![]() |
Islam`in yegane hayat nizami oldugunu
cok güzel aciklamissin
eline saglik |
schizophrenie??
du tust mir leid! deliler hastanesindenmi kactin yoksa...??
allah bilir deliler hastanesine girip cikmissindir,elinede bi rapor vermislerdir :D:D:D sende kendini cenneten gelme saniyorsun :D... gecmis olsun canim... |
Auch OKI.. Iblis zaten Allahi taniyor o.
ohne Text
|
serefsizlik yapip durma burda.
milletin diniyle alay edip durma salak
|
bilmem ama bence seni toprak bile
kabul etmez, birak cennete girmeyi.cünkü sen o topragi bile haketmiyosun,dinle dalgani gecerken agzin bi taraflarina dönse ne iyi olur ozaman görürsün cenneti ,cehennemi..
|
MASTURBASYON YAPMAK HARAMDIR
Allah´in Rasulü iki cihan serverimiz ( S.A.V.) bir Hadis-i Seriflerinde söyle buyurmuslardir:
Elini nikahlayana lanet olsun. Hemenyaptigin cirkin fiilden ötürü tevbe et, ellerini yikamadanda Hz. Peygamber (S.A.V.)´e salaat getirip, domates felan götürme. Senin icin sefaat dilenmee gidecem. Fii emanillah... |
CINCILER VE ÜFÜRÜKCÜLER
cennetin üst makamlarinda yer aliyorlar, o yüzden seni rahatlatabilirim, ama biraz daha schpiritüell wachsen yapman gerekiyor, gelecege dair yaptigin prognozlar tutarsiz.
Ben zaten cennetteyim, ama günahkar insanlar yüzünden tadini cikaramiyorum, senin icinde dua edecem, kimsenin cehennemde cayir cayir yanmasini istemiyorum, canim kardesim. hemen günahlarina tevbe et ve cok cok salaat domates getir götür. Fii emanillah... |
HEMEN TEVBE ET DARWINIST KARDESIM o.T.
ohne Text
|
ohne Text
|
ohne Text
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 07:48 Uhr. |