![]() |
bak bunu unutmusum
sen yavas yavas adam oluyon, dualarimin faydasi dokundu sana bak, her iste bir hayir vardir.
bol bol salaaat getir güzel bacim. fii emanillah... |
ALLAH YAKCEK SENI
Islam diniyle alay eden benmiyim, yoksa onu maskaraya ceviren möchtegern, scheinheilig alimler/seyhler/vs vs lerm?
"Kocaya karisini ne sebeple dövdügü sorulmaz" hadis kudislerini ben uydurmadim . cok cok tevbe et güzel kardesim, yinede Allah´tan ümit kesilmez. fii emanillah |
nasil taniyor ama..
bos bos konusmakta üzerine yok inan
|
sensin tabii
köpekligi birak burada tamam mi..bi bir..ikincii ya türkce yaz ya da almanca..bi cümlede iki dilide kullananlardan nefret ederim..
|
keyfimin kahyasimisin sen benim?
1. benim nasil yazacagimkonusunda ben karar veririm, ich tanze nicht nach deiner pfeife.
2. hosuna gitmiyorsa okuma 3. Allah yakcek seni. bol bol tevbe et kardesim fii emanillah... |
papagan gibin ikide bir ayne seyi
söyleyip duruyosun kardesim, kelimeleri tekrarlamayi cok seviyorsan bol bol salaat getir bari faydasi olsun.
senin icinde alimlerden sefaat dileyecem. fiii emanillah... |
kapa o pis ceneni artik
gercek müslümansan islamla dalga gecilmeyeceginide bilirsin..nice hadisi serifler var bu konularda..hadi bundan sonrada dalga gec bakalim..ozaman gercek yüzünü belli etmis olursun..hnagi amacla o yazilari yazdiklarini!!
|
salaat diye yazilmaz
ögrende gel pislik seni..daha yazmasini bilmiyorsun, dinle dalga geciyorsun..
|
DÖTTEN ATMASYON HADISLERE ALLAHIN CEVABI
Halktan öyle kimseler var ki bilgisizce Allah"ın yolundan saptırmak ve onu küçük düşürmek için boş hadisleri izlerler. İşte onlara küçük düşürücü bir azap vardır." (31:6).
|
islamla dalga gecen hadis manyaklarina
*... Bu, uydurma bir hadis değildir. Ancak kendinden önceki kitapların doğrulayıcısı, her şeyin detaylı açıklaması, inanan bir toplum için bir rehber ve rahmettir" (12:111).
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 08:15 Uhr. |