![]() |
sen müslümansin diyip
bu insnalarin dinine imanina küfür etmekmi senin anladigin demokrasi..ben öyle demokrasi alir snein münsaip yerine.......hadi yine iyisin..kicina bir sey girecek :)
|
dinsiz olan olsun
peki bu dinsizlik insana peygambere ve dine ve kitabina küfür ettirmeyi ne sekilde hak veriyor..sen su serefsizin yazdiklarini pek okumadin herhalde forumda..
|
ulan hergele
onun bunun cocugu..burada her gün dinle imanla ugrasacagina su serefsizligini bi düzgün sekle geitr imansiz..
yüz milyonlarca insan müslümanligi secmis..halen milyonlarca insna islam dinine gecioyr hakaret etmeden adam gibi yaz birlesmis milletler cocugu seni |
senin duan kabul oldumu
kemik yerine gökten cük yagdi o da sirayla götüne girdi anlasilan
|
anneler günü?
o kendi annesine yobaz diyecek kadar ezulmis bir ayi..gec sen o anneler günü lafini
|
Küfür eden sensin !
Burada küfür eden sensin !
Sadece bana degil haci anama bile küfür ediyorsun ! :-)) |
hahahahahahahahahahahaaaaaaa
Ne o ermenistan icin sms ceken müslümancik !? :-))
|
ahkettigin sekilde yaziyorum sana
normal sekilde yazarsam kendini adam zannedersin sonra..
haci anana.................sen kendin küfür ediyorsun ben etsem ayipmi |
ermenistana
sen sms cekmissindir
sornadan böyle zirvalamak icin hem onlarda senin gibi islam düsmani birbirinizi iyi agirlarsiniz |
Evrim Rüzgarlari
yil 1800 ler
Evrim rüzgarlari estirildi dünyada Insanlik böyle sapikligi görmemisti rüyada Istahlar kabardikca kabardi evrime ugrayanlar Maymunlara hayran kaldi..... yil 1900 ler zayiflar ezilmeliki,Maymun gelisimini tamamlasin dediler Insani baliklastirip, kücük baliklar gibi yediler... gelistikce gelisti kana doymayan vampir yerlere hakim olmak yetmezdi ona Evrim yagmurlari yagdirmaliydilar... Kar yagmur evrime ugradi teori kanitlandi(!) gökyüzünden dünyaya; gaz ve bombalar yagdi... yil 2000 ler teori sucüstü yakalandiysada, getirsi vampirlere tatli geldi meleklerin secde ettigi insan Hayvandan asagi evrimini kanitladi--- keske sadeece kar yagsaydi Bir parca ekmek bulmanin sevinciyle Evine kosan cocuklarin Minicik varliklarina kan yagmasaydi KESKE sadece kar yagsaydi Elleri ususede minikler, neseyle kar topu oynasaydi... Ah benim neslimi pasifize edenler ah, Keske üzerime kar yagsaydida; Bunca katliamlara ; sahit olmasaydim... "Yer yüzünde fitneden eser kalmayincaya kadar Mücadele edin" buyururken yaratan Ah Kör Tagut Bilgin ah.. Engel olmasaydin Uysaydim bu ilahi mesaja da; Filistinde, Cecenyada,Bagdatta, yapilanlara, ortak olmasaydim:-( _a_ -------------------- Ey Labuartuarlarda hava atmaya kalkan akil ! söyle bana yoktan birseymi buldun! Bahcemdeki bir avuc topragi; senden daha vefakar gördüm! En büyük evrim; batildan arinip Hakki bulmaktir; Zerrelerden hisse kapip, maddeye tapmamaktir; göz kendini aynasiz göremezken, görmüyorum demek,sacmalaktir. |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 03:57 Uhr. |