Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Lifestyle (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=391)
-   -   Was denkt ihr gerade? (http://localhost/forum/showthread.php?t=8400)

17.04.2014 22:48

Zitat:

Zitat von tatlibela_84 (Beitrag 2083498)
Fleisch und salat :).

keine Möhren kein mais :)
Simdiden helal hos olsun
Hab nie auf die uhrzeit abends geachtet. Hab dann gegessen wenn ich zu hause war...

Anliyorum keine Teigwaren, wie su böregi und manti, Nudeln etc. Kein Eiweiss nur Salate und Wasser :D

Aber egal, ich bin mir wieder mal diesen Beweis schuldig den unbändigen Willen wieder abzurufen.
Hoscalin kinderschokoladeler, milkalar, chipsler ve ve popkornlar hoscakalin :D

Milliirade 18.04.2014 01:27

Zitat:

Zitat von Ask_Sehidi (Beitrag 2083104)
Satilik düzenden cikis ancak sol istikamette göre olur.

(Recep Ihsan Eliacik)

ben su an senin cok kalitesiz bir pic oldugunu düsünmekteyim

acaba cem evi ayininde mumsöndü seramonisinde yani peydahlandigin gece kac kisi senin valideye o saldirdida bölye bozuk bir pic dogurdu anan

18.04.2014 01:41

Zitat:

Zitat von Milliirade (Beitrag 2083505)
ben su an senin cok kalitesiz bir pic oldugunu düsünmekteyim

acaba cem evi ayininde mumsöndü seramonisinde yani peydahlandigin gece kac kisi senin valideye o saldirdida bölye bozuk bir pic dogurdu anan

Bakiyorumda mum söndü olaylarini cok iyi biliyon... aylendenmi gördün böyle şeyleri. ..
senin babam kim oldugu bellimi acaba??

Jetzt versteh ich auch wieso du so bist wie du bist... tabi bu durumda sana anlayış göstermeye çalışıyorum. .. yasadigin ve gordüğün olaylardan kim olsa etkilenirdi ve ister istemez senin gibi hayvan ortaya cikardi...

Vah vah vah....

Milliirade 18.04.2014 02:30

Mum kicindami kaldi kiz

Zitat:

Zitat von tatlibela_84 (Beitrag 2083509)
Bakiyorumda mum söndü olaylarini cok iyi biliyon... aylendenmi gördün böyle şeyleri. ..
senin babam kim oldugu bellimi acaba??

Jetzt versteh ich auch wieso du so bist wie du bist... tabi bu durumda sana anlayış göstermeye çalışıyorum. .. yasadigin ve gordüğün olaylardan kim olsa etkilenirdi ve ister istemez senin gibi hayvan ortaya cikardi...

Vah vah vah....

kasintinmi var :D

benim babam belli hic merak etme ama seninkisi belli degil bak

baskasi adina cevap verme gereksimi duydun

18.04.2014 02:32

Zitat:

Zitat von Milliirade (Beitrag 2083511)
kasintinmi var :D

benim babam belli hic merak etme ama seninkisi belli degil bak

baskasi adina cevap verme gereksimi duydun

yarim saat düsündükten sonra verdigin cevap bumu yani ?
:) ich bin begeistert :)

Milliirade 18.04.2014 02:41

Zitat:

Zitat von tatlibela_84 (Beitrag 2083512)
yarim saat düsündükten sonra verdigin cevap bumu yani ?
:) ich bin begeistert :)

tadmin olmadinmi kiz :D

hadi iyi uykular sana

18.04.2014 02:48

Zitat:

Zitat von Milliirade (Beitrag 2083513)
tadmin olmadinmi kiz :D

hadi iyi uykular sana

nö ..

abgesehen davon das du nur müll von dir gibst, bist du zugleich auch noch langweilig und bist nicht in der lage zu kontern :)

BYE BYE

Milliirade 18.04.2014 02:52

Zitat:

Zitat von tatlibela_84 (Beitrag 2083515)
nö ..

abgesehen davon das du nur müll von dir gibst, bist du zugleich auch noch langweilig und bist nicht in der lage zu kontern :)

BYE BYE

ejnebice yazmayi birakip güzel türkcemizle cevap yazarsan, sana konteri birak korner den bir cakarim :D

gece gece kücük ceylan rolüne bürünme istersen

karanlikta kaybolursun

18.04.2014 13:10

Ich denke, Benekox hat Haluzinationen :D

18.04.2014 14:40

Zitat:

Zitat von tatlibela_84 (Beitrag 2083515)
nö ..

BYE BYE

Bunlari Islam dini ile özdelestirmek Islam dinine yapilan en büyük hakarettir. Bunlar daha farkli daha baska bir sey..
Galiba bu serefsize iyi laf sokmussum ki, inim inim inliyor. :D
Sen bunlara bakmayayacaksin tatlibela. Bunlar objektiv düsünmekten komunikasyon yani iletisim kurmarktan hic bir sey anlamazlar. Bunlarin davranis musterlari hep aynidir.
Önce kendini propagandalarini yaparlar, sonra birisi gelipte onlarin progagandasinin 5 paralik oldugunu gösterdilermiydi bu sefer de, ilk önce sorunlara ya da sahislari cinslerine göre ayirirlar ve kendileri sözüm ona erkek ya, cinsel münsabette bir erkegin aktiv rölünü, kadinlastirilmis sorunlara ve sahislara üzerine gecirirlerse, tatmin olmaya calisiyorlar ve kendi eksiklerini gizledim saniyorlar.
Bunlar, annelerinden ve kiz kardeslerinden haric bütün bayanlara, irki, mehzepi, mezhepsizligi, dini, dili fark etmeksizin OROSPU gözüyle bakan malum ve geri kalmis bir zihniyetin yok olmaya mahkum olan son fossilleri.

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 05:44 Uhr.