![]() |
Yetmedi mi ?..
Kimsenin eline almadigi " Bok " dolamissin o demokrat diline,simdi gelmis hukuku mu ,guguk mu bir seyler geveleyip Günah cikartmaya calisiyorsun..
Ben Papaz degilim ki seni Af edeyim.. Bu Toplum seni Af etsin Kibar feyzocugum :o) |
Biraz daha yaz tam kişiliğini,
ortaya koy, çekinme rahat ol dindar kardeşim!!!
|
Otobüs mü Tren mi ?.. :o)
Iki satir yazida Bu kadar kendisi ile celismek Yanlizca sana ait bir yetenek Muhterem peder :o)
Yazdigin Ortada.. Politik Forum da : Dr. Jackl Din Forumun da : Mr. Hyde :o) Daha ne olsun ?.. Kivir kivirabildigin kadar.. Sana ne demistim ?.. Sen daha aynada kendini tanimaktan acizsin :o) |
Hayır yeter mi hiç seni anlatabilmek,
ancak senin o sahte yüzünü sen ile aktarabilmek ile olur.
Devam et çekinme, hiç sıkılma""" |
Burada küfürbaz insanların dışında,
kendine bir tane olsun yandaş bulamayacaksın.
aşk olsun mutluyum bu düşmelerin ile. Ve bir o kadar da üzülmekteyim sana çok değerli insanlar büyük insanlık tahammülü gösterdikleri için. Neydi çoban ıslığı benden!!! artık benden bu kadar. KAFANA GÖRE TAKIL... |
Muhterem Peder !.. senin kaderin bu
Karsimda Sürekli Madara olmak..
Beni devamli sucladin :o) " Karanlik Kisilik " FBI"dan bekci CIA "den cayci filan gibi :o) Hic karsimda Kepaze olmak yerine Düsündün mü ?.. Bir düsün: Sen neden bu kadar Cahil bir zavallisin ?.. Aydin takilmak istiyorsun ama,Görgün bilgin kapasiten yetmiyor.. Bu yillardir Böyle.. Hala biraktigim yerde otluyorsun be muhterem :o) Acikli bulmuyor musun Bu halini ?.. Bak bazen sana aciyorum da; " He Agam " filan diyorum.. Ben simdi Komunizm i savunsam Seni Bu alame Sebek ederim. Yani Icinde oldugun Ideolojinin bile cahilisin .. Bu yüzden diyorum ki: Aptallik ve bilgisizlik yirtigi yama kabul etmez.. Bunlari yaziyorum.. Cünkü Buradaki Insanlar seni zaten tanimis.. Ici bos Bir cuval oldugunu biliyorlar.. Bu yüzden Lafi kisa kesmek Lazim Vesselam. |
Küfürbaz Olan SENSIN !
Kanitida Burada Aktardim Icilerini..
Inkar mi ediyorsun ?.. Sizofren misin nesin ?.. Yazdigin Küfürlerin Bilincinde mi degilsin ?.. Ne ?.. |
Benim açımdan konu bitti, bir gün
tekrar yükseldiğin an yazışırız.
Hadi evladım yoluna. |
Baska sansin ve Caren yok
En azindan Fazla rezil olmadan birakmayi ögrendin.
Bu da bir sey.. |
he öyle, yerden göğe kadar haklısın. o.T
ohne Text
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 05:23 Uhr. |