![]() |
o.T.
Hast du Motten im Schrank, hast du ein Problem!!!
|
Hr. Müller
seni kizartan güli degil benim, cünkü olgun bir insanin bir bayanla bu kadar ugrasmasini ve agzini bozmasini hic yakistiramiyorum.
|
bende seni YESILLENDIRDIM :-))) o.T.
ohne Text
|
LOL !!! Kíz sen harikasín :))
Herr Müller = lach mich kaputt
|
o.T.
<a href="redirect.jsp?url=http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~2@nvid~555892,00.asp" target="_blank">http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~2@nvid~555892,00.asp</a>
|
muhahaha, cehennem`dende e-mail
Kardesim Enis...cahil dostundan/din kardesinden kork, akkili düsman daha hayirlidir...Biz hepimiz cahilliz, bende dahil tabi...tembeligim tutmasa.... bir sürü hasisler Sahih Buhari, Müslim vs. yani bize masallarmi anlatiyorlar?? Tövbe, tövbe, tövbe...
Allah daha iyi bilir, senin, benim mahser gününden sonra yerimizi...ama senden cehennem`dende e-mail beklerim-))) |
Bunlari niye anlatiyorsunki
bunlara karsi bir sey diyen yokki...
Sadece Islam degil... Hiristiyanlik ve Musevilik hatta insanin Genetigide ayni seyleri söylüyor.... Wo ist dein Problem mit der Welt?? |
Burada kimin ne oldugunu ancak Allah
bilir... also hör auf hier rum zu sülzen... yok sen söylesin böylesin...
Olay ve konu ben degilim... din acisindan bilgin varsa koy ortaya... yoksa ögren o zaman.... arastir bak... Belki o zaman Muhammedin Mezhebi yada baska bir Ideolojisi olmadigini anlarsin |
Das ist wenigstens ein Anfang
belki o zaman dolma laflarla din uzmanligi taslamazsin burada.....
Biz yillarca ugras gösteriyoruzda daha isin basindayiz... Öyle kolay degil... Allahi ve sünnetullahi kavramamk ve evrensel insan olmak |
Git sen onlari enayilere anlat
Halk Cahil okuma yazmasi olmayan bir millet.... koyundan baska bir sey degillerdi....
Daha mükemmel Pasalar varmis.... tek namaglup adamdi diyoruz sen halen Ot gibi ötüroyrsun.... O senin sevdigin Cemal, Talat ve enver Pasalar iste Osmanliyi savasa soktu.... ama nerden bileceksinki tarih arastirmdinya hic... Kaldiki senin Atatürkle ne alip veremedigin varki..... Sistemi begenmiyorsan, oku calis daha iyi ol ve TR yi yönet...... Bos laf bebeklerdede var.... |
O halde sen araba yerine Öküze
yada deveye bin.....
Und noch was.... Sex acisindan Peygamberstellunglari yapmalisin.... Hani her yaptigini taklit edeceksin yaa.... sen derhal bir Wüsteye git... orada yasa |
Ahlakini söylüyor
Peygamberin karisni nasil sey ettigini degil... be cahil Herif......
Tuvalete nasil gittiginidemi taklit edeceksin yahu.... sen nerden bileceksinki nasil neyi yapti... Hadislerle dinmi olur..... Kurandir sadece baglayici olan..... öyle bos Sünnetlerle dünya dönmüyor.... hem Kuranda cogulari aykiri... Sünnet diye bir sey yok zaten... Sünnetullah var.... Sünnetullahta Allahin yarattigi sisteminin veya mekanizmanin ismi..... Hic hayatinda duymamissin belli |
Das ist immer dann der Fall
wenn Argumente und Weissheiten am Ende gelangt sind....
Wie wärs den mit Muhahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
Sibop Herif terbiyeni takin
und bleib Sachlich....
Führst dich hier wie ein 16 Jähriger auf |
Wenn man sein eigener Chef ist
dann jaaaa.....
Ausserdem sana demedimmi burada kisisellesme diye.... insan denileni bir sefer uyarirlar..... Basindan büyük kisilerle ugrasma, birinin öbürünün durumu ve kimi istemesi seni alakade etmez... Sen sadece kendinle ilgilen ve basklarini fazla Forumda tenkit etme... sonst fliegst du raus |
Was für ein Flachwichser
Denkst du du bist was besseres oder der King hier im Forum oder was...
Konularda laf üretemeyince Vehil kalince hemen persönlich oluyorsun..... Wie Erbährmlich |
Ich hatte dich gewarnt
tanimadigin bilmedigin kisilerle ugrasma.....
Sende iste senden daha üstün birne cattin..... Beni dinleseydin simdi bu durumda olmazdin |
Selam Güler
birak yaaa su manyagi...
Her nedense hemen hemen herkes Forumda bilgisi son noktaya geldiginde, hemen persönlich olmaya basliyorlar.... Bunlarin hepsi kara Cahil ve kendilerini bir sey zanneden tipler.... o yüzden degmez fazla atismaya bunlarla.... Bu arada danke für deine Unterstützung.... war echt Cool von dir.... :)))) |
Seni uyarmistim.... sen istedin
demedimmi sana Forumda SACHLICH kal arkadas SACHLICH......
Birinin privat hayati seni ilgilendirmez.... sana ne is yapiyorsun veya egitim seviyen nedir diye soranda yok..... weil das neimanden hier interessiert.... Bizlerin amaci bilgi alis verisinde bulunmak...... Ikide bir Muahaaaaaaa laga luga yapar durursun und dann wunderst du dich warum bei Güler auf Granit stöst.... Bundan sonra sadece konulara cevap ver ve Forumu savas alani zannetme.... kaldiki bir bayanla o sekilde konusulmaz.... erkek her zaman efendi olmali bayanlara karsi.... Bu dinle degil Ahlakla alakalidir Hadi umarim bundan sonra tavirlarini yeniden gözden gecirirsin |
Henriye Allahtan Vahyii indi
simdi bizleri Musilman etmek icin din Forumunda hava basiyor.....
Galiba böyle bir direnise hayati boyunca karsilasmamisti.... neredeyse piskologa gidecek hal aldi |
Girdimi anlarsin...
cobmu yoksa baska bir seymi....
|
Was sollte das den jetzt
Ben birsey anlamadum daaaaa
|
Leute Sachlich bleiben Sachlich
burasi kimin kariyeri daha üstün yada kim daha yakisikli Forumu degil....
DIN tartisiyoruz DIN..... anlayan bir seyler yazar... anlamayan ise okur gecer veya sorular sorar..... AskHalil Politik acisindan benim taaaa zittim bile olsa cogularindan daha medenice tartismasini biliyor..... Halilin hakki Halile verilsin.... Ben onu övmek icin demiyorum, cünkü öylede o yüzden diyorum... Kimse kimseyi bilemez, kimse benle yada bir baskasiyla ne akraba nede arkadas.... SAAADECE Forum arkadasligi yapiyoruz..... privat kimsenin hayati digerini ilgilendirmez...... O yüzden kimse kimseye kisisel satasmalarda bulunmasin... veya bulunup karsiligini aldimi aglamasin...... Insallah bundan sonra herkes Forumda SAAAADECE DINI bilgisini paylasmak üzere yazi yazar.... Kurani Kerim bilenle bilemyeni ayni tutmuyor..... bir seyi biliyorsan KAYNAGI ile yaz.... bilmiyorsan Terör yaratma Olay bu kadar basittir Akif ne diyor bu hususta... biraz edebiyatimizi güclendirelim... nede olsa ondanda anlariz MÜSLÜMANLIK NERDE Müslümanlik nerde! Bizden geçmis insanlik bile... Adem aldatmaksa maksad, aldanan yok, nafile! Kaç hakiki müslüman gördümse, hep makberdedir; Müslümanlik, bilmem amma, galiba göklerdedir; OLMAZ YA... TABİİ... Hiç bilenle bilmeyen bir olurmu? (Kuran-ı Kerim) Olmaz ya... Tabii... Biri insan, biri hayvan! Öyleyse <> denilen yüz karasından In diesem Sinne euer ENis |
ENISE KATILIYORUM ! o.T.
ohne Text
|
kendi yazdigini bile bilmiyorsan ben ne
diyeyim sana?
"Isteyen istedigini yapmakla hürdür.... seni ilgilendiren tarafi sadece senin haklarina tecavüz ediyorlarmi etmiyorlarmi..... eger ediyorlarsa mahkemeye verirsin... etmeiyorlarsa uzak durursun hierauf reagieren" |
bilgisizligini sergiliyorsun sadece ;)
yaptigi ve dedikleri dedik ;O)
peygamberimiz ilim icin müslümanlari tesvik etmis. onun islam sayesinde allahin izni ile getirdigi temizlik sizin medeni dediginiz avrupada daha cok yeni sayilir ;O) |
kurana aykiri olarak gösterilenleri
belirli insanlar tarafindan cikarilmaya calisilmis. gercek hadisler arasinda yerleri yok zaten. onu cikaran muhammed (a.s.), hz. ebu bekir, hz.ömer, hz. osman gibi halifeleri kötülemeye kalkmislar. ama o kadar acizki onlar, onlarin islam icin her seylerini her varligini verdiklerini görürler, ahlakin adaletin en güzel seklini sergilemisler. hz. ali"de bu güzellikleri göstermistir.
|
halifeler, hz. ali dahil yalancimi diyor
sun?
|
enis gülliyi korumana gerek yok
o da az buz sey degil
kart zili yaman bir avrat henry den geri kalmaz o..yani bosver sen |
kac sen kac
dogrudan kac. sen neden cocukken annenin seni emzirmesini bekleden ona aglayaraktan onu istedin. gidip arastirip, calisip kendin bulsaydinya!! ey insaf, insan bilime acizse, o alanda cok sey bilmiyorsa kendine o alimleri yardimci olarak almali.
sen hz. muhammed (s.a.v.) gibi yüzde 100 yasiyabilirmisin? bill gates"den kat kat daha zengin olsan her kurusunu farkirler icin halk icin harciyabilirmisin? peygamberimiz bizim icin büyük bir örnektir, alimler onu cok iyi anlayabilmis kisilerdir. |
wortspiele
kelimelerle oynuyanlarin kuranda ayri bir yeri vardir.. onlarin ne azap cekecegi belirtilmistir.. "sünnet" ile oynamayi birakmiyacakmisin?
|
ona diyecegim yok.. ama insan
daima apuk sapuk konusunca on sey derler. anlarsinya ;O)
kendini bu duruma sokmamaya gayret etsen |
atatürkle bir problemim yok
onu öne sürerekten, onu kendine alet edenlerle bir problemim olur ancak. sen git oku, m. kemal"dan önce hangi osmanli kumandanlari namagluptu. atatürkü kullananlar zaten kendinden baskalarini saflarina almak istemiyorlar. ;O)
|
Devlet senin hangi hakkini eziyor
kerhaneler var icki var.... herkes hür irade ile yasiyor...
Devletin ne yapmasini istiyorsun.... ama sadece evrensel insan haklari cercevesinde ne gibi hakkin göt alti gidiyor ???? Söylermisin bana |
Olay o degil elbet yardima ihtiyaci
yok...
ama yinede Henryi uyardim.... el elden sütündür höer auf hier Teror zu verbreiten... adam anlamadiki... Und jetzt heulet er hier rum |
ist ein Fremdwort ......
banales Dummgeschwätz und vor anderer Leute Haustür kehren ist hier beliebter ...
|
haklisin, güzel sözler bunlar
ama hayatta hersey bir birine bagli degil mi.. yani diyelim örnegin su Henry ile cocukcasi tartismamiz; acaba hepimize ders ve örnek olmuyor mu? Yani mevlana der ya, ne olursan ol, gel yine gel... dinimizde sabír ve anlayís, karsí taraftaki degisik düsüncede bulunan insani tolore etmek önemli yer aliyor, burasi yani bir nevi antreman gibi :) mi desem ne bileyim :))
ama samimi söylüyorum, ben sahsen cok gülüyorum bu tür sekilde iletisim kuranlara, cok basit geliyor bana ... ara sira provokasyon ekliyor bende cevabini veriyorum, dogru veya yanlismidir diye düsünmüyorum, cünkü senin dedigin gibi, burasi sadece Forum, yani kimse kimseye kendini burada ispatlayamaz... Ben istesem iste ben falanca filanca der dururum, ama kime ne? Isim olsun veya olmasin kime ne? Dimi ama? Burada manganda yapip böööööööö sen söylesin böylesin diye diye kendi kisiligimi degerlendirmeye kalktigimda iste o zaman ben kendim zavalli oldugumu ispatlarim... Tabiiki benimde hatalarim var, ben mükemmel bir insan degil, hic bir insan mükembel degil.. önemsemiyorum o bir ayri konu, yani gercekten cok komigime gidiyor, bayaga keyifleniyorum, adamcagiz kirkina gelmis böyle seyler yaziyor, resmen vidalari cívítmís diye kís kís gülüyorum :) ama sende haklisin. Bu forum dini forum, böyle sakalar ve kakalar burada yapilmamali... HEPINIZDEN ÖZÜR DILERIM, VE HEPINIZI SEVGIYLE KUCAKLIYORUM, KILIBIK HENRY DAHIL :)) |
ama hayatta hersey bir birine bagli degil mi.. yani diyelim örnegin su Henry ile cocukcasi tartismamiz; acaba hepimize ders ve örnek olmuyor mu? Yani mevlana der ya, ne olursan ol, gel yine gel... dinimizde sabír ve anlayís, karsí taraftaki degisik düsüncede bulunan insani tolore etmek önemli yer aliyor, burasi yani bir nevi antreman gibi :) mi desem ne bileyim :))
ama samimi söylüyorum, ben sahsen cok gülüyorum bu tür sekilde iletisim kuranlara, cok basit geliyor bana ... ara sira provokasyon ekliyor bende cevabini veriyorum, dogru veya yanlismidir diye düsünmüyorum, cünkü senin dedigin gibi, burasi sadece Forum, yani kimse kimseye kendini burada ispatlayamaz... Ben istesem iste ben falanca filanca der dururum, ama kime ne? Isim olsun veya olmasin kime ne? Dimi ama? Burada manganda yapip böööööööö sen söylesin böylesin diye diye kendi kisiligimi degerlendirmeye kalktigimda iste o zaman ben kendim zavalli oldugumu ispatlarim... Tabiiki benimde hatalarim var, ben mükemmel bir insan degil, hic bir insan mükembel degil.. önemsemiyorum o bir ayri konu, yani gercekten cok komigime gidiyor, bayaga keyifleniyorum, adamcagiz kirkina gelmis böyle seyler yaziyor, resmen vidalari cívítmís diye kís kís gülüyorum :) ama sende haklisin. Bu forum dini forum, böyle sakalar ve kakalar burada yapilmamali... HEPINIZDEN ÖZÜR DILERIM, VE HEPINIZI SEVGIYLE KUCAKLIYORUM, KILIBIK HENRY DAHIL :)) |
ben korunmasini cok seviyorum ama :))
bitte weiter so :)
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 00:39 Uhr. |