![]() |
islamda parti yoktur, hilafet vardir
türk halkinin 50% yobazmisda haberim yokmus.
türkiye hergün kötüye gidiyor, insallah seriyat gelecek partici zulüm bitecek. solcularda adam gibi sol bulamadigi icin tayyibe oy veremeyecek, hü dost eline diline beline sahip ol, 99 erenler seni korusun, ebene dedene baybay de biz gel... fii emanillah... |
Isa sana p...yla gülüyor
dindar kardesim, bak ben olaya bizzat tanigim, cünkim DSL`li cennetten yaziyorum. Az önce Isa hazretleriyle görüstüm, bir insan hem peygamber hem kahin olamaz dedi. beni cinci kiligina sokan o yobaza essek cenneti icin bile sefaat etmiyecem dedi. hü dost eline diline beline sahip ol, acilen tevbe et,
99 erenler seni korusun, ebene dedene barnaba´ya bay bay de bize gel. fii emanillah... |
"hasiktir" en mübarek zikirlerdendir
her söylenisinde 99 sevap yazilir, essek cennetindeki rütben yükselir. DSL`li cennete girmek icin daha AGIR zikirler cekmen lazim dindar kardesim, bol bol cek, eline diline beline sahip ol,99 erenler seni korusun
fii emanillah |
Din Forumunun Öze o.T.
ohne Text
|
alim kardesim
elindeki diplomayi sana cübbeli aamed hocanin vaizlerindenmi aldin? Öyleyse taleben olmak isterim
68 erenler seni korusun, hü dost eline diline beline sahip ol fii emanillah |
okumaya ne gerek var zaten
bisim dinimisde okumak yok, cübbeli aamed vaizleri dinlemek var. ne kadar cübbeli aamed vaizi dinlersen, DSL´li cennette rütben o kadar artar,
hüüü dost eline diline beline sahip ol, 68 erenler seni korusun,, fiiii emanillah... |
ti
iki sagir karsilasmislar,
biri digerine sormus: -Pazarami gidiyorsun? -Hayir paraza gidiyorum! -Haaa, bende seni pazara gidiyorsun sanmistim! |
Sen paramanyaksin
Önce agzinla konusmayi ögren..ki...la konusur gibi bir halinvar
|
sen önce aslini ögrenda gel
Kimin kemiklerini yalar burda kusarsin?
Neye inanir neye inanmazsin? Namus nedir $eref nedir bilirmisin? Alcakca iftiralarinin karsiliginda kac kemik atarlar önüne? sizin icin gercek diye birsey yokki incil olsun..variniz yogunuz papazlarinizin döktükleri tahrifci cahiller kuyruklari sIKISTIMI asillarini bile inkar ederler |
46.6
sanada kötü girmis anlasilan
yazdiklarini yine okumadim bosuna bana cevap yazma adam yerine koyup okumuyorum seni |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 03:41 Uhr. |