![]() |
sirf ben degil...istatisiklerde diyor o.
ohne Text
|
Ezberledigimiz birseyi tekrarliyorsunda
ondan.
Ayrica biz bunun tartismasini yapmiyoruz ki. :)) |
als Nachfolger...
bei GS oder nicht :)) hehe
was hat der denn in der Nationalelf verloren :)) |
kes darf man nicht ernst nehmen
er würde sogar für hakan sich töten hahah einfach lächerlich
|
tartismaya sen girdin,...
ben sirf shubouya cevabimi verdim..yani
|
Star Tv kapatildi....yarin febe maci..
hangi kanalda???
also ein tipp an fener fans...maci premiere veriyor...also los in die kneipen..bzw. in türkische cafes die premiere haben. ama belki yine yarin acilir star. Poporsky´nin saglik durumu iyi gidiyormus..also morgen spielt er gegen fener... |
wieso nicht ernst nehmen???
änder mal dein nick
ahmetdursunmus hahaahah istanbulsporla ikinci lige düser..danach das jahr wechselt er dann zu nevsehirspor hehehe |
weil du scheisse laaberst...
lieber soll sich ein spieler in der Türkei blamieren als weltweit...
siehe Turin Saban.... hahahaha der Palyaco aus Turin |
verarsch dich nicht selbst..
hakan hatte in italien kein erfolg...ahmetdursun in china nicht..also wilslt du die beiden ligen vergleichen???
|
Star Tv korkusu bitti !..
Fenerbahçe"de Şampiyonlar Ligi heyecanı giderek artarken, maçı televizyondan izlemek isteyen taraftarların naklen yayın korkusu Star Tv"nin yayınının açılması ile sona erdi..
|
Flash !!! Şaban Sakaryasporda !!! Flash
Sakaryaspor"da teknik direktörlüğe Şaban Yıldırım getirildi... Sakaryaspor"da, istifa eden teknik sorumlu Necmettin Sert"in yerine Şaban Yıldırım getirildi. Sakaryaspor Kulübü"nden yapılan yazılı açıklamada, takımın teknik sorumluluğuna Şaban Yıldırım"ın getirildiği bildirildi. Şaban Yıldırım"la görüşülerek anlaşmaya varıldığı belirtilen açıklamada, yardımcı antrenörlüğe Ahmet Seçkin, kaleci antrenörlüğüne ise Adem Beşli"nin getirildiği kaydedildi. Açıklamada, takımın bu akşamki antremanına yeni teknit heyetin nezaret edeceği belirtildi. *** Fazla heyecanlanma Kes ;-) hehehehhehe Bu baskasi ;-) hehehhehehehhehe <a href="redirect.jsp?url=http://www.milliyet.com.tr/2004/09/14/son/sonspo40.html" target="_blank">http://www.milliyet.com.tr/2004/09/14/son/sonspo40.html</a> |
Ben Premierede izleyecegim. Unpartei-
ische Reporter :)))
|
Öyle bir tartisma yok ki ortada. Ama sen
herzamanki cümleni kurdun :))
|
hast du heute mit dem clown ge...
frühstückt???
|
hahahaha... Saban diyince korkdunmu ? o.
ohne Text
|
ich bitte dich :) o.T.
ohne Text
|
Mein herzisch schlägisch für Prag´isc :)
PRAG muss heute gewinisch gegen fenerisch :pPPpP
|
dito.
*LACH*
|
Warum nur männl. Modis im F-Forum,!?
Ich denke BlackFlame hat das POTENZIAL dazu, Sie besitz genügend FACHWISSEN;*p
ich denke KES, überlässt Ihr den Vortritt:-) oder doch nicht,!? |
febe&CL!
bence febe CL de dagilir, yani en son katildilarinda 6 Spiele NULL POINTS;*p
bu rekoru kiramazlarda,yine de pek fazla sans vermiyorum! @Aliku$ bence sen, en iyisi GALATASARAYI 6:0 yendiginiz macin kasetini izli, da wirst du wenigstens FREUDE dran haben:-) zeten baska birseyiniz yok ancak Playback gibi 6:0 *KOTZ* PS: bu arada ceklere basarilar, yani aradki fark ne,!? Ha Rum papazin kurdugu bir takim ha, Prag ikisininde, TÜRKLÜKLE bagdasacak bir yönü yok! |
schalke trennt sich von "DON" juPP
nach der 3. niederlage von schalke im 4. spiel...wurde der trainer j.heynckes entlassen.
|
sollen die männer jetzt kinder auf die..
welt bringen??? hehe
|
Praga basarilar o.T.
ohne Text
|
o.T.
iste Türkiye ile Almanya arasindaki fark !!!
bilmem anlatabildimmi.... |
Nein Nein KES!
Das überlassen wir weiterhin den Frauen, aber BlackFlame, wäre für den Posten im Fussball-Forum die geeignete weibliche Userin, Sie ist sehr fachlich&was Fussball angeht immer AKTUELL informiert, Sie hat nur eine leichtes MANCKO lol, Sie ist bejeke_Symphatisantin:-(
|
Deshalb hat sie auch ein Fachwissen!:) o
ohne Text
|
$ey:-)
Bence Sister Blackyi kandirmislardir bejeke li olsun diye:-(
|
Ayip oluyor arkadaslar....
Böyle birbirimizi suclayarak, yok sen türk takimi degilsin, yok susun busun diyerek bir yere varamayiz.
Türkiye Cumhuriyeti bir tanedir! Icinde olan takimlarin hepside ona aittir! Bazi Fenerli arkadaslar GS ve BJK Avrupada basarisiz olsun diye dua ediyorsa, bizde aynisini yapmak mecburiyetinde degiliz. Desteklemesekte en azindan alaylamayalim. Sonucta hepsi Türkiyeye puan getiriyor ve daha cok takimla katilma imkanimizi sagliyor. Fenere bu aksam basarilar! |
Hayir, Besiktas ile dünya arasindaki
fark bu!!!
|
Hic sanmiyorum böyle zeki ve futbol bil-
gisi olan birinin baskalarinin yalanlarina kanacagina!
:)) |
*kepreal*
Her gönülde bir ASLAN yatar:-)
|
Ayricalik isteyenlerinde KARTAL!!! :) o.
ohne Text
|
1-0 olsun ´pragin olsun :) o.T.
ohne Text
|
na ja ...mal gucken wer zu s04 kommt..
ok hasse schalke..daher ist es mir scheiss egal...wer kommt :)
|
Hahaha :)) Hitzfeld ist ja frei :) o.T.
ohne Text
|
"Çek bir 3 puan"
Bu haber sayfalarindan alinan bir manset.
Fenerbahcenin bu gece 3 puan alacagini ima ediyor. Ayni manset Avrupa Sampiyonasina gitme son sansimizda kullanilmisti: "Cek bi Letonya" Sonucu herkes biliyor.... Yenilmeyelimde, gerisi gelir :)) |
Daum soll kommen
Wäre der richtige Mann für Schalke.
Ist ja sowieso in der Kritik in der Türkei, also komm auf Schalke koksen! |
fenerin maci saat kacta ve hangi kanalda
arkadaslar bana bileniniz varsa fenerin maci hangi kanalda ve saat kacta oldugunu söylerse memnun olurum, belki antifenerbahceliyim ama sonucta fenerbahce türkiye yi temsil ediyor, ve onun icin antifenerbahceliligim ikinci plandadir. ilk planda Türk olmamiz
|
futbolcularin sevdigi bir kelime "CEK"
hemde birde o kelimenin basina "acik" yazarsan, oooooooo bak ozaman adamlar nasil oynuyor.. :)
|
ben simdi birisini söylicem ama ...
gülmeyeceksiniz haa...
denizlispor daki ERSAN MARTIN... ayni golcü adam, hemde uzun boylu ,boyu posu yerinde yani, kafa toplarina iyi cikabilir, ayni hakan gibi oynuyor, hatta bazen hakan gibi düsüyor ve hakan gibi top ayagina dolasiyor, bunlar bazi negativ taraflar, tabiki iyi yanlarida var |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 09:49 Uhr. |