Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Lifestyle (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=391)
-   -   Was denkt ihr gerade? (http://localhost/forum/showthread.php?t=8400)

benekalice 21.10.2013 19:18

:)

ist gar nicht verkehrt :)

Size iyi sohbetler ve iyi aksamlar.

Zitat:

Zitat von tatlibela_84 (Beitrag 2074110)
ohh meine auto türen sind immer sobald es dunkel ist.. von innen verriegelt.. auch tagsüber bei landstrassen oder ähnliches...
o konudada cok korkagim :)

21.10.2013 19:18

Zitat:

Zitat von benekalice (Beitrag 2074114)
:)

ist gar nicht verkehrt :)

Das nennt man "auf Nummer sicher fahren" :)

21.10.2013 20:07

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2074093)
Vaybee Forum'u bugün bi daha güzel, sessiz ama seviyeli. Hayirdir insallah aceba ne oldu da böyle oldu. Bayram degil, seyran degil :D

:D cok komik. ramazan ayinda bizlere küfürlerin alasini sergiledigini unutmadik.

bu ara; neden hergün profilime bakiyorsun? cok mu guuuuzel buluyorsun profili mi?

21.10.2013 20:15

Zitat:

Zitat von zerrecikler (Beitrag 2074119)
:D cok komik. ramazan ayinda bizlere küfürlerin alasini sergiledigini unutmadik.

bu ara; neden hergün profilime bakiyorsun? cok mu guuuuzel buluyorsun profili mi?

Hergün mü? das hättest du gerne ne? :D Tessadüfen yaziyi acarken Maus'umun oku senin isminin üzerine kaydi ve profilini acti. Hepsi bu!

Allah askina zerrecikler siz diye bir sey yok, ben sadece edepsiz burda Aurum ve benekalice basta olmak üzere bayanlara küfür eden sonra bende de haddini asan birisine anladigi dilde cevap verdim..

21.10.2013 20:35

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2074121)
Hergün mü? das hättest du gerne ne? :D Tessadüfen yaziyi acarken Maus'umun oku senin isminin üzerine kaydi ve profilini acti. Hepsi bu!

Allah askina zerrecikler siz diye bir sey yok, ben sadece edepsiz burda Aurum ve benekalice basta olmak üzere bayanlara küfür eden sonra bende de haddini asan birisine anladigi dilde cevap verdim..

tessadüfen?

the last time:
gestern
16.10
15.10
14.10
12.10

tessadüüüfffen!?

aman aman aman, bayan dediklerinde bayan olsa....neyseeee :D

senin agzindan cikan küfürleri hayatim boyunca kimselerden duymamistim. neyseeeee....

21.10.2013 21:03

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2074112)
Elim varmaz güllerini dermeye
Dilim varmaz hasta halin sormaya
DÖRT KITABIN manasini bilmeye
Sazim düzen tutmaz tel bozuk bozuk

wie schon gesagt.. ich sehe das anders :)

22.10.2013 09:41

Sen öyle diyorsan öyledir güzelim. Ondan önce seninle arkadasligimi iptal etmistim yetmedi! Bak seni o kadar seviyorum ki üyeligimi iptal edecegim :D

Zitat:

Zitat von zerrecikler (Beitrag 2074124)
tessadüfen?

the last time:
gestern
16.10
15.10
14.10
12.10

tessadüüüfffen!?

aman aman aman, bayan dediklerinde bayan olsa....neyseeee :D

senin agzindan cikan küfürleri hayatim boyunca kimselerden duymamistim. neyseeeee....

22.10.2013 10:15

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2074145)
Sen öyle diyorsan öyledir güzelim. Ondan önce seninle arkadasligimi iptal etmistim yetmedi! Bak seni o kadar seviyorum ki üyeligimi iptal edecegim :D

öyle tabi. :p

aaaaa, gitmeyin lütfen. biraz daha misafirim olsaydiniz the last time efendileri. :D

22.10.2013 16:28

Bayanlarin disinda burada akilli ve zeki erkek sayisi cok az,
Yillar öncesi burasi daha seviyeli ve hos sohbetler yapiliyordu
Malesef hepsini bir didisme almis basini götürüyor.Bayanlar siz cok
Asil ve kalitelisiniz hepinize basarilar ve dimdik yürüyün.

--- --- NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE------ -----

Hoscakalin

23.10.2013 10:05

hadin bana tschüüüßßßßß, para kazanmam gerek... :D

offf benim yine tatile ihtiyacim var, aslinda bir sene tatile ihtiacim vaaarrrr... offf offff

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 13:00 Uhr.