![]() |
Zitat:
ist die Sevtap wie Feyzade sagt ne "Bordsteinschwalbe " ? |
Imogdi
Ne zamandan begri feyzade dogruyu söylüyor? Sunu aklina sindir: feyzade Allah birdir dese inanma! Öyle yalanci birisiki nasil bu günahlarindan kurtulur ? |
Zitat:
wow ,ich hab Sevtap hanim ganz anders in Erinnerung ... Danke Oguzhan .. |
Burda bu sahis feyzadeyi cok iyi anlatmis:
Zitat:
|
Zitat:
|
Zitat:
Cok dindar geciniyorsun hemde, dinimizde dedikodunun ve iftiranin yeri belli. Allah seni bildigi gibi yapsin. |
Zitat:
Sevtap hanim ...war stets seriös gewesen .. |
Zitat:
Kendi adi ciktigi icin yanina es ariyor. |
yaziklar olsun Feyzade ...
|
Zitat:
|
ich denke nicht das Feyzade das ist ...
|
Zitat:
|
Zitat:
ADI KARI BU! AMAN KOCUM UZAK DUR BU KARIDAN!!!!! |
Zitat:
ALLAH ZATEN CEZALANDIRMIS KARDES SABAH AKSAM VAYBEE ONU SIKIYOR :D |
Zitat:
|
Zitat:
Allerdings, kann das natürlich sein, dass das auch Typen waren, die die Wahrheit verdreht haben. Es gibt ja so einige hier, die so etwas behaupten. Du kannst es ja mal versuchen, biete ihr (eine sehr hohe Summe) an Geld an, wirst ja sehen wie sie reagiert. |
Zitat:
|
Zitat:
YAZIKLAR OLSUN TABI KOCUM!!!!!! :D |
Feyzade,
Seninde seninle yatmalari icin para teklif ettigin anlatiliyor. Yol parani, benzinini, otelini ben cekerim, Gel bulusalim demissin. Chatte anlatiyorlar. Hemde ortalikta. |
Zitat:
Masraflari ben cekerim, bulusalim demis bir kac genc oglana (10 yas feyzadeden kücüklermis). |
Zitat:
|
Dünyada kadin kalmasa senin gibi igrenc kadina elimi vurmam.
Chatte sen bana " hadi cikar agzindaki baklayi sen kimsin" diye laf atan sendin. Ve kim vaybee de daha cok Vakit harciyor bir bak istersen. Senin burda yazdigin iftiralar (birde özelden) senin simdiye kadar gördügüm gelmis gecmis en igrenc, yalanci insan oldugunu gösteriyor. Koca bulamayip buralarda sürünmen isledigin günahlarin Bir parcasi. Hadi cocuguna yemek yap ögle oldu. Zitat:
|
Zitat:
da kannt was dran sein ... |
Feyzade, bak Dindar ve mert kadin nasilmis sana ögretsin nurbanu. Dindar numarasi yaparak ucuz kadin oldugunu saklama
Zitat:
|
Zitat:
Ne kadar gurursuz ve ucuz Bir kadinsin bilmeyen kalmadi. Burda erkek tavlayip ev masraflarini gideriyorsun, yada genc erkeklere yediriyorsun. Feyzade Bir erkek olarak seninle yataga giren erkekler beni utandiriyor. |
ben ALLAHsizim ...ve temis kalpli bi insanim ...
görüyoruz Müslümanlari ... sehr Schade ...:// |
Zitat:
FEYZADE ORUSPUSU DOGRU MÜSLÜMANLARA GURBAN OLSUN!!!!!! SEREFSIZ KARI |
eyvallah aga ..
dünya Müslümanizlarla la güzellicek ... |
Zitat:
KERHANE ACMAYI DÜSÜNÜYORUM ADINI KULLANABILIRMIYIM? |
Imogdi,
Gercek müslüman iftira ve yalan dagitmaz. Cünki bilir bunun günahini. Feyzadeyi örnek olarak görme. Psikolojik sorunu var. Attigi yalanin günahini cekecek bu kesin. |
Zitat:
KERHANEDE CALISANLAR BUNDAN IFFETLIDIR BU ORSBULUGUNU GIZLEMEK ICIN HEMCINLERINE IFTIRA ATAN KANCIKLARDAN |
Zitat:
IGRENC KARI YAW....ULAN BU KARININ YÜZÜNDEN BU GIDISTE IBNE OLACAGIM :D |
Zitat:
|
Zitat:
BEN SANA BASKA NE DIYEYIM AMINA KOYUYOLAR YARAB SÜKÜR DIYON |
Zitat:
|
Zitat:
BU SIKTIGIMIN KARISI TIMARHANEDEN YAZMASIN?????????? |
Zitat:
|
Zitat:
AYIP GERCEKTEN COK AYIP!!!!!! |
Bir dakika degil, Bir saniyenize yazik oralarda gecirdigimiz. Ülkemiz cennet.
|
Zitat:
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 21:14 Uhr. |