Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Aktuelles (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=390)
-   -   Agent Fatsali31 (http://localhost/forum/showthread.php?t=12926)

Bosphorus_ 31.12.2014 19:28

Zitat:

Zitat von NurBanu (Beitrag 2103324)
gaytos,
sen bu zirvaliklari yaraticilik mi saniyorsun? Beyinsiz yaratik.

Kapcik agizli, senin küfürlerin, bölücügün, fitneciliginle ilgili yazilar vaybee sisteminde kayitli sen daha ne yüzle hala buraya yazabiliyorsun???

Sanalda insanlara iftira atarak ve özelini uydurup onlari tehdit ederek mi kendini savunuyorsun KANCIK UNOSl

+1111

Off buna cok guldum :)) kapcik agizli :))

Erkeklerin yuz karasi bu terorist Unos ile pompacisi Cenk/Ezel.

Uno, en son webcam'de hangi adama kamera acip arkani gosterdin? Gay olmak kotu bir sey degil, kendi tercihin kendi hayatin. Sirf bu kararindan dolayi sana yuklenilirse buna ben de karsi cikarim. Senin homoseksuel haklarini almanya da korumak zorundadir.

Ama chat'te konustugun kadinlarin sozlerini ve ozellerini 1'e 1000 katarak sirf karalamak adina forumlarda herkese yayman tam bir yavsaklik, kalleslik, karaktersizlik. Simdi bir an once o bayanlardan ozur dile ve erkek arkadasin Cenk'e geri don.

01.01.2015 20:46

Ya adami güldürme:)))))

Zitat:

Zitat von Bosphorus_ (Beitrag 2103411)
+1111

Off buna cok guldum :)) kapcik agizli :))

Erkeklerin yuz karasi bu terorist Unos ile pompacisi Cenk/Ezel.

Uno, en son webcam'de hangi adama kamera acip arkani gosterdin? Gay olmak kotu bir sey degil, kendi tercihin kendi hayatin. Sirf bu kararindan dolayi sana yuklenilirse buna ben de karsi cikarim. Senin homoseksuel haklarini almanya da korumak zorundadir.

Ama chat'te konustugun kadinlarin sozlerini ve ozellerini 1'e 1000 katarak sirf karalamak adina forumlarda herkese yayman tam bir yavsaklik, kalleslik, karaktersizlik. Simdi bir an once o bayanlardan ozur dile ve erkek arkadasin Cenk'e geri don.

Kadinlarin etegini altindan bir cikip,erkek gibi yazsan,inan kurban keserim,jurnalci:))))
Ha millet özeliniz bu Mit jurnalcisi ile fazla paylasmayin,vaybee deki görevi insanlari fislemek sanirim bu insan müsvettesinin.................

02.01.2015 17:22

Yigit, Cesaret ve ADAM olan kim

@Bosphorus_
Düsünüyorum da, "Yigit, Cesaret ve ADAM" kelimeleri SENden feyz alinarak mi sözlükte yerini buldu? :)
Senin gibi YIGITLERIN sirti yere gelmez, Allah herseyi gönlüne göre versin.
Mevlid kandilin mübarek olsun:)

Zitat:

Zitat von uno (Beitrag 2103451)
bazen, bazi yigitlerin ölümüne neden olan karaktersizler vardir... ya yaptigi karaktersilikle ya da yaptigi ihanetle, bosphoruspu ice bir yigidin sebebi olabilecek potansiyele sahip. yani yigidin fiske vurdugu bir ihanetci ya da gaddar köy agasi.. tarihimizin yigitlerinin de ölümü hep böyle kahpe ve kötü karakterlerden degil mi cenk... sktir et göötü, o bir cürük domates ayiklayicisi.. ;)

@uno
inan bosphorus korktugun kadar var

Sana kizmiyorum sadece aciyorum, düsünüyorumda nasil bir assalik kompleksine sahipsin ki dini ni ve irkini kötülüyorsun. Kizlarin namusunu agzinda sakiz yapiyorsun. Hic düsünüyormusun bu atdigin iftiralardan dolayi toprak seni kabul edecek mi diye?

Bu güzel Mevlid kandili dolaylisiyla sana bir tavsiyem olacak
Bu yazdigin sacmaliklarindan dolayi senden özür bekliyorum

02.01.2015 17:32

Bu Video-Chat´inde neler oluyo Allah askina ???!!

Galiba cani SIKILAN oraya girip sizi izlesin bosa türk-tv ´de
dizilerle vakit kaybetmesin... :))))))))))))))

24.01.2015 22:07

24.01.15 saat 22:03, AGENT fatsali31 beni flüsten tehdit etdi

ARKADASLAR

agent fatsali31 benim flüsüme girdi ve "benim onun hakkinda yazdigim forum yazilarimi silmemi" yazdi.

bende ona geri yazdim ki "ben dogru yazdigim seyi niye sileyim, senin bana özür borcun var beni bir baskasi (hakhukuk) sandigin icin".

bu cümlenin üzerine fatsali beni SCHWARZELISTEYE ALDI VE ARTIK CHATE GIREMIYORUM!!!!!!

BU BIR SAKA MI????

Lara_ 25.01.2015 13:50

Pi$kinligin bu kadar pes valla-Ba$ka oyunu kalmadi

Zitat:

Zitat von NurBanu (Beitrag 2104271)
ARKADASLAR

agent fatsali31 benim flüsüme girdi ve "benim onun hakkinda yazdigim forum yazilarimi silmemi" yazdi.

bende ona geri yazdim ki "ben dogru yazdigim seyi niye sileyim, senin bana özür borcun var beni bir baskasi (hakhukuk) sandigin icin".

bu cümlenin üzerine fatsali beni SCHWARZELISTEYE ALDI VE ARTIK CHATE GIREMIYORUM!!!!!!

BU BIR SAKA MI????

Cambaza bakmak isteyenler bakabilir ..

İnsan bu kadar dengesini kaybeder mi,? Nerede bulunduğunu, kendini, konumunu tamamen kaybetmiş halde.

Sana iftir atan "O"hakaret eden de "O"özür dilemesi gereken sensin öylemi?Cambaza bak!

Ben ondan rica edtim ,isbatla ,isbatliyamiyorsan özür dile .
Benim ricamida kabul etmedigine göre ,hakkinda cikan yazilar dogru demekten baska insanin aklina birsey gelmiyor.BEN bu KORKAK Adama defalarca Isbatla dogruysa Nurbanun yerine ben senden özür dileyecegim diye.VAR diyorsan acikla.

25.01.2015 17:07

25.1.15 saat 16:56 ben SEBEPSIZ yere Schwarzelisteye alindigim icin hala talka giremi

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2104384)
Cambaza bakmak isteyenler bakabilir ..

İnsan bu kadar dengesini kaybeder mi,? Nerede bulunduğunu, kendini, konumunu tamamen kaybetmiş halde.

Sana iftir atan "O"hakaret eden de "O"özür dilemesi gereken sensin öylemi?Cambaza bak!

Ben ondan rica edtim ,isbatla ,isbatliyamiyorsan özür dile .
Benim ricamida kabul etmedigine göre ,hakkinda cikan yazilar dogru demekten baska insanin aklina birsey gelmiyor.BEN bu KORKAK Adama defalarca Isbatla dogruysa Nurbanun yerine ben senden özür dileyecegim diye.VAR diyorsan acikla.

25.1.15 Saat 16:56 ben hala TALK ODASINA giremiyorum.
Fatsali31 beni SEBEPSIZ yere Schwarzelisteye Aldi.
Aslinda kendine göre bir sebebi var, benim üzerimden egosunu tatmin edemedi.

Daha cok bekler :-))) Benim icin ölmek var ama ASLA HAKSIZLIK KARSISINDA SUSMAK YOK !!!

@Lara

Aynen güzel arkadasim,
neyi ispatliyacak ki o da biliyor benim hakhukuk olmadigimi, mahsus yapiyor cünkü suclu olan kendisi " böyle yaparak kendini Alibi bulmaya calisiyor". Tabi kendi yaziyor yine kendi okuyor.

Bu arada bana destek verdigin icin fatsali31 sanada takmis durumda ve sende benim gibi talk odasina giremiyorsun.
Desteklerinden dolayi SENI ÖPÜYORUM, seni 1000 erkege degismem

IYIKI VARSIN KALBIMIN DIM DIMI, CANIM ARKADASIM :)

Lara_ 26.01.2015 00:10

Bir yalanın yalan, bir iftiranın iftira olduğu, kişilere göre değişmez. Ama bir hakaretin hakaret olduğu kişilere göre değişir. "Yeter ki hakaret içermesin", yeter ki edebe aykırı olmasın..

Ben bu Korkak adam defalarca isbatla diye yazdim ,isbatliyamiyorsan özür dile.Bunun cevabi Pantolonum yirtilmi$ diktirmeliymi$im "Bu yanli$ cevap FATSALI"Senden hala isbat etmeni beklyioruz

Cevap veremeyince karşı tarafı böyle hiçbir inandırıcılığı olmayan salakça lümpenliklere aşağılamaya kalkiyor.Bununlada yetinmiyor bu "UTANMAZ ADAM"
attigi iftirayi,ettigi hakaretleri hice sayip kendini hakli görüyor.

SEn vermen gereken cevabi ona verdin ."$imdi sira onda"FATSALI isbatla ,yada özür dile.
Yapamiyorsan hakkinda cikan yazilarin dogru oldugunu kanitlami$ oluyorsun.

Benim Chate odasina girip giremem benim icin önemli deyil,burasi benim icin bir mecburiyet deyil,sadece bir secenek.

Beni kizdiran asil konu ortada YAPILAN"HAKSIZLIK"UTANMAzin biri ortaya cikmi$ ben Agentim ve burasini babamin ciftligi gibi kullanirim ! istedigim iftirayi atarim! küfürde ederim,yalanda konu$urum!Siz benden özür dilemek zorundasiniz,aksi taktirde köpeklerimi üzerinize salarim .AYni sertlikte cevap verirseniz chatte giremezsiniz..Tam bir Cambaz

selmad 26.01.2015 07:44

yok birsey

Nasil olcak

28.01.2015 18:17

24.1.15 - 28.1.15 saat 18:10 ve ben hala "talk" odasina giremiyorum

24.1.15 - 28.1.15 saat 18:10 ve ben hala "talk" odasina giremiyorum.

Agent Fatsali31 hakkinda yazdigim Forum yazilarini silmedigim icin.

Bana destek verdigi icin, _Lara da ayni sekilde "talk" odasina giremiyorum.

Bu kisi BENIM ve _Lara üzerinden kendi REKLAMINI yapamaz.

Kendi egosunu tatmin etmek icin bu siteyi kullan biri nasil agent olur HAYRET BIRSEY!

romeo 28.01.2015 18:55

eeee etme bulma dünyasi ;)

uno 28.01.2015 19:06

abi allahtan girmiyorlar ya, aksama kadar Salt küfür saltanati uygulayan bu üyelerin, toplum icerisinde bu sekil dolasmalari bile sakincali. bence hadim edilip türemelerinin de önüne gecilmeli. hatta iran'a sürgün edilip islami usüllere göre recm edilmeleri bile vacip bunlarin.
düsman basina düsman basina*

29.01.2015 17:36

Havlama sesi artinca

tasi dogru yere attigini

anliyor INSAN

Lara_ 30.01.2015 23:12

Zitat:

Zitat von NurBanu (Beitrag 2104645)
Havlama sesi artinca

tasi dogru yere attigini

anliyor INSAN

Zitat:

Zitat von uno (Beitrag 2104618)
abi allahtan girmiyorlar ya, aksama kadar Salt küfür saltanati uygulayan bu üyelerin, toplum icerisinde bu sekil dolasmalari bile sakincali. bence hadim edilip türemelerinin de önüne gecilmeli. hatta iran'a sürgün edilip islami usüllere göre recm edilmeleri bile vacip bunlarin.

Zitat:

Zitat von romeo (Beitrag 2104616)
eeee etme bulma dünyasi ;)

Kendine yönetci yaki$tirmasinda bulunan Uutanmaz ADAM "FATSALININ"Chat odasinda besledigi köpeklerinden bir kactanesi bunlar.Önce üzerlerine salar,sonra tehdit,dedigimi yapmazsan daha fazlasini yaparim der

FATSALI senden hala attigin iftiranin isbatini bekliyoruz..
IFtira atarak ,köpeklerini Nurbanun üzerine salarak temize cikamazsin,sana kac defa isbatla dedim .UTANMAZ ADAM .O pis emellerine kullandigin görevi geriye iade et yeterince rezil oldun,sonrada bu utancla ya$amayi ögren Ahlaksiz

Lara_ 30.01.2015 23:43

LE$

Zitat:

Zitat von uno (Beitrag 2104618)

Seni düz dikilemeyen KAMBUR,bakiyorum yine kivrim kivrim kivraniyorsun UNO$ KIZ

Hiçbir sorumu yanıtlayamayan ve hiçbir cevabımı çapıtmadan ,yalan konu$madan ,iftira atmadan kendini savunamayan sagliksiz bir GAY .Hic bir insan evladinin tenezzül edemeyecegi kadar Igrec.
HAYVN desem bütün mahluklara hakaret olur,Kendi di$kisini yiyen DOMUZ bile temiz kalir bu le$in yaninda.

Dikkat edin! "Orospu'nun çocuğu" değil, "orospu çocuğu" diyorum.Cünkü annasinn sucu yok!Bilseydi, büyüyünce böyle bir "Mahlukat" olacağını hiç doğurur muydu,Olsa olsa 9 ay çektiği kabızlık"tan sonra makatından defettiği bir "bok"tur!.. Düşünüyorum da, bir "insan"dan, mümkün değil, böyle bir "yaratık" çıkamaz!.. Bir kadın, böyle bir "enik" doğuramaz.Hiçbir ana baba, böylesine bir "PISLIK", böylesine bir "MIKROp" üretemez.BEYINSIZ herkes senin gibi PC önünde pineklemiyor SÜMÜK

31.01.2015 14:32

Görevlerini cikari icin kullanan ufak agent

@for all vaybee user
Bu Chati kendi cikarlari icin kullanan, sirf kendi egosunu tatmin etmek icin burayi kullan biri Burda nasil Agent olarak kalabilir?
Fatsali31 bu chati cikarlari icin kullaniyor, sirf kendi egosunu tatmin etmek icin, bazi üyelerin (ben dahil) üzerinden kendi reklamini yapiyor. ÖRNEK: bana Burda hakaret, küfür ediyorlar, iftira atiyorlar BEN KENDIMI SAVUNUNCA, bu Agent bozuntusu fatsali31 beni "chatin huzurunu" bozuyormusum nedeni ile beni cok kez kanaldan atdi (6 saatligine).

Fatsali31 agentin, beni atdiktan sonra ve ben odada olmadigim zamanlarda ARKAMDAN DEDIKODU YAPTIGINI cok kez duydum. Benim hakkimda atip tutarak diger userler bana karsi fitliyor ve böylelikle kendi reklamini yapiyor, BÖYLE IHTIBAR KAZANILMAZ ufak agent.

Bir agentin görevi "asayisimi" saglamak yoksa "dedikodumu" mu yapmak???
Agentin dedikodu yapma gibi bir lüksü olamaz, bu Hakki nerden aliyo bu ezik?

Ben 24.1.15 den bugüne kadar Vaybeenin Talk odasina giremiyorum, forumda onun hakkinda yazdigim yazilar silmedigim icin, ve utanmadan bana iftira atiyor bu sahis "hakhukuk" userin ben oldugumu idda ediyor.
BUNUN ISPATINI istiyorum ispat edemiyorsa ÖZÜR DILIYECEK, VARMI INSANA CAMUR ATMAK BURASI SENIN BABANIN TARLASIMI?

Görevini, cikarlari icin kullanan biri buraya nasil agent olur? Görevini yerine getiremiyorsan IYADE EDECEKSIN!!!

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2104758)
Kendine yönetci yaki$tirmasinda bulunan Uutanmaz ADAM "FATSALININ"Chat odasinda besledigi köpeklerinden bir kactanesi bunlar.Önce üzerlerine salar,sonra tehdit,dedigimi yapmazsan daha fazlasini yaparim der
FATSALI senden hala attigin iftiranin isbatini bekliyoruz..
IFtira atarak ,köpeklerini Nurbanun üzerine salarak temize cikamazsin,sana kac defa isbatla dedim .UTANMAZ ADAM .O pis emellerine kullandigin görevi geriye iade et yeterince rezil oldun,sonrada bu utancla ya$amayi ögren Ahlaksiz

@_Lara
Kalbimin dim dimi iyiki varsin, benim dava arkadasim, biricik Dostum seni ben bu 1000 askere degismem.

uno 01.02.2015 03:14

sizin bu bana kambur diyisinizi ciddiye alip, "Kambur muyum lan" oldum ve ortopediye gittim ve test sonuclari, hic bir kambur belirtisi yok. siz de bakin:

Ettigin o küfürü bi ara Karakaya ve Altayli atismasindan hatirliyorum. Artik küfür edebilmek icin googlen yapiyosan, kizim senin hayatin ciddi anlamda kararmis, bi psikologa git... yazik sana, halen bir kamyoncu karisi olabilme ihtimalin var ayda bir de olsa cinsel iliski kurabilecegin bir koca edinebilirsin umudunu yitirme.. sen umudunu yitirdikce bizler sizlerden küfür duyuyoruz. Allah belanizi versin!

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2104770)
Seni düz dikilemeyen KAMBUR,bakiyorum yine kivrim kivrim kivraniyorsun UNO$ KIZ

Hiçbir sorumu yanıtlayamayan ve hiçbir cevabımı çapıtmadan ,yalan konu$madan ,iftira atmadan kendini savunamayan sagliksiz bir GAY .Hic bir insan evladinin tenezzül edemeyecegi kadar Igrec.
HAYVN desem bütün mahluklara hakaret olur,Kendi di$kisini yiyen DOMUZ bile temiz kalir bu le$in yaninda.

Dikkat edin! "Orospu'nun çocuğu" değil, "orospu çocuğu" diyorum.Cünkü annasinn sucu yok!Bilseydi, büyüyünce böyle bir "Mahlukat" olacağını hiç doğurur muydu,Olsa olsa 9 ay çektiği kabızlık"tan sonra makatından defettiği bir "bok"tur!.. Düşünüyorum da, bir "insan"dan, mümkün değil, böyle bir "yaratık" çıkamaz!.. Bir kadın, böyle bir "enik" doğuramaz.Hiçbir ana baba, böylesine bir "PISLIK", böylesine bir "MIKROp" üretemez.BEYINSIZ herkes senin gibi PC önünde pineklemiyor SÜMÜK

01.02.2015 09:37

eine frage ...

gibt es denn einen ehrenkodex für agenten?????

:)

romeo 01.02.2015 09:41

heheheheheheheh
birine karsi fitlamak :D
idda
ihtibar

ben de chatte niye artik o kadar cok küfür yok diyorum yahu :D

01.02.2015 09:42

so weit ich weiß bekommen agenten kein geld :) und vaybee scheint froh zu sein dass es überhaupt menschen gibt, die sowas freiwillig machen :) bu is discoya benzer, kapici seni beyenmiyorsa baska bi discoya gidersin, da kannse nix machen...chatte hak hukuk arayanda suc

romeo 01.02.2015 10:29

eee diskoya gidince de ne diyor adam?
düzgün giyin :D
giyinmeyeni almiyorlar,
aglamanin faydasi yok

01.02.2015 11:14

düzgün giyin demiyor...heut nur stammgäste diyor :D

romeo 01.02.2015 11:28

anladim kardes,
kirmamaya calisiyor yani :D
üzülmesinler, aglamasinlar, yikilmasinlar, kendini ezik hissetmesinler diye degil mi :D

01.02.2015 12:01

hahahahahaha

Üstde yok basta yok!
Notre dame`nin kamburu seni hahahaha

Zitat:

Zitat von uno (Beitrag 2104852)
sizin bu bana kambur diyisinizi ciddiye alip, "Kambur muyum lan" oldum ve ortopediye gittim ve test sonuclari, hic bir kambur belirtisi yok. siz de bakin:

acikta SAP görmüs gibi siritmissin, bakiyorumda TOP TOPUN resmini görünce zevke geliyor

chatde ki bayanlari mobben yolluyla kacirtdiniz, artik TOPLAR bol bol birbinize küfür edersiniz :)

Zitat:

Zitat von romeo (Beitrag 2104854)
heheheheheheheh
birine karsi fitlamak :D
idda
ihtibar
ben de chatte niye artik o kadar cok küfür yok diyorum yahu :D

als selbstbewusste TÜRKIN ziehe ich den Schwanz nicht ein, wie ich lese ist dies eher deine Begabung

Zitat:

Zitat von ueCuenCue (Beitrag 2104855)
so weit ich weiß bekommen agenten kein geld und vaybee scheint froh zu sein dass es überhaupt menschen gibt, die sowas freiwillig machen bu is discoya benzer, kapici seni beyenmiyorsa baska bi discoya gidersin, da kannse nix machen...chatte hak hukuk arayanda suc

01.02.2015 12:05

du kannst auch rein biologisch den schwanz nicht einziehen, da du nicht mit_glied bist :D

romeo 01.02.2015 12:30

bayan?
kendini bence o kadar yüksekte görme ;)
sen ve bayan iki ayri ve birbiriyle hic alakasi olmayan iki kelime ;)

uno 01.02.2015 17:19

lan valla billa kambur degilim. elimde raporum var.
hem bizim bahcede cekinmistik o fotografi. insan bahcede calisirken rahat olmali dimi.
ben sizin gibi izne gittigimde sahil kiyilari gezmiyom, bahcelerimize gidip kafa dinliyom, kitap okuyom. sex yapiyom...

blackliste alinma kararin son derece hakli, chate girmedikce tükenesin insallah.

Zitat:

Zitat von NurBanu (Beitrag 2104883)
Üstde yok basta yok!

acikta SAP görmüs gibi siritmissin, bakiyorumda TOP TOPUN resmini görünce zevke geliyor

chatde ki bayanlari mobben yolluyla kacirtdiniz, artik TOPLAR bol bol birbinize küfür edersiniz :)

als selbstbewusste TÜRKIN ziehe ich den Schwanz nicht ein, wie ich lese ist dies eher deine Begabung

Lara_ 01.02.2015 20:16

Tam bir Kepazesin Kambur

Zitat:

Ettigin o küfürü bi ara Karakaya ve Altayli atismasindan hatirliyorum. Artik küfür edebilmek icin googlen yapiyosan, kizim senin hayatin ciddi anlamda kararmis, bi psikologa git... yazik sana, halen bir kamyoncu karisi olabilme ihtimalin var ayda bir de olsa cinsel iliski kurabilecegin bir koca edinebilirsin umudunu yitirme.. sen umudunu yitirdikce bizler sizlerden küfür duyuyoruz. Allah belanizi versin!

Midesi kaldiran herkes bakabilir bu modasi gecmis 3 sinif kalitesiz ,rükü$ Kambur Kiroya..

SEN hala Utanmayi aklina getirmiyorsun dimi??Sen nasil bir yaratiksin böyle Kambur?

Sana o kadar yaki$tirmada bulundum hepisini kabul ediyorsun:Kamburun di$inda .öylemi?
Insanliktan istifa edip tüm kutsallarini gözden cikarmaktan cekinmeyen sagliksiz bir beyinsin,
Iflah olmaz bir le$:Zere kadar duyarliligin olsa intihar etmeyi dü$ünürdün.Adina bile söyleyecek sözlük yok bu cibiliyetsiz internet sapigina .Acizliginin farkina varabilsen kendine acirdin Kambur.

NO Panik Uno$ .

GAYTO$ acik artirmada

KIM DAHA FAZLA VERIYOR BU KALTAGA ???????

Lara_ 01.02.2015 20:31

Sus Zirlama

Zitat:

Zitat von uno (Beitrag 2104895)
lan valla billa kambur degilim. elimde raporum var.
hem bizim bahcede cekinmistik o fotografi. insan bahcede calisirken rahat olmali dimi.
ben sizin gibi izne gittigimde sahil kiyilari gezmiyom, bahcelerimize gidip kafa dinliyom, kitap okuyom. sex yapiyom...

blackliste alinma kararin son derece hakli, chate girmedikce tükenesin insallah.

tamam anladik resimde görünüyor,kambur seni

kocami$ ve yeni bir$ey söylemekten aciz ezberini tekrar etmekten ba$ka , kicini tutmaktan ba$ka bir i$e yaramayan 3 sinif adi,bayat orginalligini yitirmi$,rezil kepaze olmu$ ucuz bir Kirosun

uno 01.02.2015 21:42

bence sen halen kamyoncu karisi olabilme ihtimalini gözönünde bulundur lara. hayvanlar gibi insanlarin da sexe ihtiyaci var biliyosun. o yüzden basit önyargilarla meslek asagilamasina girmeden hemen kamyoncu bi sevgili yap da ve bu baglamda bol bol sex yaparsin, sinir sistemin gevser. tipsiz :D

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2104922)
tamam anladik resimde görünüyor,kambur seni

kocami$ ve yeni bir$ey söylemekten aciz ezberini tekrar etmekten ba$ka , kicini tutmaktan ba$ka bir i$e yaramayan 3 sinif adi,bayat orginalligini yitirmi$,rezil kepaze olmu$ ucuz bir Kirosun

Lara_ 01.02.2015 22:29

Sen Hıcmı Utanmazsın ?

Annani mi anlatiyorsun besleme?

Sen bu yazdiklarini yaraticilikmi saniyorsun G.ötcü?

Yine neyin var neyin yok koymu$sun ortaya Uno$ ayaginda bir rengi SOLUK donun kalmi$:
Utanmayi hala aklina getirmeksizin $imdide pi$kin ,pi$kin KALTAKLIGINLAMI övünüyorsun HIV MICROBU..

Panik bir halin var bak ben hala gevrek gevrek gülüyorum..Arsiz,rezil kepaze seni

Sakin ol Uno$ ! SEnden kimse Utanmani beklemiyor,burda bu forumda herkes bilirki,senin bu hayatda kaldiramayacgin hicbir$ey yoktur.Utanma duygusu hayvanlarda olmayan insana özgü bir$eydir Imandir,ve hic bir hayvandan dogasina aykiri davranmasi beklenemez..

Yüz kizartici bir Kepazesin GAYTO$: ve tekrarliyorum hicbir INSAN evladinin tenezzül edemeyecegi kadar igrenc bir o c

Modasi gecmi$ 3 sinif kalitesiz soluk donlu rükü$ KIRO UNO$ acik artirimda..

Yokmu artiran????

Lara_ 01.02.2015 22:50

Zitat:

Zitat von NurBanu (Beitrag 2104883)
Üstde yok basta yok!

als selbstbewusste TÜRKIN ziehe ich den Schwanz nicht ein, wie ich lese ist dies eher deine

Begabung

$eref,haysiyet ,namus fukarasi bu Pislik aklinca insalari kandiracak bu beyinsiz YALAK..

ne kadar cig süt emi$ bu o.c. Insanda zere kadar bile olsa Onur olur,$eref haysiyet olur cibilyetsiz rezil,kepaze...

bak forum okuyucaliranin bir kacindan mail geldi.

birakin artik $u Sapigin yakasini yeterince rezil oldu diyorlar..

ona dokunmaz..köpek soyundan bu yaratik

uno 02.02.2015 13:43

günes isiginin cama vurup, isiyi katlayarak crptigi bir kamyoncunun azginligina mahkum kalicaksin iste böyle. senin gibi cüzzamli ucubelerin istikbali bu. ratte gibi saklanip korku salmaya calisan oysa insan icine cikamayan pis yaratiklarsiniz siz. cirkin cüzzamlilar.

Lara_ 02.02.2015 20:08

FAtSALI : Kötü köpek yoktur sahibi kötüdür..

Zitat:

Zitat von NurBanu (Beitrag 2105013)
hem kambursun hem de vatansiz, senden kamyoncu karisi bile olmaz, pis dedikoducu TOP

su tipe bak hahaha

Ali uno´yu at, ayse uno´yu tut :D (uno=TOP)

haha senin gibi eksik etekler oldugu sürece ben piyasada ADAM olarak dolasacagim :D

Witz komm raus du bist umzingelt hahaha

Ba$lik yanli$ Nur..

Uno$u at Kezbani tut olmaliydi,sadece dedikodu olsa: bu Namus ahlak fukarasi Kamburda daha ne marifetler var saymakla bitmez bu Kepaze Gay'in hünerleri
Su tipe bak !? insan baktikca karsi cinsinden tiksiniyor ,kusmuk.

Bu tiple kendine bu kadar özgüven ,insanin akli almiyor,kara bir DomUzu andiran cibiliyetsiz
Nodasi gecmi$ 3 sinif bayat kalitesiz bir Kiro.Annasini anlatiyor Kambur.Bu ahlaksiz ,sanal sapigi kirli yöntemlerinden bile medet umuyor rezil Kepaze

QUOTE=uno;2104895]lan valla billa kambur degilim. elimde raporum var.

istesende gezemezsin CULSUZ Pc önünde pineklersin ancak,sonrada cam acip orani burani sallarsin,Tam bir pislik bu Sapik.

SEN hala Utanmayi aklina getirme o.c

03.02.2015 17:51

Zitat:

Boy tip ok de burnunda sorun var. :D

03.02.2015 19:56

24.1.15 -03.02.15 korkusundan beni talk odasina almiyor

24.1.15-03.02.15 ben halen talk odasina giremiyorum, bu ezik fatsali31 denilen cigersiz beni talka sokmuyor :-)))

NORMAL benden o Kadar cok korkuyorki, en sonunda cagreyi beni schwarzelisteye almakla buldu, BENDEN KORKMAKTAN cok haklisin ufaklik, ben bile ZEKAMDAN ve CESARETIMDEN korkuyorum :-)))

senin gibi eziklerede herzaman haddini bildirecegim

@huhusanane
ne demis bir alman atasözü "Wie die Nase eines Mannes, so sein Johannes":D

uno 03.02.2015 20:06

yamuk kas sendromu, kambur celiskisi, ve sayende koca burun komplexi basladi. sen de mi huhu ;(
Zitat:

Zitat von huhusanane (Beitrag 2105055)
Boy tip ok de burnunda sorun var. :D

funkypunch 03.02.2015 21:14

lan thema fatsali31 bir bakim bu ne diye, konu olmus Uno :) bu ne scim is?

Uno olayi nasil kendine degistirdin, herkese kendini konusturuyorsun helal olsun walayi hahahaha

Banu-Lara & Company; Fatsalinin da fotosunuda koyun onuda merak ediyoruz. *lach*

Ps: bulursaniz benimkinide koyun, onuda merakla bekliyoruz hahahaha

funkypunch 03.02.2015 21:19

Zitat:

Zitat von SevtapTuran (Beitrag 2105111)
Funky
Sendemi chatten atildin :D

yooo wie kommst darauf? suan chatteyim, ben müslüman ve anständig bir chatciyim. beni kimse atamaz LoL

SevtapTuran 03.02.2015 21:21

Zitat:

Zitat von funkypunch (Beitrag 2105112)
yooo wie kommst darauf? suan chatteyim, ben müslüman ve anständig bir chatciyim. beni kimse atamaz LoL

Chatten atilanlar bura geliyor sandimda :D

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 03:36 Uhr.