Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Sport - Fussball (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=396)
-   -   Fußball (http://localhost/forum/showthread.php?t=4260)

aliconda 19.09.2004 23:35

YALANCILAR !!!

Simdi hepsi StarTV de geldi !!!

Yine camurcular !!!

Nerede küfür ??!?!??!?!?!??!

Aziz Yildirim diyor:

"Yilmaz kim ? ... Gelsin ..."
"... burada Kaide var ..."
"Ona uymazsan seni Tribüne gönderirim!"

NEREDE BURADA KÜFÜR ????

Gercekden hala gecen sezonda kaldiniz galiba Besiktaslilar!

CAMUR AT IZI KALSIN !!!

Aziz YILDIRIM"in benim "vatandasim" olduguna söylenmenden

GURUR DUYUYORUM !!!!!!!!!!

al"

aliconda 19.09.2004 23:36

Say bakiyim "KÜFÜRLERI" !?!?!?!?!? o.T.

ohne Text

blackflame 19.09.2004 23:38

*grins*

das hab ich mir dann auch gedacht! *gg*

wenn so etwas auf den packungen stehen würde, würde es mich bestimmt abschrecken!

lol

delikaanlim 19.09.2004 23:48

"LIkaanLIM"

Und dem letzten werden 2 Buchstaben abgezogen oder was :)

19.09.2004 23:52

Benim Yildirima karsi bir gicikligim yok

sadece TVde söylenenleri yazdim.

Maratonda Sansal Büyükaga ve Erman Toroglu konuyu ele aldilar.

Bu ikili bu konulara dikkat ediyorlar, uydurma oldugunu sanmiyorum.

Besiktasli oldugum, bu konulari ele alma yasagini getirmez bana. Her ne kadar puan cetvelinde geride olsakta.

Hepimiz küfüre karsi degil miyiz?!?

19.09.2004 23:53

Yanlislik oldu :) kusura bakma :)) o.T.

ohne Text

uhbarracuda 20.09.2004 00:02

hadi ya

olmadi aidem yani sen yapma bari ... o kadar aciz mi koskoca fb .... ne oldugunu tam olarak izlemek istiyorsan ögrenmek istiyorsan gir fb sitesine ac fb tv gör görünteleri ....
kural nedir ögrenin !!!!

sabikaniz zaten kabarik gecen seneden
yapmadigin sey kalmadi cakici dahil !!!!!
el ele mafya ile ...
bu maca gelince kornerdekileride gördük ne oldu ohaaaa yani koskoca sopa atildi !!!!
daha bu birsey degil yakinda olanlar olunca konusurz daha.....sen kendini kandir daha !!!

bu baskanida küfürle kovmayin haaa hehehe
ne de olsa puaniniz 6 suan ..... benden söylemesi .....

aliconda 20.09.2004 00:03

Bunu birdaha oku ve kendin yorumla!

Eeh, asil konusulmasi gereken olay, koskoca Fenerbahce Cumhuriyetinin baskaninin bir basin görevlisine saydigi küfürler!

Fenerli arkadaslar ne düsünüyor bu konu hakkindan? Eeh, vatandassiniz nede olsa :))

Hic mir "mis" veya "mesela" görebiliyormusun?

Öyle olmus gibi gösteriyorsun!

Aynisini Lucescu, Sinan Engin ve Adnan(??) Kalkavan"da gecen sezon yapti !!!

AYNISINI!!!

"Fenerbahce TESVIK PRIMI VERDI"
"Fenerbahce"yi hakemler tutuyor"
"Fenerbahce"yi Federasyon tutuyor"

Sacma sapan ortam yaratildi!

Simdi sen ciktin Besiktas ilen alakasi yokmus gibi gösteriyorsun.

1. Sen kimin taraftarisin ????
2. Yazinda hangi takim/stad icin basladin???
3. Aziz Yildirim, Fenerbahce Cumhuriyeti ve "Vatandaslari" icin nasil bir degerlenderin bir yaptin!??!?!?

Tekrarliyorum

CAMUR AT IZI KALSIN !!!

Taktigi bu!

uhbarracuda 20.09.2004 00:14

gut ! : )

heheehehe ; ) gut gekontert ; )) kes ; )

20.09.2004 00:20

Aurelio"nun degerini bilmek lazim

sagol Trabzonspor..böyle oyuncuyu bize verdiginize..

harika oyuncu yaaa

ortadefansda herseyi biciyor..

ligde olsun avrupada olsun

Kararimi verdim Onun Formasini alcam..
Servet,Ümit veya Aurelio düsündüm..Aurelionunkini alcam..

Adam benim ufakkene oynadigim pozisiyonda oynuyor zaten :-P

aliconda 20.09.2004 00:27

Bence de cok haklisin :-)

Üc takim CALISANLARININ isimlerini saydin!

Servet "yeni basladi" ama ... öbür ikisi iki sezondur CALISIYOR !!!

Bravo yani ...

al"

PS: ... dogrusu ben bir "oyuncunun" Formasini almadim simdiye kadar ... benimkilerde tek "12 ..." ve ismim yazar ;-)

blackflame 20.09.2004 00:31

o.T.

ich raff hier grad gar nichts (deshalb: no comment)...
nur eine verständnis frage... du, airdem, musst jetzt für besiktas´s schlechte lage grade stehen, kann das?

*grins*

aliconda 20.09.2004 00:38

Nein!!!

Lies die Beiträge Chronologisch und dann wirst du sehen wie es grad abgelaufen ist!

Airdem muss nicht für die schlechte Lage von Besiktas gerade stehen!

Airdem wollte nur von der schlechten Lage von Besiktas ablenken, anders ist seine Aussage nicht zu werten!

An Besiktas" Lage ist nur - meiner Ansicht nach - die Vereinsführung von Besiktas schuld!

al"

20.09.2004 15:31

len kes senin hakan penalti kacirdiiiiii

muahhahahahaaa

ama cani sag olsun "dev"in (kaynak tüm kedi siteleri :) )

niye dev ? cünkü "kral" bizde --&gt SANLI TUNCAY :)

20.09.2004 15:58

so ein blödsinn

da regen sich alle auf bei diesem dämlichen sport. 22 idioten rennen um einen ball und nennen es ehre. gebt jedem einen ball und sie kämpfen nicht mehr darum.
und die fans,- im leben bringen die meisten nichts zu stande, aber wenn ihre manschaft gewinnt, ja dann haben sie auch ihren orgasmus wenn auch nicht im bett. dafür reicht womöglich die schwanzlänge nicht aus bei soviel kleinhirn.
einen vorteil hat allerdings die ganze geschichte, wenn die typen vor dem fernseher sitzen oder in der kneipe und sich die lungen raus schreien, kein problem jungs,- um eure frauen kümmern sich andere ;-))

20.09.2004 16:23

Light erkek seni! :) o.T.

ohne Text

aliconda 20.09.2004 17:24

Qua(r)ktasche ! o.T.

ohne Text

aliconda 20.09.2004 18:08

B.J.K. - G.S.K. Derbisi

"Kara kara... " 20/09/2004
Asena Özkan / Radikal Gazetesi

Beşiktaş"ın vasatı dahi bulmayan futbolu elbette sürpriz olmadı. Haftalardan bu yana kadro kuramayan Del Bosque, balansı öylesine bozdu ki, Beşiktaş"ın toparlanması için uzunca bir süre kaçınılmaz. Bu doksan dakika Galatasaray için sıradan bir üç puan mücadelesinden ibaret. Ne var ki, Beşiktaş için bu derbi gerçek bir varolma savaşı. Galatasaray yenilgisi Beşiktaş"ta öylesine büyük bir yara açar ki... Del Bosque bir türlü kuramadığı kadroyla bu kez çok oynamamış. Geri dörtlüde Çağdaş mı olmalı İbrahim Toraman mı? İspanyol teknik adamın orta alanda Ahmet Yıldırım inadı devam ediyor. İbrahim Akın ise sol çizgide Carew ile Sergen"in tamamlayıcısı. Beşiktaş"ın kanatlardan ortası yok gibi. Solda İbrahim Akın, sağda Okan orta yapmayı düşünmüyor, topu ayaklarına alınca içeri kayıyor. Bunu kendi istemleriyle mi yapıyorlar, merak ediyorum!
Galatasaray daha oturmuş, daha rahat. Hakan Şükür ve Necati saha içinde uzlaşabilen ve senkron tutturan iki golcü. Sabri ve Hasan Şaş bu ikiliye attıkları paslarla olası pozisyonları hazırladıkları gibi, kendileri de golcü kimliğine bürünebiliyorlar. Hakan Şükür, Ulusal Takım"da oynar mı bilemiyorum ama kaçırdığı penaltıya karşın Süper Lig"de her takımın formasını giyebileceği kesin. Ergün eski yaratıcılığından uzak ancak görevini yapıyor. Sakatlanan Carew"in yerine ikinci yarının hemen başında Pancu"nun alması Beşiktaş"ı hareketlendirdi. Zira Norveçli futbolcu kuşkusuz etkili ve deneyimli ama yavaş... Ali Güneş"in Necati"yi yere indirmesinden sonraki penaltı kararına hiçbir futbolcu itiraz etmedi, demek ki penaltı böyle oluyormuş.
Sakatlanan Sergen"in yerine giren Juanfran"ı ise Beşiktaşlılar yakından izleme olanağı buldular. Sanıyorum bu futbolcuyu çok fazla izlemeyecekler! Son derece sıradan, heyecan katsayısı düşük futbol açıkçası kimseye keyif vermedi. Yenilenen İnönü Stadı"nı dolduran Beşiktaş yandaşı da Siyah-Beyazlı ekibin beklenen oyununu sergilemesini sağlamadı. Kim bilir belki de Beşiktaş bundan böyle vasat futbol sergileyecek. Ama bana göre Hagi"nin Galatasaray"ı her geçen gün daha iyiye gidiyor. Bunu görmek için kâhin olmaya gerek yok. Beşiktaş sadece iki puan değil, iddiasını da büyük ölçüde yitirdi. Kazancı ise bu maçtan yenilmeden ayrılması oldu. Beşiktaş"ı bu duruma getirenler oturup düşünsünler kara kara...

<a href="redirect.jsp?url=http://www.radikal.com.tr/veriler/2004/09/20/haber_128532.php" target="_blank">http://www.radikal.com.tr/veriler/2004/09/20/haber_128532.php</a>

aliconda 20.09.2004 18:26

"Başkan küfür etti"

Basın açıklaması 20.09.2004

Televizyon haberciliği ve yorumculuğu ciddi bir iştir.
Spor yorumculuğu daha da ciddi ve önemli bir iştir.

Kitlelerin önünde konuşmak, yorum yapmak için önce bilgi sahibi olmak gerekir.

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunamaz.

Derinlemesine araştırma yapmadan, gerçeği bilmeden konuşmak, yorum yapmak izleyiciyi kandırmaktır.

Gerçeği bilerek ya da bilmeden çarpıtmak, kamuoyunu yanıltmak yayıncılıkta onarılmaz bir suçtur.

Hele hele bir camiayı haksız ve dayanaksız eleştirilerle suçlamak, hakaret etmek yayın etiği ihlalidir.

Yorumcu, yaşananları bilmeden, elinde herhangi bir bilgi veya belge olmadan, ekrana çıkıp milyonlarca izleyiciyi kandırmaya çalışırsa, bunun hesabını yayıncılık kurallarını içinde hem kendisi hemde kurumu öder.

Yorumcu Erman Toroğlu, televizyondaki programında, Türkiye”nin en güzide külüplerinden biri olan, tarihi şerefli başarılarla bezeli Fenerbahçe Kulubu`nü ve de bu Kulübün değerli başkanı Sayın Aziz Yıldırım`ı hedef almış yaptığı haksız ve gerçek dışı beyanları ile kamuoyunu aldatmaya çalışmıştır.

Toroğlu bu kez gerçekten de duvara çarpmıştır.

Çarptığı duvar asırlık geçmişe sahip, Fenerbahçe Spor Kulübü`dür.

Bu külübün Değerli Başkanı Aziz Yıldırım`dır..

Milyonlarca Fenerbahçe taraftarıdır…

Erman Toroğlu çalıştığı televizyon kanalında Pazar akşamları ekrana çıkıp, aslında Türk Sporu`nu ve de Türk Futbolu`nu baltalamakta ve sabote etmektedir..

Yorumlarıyla aslında kendi olumsuz dünyasını beslemekten öteye gidememekte, bu tavrıyla futbol kamuoyonun her kesiminden tepki görmektedir.

Bunun son örneğini Şansal Büyüka ile Erman Toroğlu 19 Eylül tarihinde yayınlanan Maraton programında birkez daha sahnelemişlerdir..

Şansal Büyüka ile Erman Toroğlu ellerinde hiçbir kanıt, görüntü ve ses kaydı olmadan iftira dolu yorumlarla Fenerbahçe Kulübü Başkanı Sayın Aziz Yıldırım`ı ve Fenerbahçe camiasını yaralamaya çalışmıştır..

Fenerbahçe-Malatyaspor maçından sonra yayıncı kuruluşun görevli personeli sporcuların soyunma odası koridorlarına, yeşil sahaya girmek istemişler. Bu durumda görevlilerce engellenmiştir..

Kaldı ki, medya mensuplarının görev sınırları, Türkiye Futbol Federasyonu ve yeni çıkartılan "Sporda Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun" ile belirlenmiş ve Şükrü Saracoğlu Stadı`nda uygulanacak kurallar TSYD`ye bildirilmiştir.

Sahamızda görev yapacak basın mensupları, güvenlik mensuplarının talimatları ve Federasyonun çalışmalarına izin verdiği alanlarda görev yapacaklardır.

Belirlenen bu çalışma kurallarına uymayıp, görevlilerin üzerine yürüyerek, “Biz daha önce buradan geçtik. Biz gireriz" yaparak maç bitiminde kaos yaratanlar olayın gerçek sorumlularıdır.

Bu noktada medya, uymak zorunda olduğu kuralların sıkıntısı ters yüz ederek Fenerbahçe Başkanı Sayın Aziz Yıldırım`ı suçlu duruma düşürmeye çalışmaktadır.

Aslında gerçek yansıtıldığından çok farklıdır. Kaosun krize dönüşmesini o sırada oradan geçmekte iken bizzat engellemeye çalışan Fenerbahçe Kulübu Başkanı Sayın Aziz Yıldırım`ın iyi niyetli çabasını, “Başkan küfür etti” şekline dönüştürüp kamuoyuna yanlış aksettirmek, ne habercilikle, ne yorumculukla, ne de etik yayın anlayışı ile bağdaşmaz..

Sevdiğine, sevmediğine, rengine arkadaşına ortamına ve çıkarına göre pozisyonları yorumlayan Erman Toroğlu, akı karaya dönüştürmedeki ustalığında , BU KEZ YANLIŞ BİR VİRAJA SAPMIŞTIR.

Garip benzetmeleri, tahrik edici konuşmaları kin kusan yorumlarıyla reyting toplamayı ilke edinen bu kişiler Fenerbahçe Kulübü ve Başkanı`nı etikten yoksun yayınlarına alet edemeyeceklerdir.

Bu konudaki gerçek yorum, karar ve takdir kamuoyunundur…

Fenerbahçe Spor Kulübü

<a href="redirect.jsp?url=http://www.fenerbahce.org/detay.asp?newsid=5220&SubCategoryName=kulupten&Lan g=TR" target="_blank">http://www.fenerbahce.org/detay.asp?newsid=5220&SubCategoryName=kulupten&Lan g=TR</a>

20.09.2004 18:42

A söyle diyor, B tam tersini diyor. Kime

inanacagiz simdi??

:)

aliconda 20.09.2004 18:49

Besiktasi o kadar övdün !!! Bu ne ???

Ayıp ettiler
G.Saray kafilesini stada getiren otobüse saldıran taraftarlar, iki takım kaptanının yaptığı centilmenlik çağrısına da aldırmadı. Daha 7. dakikada korner atışını kullanmak isteyen Sabri yabancı madde yağmuru altında kaldı.

DÜNYA Fair-Play Günü nedeniyle 2 takım oyuncuları sahaya birlikte çıkıp ‘Spor sevgi, kardeşlik ve barıştır. Fair-Play sportmence yarıştır’ yazılı pankart taşıdı. İki takımın kaptanları Sergen Yalçın ve Hakan Şükür, maç öncesi stat hoparlörlerinden taraftarlara Fair Play Bildirisi okuyup, centilmenlik çağrısında bulundu. Bu sırada Sergen alkışlanırken, Hakan ıslıklandı. Hakem Mustafa Çulcu, kale ve top seçimi sırasındaki kura atışında iki kaptana ‘FIFA mı? Fair-Play mi?’ diye sordu.

Başkandan teşekkür

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, maç öncesi sahaya inerek, taraftarlara yönelik kısa bir konuşma yaptı. Stadın yapımında emeği geçen yönetici İlhan Durusoy’a teşekkür eden Demirören, ‘Sizlere güvenerek tel örgüleri kaldırdık. İnanıyorum ki burada Beşiktaşlılar’a yakışır bir şekilde maç izleyeceğiz. Sizlerden ricam, centilmenliğinizi her zaman gösterin’ dedi. Demirören, stadın yapımına verdiği desteklerden dolayı İstanbul Valisi Muammer Güler ve İstanbul Emniyet Müdürü Celalattin Cerrah’a da birer plaket verdi.

Çirkin görüntüler

Ancak maç öncesi yaşanan çirkin görüntüler derbi sırasında da sürdü. G.Saray kafilesi stada gelirken bir grup Beşiktaş taraftarının taşlı sopalı saldırısına uğradı. Song, otobüsün içinde paniğe kapılıp koşuşturdu. Necati Ateş’in taraftarın kötü tezühüratına cevap vermesi dikkat çekti. Beşiktaşlı taraftarlar G.Saraylı taraftarların otobüslerine de saldırdı. Bazı otobüslerin camları kırıldı. Stat içinde de bazı G.Saray taraftarları koltukları söküp attı.

Yabancı madde yağdı

Fair-Play çağrılarına rağmen maçın 7. dakikasında Sabri, kullanmak istediği korner atışı sırasında taraftarların yabancı madde yağmuru altında kaldı. Sabri üzerine yağan yabancı maddelerden kaçarak korunmaya çalıştı. Korner direği yakınındaki polisler kalkanlarıyla bir set oluşturup Sabri’nin atışı kullanmasına yardımcı oldu.

YENİLENİP kapasitesi artırılan BJK İnönü Stadı’nda tel örgülerin olmayışı, tribülerin sahaya yakın oluşu nedeniyle güvenlik için polisler seferber edildi. Tel örgü olmadığı ve stada çok yakın olduğu için eleştirilen iki açık tribünün ön koltuklarında polisler oturtuldu. Özellikle korner direkleri ve takımların çıktığı tünelin bulunduğu bölümlerde daha çok güvenlik önlemi alındı. Ayrıca bu bölümlerin önündeki zeminde de köpekli polisler görev yaptı.

Carew 2 hafta yok

BEŞİKTAŞ, iki puan kaybettiği G.Saray derbisinde bir de fire verdi. Takımın en önemli gol umudu Carew, baldırından sakatlandı. Norveçli futbolcu, ‘Sakat olduğumu devre arasında hocama söyledim. Bana ‘ikinci yarıya çık, ağrıların artarsa seni alırız’ dedi. Topla ilk buluşmamda müthiş bir acı hissedince oyundan çıktım’ diye konuştu. Doktorlar, baldırında yırtık olmasından şüphelenilen Carew’in durumunun bugün netleşeceğini, ancak en iyi ihtimalle 2 hafta sahalardan uzak kalacağını bildirdi. Ayrıca, Sergen de sol ayağından sakatlandığı için 70. dakikada oyundan çıktı. Aşırı yorgunluktan kaynaklanan bir rahatsızlık geçiren yıldız futbolcunun 2 gün dinlendirileceği açıklandı.

<a href="redirect.jsp?url=http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~14@nvid~470878,00.asp" target="_blank">http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~14@nvid~470878,00.asp</a>

aliconda 20.09.2004 18:54

Komm mir nicht damit !

Du hast es bewusst so dargestellt!

Du stellst es wahr da!

Es ist kein Zitat!

Da ist kein konjunktiv!

Jetzt kommt ihr wieder mit euren Ablenkungsmanövern.

Das mir nicht ja inzwischen nicht neu ist.

Lies nochmal deinen eigene Beitrag durch und KOMMENTIER IHN MIR NOCHMAL BITTE !

al"

aliconda 20.09.2004 18:57

Özdemir: Küfür yok, ikaz var

Lies auch das!
Özdemir: Küfür yok, ikaz var
Fenerbahçe Kulübü İkinci Başkanı Nihat Özdemir, Malatyaspor maçından sonra soyunma odası koridorunda, Başkan Aziz Yıldırım"la, Lig TV muhabiri arasında geçen diyalogla ilgili olarak, Yıldırım"ın küfür etmediğini, sadece ikazda bulunduğunu söyledi. Özdemir, "Herkes kurallara uyarsa sorun yaşanmaz" dedi.

SAHA İÇİ YASAK

Olay sırasında kendisinin de orada bulunduğunu anlatan Özdemir, “Orada küfür olmadı, başkanımız sadece ikaz etti. O muhabir de (Ben böyle bir yönetmeliğin olduğunu bilmiyordum, hata yaptım) dedi. Küfür, taciz olmadı. Saha içine girip, fubolcularla röportaj yapmak yasak, o muhabir saha içine girmişti. Herkesin Futbol Federasyonu"nun genelge ve yönetmeliklerine uygun davranması lazım. Fenerbahçe yönetimi, teknik heyeti ve futbolcuları da buna uymak zorunda. Herkes kurallara uyarsa sorun yaşanmaz. Avrupa Şampiyonlar Ligi"nde AC Sparta Prag ile yaptığımız maçta sorun yaşanmadı. Saha içinde bir tane kamera yoktu” diye konuştu.

Öte yandan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım"ın da yarın saat 13.00"te Fenerbahçe Burnu"ndaki kulüp binasında basın toplantısı düzenleyerek, Malatyaspor maçının ardından soyunma odası koridorlarında yaşanan olaylarla ilgili açıklamalar yapacağı bildirildi.
...

<a href="redirect.jsp?url=http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~14@nvid~471092,00.asp" target="_blank">http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~14@nvid~471092,00.asp</a>

aliconda 20.09.2004 19:15

"G.Saray 1 puan cikardi. B.Tas 2 p. kayb

Vedat OKYAR
Stat güzel ama

HER futbol insanının elinde futbol kantarı vardır. Maç öncesi tartarsın, düşünürsün, ekersin, biçersin ama ne düşündüğün tutar, ne de maç öncesi teknik adamların yazdığı senaryo.

Hele hele benim için derbilerin mantık taşıyan favorisi yoktur. Benim gönül favorim Beşiktaş’tır. Beşiktaş kazansın isterim. Dün akşam için olmadı.

Ligin zirve sıcaklığına bakıyorum. Dün akşamki oyundan Galatasaray 1 puan çıkardı. Beşiktaş’ın 2 puan kaybı var. Kaldı ki Galatasaray’ın kaçırdığı bir de penaltı. Ama Beşiktaş’ın girdiği pozisyon daha fazla. Kazanmak için atacaksın. Saha Beşiktaş’ın, tribündeki insan Beşiktaş’ın ama top Beşiktaş’ın değil. Yine çok top kaybı vardı.

...

Bu maç zirve için Beşiktaş’ın iştahını kabartacak bir maçtı. Ama olmadı. Bundan sonra nasıl olur, benim aklımın bastığını söyleyeyim. Puan kaybı için kredi kartı cepten düştü. Bundan sonra ilk yarının sonuna kadar puan kaybedilmez ise bu işin içinde Beşiktaş olur. Öbür türlüsünü düşünmek bile istemiyorum. Stat çok güzel, kalabalık muhteşem ama takım iyi değil. Dünkü maçın ana fikri bu.

<a href="redirect.jsp?url=http://www.hurriyetim.com.tr/yazarlar/yazar/0,,authorid~67@sid~14@nvid~470871,00.asp" target="_blank">http://www.hurriyetim.com.tr/yazarlar/yazar/0,,authorid~67@sid~14@nvid~470871,00.asp</a>

kes 20.09.2004 19:43

vergleichst tuncay mit hakan???

ne ne ne ne

susdum

aliconda 20.09.2004 19:51

Aber echt eyh !!!

Sanli Tuncay und Torinolu $akan

sind nicht vergleichbar

hehehhehehehehheheehhehehe

kes 20.09.2004 20:35

und barcelonali zügürt aga???

ihr labbert wieder nur scheisse

hakan war damals 23 jahre alt..der türkische fussball war nicht fortschritten wie jetzt...

rüstü en iyi zamamninda gitdi rezil oldui..wieso sagst du nix über rüstü???

aliconda 20.09.2004 20:44

Al Rüstüyü Sabanin basina cal hehhehehe

Ben Rüstü"yü kisisel sporcu olarak zaten artik takdir etmiyorum!

Ben zaten Dönek"ligi hic sevmem ... iki sezon öncekileri unutmadim ben!

Simdi dönmesinede karsiydim!

Ama Christoph Daum istedi ve sonunda geldi ... o yüzden onu "profesyonel" biri olarak görüyorum!

Düsün bir Rüstü"yü takdir etmiyorum ama hala Balic gibi birisine kötü hisler beslemiyorum!

Farki anladinmi???

Ben Saban"a Galatasaray"da oynadigi icin öyle kiyaslamiyorum!
Tamamen kisiligine bagli ... nasil Ergün gibi bir oyuncunuzu herzaman takdir ettim!?!

Anlayacagin, sen saldirilarin bosa gidiyor ... ben bir Oyuncu burada orada oludugu icin degerlendirmiyorum!

Fenerbahce"dede hala oyuncu var ... bize yakismayan!

al"

kes 20.09.2004 21:46

wieso ergün ya???

su an galatasarayda ilk 11´de oynayan en kötü futbolcu

nur weil er fair play süchtig ist...gitsin basketball oynasin..sogar dort würde er nicht foulen...

hauptsache fair play...ich mag den typen nicht mehr,...

20.09.2004 22:48

Klar habe ich es so geschrieben!

Weil ich es so gehört habe und weil ich Yildirim schonmal fluchen sah, kommt mir das nicht als eine reine Behauptung ohne Wahrheitsgehalt dar!

Nur weil es nicht gestattet ist dort zu filmen gibt es keinem das Recht zu fluchen!

duke 20.09.2004 22:49

cok ayip etti!!! o.T.

ohne Text

20.09.2004 22:53

Sizin stadda olmus olaylarida biliyoruz.

evvelki sezon FB-GS macinda kaleciye yapilanlari sen sari-lacivert gözlügünle baktigin icin görmemissindir tabii!

20.09.2004 23:31

antifenerbahce.net ve diger..

..TOP kanallarda gercek küfürü okursunuz,,,ama insanlarin huyu zaten bozuklasti.

Puschtluk iste

kes 20.09.2004 23:47

ama simdi sen küfür ediyon..

kimse sana antifenerbahce.net´e gir demiyor oder??? hehe

aber die seite ist cool..gib es zu :)

hahahahaah

kes 20.09.2004 23:48

wie viel hat nevsehirspor gespielt??

3. lig 1. grup

finde nirgendswo die ergebnisse :(

ajansspor.com ist ja super aktuell ey hehe

20.09.2004 23:51

karakterim bozuk olsa

bende güzel derim o sayfaya

20.09.2004 23:52

Videotext TRT INT ab seite 210 oder so o

ohne Text

kes 21.09.2004 00:37

bin gerade in mein zimmer..

habe keine lust ins wohnzimmer zu gehen hehe

jaykay baksana bir zahmet müsste 213 sein hehe

kes 21.09.2004 00:37

karekterim bozukmu benim simdi? o.T.

ohne Text

kes 21.09.2004 00:43

Muşspor 0 - 0 Nevşehirspor

man
man
man

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 18:30 Uhr.