Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Sport - Fussball (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=396)
-   -   Fußball (http://localhost/forum/showthread.php?t=4260)

26.10.2004 12:47

ne demisler

esegini önce saglam kaziga bagla...
adam isini garantiye almak istemisdir.biliyorsun bizim türk medyasini.

26.10.2004 12:50

bence böyle olmamaliydi...

vakti gelmisti belki birakmanin ama bu durumda degil.
adam hakli tabiki. istenilmeyen yerde durulmaz!

26.10.2004 12:53

o pozisyonlar penalti degildi

bunu pazar aksami TRT de stadyum programinda analize ettiler.
ikisinde el tope degil, top ele gidiyor, birinde hakan ünsalin düsürüldügü yer tam ceza sahasinin cizgisinin cok az disinda,

kes 26.10.2004 12:55

simdi hakan birakir..bir kac ay...

sonrada yanalin ipini cekerler.

26.10.2004 14:29

jay sannetmiyorum yanlis sanmiyorum

yaz oda olur:-)

derbeder80 26.10.2004 18:03

Herkes hadini bilecek!!!

size cumartesi hadinizi gösterecegiz.

benim her macta küfür eden besiktaslilardan terbiye ögrenmeye ihtiyacim yok siz gelin saracogluna orada terbiye ögrenin trübünkültürü görün bu isler sadece küfürle olmaz.

biz sadece aslanterbiyecisi degiliz icabinda karga, kartal vs. gibi hayvanlarida terbiye etmesini biliriz.

aliconda 26.10.2004 18:52

Dann ist es ein blöder Fehler von

Christoph Daum!

Er denkt dann extrem kurzfristig!

Sinnvoller wäre es mittel- bis langfristig die Sache anzugehen!

Er muss die ganze Mannschaft (Serhat haric!) gewinnen und aufbauen!
Die Liga ist noch "lang" ...
..., aus diesen Gründen habe ich Trabzon auch nie als echten Meisterschaftskandidaten angesehen!
Sie haben einen relativ eng begrenzten Kader!

Aber Christoph Daum wird immer mehr für ein Thema für sich ...

al"

aliconda 26.10.2004 18:54

"uysada uydurmus,uymasada uydurmus" lol

ohne Text

aliconda 26.10.2004 19:20

Wahre Begebenheit ...

Ein Freund aus der Türkei(Istanbul):

Seine Freundin verlässt Ihn ...
... zwei Monate später ruft er sie an ...
"Seni birakiyorum kizim, defol git birdahada beni arama!"
... und ohne das sie was sagen kann, legt er auf!

Irgendwie hat mich Hakans "Rücktritt" mich daran erinnert ...

al"

26.10.2004 19:38

Sizin tribünlerden gelen

Besiktaslilar orospu cocugudur seslerini Fenerliler söylemiyor mu??

Sizi gidi sütten cikmis ak kasik sizi!!!!!

aliconda 26.10.2004 19:57

Şaban: ‘Bırakmıyorum’

LOL

26.10.2004 21:22

daha "Genc"iz"

özür :)

26.10.2004 21:23

na und ?! 6 bedeutet eigentlich G

aber warums anders geschrieben wird wisst ihr ja ..

ooOo 6alata oldun salata

26.10.2004 21:25

eyvallah hakan o.T.

ohne Text

kes 26.10.2004 21:51

iyiki birakmadi.,..

onu cekemeyenler daha cok uyuz olur insallah....

26.10.2004 22:17

:) o.T.

ohne Text

26.10.2004 22:17

ohne Text

26.10.2004 22:37

:))) o.T.

ohne Text

26.10.2004 23:09

bu link"le iyi geceler sana arkadas :)

<a href="redirect.jsp?url=http://backgammon.vaybee.com/vaybee/gbbild/j/jaykay.jpg" target="_blank">http://backgammon.vaybee.com/vaybee/gbbild/j/jaykay.jpg</a>

newgen 26.10.2004 23:23

Milliyet Gazetesi

Kim okudu o yaziyi? Besiktasin ismi cok geciyor... BJK sampiyonlugu sattimi (sinan Engin) yoksa baskasi mi satin aldi? Temiz Lig meselesi, saibeli sampiyonluk, Yildiz takma sevdasi (Eziklik meselesi)
Anlayana

27.10.2004 05:38

Gazeteler hikaye yaziyor...dün aksam

Lig TVde bir programda Baskan Yildirören konuktu. Ayrica haberin son bölümünde Sinan Engin baglandi telefonla ve genisce cok seye degindi.

Yaptigi cok önemli aciklamalardan bir kaci:

- Besiktas"in 8 puan öndeyken ikinci yari sampiyonlugu kaybetmesi cok asiri bir olay degil.

(Örnek: Daumum Besiktastaki ilk döneminde Galatasaray Besiktasin 7 puan önündeyken üc mac üst üste kaybetmesi, Besiktasin öne gecmesini saglamisti ve o yíl Sampiyon olmustu Besiktas)

- Besiktasta Ilhan ve Nouma yoktu. Forvet yoktu yani. Üstüne basa basa söylüyor. Bir Ilhan, bir Nouma veya bir Carew olsaydi, Besiktas kesin sampiyon olurdu .

- Besiktasta bir daha Menejerlik yapmayacagim!

- Besiktasin kadrosu iyi degil. Sampiyon olamaz!

- Gelmeyecegim ama gelmis olsaydim, memur zihniyetli bir kac oyuncuyu (5 civarinda) hemen yollardim.

Kaynak: Sinan Engin"in kendi agzindan :)

27.10.2004 05:51

Esnafda karisiyor artik :))

Ramazan nedeniyle eşini Belçika"ya gönderen Yattara, önceki gece geç saatlerde dışarıda görüldü ve esnaf tarafından ikaz edildi.

Trabzonspor"un uslanmayan yıldızı Yattara, yönetimin ve teknik heyetin yaptığı tüm uyarılara rağmen yine bildiğini okuyor. Ramazan nedeniyle eşini Belçika’ya gönderen Gineli futbolcunun önceki gece, geç saatlerde dışarıda görüldüğü, bu nedenle esnaf tarafından ikaz edildiği öğrenildi. Yattara’nın yönetim tarafından özel yaşamına dikkat etmesi konusunda bir kez daha uyarılacağı ifade edildi.

Kaynak: fanatique

27.10.2004 07:49

sinan engin"de bir alem :)

1 numarali bjkli

yazilarini okuyoruz herzaman gülümsüyoruz

solche Männer braucht das Sportsland :)

27.10.2004 07:51

ohne Text

haydut007 27.10.2004 09:34

WER IS DAT LAN ??? :)) hehehe o.T.

ohne Text

27.10.2004 12:12

ÖZERK MHK"YE SON

Futbol Federasyonu’na bir yazı gönderen FIFA, ‘Hakemleri kulüplerin seçmesi yanlış’ diyerek, uygulamanın kaldırılmasını istedi. Bunun üzerine federasyon, yasayı değiştirip, yeniden atama sistemine dönülmesi için harekete geçti. MERKEZ Hakem Kurulu’nun (MHK) Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) kuralları gözardı edilerek, ‘özerk’ hale getirilmesi, Türkiye’nin başına dert açtı. FIFA, Türkiye Futbol Federasyonu’na bir uyarı yazısı göndererek, MHK’nin özerk yapısına derhal son verilmesini istedi. Henüz dört ay önce yürürlüğe giren Futbol Federasyonu Yasası’nın değiştirilmesine yol açacak bu uyarı yazısında özetle şöyle denildi: Özerklik kabul edilemez ‘Merkez Hakem Kurulu’nuzun özerk hale getirildiğini öğrenmiş bulunmaktayız. Bu, FIFA kurallarına aykırıdır. Merkez Hakem Kurulu, Futbol Federasyonu’ndan ayrı bir şekilde yapılandırılamaz. Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, birlikte çalışacağı kurulları kendisi tayin etmelidir. Merkez Hakem Kurulu’nu kulüpler seçemez. Bunun birçok sakıncası vardır. Böyle bir durumda kulüpler, Merkez Hakem Kurulu’ndan özel taleplerde bulunabilir ve baskı altına alabilir. Merkez Hakem Kurulu da kulüpler tarafından seçildiği için bunlara boyun eğmek zorunda kalır. Futbol Federasyonu’nuzu en kısa sürede FIFA kurallarına göre yeniden yapılandırmanız gerekmektedir.’ İtalya’ya da gönderildi Türkiye gibi MHK’yi özerk hale getiren İtalya’ya da gönderilen bu yazı, Futbol Federasyonu Başkanı Levent Bıçakcı’yı harekete geçirdi. Bıçakcı, ilgili kurulları toplayarak hemen çalışmalara başlanmasını istedi. Merkez Hakem Kurulu’nun FIFA’nın istediği şekilde yapılandırılması için, 10 Haziran 2004 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 25488 sayılı Futbol Federasyonu Yasası’nın değişmesi gerekiyor. Bıçakcı ve ekibi, gerekli çalışmaları yaptıktan sonra konuyu Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin’e bildirecek. Bakan Şahin’in yapacağı değerlendirmenin ardından, Futbol Federasyonu Yasası’nın değiştirilmesi için TBMM’ye önerge verilecek. MHK’yi seçme yetkisini Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu’na verecek değişiklik TBMM’den geçtikten sonra Levent Bıçakcı, MHK’yi kendisi tayin edecek.

kaynak: bjkhaber

27.10.2004 12:15

düsme engelinde olan maclar

anlatilana göre manipule edilmis... Besiktasinda adi geciyormus... mafyanin alakasi varmis olayda

27.10.2004 12:16

birakmiyani biraktirirlar kessi:-) o.T.

ohne Text

27.10.2004 12:20

takiminizi tutmayan biriyle evlenirmisin

birkac gün önce din forumunda bu sorunun benzeri sorulmustu...

simdi arkadaslar... sizin takiminizi tutmayan biriyle evlenebilirmisiniz?

düsününsede ben koyu bjkliyim, derbi maci geliyor, oda fener veya gsli vede iyice giciklasiyor...yani kan götürür:-)

kes 27.10.2004 12:21

natürlich :o))) o.T.

ohne Text

27.10.2004 12:22

mesela ali gibi koyu fbli´nin bayani

olursa evde ne olur bilmek istemiyorum....

veyada illahada sabani milli takimda isterim diyen kes gibi bir bayani düsünpn...kan görütürür ya:-)

PS: yanlis anlasmalar olmadan kes ve ali´de sadece takim görüsleri gibi düsünen bir bayani söylemek istedim...

27.10.2004 12:23

Hahahaha :)) iyi ve güzel bir insan

olsunda, varsin Fenerli, Galatasarayli olsun beeea!

:))

27.10.2004 12:24

bayern münihli olsun fb gsli olmasin:-)

ohne Text

27.10.2004 12:24

kes bide fc köln´ü asla tutamaz:-) o.T.

ohne Text

27.10.2004 12:26

ohne Text

frauenversteher1 27.10.2004 12:43

wenn ihr mehr frauen abkriegen wollt.

weniger fussball gucken:)

27.10.2004 12:44

git basimizdan isin gücün yokmu

sen git karilari anla...

futbolu erkeklere birak

27.10.2004 12:48

Wenn du mehr TAS FIRIN sein willst, mehr

Fussball gucken!

:))

cengaver 27.10.2004 13:37

kendi takiminizdan fazla

bizim islerimizle ugrasmaya kalkiyorsunuz .
haydi kadiköye......

bizden önce siz futbolcularinizi linc ediyorsunuz . galibiyetlerden bile sonra hahahahahaha . bu fenerliler futbolcusunu döver , yense küfür eder , yenilse küfür eder .

helal size hakikaten türkiye´de futbol biliminde üstünüze yok hahahahaha

27.10.2004 14:13

Fatih Akyel Fenerbahce ile anlasmasini

fesh etti.

Kaynak: kendi agzi :))

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 19:18 Uhr.