Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Foren Archiv (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=402)
-   -   Kopftuch (http://localhost/forum/showthread.php?t=4433)

hamsiye61 25.08.2004 21:15

yuahahahahh

du drehst hier ab

yarasi olan gocunur, niye giziyon:) LoLLLLLLLLL

aliconda 25.08.2004 21:24

Nutze dein Kopftuch nicht als Windel! o.

ohne Text

25.08.2004 23:13

derdini git hamsi"ye anlat, hamsiye!

yahudileri düsman olarak görmek istiyorsan,
acikca burda itiraf et, senin kim oldugunu
ögrenelim.

yahudiler benim kardeslerim. ve SANA KARSI
her zaman savunacagim!

25.08.2004 23:15

senin kim oldugunu burda herkez biliyor

ohne Text

hamsiye61 26.08.2004 08:02

yahudiler dostumuzdur

vallahi sen neye dayanarak yahudiler bizim kardesimizdir diye diyebiliyorsun onu anlamadim!!!

birincisi yahudiler, allahin peygamberlerini cogunu kabul etmemislerdir ve yeri geldiginde de öldürmüs ve eziyet etmislerdir! allahin kitabina ve kurallarina uymamislardir.

ikincisi
yahudiler hala bizim müslüman kardeslerimize zulum vermektediler, misal filistin diye bilirim, ordaki kardeslerimizi öldürüryorlar kücük cocuklari dahil.

ücüncüsü
sen hic yahudilik ve masonluk kitabini okudun mu??
onu oku sonra diyorsan hala yahudiler bizim kardesimizdir dermisin? orda hersey gercege dayanarak anlatiyor ve gösteriyorlar, bizim müslüman kardeslerimize yaptiklari eziyetleri o kalmamis onlarin hayvanlarina, bile eziyet ettiler.

sen hala burda yahudiler kardesimizdir diyorsun!!!

islamiyet herkese kapisi aciktir, ama yahudilikte, sen bir müslüman olarak veya bir hiristiyan olarak onlarin dinine gecis edemiyorsun, senin annen yahudi olmasi gerekiyor ki ancak öyle yahudisin.

:)))sizi seviyorum, sirf seytana giciklik olsun diye:pP

hamsiye61 26.08.2004 08:03

aliconda

sen ilk önce don giyinde karsima cik.

senin gibilerine ben donsuz derim.

nejo 26.08.2004 08:54

genelde bir basörtülü kadin.

gördügümde.. söyle düsünüyorum.. sen ciplak olsan bile bakmam sana... en cirkin en sisko kadinlar genelde kapali geziyorlar.. natürlich sind nicht alle so aber die meisten...
hele almanyada o kapalilara bakmaya gerek yokki.. almanlar acacak yeri kalmadi... donlari bile görünüyor (gösteriyorlar) ne yapayim kapalilari...

aliconda 26.08.2004 10:09

LOL

Ging dir wohl nahe das Tirabisipor gestern eine auf die Windel gekriegt hat!

Dein Kopf nässt! Zeit zum wechseln!

xpancaro 26.08.2004 14:34

Ohhh aliii alii ohhh

Su paranoyik fantazilerinden bir kurtulamadin Türkiye yada insani nezaman Arab olmuski Türkler Arablarin Tobraklarini isgal etmis tarihte.

Her Fenerli gibi pischopatsin?

xpancaro 26.08.2004 14:36

Dur Bi Saati me tekrar bakim :)))

Eahmm saat gine 12 gecmise benziyor öhööö öhöööö :)

Asagdaki yorumumu okumamisa benziyorsun looo mahooo

xpancaro 26.08.2004 14:38

Ozaman kicini neden yirtiyorsun.....

Heykel tibli yazilarini gine aktartin buraya

hamsiye61 26.08.2004 14:44

:))))

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))b azilarini 24 saat calisiyorda, ise yariryor mu:PpP

xpancaro 26.08.2004 14:57

Iran Dahi Bizden Ilerde

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Genel Başkanı Gündoğdu, ??YÖK?ün ideolojik tavrının bilimsel üretimi engellediğini?? söyledi. Ahmet Gündoğdu, yaptığı yazılı açıklamada, Çin?de bulunan ShanghaiJiao Tong Üniversitesi Yükseköğretim Enstitüsü?nün araştırmasına göre ??2004 yılında dünyanın bilimsel başarı listelerinde Türk üniversitelerinin yer almadığını?? belirterek, bu durumun dikkat çekici olduğunu kaydetti.
Türkiye?den hiçbir üniversitenin yer almadığı listede, Şili, Güney Afrika, Yeni Zelanda, Meksika, Singapur, Güney Kore, Polonya, Çek Cumhuriyeti, İsrail, İrlanda ve Macaristan?ın bulunduğunu anlatan Gündoğdu, YÖK?ü eleştirdi.
Bu sonucun alınmasında ??YÖK?ün ideolojik tutumunun ve üniversitelerde bilimsel özgürlüğün bulunmamasının?? etkili olduğunu söyleyen Gündoğdu, ??Üniversitelerde bilimsel ve akademik faaliyet yapmaya imkân tanıyan fiziki ortamlar yok. Üniversite personelinin aldığı ücretlerle bilimsel çalışma yapmak mümkün değil?? dedi.
YÖK?ün üniversite personeli üzerinde baskıcı bir yol izlediğini belirten Gündoğdu, üniversitelerin özgür, demokratik ve katılımcı yöntemle idare edilmesi gerektiğini kaydetti.
Akademik kadronun maaşlarının yetersiz olduğunu ifade eden Gündoğdu, ??Araştırma görevlilerinin ücretleri geçim standartlarının çok altındadır. 850 milyon lira alan araştırma görevlileri, İstanbul, Ankara ve İzmir gibi hayatın pahalı olduğu illerde nasıl bilimsel üretim yapabilir??? dedi.
İRAN DA EĞİTİMDE TÜRKİYE?Yİ SOLLADI
Öte yandan, UNICEF?in araştırmasına göre İran İslâm Cumhuriyeti, eğitimde kadın erkek eşitliği konusunda Türkiye?yi geride bıraktı. Araştırma sonucu gözlem raporunda, 15 yaş ve üstü kadınların Türkiye?de yüzde 77?sinin; İran?da ise yüzde 81?inin eğitim hakkından yararlandığı açıklandı. Türkiye?de 640 bin kız çocuğunun zorunlu eğitimden faydalanamadığına da dikkat çekilen raporda ayrıca, İran?da kadınların ve erkeklerin eğitim ve istihdam alanlarında neredeyse eşit bir durumda olduğu belirtilirken, Türkiye?de kadınlara yönelik baskıların hâlâ devam ettiği vurgulandı.
Türkiye?nin eğitimde kadın-erkek eşitliği konusunda İran?dan geri kalmasını Vakit?e değerlendiren İnsan Hakları Derneği Genel Başkanı (İHD) Hüsnü Öndül, ?Başörtüsü yasaklanmasaydı, Türkiye bu duruma düşmezdi. Bu duruma, özellikle kız çocukları söz konusu olduğunda bütün seçenekler kapatılarak, geleneklere karşı çıkılarak yapılan yaptırımlar neden olmuştur. Netice vahim? diye konuştu.
Kadınların parasız temel eğitim hakkının çeşitli gerekçelerle elinden alındığına işaret eden Öndül, şu ana kadar gelen hükümetlerin kadınların da eşit olarak eğitimden faydalanması için gerekli bütçeyi ayırmadığını kaydetti. Öndül, ?Sorun maddi yetersizlikten ve kadına yönelik olumsuz yaklaşımdan kaynaklanmaktadır? diye konuştu.

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Genel Başkanı Gündoğdu, ??YÖK?ün ideolojik tavrının bilimsel üretimi engellediğini?? söyledi. Ahmet Gündoğdu, yaptığı yazılı açıklamada, Çin?de bulunan ShanghaiJiao Tong Üniversitesi Yükseköğretim Enstitüsü?nün araştırmasına göre ??2004 yılında dünyanın bilimsel başarı listelerinde Türk üniversitelerinin yer almadığını?? belirterek, bu durumun dikkat çekici olduğunu kaydetti.
Türkiye?den hiçbir üniversitenin yer almadığı listede, Şili, Güney Afrika, Yeni Zelanda, Meksika, Singapur, Güney Kore, Polonya, Çek Cumhuriyeti, İsrail, İrlanda ve Macaristan?ın bulunduğunu anlatan Gündoğdu, YÖK?ü eleştirdi.
Bu sonucun alınmasında ??YÖK?ün ideolojik tutumunun ve üniversitelerde bilimsel özgürlüğün bulunmamasının?? etkili olduğunu söyleyen Gündoğdu, ??Üniversitelerde bilimsel ve akademik faaliyet yapmaya imkân tanıyan fiziki ortamlar yok. Üniversite personelinin aldığı ücretlerle bilimsel çalışma yapmak mümkün değil?? dedi.
YÖK?ün üniversite personeli üzerinde baskıcı bir yol izlediğini belirten Gündoğdu, üniversitelerin özgür, demokratik ve katılımcı yöntemle idare edilmesi gerektiğini kaydetti.
Akademik kadronun maaşlarının yetersiz olduğunu ifade eden Gündoğdu, ??Araştırma görevlilerinin ücretleri geçim standartlarının çok altındadır. 850 milyon lira alan araştırma görevlileri, İstanbul, Ankara ve İzmir gibi hayatın pahalı olduğu illerde nasıl bilimsel üretim yapabilir??? dedi.
Öte yandan, UNICEF?in araştırmasına göre İran İslâm Cumhuriyeti, eğitimde kadın erkek eşitliği konusunda Türkiye?yi geride bıraktı. Araştırma sonucu gözlem raporunda, 15 yaş ve üstü kadınların Türkiye?de yüzde 77?sinin; İran?da ise yüzde 81?inin eğitim hakkından yararlandığı açıklandı. Türkiye?de 640 bin kız çocuğunun zorunlu eğitimden faydalanamadığına da dikkat çekilen raporda ayrıca, İran?da kadınların ve erkeklerin eğitim ve istihdam alanlarında neredeyse eşit bir durumda olduğu belirtilirken, Türkiye?de kadınlara yönelik baskıların hâlâ devam ettiği vurgulandı.
Türkiye?nin eğitimde kadın-erkek eşitliği konusunda İran?dan geri kalmasını Vakit?e değerlendiren İnsan Hakları Derneği Genel Başkanı (İHD) Hüsnü Öndül, ?Başörtüsü yasaklanmasaydı, Türkiye bu duruma düşmezdi. Bu duruma, özellikle kız çocukları söz konusu olduğunda bütün seçenekler kapatılarak, geleneklere karşı çıkılarak yapılan yaptırımlar neden olmuştur. Netice vahim? diye konuştu.
Kadınların parasız temel eğitim hakkının çeşitli gerekçelerle elinden alındığına işaret eden Öndül, şu ana kadar gelen hükümetlerin kadınların da eşit olarak eğitimden faydalanması için gerekli bütçeyi ayırmadığını kaydetti. Öndül, ?Sorun maddi yetersizlikten ve kadına yönelik olumsuz yaklaşımdan kaynaklanmaktadır? diye konuştu.

<a href="redirect.jsp?url=http://www.vakit.com.tr/detail.asp-id=9393.htm
" target="_blank">http://www.vakit.com.tr/detail.asp-id=9393.htm
</a>

tek1 26.08.2004 16:15

Ebu Cahil

Yani cahil cok ama senin gibi hic yok :))

Muss ich dir jetzt erklären warum sie zu Ungläubigen erklärt werden?

Aber Aliconda bevor du lernst warum die Christen Ungläubige sind, müsstest du erstmal herausfinden warum du selbst ein Ungläubiger bist.

Dreckiger Kafer

tek1 26.08.2004 16:16

o.T.

Anas ® berichtete:
&gt&gt Allâhs Gesandter (s) hat gesagt:
"Wissen zu erlangen ist für jeden Gläubigen Pflicht. Derjenigen, der jemanden etwas lehrt, der es nicht wert ist, ist wie einer, der Gold und Perlen um die Hälse von Schweinen hängt." &lt&lt

tek1 26.08.2004 16:18

Ebu Cahil ibn Kafer

Aliconda senin kisini okuyan hele hic yok senin gibi kafirler milletin icinde Elhamdulillah müslümanim deyipde gizliden din altinda dini alet ederek Kirlettip Hakaret edenlerdensin..

O bakara suresi ni bir tekrar oku, sen ve senin gibilere söylenilmis ayetler...

tek1 26.08.2004 16:25

Lanet olsun sana

Vallahi acik itiraf etmekten korktugumuzu savunuyorsan yanildin.

Dinsiz, Kuranda ve Hadislerde kim kafirlere benzemeye ve onlardan olmaya calisiyorsa o onlardandir denilir :)

Zaten daha senin gibi munafiklar cok geziyordur Fasik

tek1 26.08.2004 16:27

Hamsiye baci

Ist ja alles schön und gut

Mascha llah.

Aber im Islam wird uns befohlen die Kuffar zu Hassen und die Muslime zu lieben.

Sizi seviyorum sirf seytana giciklik olsun demen güzel :) ama belki de seytan bundan gicik degil hosnut da olabilir

Al wala wal Bara kitabini okumani tavsiye ederim

Selametle

26.08.2004 16:56

asagida vatandasin biri diyor ki:

kadinlar basini örtmezlerse elmas kadar kiymetli olan saclari görünür, saclari görünce azan erkekler kadinlara tecavüz eder :)))

sac görünce sapiklasan böyle angutlar hangi ormanda yasar hep merak ederim.

allah kizlarimiza akil fikir versin de böyle dumurlarin tecavüz senaryolarina alet olmasinlar...

aliconda 26.08.2004 17:38

o.T.

zirvalama leng

garanti ja hamsisin ja jincomlbumlu

aliconda 26.08.2004 17:40

hehehheheheheheheehhe

sakkal takunya tipli yazilarindan sende usanmadigin zaman öyle olacak

Ben "heykelci" degilim :-)

Ben Cumhuriyetciyim tatli Cocukcuk !

*fg*

aliconda 26.08.2004 17:42

"Dreckiger Kafer" ??? LOL hats dich

erwischt oder was?

Keine anderen Mittel mehr zur hand hhehehehehhehe

War doch klar :-)

Ihr und euresgleichen Takunya Trägerinnen und Bartträgerinnen könnt ja nicht mehr anders, wenn manN euch in die Ecke treibt hehehhehehehehhehehehehehehehe

hemen alinma cici kiz :-)

aliconda 26.08.2004 17:45

Muhahahahahahhahaahahahahahahahahahahaha

Ne kizlarsiniz yahuu :-)))

Nereden biliyorsun "kafir" oldugumu cicicik :-)

Hehehehhehehehehehe

Caddedeki bir inek bile sizden daha inancli hhehehehehehehehehehe

Bosu bosuna cirpinip durmayan ... bos laflariniz bana sökmez

Ancak cahil milletin gözünü boyuya bilirsiniz!

Cici cocuklar kizmayin yeterince saf insan var size kananlar :-)

muahhahahahahahha

aliconda 26.08.2004 17:47

Wakiiit :-)

Lol Copy & Paste Königinnen

muhahahahhahahahahaha

habt ihr ein propaganTHer Archiv diesbezüglich ???

Die Leute zuMÜLLEN bis sie genug haben ???

hehehehheheheheheheheheheheheehehehhe

Sülzköpppe in der Pfanne muhahahahahahha

aliconda 26.08.2004 17:48

Ihr Pflichtverweiger ihr hehehehehehehe

ohne Text

aliconda 26.08.2004 17:49

hahahahahahahahahahaha

deswegen haben die Türken so einen schlechten ruf in deutschland ;-)

die fundis fallen über die kopftuchlosen frauen her

muahhahahahahahahaha

hamsiye61 26.08.2004 17:51

aliconda

allah akil fikir dagitirken sen muhakkak barda kafayi buluyordun diyecem ama demiyorum cünkü senin seviyene inmek istemiyorum, dedigim gibi senin gibi donsuzlarla vaktimi geciremem

hamsiye61 26.08.2004 18:10

nejo

bende senin gibilerini gördügümde su sözler aklima geliyor,

yukaridan asagiya bakma assalak assalak, yukardan geliyor bizim dangalakkk oy oy oyy

hamsiye61 26.08.2004 18:12

o.T.

ben burda güzin abla degilim:)9 güzin abla hürriyet gazetesinde yazarlik ediyor, gidin derdiniz varsa ona müracaat ediniz:pPP

aliconda 26.08.2004 18:32

Hahahhaahahah Trabzonun CL giremesi

galiba kafani acaip bozdu :-D

Muhahahahahhahhaa

Zavalli HamsiCicicik

26.08.2004 20:58

cok güzel! alkislar o.T.

ohne Text

26.08.2004 21:06

vahset ve cehalet

insanlar taslaniyor, cocuklar idam cezasina carptiriliyor, ve demokrat iranlilar cok sükür bu magara anlayisina karsi savas veriyorlar. hemde cok basarili bir sekilde.

kazanacaklar, hic süphem yok.

pancarlardan hesap soracaklar.

26.08.2004 21:11

güldürme bukadar!!!!!!

aliconda burda en zeki ve akilli arkadaslarimizdan biri.
sen git osama arkadaslarinin yanina,
burda begenilmiyorsun.
baska forumlar var, magara internet kulübü mesela. onlar senin gibi kisileri ariyorlar.
orada sana basarilar

26.08.2004 21:12

sacmalamaktan baska birsey

bilmiyormusun sen?????

26.08.2004 21:18

kuran carpar sana

ne söyledignin bilmezsen. kuran baska dine ait olan kisilere saygi göstermemizi savunuyor.
sen bu kurala karsi ciktigin icin, seni her an kuran carpabilir.
hemen dua et ve özür dile, yoksa....

26.08.2004 21:25

yazdiklarinin hepsi yalnis

hicbir sey bilmiyorsun, ve cahilsin.
yahudidüsmanligi hristiyanlardan gelistirilmistier, islamiyetten degil.
ve o düsmanlik"ta propaganda, baska birsey degil.
sen git okula oku. ama burda sacmalama.
ve israel devlet politikasini yahudi dine ait insanlara yükleme.
bukadar abes ve sacma seyler yazan bir kimse görmedim burda, sen galiba da 16 yasinda bir kücük ögrencisin, daha tarihi okumamis ama
düsmanligi savunan bir koc"sun.
okuduktan sonran burada tekrar fikirlerini
bildir. okumadan sen en iyisi sus, ayip, kendini ele veriyorsun.

26.08.2004 21:29

red doch nicht so einen quatsch

im islam wird nicht befohlen irgendwen zu hassen, sondern angehörige anderer religionen, zumal der monotheistischen, zu respektieren.

du brauchst nen psychiater, weil du nur hassen willst. aber das ist dein persönliches problem.
lass uns in ruh damit.

nejo 27.08.2004 08:40

iyi .. aferim... o.T.

ohne Text

76er 27.08.2004 11:45

selamun aleykum

habe ja nicht gesagt, dass Kriege etwas negatives sind oder auch positiv. Es ist sogar eine Chance ohne Verhör ins Paradies zu gelangen. Wie war das nochmal, wenn jemand stirbt und ins Paradies kommt, der(die) will da nicht wieder raus. Ausser dem der bei der Sache Allahs stirbt, der will zurück auf die Welt um noch 10 mal diesen Tod zu kosten!

xpancaro 27.08.2004 15:37

Avrupada?

Hegün bir cocugun analina tecavüz ediliyor kadinlar dövülüyor ormanlarda domaltiktan sonra öldürülüp cöplere atiliyor.

Yani burda bunlar olmuyormu burdaki modern de ordaki ilkelmi?

Daha demokratin baba ligina soyunanlari Irakta görüyoruz hadi ordan sizi Corbaci takimi.

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 20:50 Uhr.