Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Gesellschaft & Soziales (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=398)
-   -   Religion & Glauben (http://localhost/forum/showthread.php?t=4272)

25.09.2006 12:50

blöd echt!!!

düsler usw ihr seid echt doof.
bi yandan din din din diyosunuz öbür yandanda ona buna dinsiz veya din konusunda seviyesiz oldugunu yaziyosunuz.
madem cok biliyosunuz o zaman bildiginizi yazin niye burda millet birbirine giriyo ki dooooof sag ich nur!!!!!!!!!

nilhan 25.09.2006 12:57

katiliyorum

seit nur am provuzieren

cemyilmazderii 25.09.2006 13:02

ALLAH c.c. Rahman ve Rahimdir.. II

"Rahman" isminin ifade et*tiği rahmet, bir kayda, bir karşılığa bağlanmamıştır. İnsan, Allah´ın "Rahman" ismi gereğince dünyada rızıklanır. İnsan, kafir olsun, mü´min olsun bu böyledir. İnsan dünyada yer-içer, hava teneffüs eder, yaratılanlardan faydalanır. Örneğin, güneşin ışığından, ırmaklardan, toprağın yeraltı ve yeryüzü zenginliklerinden faydalanır. Bütün bu saydıklarımız, Allah´ın, Rahman sıfa*tıyla kullarına verdikleridir ve biz bu nimetleri saymakla bitiremeyiz...

Allah´ın "Rahman" isminin ifade ettiği rahmet, şumullü (kapsamlı) ve geniş olan rahmettir. İnanç ayırımı yapmak*sısın ve tipine bakmaksızın her canlıya yöneliktir. "Rahim" isminin ifade ettiği ikinci (ahiretteki) rahmet ise, Al*lah´ın Rahman ismi gereği kullarına dünyada bahşettiği rahmeti iyiye kullananlara, bu rahmetin, bu nimetlerin sahibini tanıyanlara, O´na şükredenlere, O´na itaat edenlere, kısaca bu rah*metin gereğini yerine getirenlere bir ecir olarak verilen rahmettir. Allah´ın Rahim ismi gereğince ahiret nimetlerine (cennetlere) ka*vuşan mü´minler, dünyadayken kendilerine verilen rahmetlere/nimetlere nankörlük (kafirlik) etmemiş olduklarından bu ikinci rahmetlere (ahiret nimetlerine) kavuşmuşlardır. İman edenler, hicret edenler ve cihad edenler (ancak) Allah´ın rahmetini umabilirler (2/Bakara: 218)

geceminyildizi 25.09.2006 13:05

Ramazan Hatim kampanyasina devam !

*********blogcu*********

Ramazan Hatimi icin cüz dagitimi..

Önceki yazi cok asagida kaldi icin tekrar yaziyorum buraya. Ramazan icin hatim yapiyoruz ve cüz almak isteyen arkadaslar benimle irtibata gecsinler..

su ana kadar verilen cözler..
1,2,3,4,17,18,19,20 ve 30..

Blogcu Bu kampanya baslattigin Allah senden razi olsun, 21. cüz de okunuyor

Hosca ve Dostca kalin

Vesselam

cemyilmazderii 25.09.2006 13:05

Ahiretteki Rahmet sadece iman edenler ic

iman etmeyen, ALLAHin ahiretteki rahmetinden umudunu bu dünyada kessin.. Hak din islamiyeti kabul etmis ve iman etmis insanlar icindir sadece..Bosu bosuna öyle ALLAHin ahiretteki rahmetinden medet beklemeyin derim ben. Kafirlerin yeri ebedi cehennemdir!!

hacikischkisch 25.09.2006 13:11

Rahman ve Rahim olan Allahin adiyla oku!

iyi de ne alaksi var evladum.alakaya kel maydanoz..
sen namazini, niyazini vartinu curtunu yap gerisine karisma evladum..kafir cennete mi gider, cehenneme mi gider kafani yorma buna.. onu ben kisckisch amcan bile bilemem..onu allah bilir ancak

dorade 25.09.2006 13:22

sözde müslüman

bu nasil bir yazi, bu nasil bir tarz?
bu mu senin din anlayisin sana bunumu ögrettiler nerede senin utanma duygun insanlara saygin bu senin yaptigin düpedüz ahlaksizlik.

25.09.2006 13:28

kadinda kadinligini bilsin :))))

kadinda kadinligini bilsin :))))

dueslerinkadini 25.09.2006 17:19

Ülen Cem

Sen benide gectün vallahim......

Yahu bu herif kendini Allahtanda üstün görüyooooo

yerim seni evlatcagizim

lol

dueslerinkadini 25.09.2006 17:20

stimmt

valla bende katiliyom.....

Nieder mit der Provokatioooooooooooon

;)

just take easy and smile

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 10:27 Uhr.