Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Gesellschaft & Soziales (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=398)
-   -   Religion & Glauben (http://localhost/forum/showthread.php?t=4272)

22.03.2005 10:19

AHMED YASIN ÖRNEK MÜSLÜMANDI; HAYATII!

O, konuşan değil yaşayan bir liderdi.. Liderliği süresince mal varlığına varlıklar katmadı.. Naibleri ve gönül verenleri sıkıntı içinde yaşarken, sırça saraylarda ve yazlıklarda keyif çatmadı.. Ömrü İsrail zindanlarında geçti.. Düşmanının füzesiyle ahirete yürüdü...

Geçen sene bugün Siyonist İsrail devleti tarafından kalleşçe şehit edilen intifadanın büyük önderi Şeyh Ahmet Yasin"in hayatı büyük ibretlerle dolu.

Şeyh Ahmet Yasin, bütün vücudu felçli olmasına rağmen Allah yolunda mücadele etmekten hiçbir zaman geri kalmadı.

Yasin, hayatı boyunca Kudüs"ü işgal eden Siyonistlere karşı "dik durup" kelle koltukta bir yaşam sürdürerek, İslam ümmetinin her ferdinin örnek alması gereken bir mücadele geleneği oluşturdu.

İşte Şeyh Ahmet Yasin"in örnek hayatı:

BABASIZ BÜYÜYEN ŞEHİT

Şeyh Ahmet Yasin, 1937 yılında Filistin"in Askalan şehrinin el-Cevra köyünde dünyaya geldi. Üç yaşında iken babası vefat eden Yasin, bundan sonraki yaşamını annesi ve kardeşlerinin himayesinde sürdürdü. 1948 yılında Siyonist katillerin Filistin"in büyük bir bölümünü işgal etmeleri üzerine ailesiyle birlikte Gazze şehrine göç etti. Bu, küçük Yasin"in ilk hicretiydi.

İlköğrenimini 1952 yılında Gazze şehrindeki İmam Şafii Okulu"nda tamamladı.

Daha sonra sırasıyla er-Rihal Ortaokulu"nda ve Filistin Lisesi"nde okudu. Ahmet Yasin, 1952 yazında arkadaşlarıyla birlikte gittiği yüzme havuzunda geçirdiği bir kaza sonucu felç oldu.

KELLE KOLTUKTA BİR YAŞAM

Felçli vücuduna rağmen gençliğinde kendini en iyi şekilde yetiştiren Yasin, bundan sonraki yaşamını Siyonist İsrail"le mücadeleye adadı.

Filistinli gençlere hem İslam dininin inceliklerini öğretiyor, hem de Siyonist İsrail"in işgal ettiği topraklardan bir an önce kovulması için mücadele edilmesi yönünde telkinlerde bulunuyordu.

Siyonistler Ahmet Yasin"in faaliyetlerini engellemek için 1984 yılında Şeyh Ahmet Yasin ve arkadaşlarından pek çok Filistinliyi tutukladılar. Yürütülen soruşturma sonunda Şeyh 13 yıl hapse mahkûm edildi. Bu mahkûmiyet kararı Şeyh Ahmet Yasin"in mücadele azmini kıramadı.

Bilakis İsrail zindanlarından Filistinlilere yazdığı mektuplarda mücadeleyi daha da hızlandırmalarını istedi. Tekerlekli sandalyesinde İsrail zindanlarından Siyonistlere meydan okuyan Yasin"in bu tavrı Filistinli gençleri daha bir ateşledi.

İntifadanın daha bir büyüdüğünü fark eden Siyonistler, Filistinlilerle işgalciler arasında gerçekleştirilen bir esir değişiminde Ahmet Yasin"i serbest bırakmak zorunda kaldı. İsrail zindanlarından kurtulan Şeyh Ahmet Yasin yine Filistinli kitlelerin Siyonist işgalcilere karşı sürdürdükleri cihadın başına geçti. Bu dönem İsrailliler birçok kez Şeyh Ahmet Yasin"i ölümle tehdit ettiler.

Fakat Şeyh Ahmet Yasin bu tehditleri ciddiye almayarak Siyonistlere karşı mücadelesini sürdürdü.

"HAYBER ÇOK UZAK DEĞİL"

Siyonistler, 18 Mayıs 1989 tarihinde Şeyh Ahmet Yasin"i yeniden tutukladılar.

16 Ekim 1991 tarihinde de Şeyh hakkında İsrail devletini yıkıp yerine İslami esaslara dayanan bir devlet kurmak suçundan ömür boyu hapis cezası verildi.

Ahmet Yasin, hakkında verilen müebbet hapis cezası kararını duyunca gülümseyerek "Yaşasın bağımsız Filistin" diyerek mahkeme heyetine bağırdı.

Siyonistler Şeyh Ahmet Yasin"e birçok kez zindanda bulunduğu sırada İsrail"i tanıdığını açıklaması karşılığında serbest bırakma teklifinde bulundu. Ahmet Yasin bu teklifleri sert bir şekilde reddederek; " Ben işgal rejimini muhatap kabul etmiyorum ki onun şartını kabul edeyim. Ayrıca Hayber çok uzak değildir.

Hayber"de Peygamberimiz ve ashabının sizin dedelerinize neler yaptığını çok iyi biliyorsunuz. Günü geldiğinde bizim size ne yapacağımızı göreceksiniz.

İslâm"ın gençleri er ya da geç işgal altındaki Kudüs"ü özgürleştirecekler. Bizler bütün çocuklarımızı, kadınlarımızı, gençlerimizi özgür Kudüs için feda etmeye hazırız" cevabını verdi.

VE ŞEHADET...

Ahmet Yasin çektiği bütün çilelere rağmen davasından zerre kadar taviz vermeden zindan hayatına sabretti.

Bütün vücudu felçli bir halde sekiz buçuk yıla yakın bir süre zindanda kaldıktan sonra rahatsızlığının artması üzerine 30 Eylül 1997 Salı akşamı serbest bırakılarak tedavi edilmek üzere Ürdün"ün başkenti Amman"a getirildi. Tedavi olduktan hemen sonra bir an önce çok sevdiği Filistin topraklarına dönmek için yola çıktı.

Yıllardır özlemini çektiği Filistin"de yüz binlerin gözyaşları ve sevgi gösterileri arasında karşılandı. Karşılanma esnasında yaptığı konuşmada "Bekle bizi Kudüs, bir gün geri döneceğiz.

Bütün İslam ümmeti Mescidi Aksa"nın önünde bayram yapacak" dedi.

Gazze"ye dönüşünün ardından Filistin direnişindeki manevi lider mevkiine yeniden oturarak mücadelesini kaldığı yerden devam ettirmeye başladı. Siyonistler sonunda Şeyh Ahmet Yasin"in yaptığı çalışmaları engellemek için haince bir planyaptılar. İntifadanın öncüsü Şeyh"i öldüreceklerdi.

Bu kararlarını hayata geçirmek için harekete geçen Yahudiler, 22 Mart 2004 yılında bir camide kıldığı sabah namazından çıkarken Ahmet Yasin"e kalleşçe saldırdılar.

Şeyh Ahmet Yasin bu kalleş saldırının akabinde yanındaki 2 arkadaşıyla birlikte Peygamber"e komşu olmak için kutlu diyara doğru yolculuğa çıktı.

Siyonistler Şeyh Ahmet Yasin"i şehit ederek intifada hareketini bitireceklerini sandılar. Fakat Ahmet Yasin"in şehadeti tıpkı Abbas Musavi"nin, Yahya Ayeş"in şehadetinde olduğu gibi intifada hareketini daha bir güçlendirdi.

Bugün Siyonist İsrail"e taş atan, kendilerini Kudüs için feda eden gençler, Ahmet Yasin"in yolunun Yahudiler işgal ettikleri topraklardan kovulana kadar sürdürüleceğinin en güzel göstergeleri.

KAYNAK VAKIT

22.03.2005 10:21

nur icinde yatsin !!! o.T.

ohne Text

22.03.2005 10:21

Allah sayilarini artirsin !!! o.T.

ohne Text

22.03.2005 10:22

Das ist unsere WELT

überall Elend , Tot

und die Menschen bekriegen sich immer noch zusätzlich..

Allah o Insanlarin herzaman yardimcisi olsun Yolsuzun Yolunu düzlesin o muhtac insanlara sabir ve güc versin...

22.03.2005 12:16

Bunlara katiliyorum

ben baska bir sey demedim aslinda... ben artik yavas yavas dindeki ruhu anlamaya basladim.. ve o yüzden herseyden evvel Kuranin ruhunu anlamak ve anlatmak gerek... yoksa sadece namaz ile avutulan insanlar var...

Her gün 5 vakit namazdan baska hic bir dini vecibeleri kalmamis insanlar var.. bunlarda hem öyle az falanda degil...

Bilmem anlatabiliyormuyum.. bu kritik falan anlaminda degil... ilk önce Islamin ruhunu anlamak ve ona göre hayata yön vermek gerekir, yanisira otomatikmen namaz kilarsin... yani namaz niyaz olayi otomatiklesmis bir sekilde yapar ve huzura ersin....

Olaya ben bu sekilde bakiyorum....

O yüzden Kuranin ruhunu ilk önce anlamayi ben daha düzenli buluyorum... diger namaz ve oruc ve diger ibadetlerin detayini insan o zaman daha iyi anlar ve yapar...

Yoksa Kuranin ruhunu anlamayan insan namazi biraz zoraki hisseder... olay tam piskolojiktir...

Üstelik neden bu kadar kendine saldirilmis hissettin onuda anlamis degilim...

Yanlis anlama ama nedense kadinlar din acisindan bayagi radikal oluyorlar... erkekler ise daha esnek ve olaya her zaman üst bpoyuttan bakmayi tercih ederler...

Selamlar
Enis

22.03.2005 12:22

Simdi dostum

uygulamalarda en azindan tahmin ve aktarilanlarlada olsa Camiide Resül zamaninda galiba Mevlüd falan filan yoktu... kaldiki Mevlüd bir siirdir... ve ben sadece o siiri elestiriyorum... Camiide okunmasinin ne anlami var.... soradan cikma bu olay, eskiden yoktu ve bence dine zarar veriyor, cünkü dine monta edilen bir olay kolay kolay dinden daha disari atilamaz... anlatabiliyormuyum...

Artik Mevlid olayi dinde olmasada bile Türk Islam dininde monta edilmistir...

Din dedigimiz olay Kurandaki dindir... uygulana ise Islamdir...y ani Kruandaki dinin yorumudur...

Umarim simdi anladin ne demek istedigimi... bu arada oglunada sevgiler...

ENis

22.03.2005 12:24

Dann muss du in deiner Aussage etwas

präziser werden

22.03.2005 12:31

Caresizlikten oluyor böyle seyler

hem Amerikada cok olan seyler bunlar

22.03.2005 12:32

hör bitte auf mit solchem Mist

Forumu biraz adam edene kadar nefesimiz kalmadi...

Lütfen havasini bozma

22.03.2005 12:33

Evet yok

Sadece nevruz degil.. bir cok Bayramlar yok Islam dininde... ama bizler yapiyoruz...

Ben Hurafe dedigim zaman hep kiziyorlar... sanki yanlis bir sey söylüyormusum gibi

22.03.2005 12:35

Ben önce fikirleri toplayacagim Enis...

ohne Text

22.03.2005 12:36

Anlamadim... nasil yani ??? o.T.

ohne Text

22.03.2005 12:42

Yorum yazmadan önce arkadaslarin burda

fikirlerini alacagim !!!

22.03.2005 13:11

Jetonolino düsmüstür.. :)) o.T.

ohne Text

22.03.2005 13:40

Halkın Yükselişi Partisi

Türkiye Cumhuriyeti ve dünya capinin belki Süleyman Atesin yaninda en büyük filozofu Ilahiuyatcisi olan Yasar Nuri Öztürk kendi capi ve imkanlariyla baslattigi Halkin Yükselis Partisinin Web Sitesini yeni hazirlatti... bir göz atmaya deger.

Dinde sadelesme ve Kurana geri dönme operasyonunun en basini ceken Yasar Hocaya bu cercevede basarilar diliyorum, benim Müslüman ve Kurani en azindan acip bir göz atmamin tek sebebi o ve onun gibi Ilahiyatcilardir.....

Link

<a href="redirect.jsp?url=http://www.hyp.org.tr/haberler.asp?bolum=HYP%20GENEL%20BAŞKANI%20diyor%2 0ki:" target="_blank">http://www.hyp.org.tr/haberler.asp?bolum=HYP%20GENEL%20BAŞKANI%20diyor%2 0ki:</a>

donpepelino 22.03.2005 15:08

Cumhuriyet Baramini

sabah aksam kutluyorsun ama putperest?

akshalil 22.03.2005 15:14

niye insanlik ve kültür islamla mi

basladi enis?
insanlarin onbinlerce önceden yasadigi ve islamdan sonra da sürdürdükleri gelenek,tören ve bayramlari yokmu??
echt klasse bist du jaw enis!

donpepelino 22.03.2005 15:15

Alevi Imamlar&Yahudi Hahambasi.

Benim bir malatyali alevi komsum var biyiklari baya uzun favurilere dogru.

Bana dedi nerden duymussa duydunmu hemserim bak biraz modern ol Kadin Imanlarda varmis kadinlara biraz özgürlük verin diye bahceden bana seslendi.

Bende rahat bir sekilde hemserim Sizin Dede niz varda Ebeniz neden yok.

Sadece dede lerinizmi hocalik yapabiliyor dedim hemen herzamanki gibi yahuu sen gizliden Alevi düsmanisin demezmi.

Yalanmi modernseniz birde Kadin Dede leriniz olsunya bakalim Alevi dedeleri sizi nerelere oturtuyor.

Yahudilere gelince haham baslarini birimde haham kadin larini hic duymadim.

Kadina özgürlük bize gelincemi var erkek kadin esitse gelzil onu savunan zilliler kömür ocaklarinda demir dökümlerde calissinlar.

Götleri yemez deyilmi kadin ve erkek esit deyillerdir erkekler kadinlara göre daha kuvvetli ve zekidirler.

Amacim kincilik yapmak deyil bazi cevrelerimde atistigim arkadaslar var Aleviside var koministide yerine geldimi cevabini yapistiririm valla hic cekinmem.

donpepelino 22.03.2005 15:16

Hani Dini Politikaya Alet

Etmek Günahti o kafirin cocuklari sarabci zihniyeti savunarakmi parti kuruyorlar.

Sussss............

donpepelino 22.03.2005 15:17

kiz kardesindemi nonne

nerden biliyorsun kiz olduklarini Am,larinin bekciliginimi yaptin yoksam?

22.03.2005 15:20

HÖÖÖÖÖ$$$$$$$$$$$$$$$TTTTTTTTTTTT

Oglumn ya KA$ yapayim derken bilmem ne cikariyorsun :-)

YAHU BIRAZ DENGELI ol :-)

Bizde biliyoruz Papaz Rahibe iliskilerini !

AMa ne geregi var yahu geyik olsun diye buraya yazmak :-)

COK GIRGIR BIR FIKRA DUYMUSTUM :-))

Kadınlar manastırında genç bir rahibe koşa koşa baş rahibeye çıkar ve hıçkırıklar içinde en büyük günahı işlediğini söyler ve günahlarının affolması için bir yol göstermesini ister. Baş rahibe kızın yüzüne şöyle bir bakıp, bir limon almasını, sonrada ikiye kesip bir yarısını yemesini sağlık verir. Genç kız sevinçle "O zaman günahlarım affolacak mı?" diye sorar. Baş rahibe acı acı gülümseyerek "Günahların affolmayacak ama yüzündeki bu salakça mutlu gülümseme silinsin de diğer rahibeler durumu anlamasın" der.

22.03.2005 15:22

AMIN ! o.T.

ohne Text

donpepelino 22.03.2005 15:28

hehhehehehe o.T.

ohne Text

donpepelino 22.03.2005 15:52

ahhhhhhhhh

ilginccc

22.03.2005 15:58

ille "Petroselinum sativum" olman gerek

ohne Text

donpepelino 22.03.2005 17:11

Dünyayi Sömürme Taktikleri.

ABD- AB -RUSYA -ÇİN SAVAŞLARI

AKILLI OLMAK İLK ŞART , AKILLI OLMADAN DAVANI SEVSEN DE DAVANA FAYDAN OLMAZ

AŞIRILIK HER ZAMAN KARŞI TARAFA HİZMET EDER !

ABD :AB"yi rakip gören ABD,ileride AB"nin rakibi olabilecek kapasiteye sahip Rusya ile ortak hareket ederek , AB"nin önünü kesmeye çalışmaktadır.ABD,orta Doğu"daki petrol ve doğal gazı hem kullanmak hem rakiplerine kaptırmamak için orada faaliyet gösterirken,Orta Asya"yı Rusya"ya bırakıp ,Rusya"nın oradaki faaliyetlerine göz yummakta ,ses çıkarmamaktadır...ABD"nin Avrupa ayağını İngiltere,Asya ayağını ise Japonya oluşturmaktadır.

ALMANYA :AB"nin beyin takımı ve güdüleyicisidir.Almanya ,ABD ve Rusya ile tek başına mücadele edemeyeceğini anlayınca onlarla mücadele edebilmek için Avrupa"yı birleştirmeye çalışmaktadır.

İNGİLTERE :Irk (Anglosakson) ve din ( Protestanlık ) ortak kimliği ile ABD ile eylem birliğindedir.Osmanlı imparatorluğunu dağıtıp ,%80"ini alan İngiltere olduğu halde bizler hala Cumhuriyet bayramlarında Yunanları denize döküyoruz...Yunanistan kukla idi ,ondan hıncımızı aldırdılar...Ve hala Avrupa Yunanistan"ı kullanıp Türkiye"ye istediği yönlendirmeyi yapmaktadır.

AB :Özellikle orta doğuda -Petrol sahasında - ABD hakimiyetini kırıp yeni güç merkezi olma gayretindedir.ABD Türkiye"yi AB"nin orta doğuya sarkmasına engel teşkil eden bir set olarak gördüğü için Türkiye"nin AB içine girmesine izin vermemektedir.( Arap kardeşlerimizle olan İslam ortak paydasını kullanarak ) Orta doğu"ya Türkiye üzerinden girmek için AB, bizi içine almaya hazırdır ama , ABD"nin buna izin vermeyeceğini bildiği için bizi içlerine almamaktadır.

RUSYA :Günümüzde KGB tarafından yönetilmektedir ve şu an Rusya"daki iş adamları KGB ajanlarıdır !Yanıbaşındaki gücü (AB) kontrol altında tutmak için ABD ile ortak hareket etmektedir.Rusya , ABD"yi istediği zaman "bana yardım etmezsen rakibin olan AB ile hareket ederim " şeklinde uyarmakta ve ABD"ye her istediğini yaptırmaktadır - Belki de bizim yapmamız gereken de budur !!! -

İSRAİL :ABD"nin - Anglosakson kesiminin !- amacı petrol"dür İsrail değil ,daha önce petrolün kontrolünde müttefik gördüğü İsrail ,şu an için dezavantaj konuma geçmiştir.Şaron"un sert politikası İslam ülkelerini Tamamen İsrail , dolayısı ile onun destekçisi ABD aleyhine çevirmiştir.Avrupa"da bu kozu kullanıp ; İsrail aleyhine görünüp İslam ülkelerini yanına çekmeye dolayısı ile ABD"yi köşeye sıkıştırmaya çalışmaktadır...!
ABD ya İsrail ile batacak ya da - İsrail yerine - Türkiye vasıtası ile Orta doğuya yeniden sarkıp ,sömürmeye devam edecektir.Şu an Türkiye ABD"nin güdümündedir, ekonomik-siyasal-sosyal açıdan ABD elimizi kolumuzu bağlamıştır,ABD menfaatine aykırı siyaset izleyen hükümetler ihtilalle - 28 şubat gibi ...!- ortadan kaldırılmıştır...ABD Türkiye"nin orta doğu ve orta Asya"da söz sahibi olmasını istemektedir.Türkiye"ye de ABD hükmettiğine göre dolayısı ile o bölgelerde ABD hakimiyeti hissedilecek ve sağlanacaktır!
İsrail ABD desteğini kaybetmemek için Türkiye"de devamlı huzursuzluk çıkarmakta -Suikast,lobi ,basın,İran düşmanlığı...- ve Türkiye"nin ABD"nin isteklerini yapabilecek kadar bir güce ulaşmasına engel olmaktadır.
11 EYLÜL :ABD"deki İsrail lobisi ile kurulu düzen - İngiliz;Anglosakson - lobisi arasındaki iç çekişmenin sonucunda İsrail lobisinin yaptığı bir gözdağı operasyonudur.Uluslararası sermayenin- Yahudi sermayesinin - hakimiyeti altındaki ABD"de İngiliz lobisi - Yahudi lobisi mücadelesi hala devam etmektedir !
GLOBALLEŞME :ABD tekstil ve demir-çelik ürünlerine kota koymaktadır,Avrupa"da ise ırkçılık yayılmaktadır...Tüm bunlar globalleşme rüzgarına aykırı olan faaliyetlerdir...!!!

TERÖR :Terör ;hedef ülkeye güç kullanmadan zarar verme tekniklerinden biridir.Terör örgütlerinin kaynağı gizli servislerdir.Bizler denizdeki balık gibiyiz.Her oltaya yem diye atılırsak oltaya takılırız, her yemi olta olarak görürsek aç kalırız, önemli olan olta ile yemi ayırmaktır ; daima oltaların yeme benzetildiğini unutmadan !

Her yeraltı örgütünün mutlaka bir dış bağlantısı olan istihbarat örgütü vardır.Dış istihbarât örgütlerinin elinde hem sağ hem sol terör örgütleri vardır, bunlar amaçlarına göre birisini kullanırlar.Terör olayları göründüğü gibi değillerdir, mesela ABD , Vietnam"da savaşa girebilmek için kendi savaş gemisini batırıp suçu Vietnam"a attığı iddiaları çok yaygındır.Terör olaylarının sonucunda örgütün amaçladığı amaç önemli değildir,ama eylem sonunda neyin gerçekleştiği, kimin kârlı çıktığı önemlidir, " terörden kârlı çıkan , terörü yapandır, kuklalara takılıp kalmamalı onları oynatanlara ve hedeflerine odaklanmalıdır! "

TÜRKİYE : Türkiye"de derin devlet vardır,bu derin devletin ABD"cisi vardır,AB"cisi vardır ama asla İslamcısı (...) yoktur !

GÜCÜ ; ZALİM"LE ORTAK OLARAK DEĞİL,ZALİM GÜÇLERİN ÜLKEMİZ ÜZERİNDEN ORTA DOĞU VE ORTA ASYA"YA SARKMAYA ÇALIŞMALARINA NEDEN OLAN "İSLAM" PAYDASINI , İSLAM ÜMMETÇİLİĞİ YÖNÜNDE KULLANIP , DÜNYAYA ADALET DAĞITARAK SAĞLAMALIYIZ.
TABİİ BUNUN İÇİN ÖNCE "NİYET " OLMALI ,SONRA ÇELİK BİR İRADEYE SAHİP ,SONRA DA EĞİTİMLİ BİR TOPLULUĞA SAHİP OLMALIDIR !

NOT :Bu yazı İstihbaratçı Pr. Mahir Kaynak"ın " Sil Baştan " adlı eserinden faydalanılarak hazırlanmış, içerisine kendi yorumlarımız , azda olsa , eklenmiştir !

<a href="redirect.jsp?url=http://www.islamustundur.com/uyanikolalim.htm" target="_blank">http://www.islamustundur.com/uyanikolalim.htm</a>

22.03.2005 17:27

Ama dindir demyiyoruz

sen onu ayird edecek beyine sahip degilsen banane

22.03.2005 17:34

Devlet ve kültür bayramlari var

bunlarda simdi dinmi ????

Kuranda herhangi bir bayram varmi ????

hic bir bayram yok.. hatta var saydigimiz Ramazan ve Kuraban bayrami bile kuranda gecmez.....

Bunlarin hepsi kültür bayramidir....

22.03.2005 17:35

Yasar Hoca kendi din anlayisini sana

dayatmiyorki... sadece sadece Laik demokratik cercevede Politika yapiyor... hemde ilk etapta fenada sayilmaz

donpepelino 22.03.2005 17:44

türkiyede baktigin her tabelada

bir partinin reklamini görürsün devlete zarar verecegine yarar versin.

o partiyi kurma paralarini fakir fukaraya versinde Hocamidir sülüklü zeytinyaglimi anliyalim.

Asena gibi meshurmu olmak istiyor dünya kadar parti var türkiyede oda geri kalsin sanki cok birseye yariyorda sapik.

Türkiyeye bir yarari olsun onunda amaci meshur olmak ve pastadan bir pay komarmaktir.

onu ancak senin gibi kafasi 12 den sonra calisanlar destekliye bilir bence?????.........

donpepelino 22.03.2005 17:53

Parti Kuracaginiza Adam Olun Adam.

Hastada 2,3 kere 17 kilometre yürür ve kosu yaparim bir parkta.

O parkta almandan baska kimse göremezsin bir kac orta asya lidanda haric cinli japon gibi.

Gecenlerde kosu yaptigim sirada bir alman gözüme carpti.

Adam büro iscisine benziyordu laylon torbasini tutmasini dahi bilmiyordu.

Praktaki cöpleri gönüllü olarak tobluyor bende nefes nefese ilerden onu izliyordum.

Adamin hareketleri biraz delicede olsa beni düsündürdü cevreye ne kadar ilgi gösteriyorlar.

Türkcü türk milliyetciligini kimseye yedirmiyen Rakicilara alemcilere Türkiye sevdalilarina soruyorum.

Ulennnnn hangi biriniz elinize torba alib Türkiyede sokaklara cöpp tobladiniz.

Lafa gelince kimseye laf kondurt mazsiniz ama izine gittiginizde gübes gözlügü takib hava atta caginiza millete örnek olsun diye elinize bir laylon poset alib cevreyi temizlesenize.

Havanizmi yoksam bozulacak yoksam az sucuk sosismi yediniz gvurun memleketindede kilonuzmu azalacak.

Kel mahmut Yasar Nuricilere gelincede parti kuracagina o paraylan fakirleri doyursana.

Havadan sudan atmak kolay deyilmi eline bir torba alib cevredeki cöpleri toblasana.

Tobluyamazsin deyilmi üzerin kirlenir okumussun diye o isler sana göre deyil deyilmi.

Elin almanida okumus ama eline poset alib cevresini temizliyor.

TV lerinize ne demeli bir iki Sürtügü kameralar karsisinda soyup millete medeniyet bu diyeceginize o Sürtüklerin eline bir poset verib cevreyi temizlesenize.

Türklükten milliyetcilikten atib tutmak kolay deyilmi.

Hadiinnn lennn hadinnn Televole Yobazlari sizi.

22.03.2005 18:49

1.) Hocamiz zaten dünyaca ünlü

Ünlkülüge ihtiyaci yok o adamin...

2.) Hocamiz cif beyinlidir 2 besin 12 den sonra yürürlüge gecer

figen30 22.03.2005 23:01

cok ayip ama o.T.

ohne Text

hacikischkisch 22.03.2005 23:47

hääääääääääääääyyyyyyyyyyyytttttttttt

haci amcan hodensack larini ellesin seni emi len!:o))
ilk defa tassakli bir laf ettin bakiyom..
ama bu kaf maalesef senin icin de gecerli be kirom!
sabah aksam bu adamlari suclayip,onlara gavur ve kinderficker sen deyilmisin??

berlinfatih 23.03.2005 01:28

Bugün tüm Müslümanlar Günahkardir

BUGÜN HER MÜSLÜMANA "HİLÂFET"İN KURULMASI İÇİN ÇALIŞMAK" FARZDIR
İslâmî Hilâfet Devleti 1924"de yıkılmasından bugüne kadar İslâm ile yönetimin devlet ve toplumda ortadan kalkmış olmasından; boyunlarında bir halifeye biat olmaksızın üç günden fazla zamanın geçmesinin müslümanlara haram olmasından dolayı aynı şekilde müslümanlara Allah"ın indirdiğinden başkası ile yönetmelerinin ve küfür hükümlerinin üzerlerine tatbikine sükut etmelerinin haram olmasından dolayı, bütün bunlardan dolayı bugün yeryüzünde müslümanların tamamı Allah katında günahkârdırlar ve Allah"ın cezasına müstehak olmaktadırlar. Onlardan ancak Hilâfet"in kurulması, Allah"ın indirdiği ile yönetimin tekrar geri getirilmesi için çalışmaya sarılanlar müstesnadır. Hilâfet Devleti kurulup Allah"ın indirdiği ile yönetim tekrar geri getirilmedikçe müslümanların üzerinden günah kalkmaz.

berlinfatih 23.03.2005 02:17

SEHIT ler Ölmez

ALLAH kendisinden Razi olsun.

6666mahfuz 23.03.2005 03:08

Allah onu ins allah rahmet egler

Ne güzel yerine gidecek, bir kul olarak ne güzel bir ölüm, cooook kiskandim,Allah Rüveyda Hanim dan razi olsun, kim unutmadi ki??

6666mahfuz 23.03.2005 03:22

Tohumunu ekti ve kurtuldu zindanindan

Bizim aklimiz yetersiz...ya Rahim, ya Rahman, ya Selam, ya vedudu, sevdigin kularini nasil kurtariyorsun bu fani, yalan, uyku gibi gecen dünyadan
Bugün cok sevinilicek bir gündür, böyle bir ölüm, böyle bir kurtulus, bizim ve kafirlerin arasinda fark, biz seviniriz böyle bir ölume, onlar aglar...

6666mahfuz 23.03.2005 03:41

Es selamun aleykum ...niye bu haber..

Ya kardesim, böyle bir haber niye foruma atiyorsun?? Bütün medya lar amerika dan ustacasina bütün dünya da yerlestirdikten sonra, birde sen niye kopya cekiyorsun??
"Only bad news sells"
Bu sekil haberler durmadan duyoruz, bikmadinizmi?? kimin icini aciyor?? Akil artiyormu?? Ben gercekleri yeteri kadar yasadim, ama beynimizde her resim , her söz etkisini birakiyor...
Erste entschäuschende Beitrag, Kama Abi, daß das amerikanische System repressiv ist, weiss doch jeder Durschnittsbildungsbürger, auch wenn man noch nicht dort war...ausser den Schafen bei McDonald`s (in BRD)...oder gerade die (in Amerika), weil dort McDonald`s das Arme -Leute -Essen ist...

6666mahfuz 23.03.2005 04:08

muhahahahahahahhahahhah

Es selamun aleykum,
Bruder Enis, jetzt lerne ich dich besser kennen, einfach lachhaft, simdi günaha gircem galiba, aber ich riskiers, ...der PENNER, reizt mich zu dieser Story..frei nach Mahfuz:
3 Gläubiger kommen am Tag des jünsten Gericht ..zum Tor am Paradies.
Fragt der Engel: Was wollst Ihr hier??

Der erste sagt: "Ich bin ein Sehit, ich war auf deinem Weg und habe am heiligen Krieg teilgenommen und bin erschossen und meine Leiche ist zerstümmelt worde"

Engel: "NEIN, du lügst, du wolltest nur als Held verehrt werden, daß die Leute sagen, o, was für ein tapferer Mann, hat sich für Allah aufgeopfert. Ab in die Hölle, Cehennem ist deine Bleibe...."

Der 2. Mann sagt: "Ich habe mein ganzes Vermögen, Millionen die ich als Unternehmer verdient habe, den Waisen und Witwen gegeben um das Wohlgefallen von Allah zu verdienen."

Engel:"Nein, du lügst, du wolltest nur die Bewunderung der Menschen, daß sie sich als Wohltäter auf Allah`s Weg sehen. Ab ins Cehennem."

Kommt der 3. und sagt:

"Ich bin ein Mann der Wissenschaft, Hoca, Hafiz, Imam und habe mein Wissen über den Ku`ran und Hadithen als Alim an die Mümin weitergegeben und möchte meinen Platz jetzt im Cennet, wie vorausgesagt und versprochen wurde."

Engel:" Nein, du lügst, du wolltest nur die Bewunderung um deine Person, das die Mumin sagen, was für eine Stimme, wenn er den Koran rezitiert, was für ein Wissen er hat, deine Bleibe ist Cehennem."

Soviel zu deinem "STAR" und Vorbild

Allah cümlemize akil ve iyi ahlak versin, Muhammed ist unser "STAR" und jeder der ihn kritisieren, oder schmähen möchte, soll von Allah für alle Zeiten VERDAMMT sein, wie der Seytan selbst.
AMIN

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 14:23 Uhr.