre karsiyim sadece israili kinasalar yeter. sizce mhp ve chp niye israili kinayamiyor??? |
Diyorum ya das sind die Momente für es sich lohnt sich bei Vah bee aufzuhalten :D
beyfendi küfüre karsiymis, beyefendi.. Aman efendim, canim efendim, ne demezsin efendim :D Dün AK dedigine bugün kara diyenleri okumak aslinda insanligin ne kadar ucuz bir sey oldugunu gösteriyor... Üzerine alinma manbee, ben dönekleri, satiliklari, menfaatcilari, koyunlari fazla hazmedemiyorum.. Yoksa iyi yanlarinda var.. Zitat:
|
Zitat:
senin gibi fanatik bile bu konuya bir kacamak uyduramamasi manidar. gelelim dönek ve yalancilara. sen burada arapalara kürtlere ve filistinlilere en agir küfür ediyordun ve simdi hizaya geldin ve utaniyorsun yaptiklarindan. buna döneklik denir. burada kartaldaki pankart hala asili diyorsun, bu yalan cünkü kartal belediyesi bu pankarti kaldirdigi icin alay konusu oldu. inan burdaki üyeler dönegi ve yalanciyi ayirt edebiliyor. |
Yalani sen konusuyorsun. Filistinlilere gelince..
Baba tarafindan büyük dedem Yemem sehidi. Anne tarafindan büyük dedemin kardesi Canakkale sehidi.. Filistinlilere gelince onlarin yardimi olmsaydi Filistin ve Levante dedigimiz Suriye, Ürdün, Lübnan vs. hic bir zaman elimizden cikmazdi. Bugün Ahmet Kudsi Tecer dogup büyüdügü köyü gezerdi ve "orda bir köy var uzakta" diye hayiflanmazdi.. Ben Hz. Ali'nin sözlerini yüregime yazdim. Bütün insanlar kardestir, ya dini itibari ile, ya da insanlik itibari ile.. Irkcilik bana ters bir sey. Ama koyun gibi balik hafizali olmakta bana ters düsüyor.. Benim Türkce din dersi ögretmenim, ki kendisi hem ilahiyat okumus birisi hemde Türkoliji okumus birisidir, demisti ki, Ask_Sehidi, Filistinlilerin iki yakasi bir araya gelmez onlar Türklerin ahini aldilar.. Neyse bu konuya da fazla deginmeyecegim. Musul'un ve Kerkük'ün misak-i milli sinilari disinda kalmasina da fazla deginmeyecegim. Kürdistan'nin da kurulmasini istemedigime fazla deginmeyecegim... Cünkü Kürtlerin icindeki o aydin kesim benim icin Türkiye'nin %70'den daha kaliteli insanlar.. Onlar giderse, Türkiye hic cekilmez :D Zaten Kürtlerin hanzolari bir ayri hanzo olurlar. O da bir ayri konu.. Neymis mesele? Mesele Kürt olmak mis, Türk olmak mis, Alman olmak mis degil. Insan olma meselesi.. Insan olamayan bir zat hic bir sey olamaz.. Zitat:
|
Zitat:
ama senin gibi birisinden hersey beklenir. kendi annene bile küfür eden birisin. bak yine aklima geldi kendi ailene küfür etmen ve senden yine igrendim. BU KÜFÜR SENDEN DEGIL MI ERDAL??? Zitat:
|
Insan karsisindakini kendisi gibi sanarmis manbee! Ben uydurmuyorum ben sadece gercekleri söylüyorum. O cümleyi iste sinirli animda bir önceki yazimda belirttigim sebeblerden dolayi yazmistim. Bu kadar basit!
Zitat:
|
Zitat:
dedigim gibi kendi ailene bile küfür eden birisinden baska ne beklenir. igrenc birisin. |
Sen kendinden mi bahsediyorsun manbee? Ben aileme küfür etmem. Hatta sana sunu söyleyim, yanimda esime, dostuma, ya baska sevdigim birisine birisi birak siddeti küfür etse var ya ona o küfür ettigini birak dünyaya gedigine pisman ederim.
Bende seni adam saniyordum, iftiraci yalanci... Ama iyi bos seni gercek yüzünü burda sirf Aurum ve Rotzlöffel hanim bilmesim herkes bilsin.. Sen kendi ailene küfür ediyormusun manbee? Ama aslinda sordugum soruya bak! Balik bastan kokar. Bunlarin basbakani bile küfürle yatar, küfürler kalkar, aradagi vakti de de haram yemekle gecirir! Kime diyorum ki! |
Zitat:
erdal burada herkesin önünde küfür ettin. hatirlatayim: bana adres verdin ve gel demistin. sana telefon ver bu adres yanlistir dedim. bosuna o yolu gitmem dedim. sen verdigim adres yanlissa orospucocuguyum dedin. ben o adrese geldigimde yanlis oldugu ortaya cikti. bu durumda sen annene küfür etmis olmuyormusun? |
Söylediklerine ezan sahit mi manbee?
Ben sana ne dedim oraya geldiginde bana bir mesaj at, iki dak. sonra ordayim. Ama sen bunu yapmistim. Sonra burda kendi kendine söylenip duruyorsun. Ezan sahit mit degil mi yalanlarina? :D http://youtu.be/MDblBmT2FwI Dinle de sana bir seyleri hatirlatsin :D Zitat:
|
Zitat:
ben o yolu bosuna gelmem dedim. sen verdigim adres yanlissa orospucocuguyum dedin. ben geldigimde sana nasil mesaj atayim cahil erdal??? telefonunu verseydin arardim. "cahil verdigin adreste yoksun" derdim!!! uzun zaman senin burada lakabin oc erdaldi. insanlara aciklasana niye sana oc erdal dediklerini :) |
aha görüyürsonuz degil mi bir AKP'linin yalanlarini. Sen bana cok mu telefon numarani verdin. Ama bak ben sana ne demistim. Seni bulmak istedikten sonra bulurum.
Ve istedikten sonra de seni bit gibi ezerim. Ama su düsünce bana hakim geldi, sineklerle degil bataklikla ugras. Seni Vaybee'de görmekten haz aliyorum Allah yalani sevmez. Ama vaybee disinda da seni ciddiye alamiyorum. Hani boksa bazsan bile etrafa sicrar ya.. O manada yani.. Senin Aurum'la oynadigin oyunu bak ben seninle oynuyurm. Ich kann dich von überall und jederzeit nach Belieben in die Zange nehmen? Warum sollte ich diese komofortabele Position aufgeben? :D Ich sehe dazu keine Veranlassung manbee :D |
Zitat:
aslinda senin kendine küfür etmene ben ittim cünkü seni kötü yakalamistim. kacacak yerin kalmamisti. aylardir beni tehdit ediyordun gelecegim diye. bende sen gelmiyorsun yalanci dedim ama benim yolum ankaraya düstü ver adresini geleyim dedim. iste üyelerin gözünde korkak olmamak icin bir adres uydurdun. sen beni kendin gibi korkak sanip o adrese gelmiyecegmimi zannettin. ama ben senin gibi yüreksiz olmadigim icin o adrese geldim. o binade tek insaat sirketi benim sirket demistin. baktim hicbir sirket yok. avm'ye gelmisim. girdim ve danismaya gidip sordum. bu binada insaat sirketi varmis bir görüsme icin geldim dedigimde kadin gülümsedi. yok yanlisiniz var beyfendi dedi burada insaat sirketi yok ve burasi is hani degil ki sirketler olsun. buraya yakin yerde olabilir mi dedim. yok beyfendi dedi size yanlis adres vermisler. sonra starbucksin terasinda kahvemi ictim ve melih beyle aksam yemegine ciktim. uzun hikayenin kisasi. sen beni kendin gibi zannettigin icin meydani bos bulup kendi annene küfür ettin. ama benim yürekli olabilecegimi hesaba katmadigin icin burada seni lakabin oc ile tanidi millet. bu yazdiklarimin tümünü senin arkadaslarinda dogrulayacaktir :) |
Keske karsimda yürekli birisi olsaydi da ben bunun hakkini verseydim. Sen yüregi ancak mangal da görürsün o da kuzu yüregidir. :)
Seni ciddiye almiyorum anlamiyormusun? Göster bana düsmanini gösteriyim sana kim oldugunu derler ya o manada.. Bana gülerler, o kadarini kaldiramam. :D Bak bugün yine ordaydim, yagmurdan önce, bir müsterime Trüffel Schokolade almak icin. Bil bakiyim nerden aldin onu? Anlayacagin sen bana cok yakinsin. Farenin kedinin pencesine yakin oldugu kadar. Ama kediler fareyi her zaman öldürmüyorlar, bazen oynamayi seviyorlar.. :D Anlatabildim mi? :D |
Zitat:
hem kendi annene küfür ediyorsun hemde utanmadan kizarmadan burada hala laf yetistiriyorsun. |
![]() "Bu daha başlangıç, mücadeleye devam diyenler" için orhan kotan'ın da selamıdır. Kirsiz-passız arı duru özümüz Namussuza kanlı hançer sözümüz Cok uzaktır dostlar bizim yolumuz Düşene, dövüşene bin selam olsun. ![]() |
![]() |
Iste hirsizlarin yalani ortaya cikiyor
![]() |
![]() |
![]() BİZCE BİR SAKINCASI YOK :D |
![]() |
![]() |
tabi yazdiklarimi okusun diye yapiyorum! Baska ne amaci olabilir? Manbee :)
|
![]() |
![]() |
arkadaslar erdal aka ask_sehidinin yazdiklarini okuyun.
okunmamasi icin bir sürü resim yükledi buraya :) |
manbee, sen burda kime arkadaslar diye hitap ediyorsun? Kendini bir den fazla saymiyorsun ve görmüyorsun degil mi? :D
![]() Simdi ama birilerinin babacigi sinirlenmesin geri zekali ogullarina.. Kizmasinlar, babasi ne ki ogullari o olsun! |
Üzgünlüklerine bak hele!
AKP'liler Filistin için eylemdeler ve gördüğünüz gibi çok üzgünler... Vah tüh! Yazik ya, gözlerim doldu, icim buruldu... Vay nasil olur haller!
![]() |
![]() |
![]() |
Masallah, Rabbim sana sükürler olsun
Liste der Anhänge anzeigen (Anzahl: 1)
MASALLAH bu bebekleri dünyaya getiren anneye ve bebeklerine,
RABBIM UZUN ve HAYIRLI BIR ÖMÜR VERSIN CÜMLESINZE, tez zamanda BAYRAGINIZIN ALTINDA HUZUR ile YASAMAYI MEVLAM SIZE NASIP ETSIN (AMIN). Dün Gazzle li bir anne iki kiz iki erkek (4-düz) dünyaya getirdi :-))) "Despite the pain, Palestinian mother gave birth to quadruplets last night in #Gaza.” -Dr. Qadoura |
önce istiklal marsini görensin :-)))
Zitat:
|
Türkiye Cumhuriyeti NENE HATUN gibi immani kuvvetli kandirlarimizin sayensinde kuruld
Liste der Anhänge anzeigen (Anzahl: 1)
Türkiye Cumhuriyet senin o begenmedigin, kapali, imani kuvvetli, cesur "NENE HATUNLARIN" sayesinde kuruldu.
Senin o laiklik diye adlandirdigin " bir yönetim seklini gecmez" insani ne uzandirir nede kisaltir SADECE BIR YÖNETIM SEKLIDIR! BIZ EGER BUGÜN HÜR ISEK BU NENE HATUN gibi "immani kuvvetli kadinlarin sayesinde". BU da sana kapak olsun ask_sehidi :-) Medeniyet soymaksa bedeni,desene hayvanlar bizden medeni (Mehmet Akif Ersoy) Zitat:
|
israil-chp-mhp-cemaat cati adayi ekmel yalanci bir kukla
Ekmeleddin islam bilim tarihi profesörü olarak tanitildi.
Fatiha suresini bilmez!!! Istiklal Marsini bilmez!!! Profesörlügü calintiymis!!!! Yasar Nuri Öztürk resmen hirsizlikla sucluyor!!! Ekmeleddin Ihsanoglu hirsiz!!! Recep Tayyip Erdogan ve Ekmeleddin Ihsanoglu - İki Cumhurbaşkanı adayı ve farkları Recep Tayyip Erdogan ve Ekmeleddin Ihsanoglu - İki Cumhurbaşkanı adayı ve farkları 2 ![]() |
Ekmeleddin Ihsanoglu'nun Yozgatlı babasi Müderris İhsan Efendi ve Rodoslu bir Türk ailenin kızı olan Seniye Hanım!
Babasi Istiklal sairimiz Mehmet Akif Ersoy'un can dostu idi.. Istiklal marsimizi bilmiyor diyen "birilerinin" gözünün icine sokmak istiyorum... ![]() |
cati aday damdan düstü
Istiklal Marsini bilmeyenden T.C. Cumhurbaskani olmaz!!!
Ekmeleddin Ihsanoglu hirsiz!!! Recep Tayyip Erdogan ve Ekmeleddin Ihsanoglu - İki Cumhurbaşkanı adayı ve farkları Recep Tayyip Erdogan ve Ekmeleddin Ihsanoglu - İki Cumhurbaşkanı adayı ve farkları 2 |
![]() |
-Eyyyyyyyy ! Erdoğan , sana diyor.
![]() |
![]() |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 03:04 Uhr. |