Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Sport - Fussball (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=396)
-   -   Fußball (http://localhost/forum/showthread.php?t=4260)

20.10.2004 20:28

Evet, sayenizdede ezberleyecegiz iki

hafta sonra :))

20.10.2004 23:05

ich ziehe nicht über gs her

gs besonders die ultrAffen haben diesen charakter,,,sonst würdest du hier nicht so grosskotzig etwas verfassen..
besser,nein schlechter kann sich gs nicht darstellen durch solche fans wie ihr es seid..

gs muss man nicht schlecht reden,,sie sind schlecht,,viele von euch besitzen diese schlechten eigenschaften,,,nicht alle aber viele..

rivalität sieht anders aus...

20.10.2004 23:11

haklisin :) o.T.

ohne Text

kes 20.10.2004 23:15

rivalität ist nicht nach jeder..

cl-pleite über cimbom zu reden...
fast euch mal an die eigene nase..und versucht mal bissel erfolg in europa zu haben.

iyi ya..git manu´dan 6 tane ye.....ama olsun 3 sene önce cimbomu yendiya fener...kendinizi avutun.

20.10.2004 23:22

kes bazen bari az dogru seyler yazsan...

... aslan :)

dün tüm sitelerde..3 puan almaliyiz yazdi,alacagiz degil..ve tabiki ev maclarini alirsan turu atlarsin bunu spor"dan az anlayan bilir ...

ausser das die letztes jahr nach der meisterschaft direkt von dem CL gewinn geredet haben fand ich nichts unprofessionel an der Fenerbahce Führung..

Natürlich will man etwas wünschen dürfen,,schliesslich kriegt IStanbul nicht alle Tage eine Europacup-Finale..

20.10.2004 23:25

kessssss ulen acayipsin haaa

bizmi yazdik Fenerbahcenin maclarindan buraya anketler ?

du oder ein anderer ist doch immer der der darüber schreibt..jetzt sag nicht,,ich bin modi ich darf das :)

20.10.2004 23:30

uff kes

dein niveau lässt nach kumpel :)

kes 20.10.2004 23:47

glaubst ja nicht ernsthaft..

das fener ins finale kommen würde??? finde es halt nur lächerlich. wenn einige sagen...wir dürfen von fener nix erwarten. wieso nicht? seit ihr nicht der türkisch meister??? vor 10 jahren könnte man sagen, hauptsache dabei sein. aber heut zu tage, will jede mannschaft erfolg haben.

kes 20.10.2004 23:48

ja weil du auch ein fener fan bist..

sagst du sowas. eigentlich muss du es deinem fener-freund sagen. na ja.

kes 20.10.2004 23:49

natürlich darf man sowas schreiben..

aber ihr könnt ja eure wut nach jeder niederlage von cimbom rausholen oder??

21.10.2004 00:25

Kes, bu bir gercek...

Türkiyenin tek Avrupada kupa kaldiran takimi GALARASARAY!

Bunu taktir etmeyen zaten bir kere kendisiyle sorunu vardir diye düsünüyorum.

Ama dört (4) sene oluyor!

GS UEFAyi kaldirdi, sonra batti gitti. Avrupa arenasinda bile degil simdi.

Porto diye bir takim var. Senelerce tas üstüne tas koydu. Önce UEFAyi kazandi, sonraki senede CLyi.

Ne diyoruz hep? Önemli olan seviyeyi yakalamaktan fazla seviyeyi tutmak ve daha yükseklere cikarmak.

Bu konuda GS cok ama cok kötü!

O kadar galibiyetler aldi takim CLde, UEFAda. O paralar nerde? Nereye harcandi? Takim daha iyiye gitmesi gerekirken, neden geriledi? Neden en büyük borc GSde??

Kendinizi övüyorsunuz. OK. Hakli olabilirsiniz. Ama madem siz daha iyisiniz, Fener yerine, Besiktas yerine siz olmaliydiniz orda!

Degilsenizde sadece ve sadece susmak gerekiyor bana sorarsan. Hadi susmadin, cizmeyi asacak sekilde dalga gecme.

Tabiiki sakalar olacak ama bir yere kadar. Aylardir böyle devam ediyor. Neymis efendim Fener yapamiyormus. Evet, yapamadi. Und?! Siz sampiyon olsaydinizda, siz yapsaydiniz. Simdi kiskanmanin anlami yok.

Sira size gelince daha iyisini yaparsiniz Insallah!

kes 21.10.2004 00:42

natürlich werde ich mich über fener...

immer lächerlich machen...dass gehört zu der revalität. das würden auch fener fans über cimbom machen, wenn cimbom sich so abschlachten würden.
gs en kötü zamaninda gecen sene yuventusu yendi. bin einer von wenigen gs-fans die noch ans jahr 2000 denken. aber was machen fener fans...die mit ihren 6-0. dazu sagt keiner was...auch ihr nicht..wieso???
ist es erlaubt???
das ist auch bereits geschichte. aktuell ist nur noch feners pleiten in der cl. und darüber kann man nur lachen.

tabii cimbom 10 sene arka arkaya sampiyon olacak degil. sirf sampiyon olupda is bitmiyor. maksat türkiyeyi avrupada temsil etmek. und das kann fener leider nicht...sehen wir ja auch dieses jahr oder nicht??

21.10.2004 00:42

haklisin......(GALATASARAY RUHU)

belki. para yok. borc cok. hersey bitmis ve tükenmis bir vaziyette. cesedemiz oynadi 2000`den sonra. yinede ceyrek final oynadik, bunu da unutma.
yada ulusal takimimizin dünya ücüncüsü olmasindaki en büyük etkenlerden birisi, oturmus bir galatasaray ekolünü gecemezsin. kemik takimin hepsi galatasarayliydi. buda basarimizin aslinda devami gelebilirdi anlamina geliyor. sadece yalnis yönetim ve yalns harcamalar yapildi. hata herzaman yapilir.
bende karsiyim cimbomun avrupa arenasindaki basarisindan ikidebir laf edilmesinden. ama bu bir gercek. maalesef türkiyeden baska takim cikmadi.bende cikmasini isterim ama yok. milyarlar harciyan fener ve besiktas, avrupada bizi temsil edemiyor. febe, kac türk tutbolcuyla sahaya cikiyor. besiktas neden eskileri topluyor..neden genclere yer ve zaman verilmiyor..suanki bizdeki politika bunu gösteriyorki, biz bunu yapacagiz tekrardan.
futbolcular, kulüplerinin ruhlarini tasimiyorlar. kulüp ruhu tekrar alevlenmesi gerek. sonra bizi kimse tutamaz.
bizde borc cok, stad yok...ama galatasaray ruhu var. ve bu ruha milyarlari harcamaya gerek yok..bunu tasimak lazim...

100 YILIN 100 AKI

ultrAslan-Avrupa
Emre

21.10.2004 00:43

TAHMIN YARISMASI -> 10. Hafta:

Vaybee! Futbol Tahmin Yarismasinda yeni sezonun ilk haftasi icin tahminlerinizi bekliyoruz.
Önceki sezonlarda oldugu gibi yine üc dalda birinci secilecektir:

1. Toplam puanlamada
2. Ortalama puanlamada
3. En fazla birinci olanlar

Iste 10. haftanin maclari:

23 Ekim 15:00 İstanbul - Malatya
23 Ekim 20:00 Samsun - G.Birliği
23 Ekim 20:00 Konya - G.Antep
23 Ekim 20:00 Trabzon - G.Saray

24 Ekim 20:00 F.Bahçe - Sakarya
24 Ekim 20:00 A.Gücü - Beşiktaş
24 Ekim 20:00 D.Bakır - B.Ş. Ankara
24 Ekim 20:00 Kayseri - A.Sebat
24 Ekim 20:00 Ç.Rize - Denizli

Herkese bol sanslar!

airdem & BratPitt & kes

kes 21.10.2004 00:43

und zu deinem zitat...

"Tabiiki sakalar olacak ama bir yere kadar. Aylardir böyle devam ediyor. Neymis efendim Fener yapamiyormus. Evet, yapamadi. Und?! Siz sampiyon olsaydinizda, siz yapsaydiniz. Simdi kiskanmanin anlami yok."

das war überflüssig.

21.10.2004 00:44

Pekii seni Fener seyircisinden veya

Fener seyircisini senden ayiran olay ne???

21.10.2004 00:47

gereksiz olsaydi yazmazdim o.T.

ohne Text

21.10.2004 00:53

Yazdiklarina katiliyorum, ayrica gecmi-

yorumda o noktalari.

Ama bu sebepten dolayi EMe kalamadik mi? Illa "eski" basarili oyunculardan vazgecilmedigi icin gelmedik mi bu durumlara?

GSnin durumu Besiktasinkinden tabela haric cok daha mi iyi? 10 yildir oynadigi oyuncularda diretiyorlar. Hani sizin gencleriniz? Cok süper mi oynuyor takim? Evet, lig icinde en iyilerinden biri su an. Ama ligimiz hangi durumda bu sene?

Besiktasin durumu baska. Eski yönetim gec birakti. Yeni yönetimin zamani cok kisitliydi. Hem hoca bulup hem oyuncu almak zorundaydi. Eski yönetim hemen biraksaydi, yenisi secilseydi ve lig bitmeden degisikler baslasaydi bu böyle olmayacakti.

Burda birbirimizi yemekle olmaz. Hosgörülü olmak lazim. Diger takimlari kiskanmamamiz lazim. Yigidin hakkini yememek, bükemedigimiz bilekleri öpmemiz lazim.

Bence bunlar cok önemli.

21.10.2004 00:59

o.T.

fransada yapilan ve ücüncü oldugumuz kupanin adi aklima gelmiyor simdi...saat biraz ilerledi kusura bakma :o)
orada genclere sans verdi sonra yine eskilere döndü. yalnis yapti haklisin. ben ilelebed eskiler ile oynansin demiyorum. paf takimdan gelipte takima monte edilmek istenen cok futbolcumuz var. arda,cafer can, mülayim gibi. besiktasta bu sene fener sendromu var. isim alip basarili olmak isteniliyor. bu kafayla fazla basarili olunmazki. ne kadar dogru bilmiyorum ama..tugay yesil isik yakims bjk ye..emekli oyunculari alip takiminizi mafettiniz. yalanmi? biz bu sene kimseyi almadik. belki alamadik. ama ruh yakaladik. 100 yilin verdigi gazda var. herkes basarili olmak istiyor...bakalim ne olcak

21.10.2004 01:04

Haklisin

ama dedigim gibi bu kisa süre oldugundan kaynaklaniyor. Besiktasin yönetimi zorunlu olarak hatalar yapti. Fener yönetimi ise 6 yil oldu galiba degismedi, ancak yeni yeni akillandilar diyebiliriz.

Konfederasyon kupasini diyorsun. Evet, cok güzel oynamistik. Aynen öyle devam edilmesi gerekiyordu bencede.

21.10.2004 01:05

ach ja...

siz su son üc sezonda kac oyuncu alip yolladiniz yine?

:))

21.10.2004 02:09

Ölümüne Fenerbahceli.Ölümüne Genclik.

yolla devam gencFB

Hep Anti Tam Anti 6S

Herkez Fenerbahceli olamaz
cünkü herkez Efendi olamaz

23 Ekim 15:00 İstanbul 1-2 Malatya
23 Ekim 20:00 Samsun 1-1 G.Birliği
23 Ekim 20:00 Konya 1-0 G.Antep
23 Ekim 20:00 Trabzon 2-0 G.Saray

24 Ekim 20:00 F.Bahçe 3-1 Sakarya
24 Ekim 20:00 A.Gücü 1-2 Beşiktaş
24 Ekim 20:00 D.Bakır 1-3 B.Ş. Ankara
24 Ekim 20:00 Kayseri 1-1 A.Sebat
24 Ekim 20:00 Ç.Rize 0-2 Denizli

21.10.2004 02:19

viele sind mitläufer

lass dich nicht mitdazuzählen arkadas..
das wär zwar der einfachste weg aber auch der dümmste :)

tarihi uefa kupasi degil tarih 100 yil boyu yenildiginiz ve yendiniz günler..

irgendwann aslan irgendwann wirst du das verstehen :) gercekAslan anlar bunu :)

lyon macinda cafe"de bi gs"li amca,asilda cafedeki en büyük gs taraftari ne dedi iki gs"li gence biliyormusun als kein fenerli mehr im cafe war und nur noch ich...die meinten man solle umschalten und lieber monaco gegen piräus sehen.."ulan emede adisiniz,fenerbahce ile galatasaray ligde rakip avrupada kardes..yenilsekde yensekde kardesiz avrupada.eskiden biz yenilmedikmi yani? Siz daha cocuksunuz ve cahil" ...und dann spendierte er sich und mir einer Fener-Bull (Redbull) :))) bide bi tavla attik,,,ben 5:3 yendim ,,und meinte zu ihm "bir bjk"li arkadasa karsi kaybettim ama gs"lilari hep yenerim :)"..iyi gülüstük ozaman :)

avrupada ilk tur atlayan takim olmustur Fenerbahce...Ilk Ceyrek Finale giren takim olmustur...gs var kene...

bunu iste yaslilar hatirlar ve Takiminin Tarihini okuyan..aber die die nur rumgröhlen gs gs aber nicht mal wissen wann gs zum ersten mal meister geworden ist,,die können sowas nicht kapieren :)

...irgendwann aslan :)

21.10.2004 02:23

kes kes ...oh mann,,,

anketlerin cok kötü

21.10.2004 02:31

du bist hier eine wett-ikone dostum :)

ich wär lieber letzter hier wenn Fenerbahce das spiel gegen Lyon nicht verloren hätte..:(

Naja in Lyon bin ich dabei,,mit meinem Glücksschal :) wenn nichst dazwischen kommt ..

21.10.2004 02:32

Wo ist euer Spruch geblieben...

"birgün herkes Fenerli olacak"
:))

21.10.2004 02:35

Siehst du Müll als "herkez" ? :))

also herkez heisst saygili dürüst terbiyeni bilen ve gercek türk :)

airdem ihr dürft euch gegen bilbao keine blöße geben.. wir brauchen die punkte..

21.10.2004 02:37

:) Besiktasinki daha güzel bu durumda

Birgün herkes Besiktasli olmasin, birakin bu ayricalik bizde kalsin :))

Ben ümitliyim. Grubu geceriz diyorum. Bilbao la Inönüde oynayacak olmamiz büyük sans. Basarmamiz lazim!

21.10.2004 02:43

tamamda sah avantaji bu sezon yetmiyor

glimti zor gectiniz :)

lig"de desen ankara,antep az kalsada gsya karsi yenilgi,,yakinda Fenerbahcemize karsida (umarim) :)))...

ps:hab mir bei der ultraslan website die videos zum derbi angesehen,,unzensiert,,volles programm sag ich da nur :)

21.10.2004 02:46

Ben Bilbaoda oynamayacak olmamiz

büyük sans diyorum :) Kötü durumdayken Inönüyü Bilbao stadina tercih ederim :)))

Yoksa fark garanti olurdu :) Gerce böylede olabilir ya, hayirlisi bakalim.

Bence bize karsi cok ama cok zorlanacaksiniz!

21.10.2004 02:49

3:1 gecen sezon bu sene 1:0 olsun bizim,

,,olsun yeter :)

kolay olsa bjk 11 kez sampiyon olamazdi..

bence beraberlik mac olcak..benim tahminim..

21.10.2004 02:51

Oda olabilir. Güzel mac olur insallah. o

ohne Text

xxsinan07xx 21.10.2004 05:22

o.T.

23 Ekim 15:00 İstanbul 1-2 Malatya
23 Ekim 20:00 Samsun 2-2 G.Birliği
23 Ekim 20:00 Konya 2-1 G.Antep
23 Ekim 20:00 Trabzon 1-1 G.Saray

24 Ekim 20:00 F.Bahçe 2-0 Sakarya
24 Ekim 20:00 A.Gücü 1-1 Beşiktaş
24 Ekim 20:00 D.Bakır 1-2 B.Ş. Ankara
24 Ekim 20:00 Kayseri 1-1 A.Sebat
24 Ekim 20:00 Ç.Rize 1-2 Denizli

kskbuket 21.10.2004 08:57

ich bin zum ersten mal in diesem Forum

wow, ist ja echt interessant hier, könnt ich Stunden verweilen ;))

Also, macht weiter Jungs ;))

korkuteken 21.10.2004 09:14

Ali Kirca"dan GÜZEL bir yazisi

99 yılın hikayesidir! Önceki akşam atv Ana Haber Bülteninin canlı yayınına Ali Sami Yen Stadyumu önünden katılırken düşündüğüm şuydu: Öğle saatlerinden bu yana Galatasaraylılar heyecan içindeydiler. Stadda da kıyamet kopuyordu. Oysa ne bir kupa töreni vardı kutlanacak, ne de şampiyonluk şöleni! Sıradan bir gündü herkes için... Öyleyse neyin nesiydi bu kızılca kıyamet? Neyin nesidir sıradan bir İstanbul akşamında şu patlayan fişekler? Havai fişeklerin aydınlattığı bu sıcak son yaz gecesi neyin nesidir? Stada girdim sonra... Tribünleri dinledim yüreğimde... Duydum ki: Anlatılan; 99 yılın hikayesidir! *** Her kulüp, her takım, her kurum kendi yüzyılını kutlayacaktır elbette... Her kulüp, her takım, her kurum kendi tarihinden hatırlanacak bir şeyleri bulup çıkaracaktır kendi şeref kürsüsüne övünçle... Lakin... Kutlamanın coşkusunu yaşayabilmek için ille de "Güncel zafer"lerin tacının konması gerekecektir, mazinin sayfaları hayli sararmış hatıra defterlerinin üstüne... Yani şampiyon olunmadan, yani kupalar alınmadan yüzüncü yılda... Yüzüncü yıl şölenleri ses vermeyecektir sokaklara hak ettiğince... Önceki akşam, Ali Sami Yende anlatılan hikaye buydu işte: Galatasaray; yüzüncü yılında "Güncelleştirilmiş" zaferlere ihtiyaç duymadan "Yüzüncü yıl bayramı"nı yaşayacak kadar "Eskimeyen bir tarih"in yegane mirasçısıydı bu ülkenin futbol coğrafyasında... Yeryüzünün bütün tarihçileri derdi ki: Daha büyük zaferler bir öncekini gölgede bırakana kadar kazanılmış zaferlerin kupaları güneşte parlamaya devam edecektir ebediyen... O gece, kızıl gölgeler düştü yeşil çimenlere 99 yılın meşalesinden... 17 mayıs Parkenin ve 25 Ağustos II. Louisnin hatıraları alev alevdi hala; "unutulmayanlar"ın yüreklerinde... Gördüm!.. *** Metin Oktayın resmi alev alevdi... O yoktu ne yazık ki... Lakin... Hakan Şükür sahadaydı işte... Türk futbolunun "yaşayan" en büyük golcüsü. Öteki zafer kahramanları ve öteki arkadaşları adına; yaşanmış büyük zaferlerin "simge"si gibiydi. "9 numara"yla hâlâ en güzel golleri kovalarken yeşil çimlerde.. Yeryüzünün bütün tarihçileri derdi ki: Başkaları daha güzel ve "daha yaşamsal" golleri atana kadar; kralların tacı parlamaya devam edecektir aynı güneşin altında. Ne mutlu yüzüncü yılını kutlamaya başlayan takıma ki... Yeryüzündeki milyarlarca insanın, adını ezbere bildiği tek Türk; yüzüncü yıl takımında forma giyiyordu işte... Ne mutlu! *** Ve Hagi... Birileri daha işe başlarken yıkmaya çalıştılar, dünya futbolunun gelmiş geçmiş en iyi "10 numaraları"ndan biri sayılan, ama hiç şüphesiz "En iyi insan"larından biri olan Hagiyi... Başka takımlar adına konuşanları anlamak kolaydı... Rakip takımın başındaki hocayı yıpratmaya çalışmak anlaşılır; hatta taraftarlıkları adına "saygı"yla karşılanması gereken bir davranıştı onlar için... Ama ya "sarı-kırmızı" dille konuşanlar? Önce Haginin çalıştırdığı takımlardan "kovulduğu"nu söylediler her cümlenin başında! Kovulmak fiili ve Hagi!.. Kovulmak ha! İşte Galatasaray taraftarının gözünde sizin bittiğiniz an o andı falanca ağabey, fişmekan amca... Bilmediğiniz ve bilmediğiniz için de anlamadığınız şey şuydu: Tribün ve sokaktaki Galatasaraylılar - ki milyonlarcaydılar - Hagiyi istiyordu... Şampiyon olsa da istiyordu, olmasa da... Bir ara Galatasarayın kapılarında dolaştırılan ne idüğü belirsiz "yabancı" hocalarla şampiyon olunacağına; varsın; yüzüncü yılda Hagi ile "ikinci" olunsundu... İşte o kadar! Kaldı ki... Öyle de olmayacak... Her şeyini "Futbola" borçlu olduğu halde; "Futbol matematik değildir, basit bir oyundur" diyecek kadar "tevazu" gösteren bu gönül adamının bükemediği elini öpenler çoğunlukta bu ara... Son söz gönül adamlığına. Ya da adamlığına yalnızca... Asker arkadaşlarını oynatıyor diye kızanlar... Geçen yılki gazete kupürlerini karıştırsınlar... Daha Romanyadayken verdiği bir röportajda, o günlerde kadrodışı bırakılan "Üç eski arkadaşı" için söylediklerini okusunlar: "Onlar büyük G.Sarayın tarihidir... Futbolu ancak kendileri istediği zaman bırakırlar!" Yaptığı iş, sözünün eri olmaktır ya da adam olmak yalnızca... Sadece o da değil: Birkaç ay sonra Hakan Şükürün yanısıra; Haginin "Öteki asker arkadaşları"nın Milli Takıma çağırılması tartışılmaya başlanırsa hiç şaşırmayın... Velhasıl... Sormaz mısınız hiç? Hagi olmasa o anda, o kadar aydınlatır mıydı geceyi o meşale... ALİ KIRCA

korkuteken 21.10.2004 09:15

solche hübsche Mädels sind immer

willkommen

coltsivas82 21.10.2004 09:26

Die Antwort

Sag mal wen habt ihr das zu verdanken das ihr in diesem Jahr in der Champions League spielt. Bestimmt nicht euren grossen internationalen Erfolgen. Was war noch mal eure beste Leistung 2. oder 3. Runde im Uefa Cup. Besiktas, Gencler sogar Göztepe ist weiter gekommen als ihr das jemals erreichen werdet. Galatasaray steht im Umbruch und ich frage dich wer hohlt die Punkte für Türkei. Ihr?

cengaver 21.10.2004 09:55

..

23 Ekim 15:00 İstanbul - Malatya :1-0
23 Ekim 20:00 Samsun - G.Birliği :2-1
23 Ekim 20:00 Konya - G.Antep :1-0
23 Ekim 20:00 Trabzon - G.Saray :1-3

24 Ekim 20:00 F.Bahçe - Sakarya :4-0
24 Ekim 20:00 A.Gücü - Beşiktaş :1-1
24 Ekim 20:00 D.Bakır - B.Ş. Ankara :2-3
24 Ekim 20:00 Kayseri - A.Sebat :2-1
24 Ekim 20:00 Ç.Rize - Denizli :1-0

kes 21.10.2004 12:13

bin gs fan..bu kadar basit o.T.

ohne Text

kes 21.10.2004 12:14

dann sag es den mitläufern...

und nicht mir bitte.

das ich fener hasse und immer hoffe, dass sie verlieren ob gegen manu oder lyon. das ist doch selbstverständlich oder???

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 00:27 Uhr.