![]() |
Her gün dünya yeniden kurulur
Ne dünden ne yarindan haberi yoktur zamanin;
Her Gün bir ileri adimdir. Geriye dönüs yoktur. Ve Zaman bir Algidir. Bir dakika öncesini Hatirlamazsan Zaman kavrami yok olur. Bu yüzden Hikaye anlatma bana :o) |
Sen yazıyı okumadın, okusa idin böyle,
yazmazdın aslında ben o yazıyı burada kavrayabilecek tek insan olarak gördüğüm Alpi için bıraktım.
Ve alpi bir şey yaznadı bu konuda neden acaba??? Çünkü o yazı hem müslümanların hem de İslami çevrenin namusunu korumakta. Önce oku. Ne diyor Resül okuyun diyor!!! |
Öyle Olmasin
Yalan degilse;
Varsa Torbanda kanitlarin; ISTE MEYDAN !.. Dök ortaya.. |
Çoban ıslığı halen güzel!!! o.T.
ohne Text
|
Müthis bir yanitdi :o)
Cok etkilendim :o)
|
Yeterince dökülen torba bulunmakta! o.T.
ohne Text
|
Afeerim o.T.
ohne Text
|
Hani nerede Muhterem ?.. :o)
Benim Marxist Oldugumu Ilan ettin.
Makaleyi getirip Burnuna soktum :o) Var mi baska Izdirabin diye de sordum.. Haydi Dök ortaya torbani.. :o) Hakkin dili olamiyorsan bari kulak kesil..DINLE.. Kelaynak Kuslari gibi Dünya da nesli tükenmis hirami saksagana Sedasi baykus a benzeyen bir kazulet seklinde karsimda salvo yapma.. :o) Dürüst ol.. |
:)yemek yemem lazım
hem ben o yazının ne anlattıgını değil senin öyle bir yazıyı ne amaçla bıraktıgını daha cok merak ediyorum:)sair diyorki:Doğru yalancının elinde doğru olmaz!sen hangi sacmalıga malzeme etmek için bıraktın bu yazıyı onu soyle lutfen:)
iki de bir de oku oku diyip de durma:)ben sen degilim galvani.o yazıyı ve benzerlerini okuyalı cok oldu.her gun de okumaya devam ediyorum.bana ahkam kesecegine ne tur bir hinlik peşindesin ondan bahset:) |
Dostum :o)
Ben Hadis düsmani degilim..
Nedense bunu Bir türlü size anlatamadim. Ben yalan in düsmaniyim. Peygamberime yalan Isnat edilmesine kiziyorum o kadar. |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 09:06 Uhr. |