![]() |
ayyyyyyyy yazik....
cem beyin moralleri bozuk bugün herhalde....
sagi solu kizdirmiyo....birde foruma sarki postingi yaziyor.... alla alla....heute läuft alles schräg..hayirdir.... |
Yok...
man kann e s essen......aber es geht eher in richtungmars riegel...
yani mantilan pek alakasi yok...... muahahaahhahahahaa......sen yüzde yüz kayserilisindir... ;) |
Nix verstanden.....
....aber Hauptsache Kamellen....
|
auf jeden Fall eine grüne Bewertung wert
:)
|
Seninle olmak varya
Öyle deli gibi esme basim dönüyor
Hasretini verme baharim yerine Öyle arada bir bakma içim gidiyor Gözyasimi verme gülümün yerine Ölüm ol da düs pesime ecel ol da al basimi Eriyor içim yaniyor giderek Yine de dayanamam sana ben Kimbilir kaç yil daha böyle canim yanacak Seninle olmak varya yeniden dogmak varya Kimbilir kaç yil daha sürgün çeker bu gönül Seninle olmak varya yeniden dogmak varya by Metin Özülkü bedarf keiner Worte als Bewertung ..... |
mein favoritlied zur zeit
Bal Gibi Biliyorsun
Sen aşk nedir bilmiyorsan Gönlüne sor söylesin Benim için çarpıyorsa kalbin benimlesin Ömür boyu bu hayatı paylaşalım seninle Diyemedim diyemedim sen gittin ellere Sensizlikten korkuyorum nerelerdesin sevgilim Sana hapsettim aşkımı, haytımı Bal gibi biliyorsun |
bayhan süper söylemisti muahahaha o.T.
ohne Text
|
Tabii ki de degil, ama...
... yine de insan alikoyamiyor kendini askin büyüsüne kapilmaktan. Hersey bir yerde bir bütün, aski acisiz düsünmek zor. Anlatabiliyorumdur herhalde.
|
Kenn ich gar nicht o.T.
ohne Text
|
iste o amasida olmasa..
ich dachte auch immer dass ich mich kontrollieren kann, aber hab leider erfahren dass es doch nicht geht...
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 12:49 Uhr. |