Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Liebe, Flirt & Partnerschaft (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=393)
-   -   Sex & Erotik (http://localhost/forum/showthread.php?t=4315)

08.12.2006 13:26

Schrei net so...

Sorry aber man(n) Erntet immer nur des was man Sääät !!! Oder Säät man des und Ernten tuets jemand anderes ?

08.12.2006 13:31

Bleib ruhig kleiner!! Atme tief durch. .

Meine im moment häufige Abwesendheit sollte man sich nicht gleich zu nutze machen..

Bleib locker!! Grundsätzlich Antworte ich auf keine deiner Beiträge und wenn ich zu einem oder anderen meinen Senf dazu beitragen möchte, mach ich des schon!!!

Du hast ne Instanz höher!! Wenn du ne offizielle Beschwerde hast, richte das bitte an die Zuständigen Vaybee Administratoren!! Wie du diese erreichst, wirst du als stark gebildeter,sicher schon wissen!!!

08.12.2006 13:35

sacmalamakda ustasin bu belli

sana cok kez uyari da bulundum..
Burdaki Üyelere kücük düsürmekle, saygisizlik etmekle kendin ilk adimi attin!! Simdi de durmus burda agit yakiyorsun!! Eger bu tavrinla ortada kalmaya niyetin varsa, karsilik verenlere de katlanirsin, agzini acmadan kabul edersin!!!
Ya kisaca Isine gelirse!!! Eger sahsima saygisizlik edersen, tehdit de ederim dogal olarak!!
Yasin el veriyorsa, kafani yormaya calisdir biraz!!!

08.12.2006 13:38

sehr guter Beitrag!! o.T.

ohne Text

dueslerinkadini 08.12.2006 13:50

richtig....

.... und nicht zu unterschätzen ist hierbei die rasante entwicklung der technologie.

diese beschleunigt nicht nur den zugang in eine einem sonst unbekannte welt. nein.... sie müllt einen sogar zu mit abartigkeiten!

der anfang war tv... weiterführend ist es internet.

unfassbar, womit 7-8 jährige kinder heute konfrontiert werden!

das alter der vergewaltiger geht runter bis 11 jahre... dies sollte allen zu denken geben

dueslerinkadini 08.12.2006 14:00

Hilfeeeeeeeeeeee

......yardim edin bana nolur! :(

sizin su enistä yohmu??? herif sabrimi tüketi falla... nasil gurtulacam ben bu tipsiz heriften?

yahu insan bu gadarmi gilibih olur bä???

dün ahsam tabagini yemegini bitirmeden önünden galdirdum diyem, aglamaya basladi herif!

sus diyom susmuyo... terliyi gafasina vurdum, dahada zirliyoooo.... tuvalete kilitledim, bagiriyo. napim sinci???

sonram yatah odasuna aldum, hadim yapalum dedum, küs yapti!

yahu zatim basga bi ise yaramiyo!

valla su cocuhlar olmazsa cohdan bosamistim, emme, niyse...

Napim gardaschlar??? bu herifü nasil adam idim ben?

falla coh eyisinüz, tisekkürler

;)

08.12.2006 14:02

alemsin ......

zaten türkce zorunlugu yasiyorum, birde senin bu yazilarini 2 anlasam, 3,5 hic anlamiyorum...

dueslerinkadini 08.12.2006 14:23

tabim anlamazsun

ben istanbulluyum... benüm dilümü sadim istanbullular anlar.... köylüler ni anlar yöhsek sevüyelü dilden?

;)

08.12.2006 14:26

amanda aman

iyi hadi seviyeli sey seni...

hacikischkisch 08.12.2006 19:35

sen onu bi haciya gönder :-))

üstüne basina nallarina bir cila cektim mi banamisin demez..yatakta dörtnala kosmazsa serefsizim vallam billam..dirdir naz da yapmaz

henrymiller 08.12.2006 19:55

Bak gördün mü nerden bildim güzel

...Lazo burnun oldunu? Vay be ne akill ve tahmin bende varmi$. Ya lütfen birak $u sacma sapan kokmu$ laflara, ne mi$ yok Allah korkusu bizde yokmu$. Ama"da kendini acindirdin aferim sana, az kalsin $akir $akir gözyaslar senin icin dökecektim.

Laß lieber mal paar witzige, originelle Sprüche rüberwachsen, statt mich mit dieser gequirrlten Kinderkacke zu langweilen!

Kendine iyi davran Lazo! :-pP

akkuzo 08.12.2006 20:01

arsena bence namus iki bacak arasindadir

und jetzt?

henrymiller 08.12.2006 20:02

Abla yok ya cahilikten degil biz ancak..

...safiz ve bu safligim zaten beni bitiriyor...hehe "ne Runde Selbstmitleid tut gut...muhahahaaa

akkuzo 08.12.2006 20:02

arsena bence namus iki bacak arasindadir

und jetzt?kovcanmi beni?

akkuzo 08.12.2006 20:05

will mit den admins hier reden..

das kann doch nicht sein.burasi sex forum.bence namus iki bacak arasindadir dedik,küfürler dizboyu.wie kann ich hier den admin erreichen..ist doch scheisse hier!!!

henrymiller 08.12.2006 20:06

Fazla konu$ma ic...ve dökmeden ic! :-pp

Und nicht vergessen, die Lippen ruhig, ohne zu verschütten und genießerisch an Flaschenhals ansetzten...genauso mut es sein...öferim sana...bu i$i sen baya beceriyon kiz! :-)))))))

akkuzo 08.12.2006 20:08

azini topla kinderkram yapiyorsak

sende bizim sevyimize düsme. allahin verdigi burunla alay etme.kinderkram diyorsun..senin yazdiklarina bak.ne ulen o taschentücher...nase...muabetti..sei brav.

akkuzo 08.12.2006 20:10

Bence namus iki bacak arasindadir..

küfür etmeyin bittteeee

henrymiller 08.12.2006 20:18

Sende beyin olmadi icin namusu bacak..

...arasinda daha halen ariyorsun. Lazo orada ancak cennet veya cehennem bulursun! Umarim sen her bayanin bacak arasinda olan $eftali"yi cok deger ve önem veriyorsun...canin öyle cekiyorsa git pazar"dan al! :-pP

henrymiller 08.12.2006 20:21

*gähn* Sen gercekten daha cocuksun! :-pP

ohne Text

henrymiller 08.12.2006 20:37

*gähn* SIKTIN ARTIK bu kokmu$ mevzu"la!

Kücük cocuk gibi ayni konu"yu tekrarliyorsun yaw...wie so "ne Buddhistische Gebetsmühle! Halen anlamadin ötüyorsun sana küfür yetmez ancak dayak yeter.

Sende zeka olsa bacak arasinda namus aramasin. Bide bana Allah korkusu bende yokmu$ diye sitem yapiyor...hayaret $ey Lazo tekrar sana: orada ancak cennet veya cehennem bulursun! Umarim ki sen her bayanin bacak arasinda olan $eftali"yi cok deger ve önem veriyorsun...canin öyle cekiyorsa git pazar"dan al, yoksa paran mi kalmadi 1 Kg sulu $eftali almaya, al sana 3 EURO borc vereyim! :-pP

Aslinda sana cevap vermeye degmez ama ne yapalim elimde degil senin gibilerini biraz akil fikir vermeye, yoksa o da mi namusla bir ahlakasi mi oldu?! Du bischt scho a armes Würschtl...Allah sana beyin versin!

henrymiller 08.12.2006 20:42

Hm...anscheinend fehlt mir die EQ yani..

...emotionale Intelligenz, Mitgefühl und Nachsicht. Kein Wunder, in meinem Alter ist man(n) mittlerweile emotional verknöchert...hehe

henrymiller 08.12.2006 20:46

Bak gördün mü ancak Jetonlar dü$tü :-)

Vay anasina...Kerle demek öyle...ne diyim artik hayirli ugurlu olsun sana! :-D

Jedem das SEINE - und dir wünsche ich das MEISTE! ;-)

akkuzo 08.12.2006 20:48

hennry kizma cano:)

döv beni..

henrymiller 08.12.2006 20:49

Das Foto hat Sie von mir! ;-) o.T.

ohne Text

akkuzo 08.12.2006 20:49

sizdeki seftalileri versene bana:) o.T.

ohne Text

henrymiller 08.12.2006 20:58

Sen agzin tadindan ne anlarsin...

...sen namusu aramaya devam...hehe

henrymiller 08.12.2006 21:04

Sagt der MASOCHIST zum SADIST: ...

..."Schlag mich, bitte! Antwortet der SADIST dem MASOCHIST: "Neiin!" Anladin?

Hehe...sen"de tam öyle bir dayakli ki$isin leng! ;-)

akkuzo 08.12.2006 21:13

lütfen dogru dürüst cevaplar verin.. o.T

ohne Text

henrymiller 08.12.2006 21:27

Yav$ak bana GB"mi ilk yazan sen...

...degil"midin?

Fr
8
Dez
--------------------------------------------------------------------------------
21:08 akkuzo

bak beni iyi dinle.bidahada bana yazma.ben laz diilim KÜRTÜM,karsliyim.sana akilli ol diom,bundan sonra bana yazma,soru sorma,senin düsünceni alip biryerine sokmuyayim

Bak seninle $aka maka yaptik ama $imde bir özel siniri gectin!!! Kaka oldu bu i$ artik!

Sen burada benimle politika mi yapmaya ba$liyorsun?! Ulan siktir git götü boklu herif, gercek adi yüzün meydana cikti! Sana devamli yazsam ne olacak.

Banane Kürtmüsün Lazmisin...birak $u kokmu$ kürt polemigi, benim cok kürt ve alevi dostlarim var senden mi korkacam uyuz götü boklu cocuk! SEN evvela INSAN OL ondan sonra bana topragindan anlat adi HERiF! Du bist ´ne Schande für deine kurdische Community!!!

-------------------------

Resmen salak bu herif, konular nerden nereye götürüyor. Kadinlarin bacak arasinda günlerce namus arar sonra kürd polemigi devam eder...hayret! Sen hastasin oglum gercek!

akkuzo 08.12.2006 21:36

bak sen bisey yazdinki bana ben sana

böyle yazdim,tammami?laz burnu dedin bana,bende sana KÜRTÜM dedim.sana dedim eger bi problemin varsa,sadece söle.cingenelik yapma.sen ne güzel diyordun taschentücher muabeti...willst du ein taschentuch haben?efendi ol,aglama!evet ben kürtüm hast du was dagegen?

akkuzo 08.12.2006 21:39

ULAN serefsiz sen namus konusundan.

laz burnuna getirmedinmi hayvan.bak beni iyi dinle son defa yaziyorum sana.beni rahatsiz etme,seninle nerde görüsebilirim.kahve iccem seninle

henrymiller 08.12.2006 22:03

Sen resmen kafaya yedin! Ben nediyom...

...sen ne anliyon?! Hadi neyse benim türkcem baya zayifdir ama sen ne türkce anliyorsun ne de almanca angut! Ulan e$ek $akadan anlamiyormusun ? Sana e$ek $akadan Laz burnunlu dedisem bunda ne var? Senin tüm mevzularda acayip komplexlerin var. Oglum sende yazma okuman yokmu? Ben sana Kürt oldun icin mi sana küfür mü ettim? Cahilin teki oldun icin sana küfür ediyorum! Sen evvela insan ol Allahin ayisi! Hem sana ne yazdim benim cok kürt ve alevi dostlarim var diye! Angut $imdi anladinmi? Hem burada Kürt Polemigi ne ba$liyorsun? Az evvel benim GB"da "ben kürtüm diye bana övünerek kim tehdit etti? Senin ne mal oldunu ve gercek yüzünü $imdi gördük, senin gibi Vaybee"de cok komplexli toleransiz kürtler gördük!

Terbiyesiz $erefsiz sen ne bicim kürt oglu mu$un...yaziklar olsun senin gibi sahte kürt"e!

Sen beni bilsen ben bu kürt konuda cok ince ve insanca görürüm. Buradakiler beni bu konuda dü$üncelerimi biliyorlar! Ama sen Angut"tun tekisin!

Um"s kurz zusagen: Ich habe kein Problem mit Kurden! Im Gegenteil- die Leute, die mich hier bei Vaybee kennen, wissen was für ein aufgeschlossenes Verhältnis ich zu Kurden habe! Aber Du bist ein peinliches Beispiel für deine kudischen Leute, Du Schwachkopf!

Wundere mich, daß sie so einen morbiden Hinterwäldler wie dich in ihrer Mitte akzeptieren?! Du schadest doch mehr als das Du etwas produktives für deine Kultur leistest! Du bist ein Hampelmann!

NE MUTLU INSANIM DIYENE!

henrymiller 08.12.2006 22:05

Vay vah$i kürt sen evela insan ol!!!!!!

ohne Text

henrymiller 08.12.2006 22:20

Iki yüzlü herif senin almancan...

...ve türkcen yokmu? Daha halen bu kokmu$ mevzunun üzerinde mi bulunuyorsun? LAZ BURNULU yazdiysam sana e$ek $aka yaptik geri zekalli halen mi anlamadin?! Bunun icin benimle sacma sapan harbile$iyorsun!

Mann, Mann...wenn die Lazen mit ihren Nasen...bunu yazmasina ne oluyor?

Biliyormusun senin sacma bir gururun var ve bende o sacma gurunu agzinin dibine kadar SIC*!!! Bu sacma gururunla bela"ya bo$u bo$una bulursun!

Sen git türkce hem almanca ögren!

henrymiller 08.12.2006 22:29

Zum besseren Verständnis nochmal die..

... langweile Kindergartenkacke:

Das was der kultivierte kurdische Mitbürger mir in die GB schrieb:

Fr
8
Dez
--------------------------------------------------------------------------------
21:08 akkuzo

bak beni iyi dinle.bidahada bana yazma.ben laz diilim KÜRTÜM,karsliyim.sana akilli ol diom,bundan sonra bana yazma,soru sorma,senin düsünceni alip biryerine sokmuyayim

----------------------------------------------

Und das die Antwort eines weniger kultivierten nicht-kurdischen Mitbürgers, also meine Antwort:

Bak seninle $aka maka yaptik ama $imde bir özel siniri gectin!!! Kaka oldu bu i$ artik!

Sen burada benimle politika mi yapmaya ba$liyorsun?! Ulan siktir git götü boklu herif, gercek adi yüzün meydana cikti! Sana devamli yazsam ne olacak.

Banane Kürtmüsün Lazmisin...birak $u kokmu$ kürt polemigi, benim cok kürt ve alevi dostlarim var senden mi korkacam uyuz götü boklu cocuk! SEN evvela INSAN OL ondan sonra bana topragindan anlat adi HERiF! Du bist ´ne Schande für deine kurdische Community!!!

-------------------------

Resmen salak bu herif, konular nerden nereye götürüyor. Kadinlarin bacak arasinda günlerce namus arar sonra kürd polemigi devam eder...hayret! Sen

akkuzo 08.12.2006 22:44

ulanPIC...

beni iyi dinle sana bidaha yazmicam,sana SON yazisim.ulan ococugu,sana ne desem az.bana yazma diyorum sana soru sorma ne anlamaz picsin sen.bana diyorsunki kürtlügün bu konuyla neilgisi var,bende diyorumki
lazburni bu konuyla neilgisi var,taschentücher ne ilgisi var burda pic?HERSEY SAKA DIYIP KENDINI BURDA SAVUNMA..benim temiz kürt oldugum olmadigim seni ilgilendirmez.bundan sonra bana yazma.

henrymiller 08.12.2006 22:45

Ancak farkindayim bu e$ek $akasini bile

...anlamadin! Desene almancan yok diye! Hem bize ayak yapma ne efendi cocuk oldunu, yazdigin toleransizligin"dan belli oldu!

Du bist im Grunde nicht einen einzigen Buchstabe wert!

henrymiller 08.12.2006 22:59

Vay ne efendi temiz kalpli kültürlü...

...insanmi$in! Aferim sana ne güzel küfür ediyormu$un, ancak senin gibiler analara küfür eder, senin kürt dostlarin analarina"da mi küfür mü ediyorsun? Senin keleni keserler adi cocuk. Etrafindaki kürt dostlarin bu yazdiklarin icin büyük gurur duyuyordur emi?! Terbiyesiz ahlaksiz öteki yandan kandinlarin bacak arasinda namus ariyorsun! Deine Mutter ist bestimmt sehr stolz auf dich! Zumindest auf dein Niveau hinsichtlich Mütter zu beleidigen werde ich mich bei dir nicht einlassen!

Evet ne kadar mert temiz ahlakli kültürlü Allah korkulu insan oldunu nasil meydana cikti! Aferim sana kendi kendine ve kürtlünü rezil ettin cünkü gercek yobaz yüzünü gösterdin! Senin yüzüne tükürem adi $erefsiz yobaz!

NE MUTLU INSANIM DIYENE!!! INSAN OL KÜRT COCUGU INSAN OL!

akkuzo 08.12.2006 23:01

yazma bana diyorum o.T.

ohne Text

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 01:14 Uhr.