![]() |
Zitat:
Orda her kesimden muhalefet eden insan var, hepsini bir taraktan gecilecek gibi degil. Ama cogunlugu duyarli Türk halki.. |
‘Kalleş olacağına sarhoş olsun’
Gezi Parkı eylemlerinde İhsan Eliaçık'tan kandil duası.
Taksim Gezi Parkı eylemcilerine destek veren Anti Kapitalist Müslümanlar, Miraç kandili programı yaptı. Programda, bir kadın tarafından “Yasin Süresi”nden bir bölüm okunurken İlahiyatçı yazar İhsan Eliaçık da Fatiha Süresi okuduktan sonra dua etti. Program sırasında grup üyesi iki kişi yakılmış haldeki bir minibüsün üzerine çıkarak Amerikan ile İsrail bayraklarını yakmaya kalktı. Ancak diğer eylemcilerin tepkileri üzerine bayrak yakmaktan vazgeçtiler. Taksim Gezi Parkı eylemlerine destek vermek için gelen “Anti Kapitalist Müslümanlar” üyesi bir grup parkta Miraç Kandili programı düzenledi. Önce kandil simidinin dağıtıldığı programda, grup üyesi Münibe Altıparmak adlı kadın tarafından mealiyle birlikte “Yasin Süresi”nden bir bölüm okundu. İlahiyatçı yazar İhsan Eli Açık da Fatiha Süresini okuduktan sonra, dua etti. Duada Eliaçık, “Yarabbi… 9 gündür bu meydanda direniş içerisinde olan gençlerin seslerini kavli, soluklarını güçlü eyle. Direnirken ölen kardeşimize Allah’tan rahmet, kalanlarına marifet diliyoruz. Zalim Sultan’a karşı, Hakkı haykıran gençleri bu memleketten eksik eyleme” şeklinde duada bulundu. “SOKAKTA YEŞİL PARKLARIN ARASINDA UYUYANLARIN ARASINDA ÇAPULCU OLMAZ” Daha sonra eylemcilere hitap eden Eliaçık, “İslam barış demektir. Barış zararsızlık halidir. Kimseye zarar vermeyiniz. Herkese selam veriniz. Sizden farklı olan kişiye giderek selam veriniz. Kardeş olunuz. Sevgi ve merhameti yayınız. Bugün Gezi Parkı’ndan bu sinerji yayılıyor. Allah’ın rahmetiyle beraber Türkiye’de yepyeni şeyler oluyor. Böyle yerlerde Kuran okunmaz, dua edilmez diyenler bir kez daha yanılıyor. Yan tarafta çukurlar açtılar. Çukurlar nasıl çöktüyse ön yargılarda inşallah öyle yok olup gidecek. Bize diyorlar ki: Orada sarhoşlar var, ne işiniz var orada. Bizde diyoruz ki: Sarhoş olsun anlaşırız, yeter ki kalleş olmasın. Bize diyorlar ki: Onlar çapulcu. Diyorlar ki, onlar çete. Bizde diyoruz ki: Sokakta yeşil parkların arasında uyuyanların arasında çapulcu olmaz. Çapulcu, devletin 40 tane odası vardır. Her bir odasında 40 tane fırıldak çevrilir. Çapulcular yağma yapanlardır, makam odalarında oturur, kravatlarıyla dolaşır. Çapulcular yağma yiyenlerdir” dedi. |
Polisler de isyan etti
Gezi Parkı'nda günlerdir devam eden olaylara katılan polislerin de söyleyecekleri var! Gezi Parkı’nda günlerdir devam eden olaylar sırasında İstanbul dışından gelen takviye kuvvetleri isyan etti. İstanbul Gezi Parkı’nda günlerdir devam eden olaylar için takviye olarak Uşak, Urfa, Edirne, Kayseri, Adana, sivas Artvin, Rize ve Trabzon’dan gelen yaklaşık bin 500 polis isyan etti. Facebook’taki ‘Polis Memurları Dayanışma Grubu’ platformunda bir açıklama yapan polisler, görev yaptıkları 5 gün boyunca parklarda, çevik kuvvet bahçesinde ve banklarda yattıklarını belirttiler. Bu sabah yapılan o açıklama şöyle: BANKTA YATTIĞIM İÇİN ŞANSLIYIM ‘İstanbula takviye kuvvet olarak geçici görevli geldik. Bugün 5.günümüz. Bayrampaşa çevikteyiz. Personelin yatıp dinlenmesi için İstanbul gibi imkanlari bol bir ilde ( polis okulları,polisevleri vs.) doğru düzgün bir yer verilmedi. Millet yerlerde yatıyo. Bende bankta yatacağım için şanslıyım yine. 4 gündür sabahlara kadar görev yaptık ama o kadar polis okulu, polisevi v.s. varken yerde yatmayı layık gördüler.’ Bize bu ve buna benzer bir çok bilgi ulaşmaktadır. Hepsini buradan paylaşmanın doğru olmadığını düşündüğümüzden aşağıdaki uyarılarımızı iyi niyet çerçevesinde değerlendirerek gereğini yapmasını yetkililerden, müdürlerimizden, meslektaşlarımızdan ve sağduyulu halkımızdan rica ve talep ediyoruz.” YETKİLİLERİN DİKKATİNE! -Polis Memurları yorgun, uykusuz ve gergin… -Polisin bireysel hatalar yapmaması için gerekli istirahat sağlanmalı -Ağır çalışma şartları ve günlerce süren müdahaleler sonucu otokontrolünü kaybeden meslektaşlarımız eylem yerlerinden dinlenmeye çekilmeli -Sokakta, kaldırım üstlerinde, yeşil alanlarda uyumak zorunda kalan meslektaşlarımız için polisevleri, polis okulları gibi yerlerin tahsis edilmesini istiyoruz. SOSYAL MEDYADA İSYAN Sosyal paylaşım sitelerinde Gezi Parkı eylemi müdahalelerine katıldıklarını söyleyen polislerin mesajları da dikkat çekti. İşte onlardan bazıları: HESABI SANDIKTA SORARIZ Inci A. : Yildiz İçinde olmayan bilmiyo işte dışardan konuşması kolay ne şartlarda çalışıyor bu polisler soran bilen yok . Bunlarda birilerinin oğlu birilerinin eşi … Hem ana avrat söv kafasına kaldırım taşlarını sök at ondan sonra vahşi de polis napsın … Asıl acımasız bunları yapan ve göz yumanlar Mustafa A: polise taş atanlara da, polisi o meydanlara gönderip arkasından dansöz gibi kıvırıp polisini satanlara da yazıklar olsun, ailelerimizle birlikte en az 1 milyon oyumuz var günü gelince danışıklı dövüş yapanlardan hesabı sandıkda soracağız SİNEKLİ EKMEK YEDİK Kadir Ç. :Yyaşanan terör pretostalarına illagal örgütlerin eylemlerine karşı tepki olarak bizde gerçek türk millet olarak profil resmimizi polis yapalım.bize sahip çıkın. bölücülerin oyununu bozalım TC B. : Sazlı iyilik yaramıyor bu insanlara.. polisimiz günlerce bunların yüzünden evine gidemiyor.ailesini göremiyor.. günlerce uyku uyumuyor.. acıktıklarında ekmek arası içinde kokmuş kaşar ve salam bide içinde ölmüş sinekli ekmek veriyorlar.. üstüne üstlük karşılığında bide anasına küfür yiyor.. biber gazı sıkınca bu sefer polisimiz suçlu oluyor insaf be gerçekten insaf..allahtan korkun napsın daha bu polisler.. Makbule A. : Şu polisleri sevmiyenler varya başları sıkıştığı zaman polis diye yırtınırlar ama keyifleri gelincede taş sopa atarlar “BAŞBAKAN BENİM BAŞBAKANIM DEĞİL” Alparslan U. : Halkla polisi karşı karşıya getirip kaçan başbakan benim başkanım değildir.sıkışınca polis orantısız güç kullandı diyen bakanlar da benim bakanım değildir.delikanlıca desinler emri biz verdik polisi 5 gün uyutmadan halkla çarpıştırdık desinler HALİMİZİ SORAN YOK Ahmet D. :” Şu an bayrampaşa çevik teyim . Etrafımda 50saattir çalışan ve ne yapacağı belli olmayan durumda bir sürü polis var. 4 gündür çalışıyoruz sokaklarda yatıyor arabada uyuyoruz. Doğru dürüst halimizi soran yok. Kumanya da ışte bu. ” HÜKÜMET ÖZÜR DİLEMİŞTİ Gezi Parkı olaylarıyla ilgili hükümet kanadından daha önce yapılan açıklamalarda Başbakan Erdoğan ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç polisin sert müdahalede bulunduğunu kabul etmişlerdi. Bülent Arınç da eylemcilerden özür dilemişti. |
Zitat:
Ama bir de su var, Tayyip gecmisinde cocukken lisedeyken universitedeyken farkli, simdi farkli olabilir. Insanlar her zaman degisim icerisindedir. Sen universitedeki halin tutumun ve goruslerinle simdi %100 ayni olabilir misin? Ayrica kendisi degistigini de bizzat soyledi ''geliserek degistim'' dedi. Bu arada oynana kuresel oyunlar burada super anlatilmis, herkese oneririm dinlemek lazim: http://www.yirmidort.tv/guncel/yigit...di-h45943.html Zitat:
Ayrica bir insan sirf ''genc'' diye yaptiklari yanlislar da hos gorulemez. Bu arada hep yanlis yayiliyor. Tayyip herkese ''capulcu'' demedi. Olaylari karistiranlara, provokatorlere capulcu dedi. Bunu olaylara karismayanlar da uzerine aliniyorsa capulcuyum diyorlarda bu da onlarin tercihi. Bariscil protestocular kendilerini teror sempatizanlar ve asiri uclardan ayri koymayi basaramadi, o yuzden bu populer ve populist hareket ve soylemleri elbette bir mum isigi gibi zamanla sonecektir. Capulcu'nun kelime anlami bu, demekki bunu kendilerine yakistiriyorlar: Çapul yoluyla başkasının malını alan, talancı, yağmacı, plaçkacı. Ikincisi, orada AVM yapilmasi soz konusu degil. 18. yuzyilda yapilip 20. yuzyilda yikilan tarihi Topcu Kislasi'nin aslina gore rolevesine gore tekrar tarihi goruntusunde yapilmasidir. Bunu da Istanbul'un buyuk cogunlugu zaten desteklemektedir. Herkeste bir ''AVM insaati yapilacak'' yaygarasini anlamak mumkun degil. Bunun gercekle alakasi yok. Sadece dis dunyaya ''parkimiz AVM icin yikiliyoooooor'' diyerek sempati toplamak icin yapilan bir yanlis bilgilendirme. Belki de hukumet projeyi tam ifade edemedi, reklamini yapamadi. |
Aslinda Edip Yüksel'in o konusmasini izlesen de konumuza bir tabanla devam etsek daha hos ve ürekten olur.
Ben milletimin ne istedigine saygili bir insanim. Ama milletimizin cogunun olandan biten haberdar oldugunu sanmiyorum. Orda en cok ranti kim elde edecek bil bakalim. Evet, Ahmet Burak Erdogan ve enistesi.. Ne bicim bi tessadüf ama degil mi? Kaderinde varmis. Alinyazismiymis.. Hic el yazisina benzeyen bir yani yok ama degil mi? :D Saka bir yana, ama zurnanin zirt ettigi delik bu. Disaridan suclu aramaya gerek yok, sucluyu da, sucu da, suc ortagina cok iyi biliyorlar orta protesto edenler.. Bunu unutma Boshorus kardes.. Her adelestsizlik ve haksizlik ona karsi cikacak olan bir muhalefetini olusturur. Hani bir söz var ya biri yer, biri bakar kiyamet ondan kopar.. Anlasilan gemiler, gemicikler yetmiyor Erdogan'a ve tayfasina.. Agzi aci doyurmak kolayda gözü aci doyurmak zor oluyor.. If Ben Ihsan Eliacik'in bir cok kitabini okudum ve konusmalarini dinledim. Bilge ve halkin icinden gelen bir Türk ilahiyatcisi.. Onu "malum zihniyetin" karalamasini dogal karsiliyorum. Cünkü Türkiye'de hak hukuk YOK! Iftira ile, yalan dolan ile itibarsizlastirma yöntemleri var.. Kendinden olmayani yok etmek icigüdüsü var.. Ben dogrulari her zaman alip yanlislardan uzak tutarak degistirmeyi denerim. Uzun bi konu ve ben simdi doktora gitmem lazim. Sen benim hatirim icin Edip Yüksel'in o konusmasini bi dinle.. Sonra yine bu konulara genelleme olarak gireriz.. |
..Anatomie des Faschismus..
Zitat:
- Lautstarker und penetranter Nationalismus - Verachtung der Grundrechte der Menschen - Bestimmen von Feinden oder Sündenböcke für eine vereinigende Sache - Vorherrschaft des Militärs - Ungezügelter Sexismus - Kontrollierte Massenmedien - Besessenheit mit nationaler Sicherheit - Religion und Staat sind miteinander verflochten - Die Konzernmacht ist geschützt - Die Arbeitnehmerrechte werden unterdrückt - Verachtung der Intellektuellen und der Kunst - Besessenheit mit Kriminalität und Bestrafung - Ungezügelte Vetternwirtschaft und Korruption - Betrügerische Wahlen Quelle: Prof. Laurence Britt Versuch mal die obigen Merkmale auf die Ideologie der CHP und der AKP abzugleichen…ich weiss, das kann dein begrenztes Intellekt etwas überfordern, aber hin und wieder muss man mal das mal versuchen… Apropos Anarchie und Nihilismus…also aus dem Munde eines Möchtegern-Fascho hört sich das wie ein Schimpfwort an, aber hinter diesen Denkwelten steckt mehr Hirn und Verstand als deine 2-Zellen Hirn erfassen kann….anlamayacagin konulardan bahsetmen cahilligin en doku belirtisi.. niEtzSche |
Last time bahsettigin Clip in 60% izledim daha fazlasina tahammül edemedim.cikmis adam kendi Basina düsüncelerini anlatiyor ve mimiklerine bakinca ne kadar Kin ve nefretle anlatiyor. Lise arkaslariymis birisi devlet adami olmus arkasinda dogal olarak biraz kiskanclikta olabilir diye aklimdan gecti.seninde belki arkadsinda o pozisyona gelsen olabilir:) birde rusya, ingiltere vs gezi parkini destekliyor. Ne Güzel yaa aslinda bizi ingilizler yönetse olmazmi cok eskiden begri hevesleri var zavallilarin hevesleri karinlarinda kalacak. Rusya olmasin onlarda tabi gezi parkini destekliyor ama insanhaklari savunan o kadar avukati sokak ortasinda tek kursunla vuruyorlar, yada kimyasal maddelerle zehirliyorlar. Nedir sorun nedir 11 yildir ülkeyi kötü yapan Bir kac örnek verseniz? Özgürlükmü? Almanyada sokaga cöp birakin biri sikayet etsin hemen ceza. Bütün yazilarimiz facebook vs okunuyor. Bence türkiyedekiler burdakilerden Cook daha özgür yasiyorlar. 400 Nazi icin 250 polis soluk aldirmadi helikopterler sivri sinek Gibi bütün gün üzerimizde dönerek. Aslinda Vize kalksada gercek özgürlük nasilmis tatsalar. Dogu almanlarda birbir hayallerle duvari yikip sonra agladiklari gibi, yillarca onlari "Solidaritätzuschlag" la bile memnun edemedigimiz Gibi. Demek istedigim uzaktan davulun sesi Güzel gelirmis yada her Parlayan altin degilmis dedikleri Gibi. Birdee tatilde iki türkiyeden Staj icin Gelen türk ögrencilerle tanistim tatilköyünde dört aydir burdalarmis biraz daha kalirsak psikolojimiz bozulacak siz nasil yasiyorsunuz burda hersey yasaklarla dolu dediler. Türkiyenin degerini bilmek icin belkide bazilari türkiyeyi terketse ...
|
Zitat:
Ich habe gedacht wann flippt er wohl aus, und es hat nicht lange gedauert. |
Zitat:
Man muss schon wirklich nicht mehr in der Lage sein mit gesundem Menschenverstand zu denken, um mich als einen Faschisten zu bezeichen.. Und trägst du auch diese Jesus-Latschen und predigst überall dass das finanzsystem mit anarchististischen Mitteln bekämft werden muss? Sag mal wie alt bist du? 16 oder oder was? |
Zitat:
Hatirim icin hepsini izle o videonun sonra adam akilli sana görüslerimi nokta nokta beliritim.. Ama sen benim hatirim icin o videyoyu izle lüften.. |
Zitat:
Paylastigin link 30 dk'ymis. Aklimda. Zitat:
|
[quote=BosphorusTaurus;2066626]Erdogan yakinlarina kiyak gecmek istese bunu Taksim gibi ''controversial'' bir yeri kullanarak yapamayacagini bilecek kadar zeki bir adam. Daha gozde olmayan bir yeri tercih ederdi. Sonuc olarak AKP'ye alternatif bir parti yoksa, yapacak bir sey de yok. Bosuna indirmeye calismasinlar. Zararimiza olur.
Paylastigin link 30 dk'ymis. Aklimda. Bi göz at kardes, senin hem seviye düzeyin hem de bilgi düzeyin böyle konulari enine boyuna tartismaya müsait. Bugün bu konulara girmeyecegim Boshorus, bugün burda biraz geyik takilacagim. :D |
Detay bilgileriyle Türkiyedeki adalet ve siyasi durumlari aydinlatan Redhack sözcüsü Skype baglantisiyla Halk TV'de sorulara yanit veriyor. Hangi Haksizlik? Redhack konusuyor..
(1/2) http://www.youtube.com/watch?v=ZkF-MXxyPn8 (2/2) http://www.youtube.com/watch?v=1ig8hW-_vcE |
#bubirsevgidevrimi
#occupygezi #tayyipistifa satilmis Turkiye basini 7.Haziran 2013 ![]() |
Basbakan'nin Tunus'tan Istanbul'a dönüsünde Emine Erdogan'dan baska o sözüm ona, su bindirilmis kitalarin icinde, yüzbinlerin arasinda bir tane bir bayan gördünüz mü? Ben görmedim! Bunlar kadar kadin düsmani görmedim..
|
Nah %50
Ben her zaman bu malum zihniyetin cekirdek takimin en fazla %18 oldugunu söylüyordum ve söylüyorum. Bir baska ardasta söyle izah etmis:
ya şu % 50 olayı canımı sıkmaya başladı..tüm T.C ye anlatıyorum sizlerde cevrenize anlatın insanlar bilgilensin..tayyip in yalanı ortaya çıksın ..seçimlerde oy vermeyen kesim %30 -35 bunlar kesinlikle akp li değil..kaldımı size % 70 seçmen bunun % 10 bağımsiz yada barajı aşamayan boşa giden oy yani..kaldı %60 böl 2 ye %30... %5 gecekondularda satın alınmış oy ..kaldımı % 25 akp nin gerçek oyu budur..bunların % 10 son olaylarda akıllanmıştır demeyi çok isterim..akılandılarsa %15 yarısı tepki gösterse bu rezillik dese % 20 son durum budur..para ile yaptırılan anket değil ysk rulunun bir tespiti..ama ysk açıklamaz yada yorum yapmaz verileri sunar sizde değerlendirirsiniz..ama değerlendirecek delikanlı basın yada tv nerede..evet aradaşlar bunu heryerde anlatın aksi,ni ıspatlayacak varsada buyursun gelsin anlatsın |
![]() |
su an itibariyle Taksim
![]() hepimiz Capulcuyuz #direnturkiye |
Zitat:
Su sayisini tahmin etmesi mümkün olmayan bir kalabalik Ankara-Keciören'de sel gibi akan yagmurun altinda protestolarina devam ediyor.. |
11sene önceki türkiyemi istediginiz?
|
Bu sana degil Sevtap, yanlis anlasilmasin. Yazinin basligi böyle..
ALLAH CEZANIZI & BELANIZI VERSİN..! Milli Gazete yazarı, Mütefekkir, Mehmet Şevket Eygi, İktidarın uygulamalarını lanetledi. Nasıl sözler verdiniz neler yapıyorsunuz, Halkı ve Ülkeyi perişan ettiniz. Allah Cezanızı Versin.! İSLAMCILIĞIN cıcığını çıkarttınız, Allah belânızı versin.! Ben çoğunuzun o eski mücahitlik günlerini bilirim, ne nutuklar atıyor, mangallarda kül bırakmıyordunuz. Sonra mücahitlik postunu çıkardınız müteahhit oldunuz. Müslüman’san, hangi meşrep ve mezhepten olursan ol, mutlaka doğru ve dürüst olmak zorundasın. Siz yıllar var ki, doğruluk şişesini taşa vurup paramparça ettiniz. Allah bin kere belânızı versin.! Namaz kılıyor, günde onlarca defa Allah'tan Sirat-ı Müstaqime (doğru yola) kılavuzlamasını lisan ile niyaz ediyorsunuz ve hayatta tam tersini yapıyorsunuz. Bre uğursuzlar.!. İslam'da devlet ve belediye bütçelerini hortumlamak var mıdır.? Rüşvet almak var mıdır.? Haram yemek var mıdır.? Her türlü emanete hıyanet etmek var mıdır.? Yalan söylemek, halkı aldatmak var mıdır.? Arsa ve arazileri yapılaşmaya açarak, binalara fazla kat çıkma izni sağlayarak haram komisyonlar almak var mıdır.? İhalelere fesat karıştırmak var mıdır.? Haram yollarla süper zengin olmak var mıdır.? Size beddua ediyorum. Allah belanızı versin.!. İki yakanız bir araya gelmesin.!. Haram servetlerinizi huzur içinde yiyemeyin em.i!. Müslümanların yüzünü kara çıkarttınız.!. Başınız belâdan kurtulmasın.!. |
Carsi ya helal olsun!
Atatürk Kültür Merkezi ![]() |
Gezinin arka perdesi: Ben buna mantikli aciklama derim: süper
http://m.youtube.com/#/watch?feature...ure%3Dyoutu.be |
Zitat:
|
sagduyu kazanacak
demokratik yollarla hicbir zaman bu ülkeyi yönetemeyeceklerini anlayanlarin son direnisleri.
gezi parki eylemcileri - dünyanin en genis 3. köprüyü istemiyor - dünyanin en büyük 3. havalimanini istemiyor - dünyanin en büyük ulasim altyapisi marmarayi istemiyor - dünyanin en büyük kanali (kanal istanbul) istemiyor. gezi parkinda chp ve bdp bir ittifak icinde. birileri apo bayraklari ötekileri chp ve atatürk bayraklari ile kamu ve sivil mala zarar vermekte. sahsen aralarina girip hangi zihniyetin insanlari olduklarini ögrenmek istedim ve aralarinda bir tane akp'li yok. konustugum yaklasik 100 kisi arasinda 1 tane mhp'ye yakin biri vardi. arkadaslar secimlere 9 ay kaldi, kamu malina zarar verene, polise tas atip öldürene, bakkal ve magazalari yagmalayani ve araclari atese verenlerin dersini orada verin. su an görüstügüm chp'li is yeri sahipleri secimlerde akp'ye oy vermeyi düsünüyorlar. chp ve bdp'nin kirli oyunlarini halk görmekte ve bunun hesabini sandikta verecekler. bu olaylarla birlikte chp'nin kaleside düsmüs durumda. |
Hayatimda türkiyede hic oy vermedim. Bu yil sadece oy vermeye gidecegim. Suan AKP den Baska Alternativ yok. 9 ay sonra ne olur bilmem.
|
Zitat:
demokraside yakarak, siddetle ve silahla birseyler diretilmez. gider sandikta secimini yaparsin. gelecek secimlerde oy patlamasi olacak. zarar gören vatandaslarin hepsi akp ye oy verecegim diyor. ekonomik dengeleri kavrayan ve türkiye bu dev projelerin hayallarini bile edemezken simdi bunlara sahip oldugunu gören insanlar güclü türkiyenin kararini sandikta gösterecek. ps. bencede su an hicbir alternatif yoktur. oy alabilecek tek parti AKP. tek istegim güclü ve mantikli bir muhalefetin olusmasi. projelerle ve vizyonlarla yarisip daha güzel yarinlara kapilari acmalari. pps. devlet 2023 vizyonlarini gerceklestirirken 2071 vizyonlarini projelere dönüstürmeye baslamis. herkesin akli hayali duracagi mega projeler hazirliyor. |
Zitat:
|
Zitat:
bu olaylar ya türkiye ekonomisini cökertecek yada bunun cevabini vererek cok daha güclü olacak. chp'li sagduyulu vatandaslar bile bu eylemlerin cok yanlis oldugunu ve alternatif bulamadiklari icin akp'ye oy vereceklerini söylüyorlar. istanbul'da turizm, otel ve ziyaretlerde 80% iptal. pkk ile atatürkcüler ayni safta eylem yapiyorlar. Bu eylemler CHPyi ve BDPyi desifre etti. Su an Türkiye'de Atatürk'ü düzgün temsil eden parti AKP kaldi. Bunu önceleri CHPye oy verenler söylüyor. Vatanimiz milletimiz icin bu eylemlere karsi diklenmeden dik durmaliyiz ve bu eylemleri tetikleyen CHP ve BDPye sandikta derslerini verelim. ps. bu ara gezi parki aciklamalarinda ermeni soykirimini kiniyorlar. tayyip erdogan ve tc bu olmayan soykirim ile suclaniyor. arkadaslar gözünüzü acin. chp ve bdp türkiyeyi kaosa sokmak istiyor. |
sana bu memleketi yedirtmezler #ProvokatörTayyip
![]() |
Zitat:
Erdogan'nin MHP ve ülkücü düsmanligini anlamayanlar, nereden kaynaklandigini bilmeyenler böylece bilmis olsunlar.. Devlet Bahceli'de aslinda Erdogan'nin adami MHP'yi bitirmek icin para verse bu kadar güzel is yaptiramazdi..Neyse konuyu fazla derinleme dalmayalim.. Netice itibari ile Erdogan fasist degil, klassik anlamda bir meczup.. Ama fasistler irklarini esas alirlar, meczuplar, sacma sapan adina "fikih" dedikleri hilkat garibesini esas alirlar.. Nuh derler, peygamber demezler... Babasini bile kitir kitir dograr, eger onun görüslerine aykiri ise.. Keske fasist olsaydi, bu daha baska bir sey :D ERDOĞAN CUMA NAMAZI KILAN ÜLKÜCÜYÜ DÖVDÜRDÜ Yeniçağ Gazetesi yazarı Sabahattin Önkibar, Recep Tayyip Erdoğan'la ilgili önemli bir iddia ortaya attı. Önkibar’ın yazısına göre, 12 Eylül'den kısa bir süre önce Numan Selimoğlu isimli bir ülkücü cuma namazı sonrasında "Kavmiyetçi köpek burada ne işin var" diyerek önderliğini Erdoğan’ın yaptığı Akıncılar tarafından dövüldü. Olayın ardından ÜGD Başkanı İsmail Hakkı Parlak, Erdoğan’ı çağırdı ve kendisinden ibadet etmek için camiye giden ülkücüyü neden dövdüğünün hesabını sordu. “Bana isim verilerek ve yemin edilerek aktarılan bu olay doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama şayet doğru ise Tayyip Erdoğan’da var olan gerçek Ülkücü kininin özel bir sebebi bu şekilde ortaya çıkmış oluyor” diyen Önkibar, “Sütunumu böyle bir iddiaya açmamın nedeni ise daha önce bu sütunda yazıldığı gibi aynı günlerde benim de benzer bir olayı yaşamış olmamdır” dedi ve ekledi, “Saldıranlar yine Akıncılardı.” |
demokratik tepki nedir dün ankara görmüstür.
bir tek karincaya bile zarar gelemden yüzbinlerce insan basbakani karsiladi. 20 km insan kuyrugu basbakani karsilayip bu gezi parki saldirganlara karsi tepkisini gösterdi. ps. gezi parki ve cevreci arkadaslarim üzerine alinmasin. onlar polise tas atmadi ve kamu malina zarar vermedi, malesef onlarin tepkisini politize ederek kullananlar var. |
arkadaslar gezi parki olaylardan 11 gün önce Kilicdaroglu dikkat ceken aciklamalarda bulunmustu.
2 saat süren mitingde "Bu hükümete saldiracagiz ve bu hükünmeti düsürecegiz. Bunu halkin destegi, halkin gücüyle ve halki kullanarak yapacagiz" dedi. Kilicdaroglu "hükümeti düsürmek" sözlerini kullandi ama konusmasinda secimleri ima eden hicbir kelime kullanmadi ve secimle iktidara gelme konusunda atifta bulunmadi. bunla secimle gelemiyecegini cok iyi anlamislar. cahil olmayan ve ileri görüslü arkadaslar kendinizi CHPye kullandirmayin. |
Zitat:
Kimin uyandirmasi önemli degil, milletin uyanmis olmasi önemli olan. Sosyal medya sagolsun herkes ayakta, düm dünyada. Durumun bu boyuta gelecegini eminim o mükemmel insan olan Basbakan bile kestirememisti.. Uyandik :-) |
Zitat:
Saldirmayi ve siddet kullanarak hükümet düsürmek, halkin gücüyle ve halki kullanmak zihniyet bozuklugunu gösterir. 20.000 sarhos uyanmissa ne mutlu size. asil cevreci arkadaslar bile sizin politize edip bu olaylardan nemalanmalariniza karsi :) uyandiniz :-) eeee, uyandinizda ne oldu? asil halkin büyük kesimi simdi uyandi ve AK Parti 60% oy alacak duruma geldi. bu siddet ve devlete zarar devam ettikce AK Partinin oyu yükselecek. |
Zitat:
Ama senin buna da verecegin cevap vardir.. |
Zitat:
bu halki bu kadar asagliyarak görmen senin ne mal oldugunu gösteriyor. 1250TL'yi tokat gibi cevapla geri ceviren halkimi kutluyorum. her secimde ayni naralari atiyorsunuz. ama hükümet güclenerek devam ediyor. caresiz kalinca siddetle birseye ulasmaya calisiyorsunuz ama halk bunun hesabini sizden soracak ve sandikta hak ettiginiz cevabi verecek. |
Zitat:
|
Zitat:
- "Bu hükümete saldiracagiz ve bu hükünmeti düsürecegiz. Bunu halkin destegi, halkin gücüyle ve halki kullanarak yapacagiz" - AK Partiye oy verenler kömür, makarna ve princ karsiliginda oyunu satan ben: - siddetle ve apo posterleriyle halkin sectigi hükümet degismez. - kilicdaroglu 1250TL ile satin almaya calistigi oylara halkin cevabi tokat gibiydi. kimin ne mal odugunu okuyanlar karar verir. ;) |
Zitat:
Kücük düsünüyorsun, kücük düsünmeye devam edebilirsin. Ben sadece yazdiklarimdan sorumluyum, senin anlamak istediklerinden degil. |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 15:19 Uhr. |