Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Gesellschaft & Soziales (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=398)
-   -   Religion & Glauben (http://localhost/forum/showthread.php?t=4272)

roman 23.09.2006 18:28

Humaizmi Tanıyan bir Şahıs bu,

CÜMLELERİ KURMAZ BABUR...

Sen gerçekten KÖPRÜ ALTINDA BULUNMUŞ OLABİLİRSİN!!!

Her insanın kendi istemi dışında köprü altına düşmeside HUMANİSTLER TARAFINDAN dayanışma yapılması gereken üzücü bir sorundur...

Aramızda İNSAN olabilme duygusu ve YAPTIRIMI olarak çok büyük FARK VAR...

SANA YİĞİT MÜRİDİN AVCIYA SAHİP ÇIKABİLMEN DİLEKLERİMİ SUNUYORUM...

ÖNEMLİ DEĞERLERİ TARTIŞABİLMEK İÇİN ÖNCE BİR ÇAPIN OLMALI.

O HENÜZ SENDE BULUNMAMAKTA...

dueslerinkadini 23.09.2006 18:32

Kafir Zavallisi

sen annenden bahs et ;)

selamimi ilet ona.... ha, söyle gelsin ögretsin bana marifetlerini... ögretsinde onun ayarinda olup erkekleri memnun edebilim.

Avcik, duydumki senin annen korunmak icin (hamilelikten) Anal yapiyormus yillarca.... hmmmm.... babanda pek hoslandigi icin artik ön girisi kilitlemis, sirf arka girisi kullaniyormus...

Senin yazdiklarin bu halde fantazi degil be ZURNA.... Aile tecrübesi, ülemi?

lol

Hedefim gecmis bos hayatimi kafadan gecirdikden sonra annen kadar hünerli olup senin önerdiklerini gerceklestirmek.

Kutsal olmak icin ;)

dueslerinkadini 23.09.2006 18:36

ha ha Roman

bunlar güya milliyetci.... ama seriati istiyolar.... kendileri gibi yobazlar hoca, imam ve din adamlari oldukca paschalar gibi yasarlar.... Ama birde kurani gercek anlamiyla yasatan olursa, ilk taslanan mahluklar olacaklar.....

muahahaaaaaaaaa, GARA Cahil Yobaz Kafirler bunler leyn ;)

Vatan Haini bunlar bä

hacikischkisch 23.09.2006 18:39

Avci52 misin nesin ve Dö$leringadini

tartismanizi en iyisi sex erotik forumunda devam edin leng..burasi din forumu kischkisch amcanizin agarmis uzun sakalindan utanin..bu gün sahura kalkacam

roman 23.09.2006 18:40

LÜTFEN ne OLURSUN onların kullandığı,

CÜMLELERİ AŞARAK DÜŞÜNCELERİNİ YAZ...

FARK OLMALI O ÇEVRE İLE ARAMIZDA...

SENİN BİLGİNDE; KELİME HAZNENDE BUNLARI BAŞARABİLECEK DÜZEYDE...

LÜTFEN...

xbaburx 23.09.2006 18:46

korktun mu galvani efendi:) o.T.

ohne Text

roman 23.09.2006 18:48

He Ya inan ÇOK KORKTUM!!!AFERİN. o.T.

ohne Text

xbaburx 23.09.2006 19:01

yazıya ilişkin cevap yazmıcaktın da

niye sazan gibi atladın.kac defa uleng seni yazısmaya deger bulmuom dedin.bunu yinelemek ve sırf hakaret etmek için yorum bırakıp ardından yine aynını dedin de noldu.ben söliyim.yine aptal durumuna dustun.alooo yazı var ortada tepesinde karga gibi etrafında cakal gibi dolanacagına yuregin varsa içine dalda bir kaç kelam et.yemezler yavrum ole ust perdeden atıp tutmaları.bir dicegin olsa kıcını yaya yaya dersin de kokusu alemi bogar.bu tepeden konusma ayaklarını git humanitedeki sokak lambalarına anlat.sen şimdi bakın kıç kelimesini kullandı bunların hepsi aynı der yaygara koparmaya kalkarsın:D

roman 23.09.2006 19:11

Aferin Ülen Babur, sen neler de bilmek,

sin yaw...

Düşme bu kadar Babur Türkiye Cumhuriyetinin Unilerinde okuyupta, bu kadar küçülme...

Üzücü...

Ben senin ile sende hiç bulunmayan hiç bir insani değer için senin gibi çapsız bir insana bir şeyler yazmam...

Ama, ortaya yazarım, bir ucundan tuttuğun an sana verilmiş cevapları bulursun...

Bir insan önce hem insan, hem DEMOKRAT olabilmeli...

SENİN ÇAPIN AVCININ ÇAPI...

KAFANA GÖRE TAKIL...

SANA BU SAYFALARDA HAK ETMEDİĞİN DEĞER VERİLDİ...

NEDEN VERİLDİ???

BELKİ BU CENAHTAN HALEN BİR İNSAN ÇIKABİLİR DİYE VERİLDİ!!!!!!!!

SENİN VARLIĞIN O İYİ NİYETLİ DÜŞÜNCELERİDE YOK ETMEKTE...

BEN ŞAHSEN UTANÇ DUYMAKTAYIM...

O UNİLERDE SENİN GİBİ ŞAHISLARIN DİPLOMA ALABİLDİKLERİ İÇİN...

ÇAPINA GÖRE OLAN İNSANLAR SENİN İLE OLSUN...

AMA TÜRKİYE SİZLERİ EMİN OL AŞACAK...

xbaburx 23.09.2006 19:17

hehe gene kufur gene kufur.

sen kendini Allah zannedion galiba:)hah işte humanizm de tam budur.sevgi sevgi der ama ahlakı da kendisi belirlemeye kalktı mı istedigine kufreder istemedigini insan olamamakla suclar.halbuki kendisi adilerin adilerin adisi bir insan bozmasıdır farkına varmaz.yahu cevap vermege deger bulmuyorsan cevap vermezsin.olur biter.ama bir cevap iliştirip cevap diye kufrediyorsan bu na akılsızlık denir.bay humanist:)

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 20:54 Uhr.