Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Sport - Fussball (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=396)
-   -   Fußball (http://localhost/forum/showthread.php?t=4260)

06.09.2004 14:26

o.T.

Du glaubst bestimmt auch an den Noel_Baba;*p
$ey Bayramda Pattiklerini kapinin önüne koy TdF e söylerim, $eker koyar icine;-)

*löllipöpdalass*

aliconda 06.09.2004 14:52

"Gelen gideni aratir"

... Ich fürchte das macht gerade Ersun Yanal ...

Terim NOCHMAL ???

Was hat er mit Galatasaray gemacht?

Soll er das auch noch mit der Nationalmannschaft machen???

Nö danke!

Der "alte Terim" ... gegen den hätte ich nichts, aber der jetzige ist wie ein Psycho ... Hasan Sas ist sein "Kind".

aliconda 06.09.2004 14:58

Blödes Gelaber !!!

Statt jetzt Vorwürfe dieser Art zu machen, könntest du ehrlich sein!

"Nix da!"

Bis dato wurdet ihr von der "Trabzon-Connection" (Anscheinend gab es in der Föderationsspitze und Nationalmannschaft 29 !!! Trabzon-Leute!!!) beschützt und kolportiert.

Das scheint vorbei zu sein!

Fehlt noch, dass du dich noch zu den Beschimpfungen Fenerbahce"s und seiner Nationalspieler während des LÄNDERSPIELS TÜRKEI -Georgien verteidigst!

Tuncay und Co. werden beschimpft !!!
Sota wird bejubelt!!!

Lasst euch doch ausbürgern und werdet Georgier!!!

Das ihr den Türken nahe seid, habt ihr ja gezeigt!

Hier lies mal das:

"Türk bayragindan fazla Gürcü bayragi"

Trabzonun Istanbul"un fethinden sonra hala BYZANZ oldugunu hatirlatiyor ...

aliconda 06.09.2004 15:10

"Allah Korusun" !!!!!!

JimJohn"un durumunami düsmek istiyorsun ???

Simdiye kadar Trabzon-Hanedani Federasyon ve Milli-Takimi elinde tutuyordu ...
... artik JimJohn hanedanimi olsun (Bicakci geseli!)...

Bence Mili Takimda hicbir Kulüpcülük yapilmasin!!!!

Zaten Fatih Terimin simdiki (ruhsal) Durumu belli ... birazcik dinlense daha iyi olur ... belki eski günlerine kavusur umarim.

al"

aliconda 06.09.2004 15:13

Ersun Yanal war sehr gut bei GB Ankara!!

Das darf keiner verleugnen!

Nur kann nicht das gleiche bei der Nationalmannschaft machen!

Er hätte umdenken müssen, nur er scheint immer noch daran zu denken, dass er bei einem Klub ist und noch Zeit hat ...

ZEIT HABEN WIR ABER NICHT !

Das ist der Unterschied!

Ausserdem hat er den Umbruch nicht gewagt und wird jetzt dafür bestraft!!!

al"

aliconda 06.09.2004 15:14

Hier hast du deine 0,01 % ! o.T.

ohne Text

aliconda 06.09.2004 15:20

Wo du recht hast, hast du recht !

Typisch ist nur, dass sich wieder einmal kaum einer dazu äussert ...

Meine "moralische Unterstützung" hast du ... ich würde gerne in deinem "Boot" ein Ruder in die Hand nehmen und mit in die richtige Richtung gemeinsam rudern!

al"

aliconda 06.09.2004 15:21

;-) o.T.

ohne Text

aliconda 06.09.2004 15:22

Evet Cimbom "SERI" Yakaladi !!!

Artik GARANTI SAMPIYON olur hehhehehehhehe

aliconda 06.09.2004 15:27

Pembe-Lava-"Takim" hehehhehehhe o.T.

ohne Text

aliconda 06.09.2004 15:31

TRABTZON"daki mactan yankilar !

Komplo tribünü
Genel Kurul sonrası neler yaşanacağı hesaplanmış, planlanmış ve bu maç özellikle Trabzon’a alınmış.
Milli ruh ve heyecan yoktu. Gürcü bayrağı bile Türk bayrağından çoktu. Yaşananlar çok çirkindi.
Futbolcular tamamen olumsuz etkilendi. Bugün (dün) bir gezileri vardı, onu da iptal edip otele gittiler
...

<a href="redirect.jsp?url=http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~14@nvid~464488,00.asp
" target="_blank">http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~14@nvid~464488,00.asp
</a>

06.09.2004 15:32

Wers lesen mag halt

dafür ist dieses forum ja da :)

sagol kardes :) ..für dein "Destek" ..ama Desteklemek ist sowieso die Stärke von uns :)

aliconda 06.09.2004 15:36

Hasan Şaş: Sarı kartı unuttum

Ay yıldızlı takımımızın önde olduğu sırada kırmızı kart görerek atılan ve arkadaşlarını 10 kişi bırakan Hasan Şaş, kartın ağır olduğunu söyledi. Yıldız futbolcu şunları söyledi: ‘Hakeme itirazda bulunurken daha önce sarı kartım olduğunu unuttum. Ve kırmızı kartı gördüm. Gerçekten çok üzgünüm. Ama kart, ağır bir karardı’ Maçın iyilerinden olan Serkan Balcı ise, ‘Gürcistan’a puan kaptırdık.

Gülelimmi ???
Agliyalimmi ???

Hasan Sas"i Milli Takima cagiranin akilinan süpheleniyorum ...

<a href="redirect.jsp?url=http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~14@nvid~464496,00.asp" target="_blank">http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~14@nvid~464496,00.asp</a>

06.09.2004 15:51

wir machen dat schon kartalim :) o.T.

ohne Text

aliconda 06.09.2004 15:58

Birtakım hassas mevzular

Birtakım hassas mevzular / Uğur Vardan RADIKAL GAZETESI
Milli takım formasıyla Emre Belözoğlu"nu en itici bulduğum anlar, kazanılan her serbest vuruş sonrası topun başına geçmesi ve çaktırmadan Nihat Kahveci"yi o bölgeden uzaklaştırmaya çalışmasıdır.
...
Bence Yanal"ın o geceki en büyük günahı eyyamcılığıydı. Maçla olan ilgisini Haluk Ulusoy övgüsü ve Fenerbahçe yergisi olarak kuran Trabzon seyircisine şirin görünmekten başka bir mantığa hizmet etmeyen Fatih Tekke tercihi bana kalırsa çok kötü bir seçimdi. Maçın başlangıcından itibaren böyle düşündüm; Tekke"nin 49. dakikada milli takım adına tek golü Gürcistan ağlarına yollaması da fikrimi değiştirmedi; çünkü öylesine bir kafa golüne imza atacak forvet hattındaki isim Hakan Şükür"dü ve tıpkı Tekke"ye sabredildiği gibi ona da sabredildiğinde, böylesi golleri rakip ağlara gönderdiğine defalarca şahit olduk. Yanal"ın, eldeki üç oyuncu değişikliğinden ikisini yine Trabzonsporlu isimler (Hüseyin ve Gökdeniz) üzerinde kullanmasını, mesela Mehmet Demirkol Trabzon seyircisini maça bağlayan bir etken olarak yorumladı ama bence bu da bilinçaltı eyyamının devamıydı. Bunu psikolojik hamle olarak görebilmemiz için, şöyle bir hamleyi daha görmemiz gerekiyordu: Yanal, Hasan Şaş"ı oyundan zamanında almalı ve bize psikolojiden anladığını göstermeliydi.
Sezon başında Hertha Berlin"le yapılan maçta Tümer Metin"in son derece kaba saba bir hareketle hakemin yüzüne uzanması ve ardından kırmızı kartla cezalandırılması üzerine şöyle düşünmüştüm. Mesela bu bir lig maçı olsaydı... Siz John Carew gibi birine milyonlarca dolar yatırıyorsunuz, maç normal seyrinde giderken Tümer"in manasız kabadayılığıyla 10 kişi kalıyor ve üç ya da bir neyse, "puan ya da puanlar" kaybediyorsunuz. Bu tür bir durumda yönetim kurulunun yerinde olsam, o oyuncuyu belki de bütün sezon için cezalandırırdım.
Gelelim asıl meselemize; Hasan Şaş"ın bize kazandırdıkları nedir? 2002 Dünya Kupası"ndaki jenerik golünün ardından ne yapmıştır? Eleme turu bittiğinde eğer Almanya yolu tutulamayacaksa ve Gürcistan maçındaki bir puan aranılacaksa, bunun baş sorumlusu kim olacaktır? Sahadaki külhanbeyliğinin diyetini, biz futbolseverler niye ödüyoruz ki? Tamam duygusal yaklaşıyorum ama bence Hasan Şaş"a, kamuoyuna akıllandığını göstermeden milli forma teslim edilmemeli.
Bu akıllandırma süresi de mümkün olduğunca uzun tutulmalı ki, belleği yenilensin...

<a href="redirect.jsp?url=http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=127137" target="_blank">http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=127137</a>

aliconda 06.09.2004 16:05

Bu düşmanlık niye?

Bu düşmanlık niye?

Milli Takım, Gürcistan ile oynuyor ve Başbakan da maçı seyrediyor.. Ama tribünler F.Bahçe"ye küfür ediyor, futbolcuları taciz ediyor. Ulusoy posterleri açılıyor..Sonuçta kaybeden Türkiye oluyor.

Gürcistan ile oynadığımız Dünya Kupası Grup Eleme maçına ev sahipliği yapan Trabzon kenti sınıfta kaldı. Böylesine önemli bir maçta tribünlerin boş kalmasının yanısıra, yaşanan olaylar da kulüpçülüğün milli duyguların önüne geçtiğini açıkça gösterdi. Neden, niçin bilinmez bir şekilde ve de üstelik sahada 5 tane F.Bahçeli futbolcu varken sürekli olarak sarı-lacivertli kulübe küfür edilmesi ve hatta maçı seyreden başbakan Recep Tayyip Erdoğan"a bile, "Fenerbahçe"ye sahip çık" diye bağırılması gelinen noktanın vehametini işaret ediyordu.

Bunun adı rezalet
Fatih"in golü ile 1-0 önde iken, Hasan"ın atılması ile sayısal olarak eksilen Milliler, tribün desteğine ihtiyaç duyarken tam tersine, sürekli protesto edilmeleri ve milli maçla hiç ilgisi olmayan F.Bahçe"ye edilen küfürler yetmezmiş gibi bir de tribünde federasyon eski başkanı Haluk Ulusoy"un posterinin açılmasının amacı neydi kimse anlamadı..Milli maçta böylesine bir rezaletin yaşanacağına kimse inanmazdı ama bir avuç holigan, hem Türkiye"yi yaktı hem de Trabzon kentinin adını lekeledi.. Üstelik de bunu devletin polisinin koruması altında yaptılar.

Ne olacak şimdi?
Milli maç geride kaldı ama hafta sonu yine gergin günler bekliyor Trabzon"u. Zira F.Bahçe A.Sebat ile oynayacak. Rize deplasmanı dönüşü Trabzon"da taşlı saldırıya uğrayan F.Bahçe, son görüntülerden sonra şimdiden gergin bir bekleyişin içinde. Sarı-lacivertliler federasyondan bu maç için olağanüstü güvenlik önlemleri almasını isteyecekler. Zira Trabzonspor taraftarlarının yine olay çıkartacağına dair duyumlar aldıklarını söylüyorlar. F.Bahçeli taraftarlar da takımlarını yalnız bırakmamak için organizasyonlar yapıyorlar. Bakalım hafta sonu neler olacak?

<a href="redirect.jsp?url=http://www.sabah.com.tr/spo107.html" target="_blank">http://www.sabah.com.tr/spo107.html</a>

ahmetdursun 06.09.2004 16:22

Yunanlardan Puan Cikartacagiz !!!

Su Yunanlari mutlak yenmemiz gerek... !!!

A.D.

aliconda 06.09.2004 16:27

Trabzondaki Fenerbahce Düsmanligi

ŞENOL USTAÖMER: Fener"in adı bile tepki alır
1996"daki Ali Şen ile ilgili olayların bu tepkilerle ilgisi sanıldığı kadar da çok değil. Bu tepkinin bir numaralı kaynağı, tarihe dayanıyor. Trabzonspor"un 6 şampiyonluğunu kazandığı 1974-84 arasında en büyük rakibi F.Bahçe olmuş. Yani F.Bahçe ile çok eskilerden kalma bir rekabet var. İkincisi deTrabzonspor kurulmadan önce şehrin takımı İdman Ocağı idi ve rengi de sarı-kırmızıydı. Bundan dolayı Trabzon"da G.Saray sempatisi vardır. Trabzonspor kurulmadan önce de G.Saray sempatizanı çoktu. Bu iki faktör birleşince F.Bahçe"ye karşı tepkiler, yanlış politikaların da etkisiyle buralara geldi. Öyle ki Trabzonspor"dan F.Bahçe"ye giden futbolcular bile bundan nasibini aldı. Ali Kemal F.Bahçe"den sonra Beşiktaş"a geçtiği için bunlardan kurtuldu ama ben Trabzon"da sevilmeme rağmen F.Bahçe"ye gittiğim için tepki aldım. Keza Ogün ve Abdullah da öyle..

aliconda 06.09.2004 16:34

Milli gururun kırıldığı an

Milli gururun kırıldığı an
Serdar Akbiyik / Star Gazete

Sustum. Milli maç öncesi futbolcuların ve teknik yönetimin desteğe ihtiyacı olduğunu düşündüm. Onun için buradan bile olsa suyu bulandırmak istemedim. Ama görünen köy kılavuz istemez. Kim karar verdi bu maçın Trabzon"da oynamasına?

Bu kararı veren çıksın ve sorumluluğunu üstlensin. Böyle taraftar nasıl olur? Maç başından sonuna dek Fenerbahçe"ye küfür edildi. Bu nasıl Türklük"tür? O forma altında oynayan beş tane Fenerbahçeli futbolcu var. Bu insanlara ne denir? Dün dökülen takımın en iyi iki oyuncusu Ümit Özat ve Fatih"di. Ve o Ümit Özat ayağına her topu aldığında küfür ve yuhlama yağmuruna tutuldu.

Trabzonlu futbolseverler, küfredenler 30 kişiydi demesinler. Çünkü her olayın altından sürekli bir 30 kişi lafı duyuyoruz. Arkadaşlar atamadınız mı aranızdan bu 30 kişiyi. Eğer siz atamazsanız hepinizin yerine bu 30 kişi konuşmuş oluyor. Yazık ve günah.

Niye bu maçın Trabzon"da oynandığı da hala bir muamma. 17 bin kişinin stadı dolduramadığı tezahüratın hiç olmadığı, sadece atılan gol sonrası o da Fatih"e yapılan coşkulu destek dışında, küfür dışında bir şey duyulmadığı bir utanç maçı. Milli Takım"da Galatasaraylılar fazlayken maçlar Ali Sami Yen"de oynanırdı. Bunu anladık da bu maç niye Trabzon"da oynandı?
...

<a href="redirect.jsp?url=http://www.stargazete.com/starextra/index.asp?haberID=12172" target="_blank">http://www.stargazete.com/starextra/index.asp?haberID=12172</a>

ata 06.09.2004 16:43

cok zor

gerci gecmiste sansimiz iyi tutuyordu yunanlara, hadi hayirlisi

aliconda 06.09.2004 17:10

Bu Teknik Direktör ilen ???

- Nihat Kahveci ispanyada iyi oynuyor ve Formda ... Milli Takimda sona dogru takima giriyor

- Hasan Sas ... ve Ersun Yanal ??? Gerisini siz düsünün

- Fatih Tekke (gol atti diye övmeyecegim) ... bütün mac icinde Yanlizdi! Niye önceki hazirlik maclarinda takima monte etmedide ... Gürcistan macinda oynatti ???

- Son oyuncu degisikligi ... gercekten bence acaip bir hata idi!!! Oyunculardan birisi sakatlansaydi ??? Mesela Rüstü Direge yüzü ilen carpti!!! 9 Kisi olacaktik!
Böyle mi taktik anlayisi ???

- Deniz Baris ... Fenerbahce sakat oldugu icin daha dogru düzgün oynamadi bile ... niye hemen direkt 11"e sokuyor?

- Serkan Balci ... evet Fenerbahcede sag bek oynuyor! Ama orada oynamasinin FENERBAHCE"de NEDENI var! Milli Takimda baska "gercek" sag bek yok mu? Aynisi Tuncay icin de gecerli!

- Okan Buruk ... dökülüyordu ... bilmiyorum Besiktasta durumu nasil ama milli mac"ta cok kötüydü ...

VE GENEL TAKTIK ...

Türkiyede o kadar teknisyen ve mücadeleci iyi oyuncu varki, niye böyle tek ataklik oyun sistemi kuruyor?

Ben iddia ediyorum, dogru düzgün yönetilirse Türkiye zirveye oturcak !

Ama olmuyor olmuyor olmuyor!

al"

ahmetdursun 06.09.2004 17:20

ATA ABI birde zor deme ya...

Besiktas puan cikartacak diyorum zor diyorsun...

Milli Takim Puan cikartacak diyorum gene zor ...

hmmm bence cikartacagiz yunanlarin futbolu bizimkisinden üstün degil !!!

A.D.

ahmetdursun 06.09.2004 17:21

hele bir besmele cek...

adama az sans verin ya...

aliconda 06.09.2004 17:43

Hast recht ...

... aber ich denke nicht, dass er jetzt noch eine 180 grad Wende vollführen wird!

Ich frage mich, wofür zum Beispiel die Vorbereitungsspiele waren!

Für die Katz! Unwichtige Gegner ... gegen die Mann keine neue Mannschaft formen konnte ...

Denk mal an seine 1000. Wechsel Actions ...

Lies mal das auch bitte:

<a href="redirect.jsp?url=http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=126659&tarih=01/09/2004" target="_blank">http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=126659&tarih=01/09/2004</a>

aliconda 06.09.2004 18:56

"3-5 Kisi" LOL Hadi be "Hamsi"

&gtoynanan futbol, bir oyun.
&gtes ist ein spiel.stell dir das vor.klar, einige spielen falsch andere wieder richtig.aber es ist ein spiel.
&gtes geht nicht um die nationale sicherheit.oder um unseren untergang.es ist ein spiel.keine religion.keine ideologie.
Warum werden dann nach einem FUSSBALL-SPIEL Rizespor-Fenerbahce, Fenerbahce Busse Angegriffen???

Wieso wollen dann diese ominösen "3-5" Leute ... DIE ÜBERALL ZU SEIN SCHEINEN ... nie von den "Sicherheitskräften" von Trabzon verfolgt ????

&gtkomm wieder auf den boden runter.siehst du nur noch blau gelb ? hast du im leben keine anderen aufgaben ? ziele ? wünsche ? lebst du überhaupt noch ausserhalb vorm fernseher oder pc ? geh mal auf die straße..leb bissele..
Die Leute in Trabzon sollen von ihrem Hass wieder runterkommen!
Wo bleibt denn bei dir die Eigenkritik ??
Du erinnerst mich an EUREN Ulusosoy "Sanki Magnum mi sikti!" ...

&gtwas haben sie mit dir angestellt ? bist du während einem fenerbahce spiel gezeugt worden und dein vater die erektion bei einem tor hatte oder wie ??
Willst du das, wir über deine Zeugung diskutieren?
Oder warum fängst du darüber an, wie andere gezeugt worden sein können???

&gtötme fazla..kusch gibi ucarsin sonra..
Fast so wie der Fenerbahe Bus ins Schwarze Meer, nach eurem Angriff darauf ???

Geh und veräppel jemand anderes, ihr könnt nur alles herunterspielen!

Jahr für Jahr passiert das gleiche in Trabzon!
... es wird sogar immer extremer!

kes 06.09.2004 21:55

*sogar hakan* ...

gerade er muss bejubelt werden...

06.09.2004 22:03

WEIL ER DAS NATIONALTRIKOT

TRAEGT IST ER IN DIESEM MOMENT FÜR DIE FENERBAHCE FANS UNANTASTBAR. ER WURDE GEFEIRET WIE ALLE ANDEREN AUCH NIHAT ODER TUNCAY. WARUM KOENNEN DAS NICHT AUCH ANDERE FANS WOLLEN ALLE DEN TOTALEN KRIEG MIT FENERBAHCE? WENN SIE KRIEG WOLLEN GUT BITTE? FENERBAHCE HAT KEINE ANGST DAVOR ABER MUSS DENN JEDES TABU GEBROCHEN WERDEN ES IST EINE SCHABDE WAS IN TRABZON GESCHAH UND ICH WILL WISSEN OB DU DAS TOLERIERST ODER NICHT?

ata 06.09.2004 22:22

o.T.

kocum insallah puanlarla döneriz ordan ama kendi kendimizide kandirmaya gerek yok, su oynadigimiz futbol ile puan almamiz zor gercekten.

hem ne zaman zor desem (keske dogru cikmasa) herzaman puan kaybediriyoz Besiktas ile.

kim istemezki yunanlari yenmeyi...

06.09.2004 22:22

ıch versuche seıt gestern eıne posıtıve

sache zu fınden ın der scheısse dıeın trabzon ablıef aber ıch fınde nıchts. nur sollen dıe trabzon eınes nıcht vergessen auch dıe fenerbahce fans sınd menschen und auch der geduldıgste mensch kann eınmal dıe nerven verlıeren. jetzt fınde ıch haben sıe den bogen überspannt. wo soll das enden wenn fenerbahce fans ın kadıköy ın eınem natıonalspıel alle andern spıeler dıe nıcht von fenerbahce sınd als h.. söhne bezeıchenen. ırgendwo muss doch eıne grenze seın. weı serefsız soll man denn noch seın. tut mır leıd aber das ıst nıcht zu entschuldıgen was dıese trabzon fans gemacht haben und schon seıd jahren tun. nur weıl fenerbahce meıster geworden ıst und dıe nıcht oder was soll dıeser unerklaerlıche hass den man mıt nıchts verteıdıgen kann. das sınd keıne menschen das sınd auch keıne tıere bunlara ısım bıle veremek ıstemızom bırını hakaret olur cünkü hepsı pıslık o kadar ıgrenc pıslık.

kes 06.09.2004 22:28

hmm...hakan ist ein ausnahmespieler...

er wird überalle bejubelt

was in trabzon passiert ist...finde ich einfach zum kotzen

die schönsten momente im türkischen fussball waren im ali-sami-yen...und manchmal auch in bursa...

leider ist kein grosses interesse der fans für die nationalmannschaft da...

wenn ich sehe, dass avni aker halb leer ist..kriege ich die krise...

kes 07.09.2004 11:40

istatistik greece-turkey

Tarih Yer Organizasyon Sonuç

---------- ----- ------------ -----

23.04.1948 Atina Özel 3 - 1

28.11.1948 İstanbul Özel 2 - 1

15.05.1949 Atina Akdeniz Oyunları 2 - 1

21.09.1988 İstanbul Özel 3 - 1

29.03.1989 Atina Özel 1 - 0

also keine niederlage

07.09.2004 11:42

fenerbahce ist einfach scheiße!

so plausibel ist das!;o)

07.09.2004 11:48

eger..

milli takim yarin yunanistana karsi yenerse, 2006 dünya sampiyonasina gidecektir!

1:2 alirlar...

07.09.2004 12:15

Also Zeit für die erste :)) o.T.

ohne Text

07.09.2004 12:16

Yenilmeselerde gidecekler! 0-2 o.T.

ohne Text

ahmetdursun 07.09.2004 12:30

haksiz degilsin !!! o.T.

ohne Text

07.09.2004 12:34

Ortega"da Pis kokular...

Ortega için 3.5 milyon Euro"ya el sıkışan Newell"s, yerel bir mahkemeden "Para ödemeden hallederiz" sözü alınca, anlaşmayı rafa kaldırdı..

Fenerbahçe, Ariel Ortega sorunundan bir türlü kurtulacak gibi görünmüyor. Başkan Aziz Yıldırım’ın, Arjantin’in Newell’s Old Boy kulübü yetkilileriyle bir araya gelip, 3.5 milyon Euro bonservis bedelinde anlaşmasından sonra sorun çözülecek gibi görünüyordu. Ancak, Arjantin’de yerel bir mahkemenin “Para ödemeden de hallederiz” uyarısı yapması üzerine, Old Boys, anlaşmayı rafa kaldırdı. Bu gelişme üzerine geri adım atan Arjantin ekibi, parayı ödememe kararı aldı.

Garanti vermişler
Banka teminat mektubunu göndermekten vazgeçen Old Boys kulübü, transferi askıya alırken Arjantin’den gelen haberlere göre, yerel mahkeme, Ariel Ortega olayını bir haftaya kadar çözümleyeceği konusunda garanti verdi. İki haftadan bu yana transferdeki pürüzlerin giderilmesi için bekleyen Fenerbahçe, yapılan anlaşma gereğince, alması gereken 3.5 milyon Euro’luk bonservis bedelini, 2005 Ocak ayından başlamak üzere aylık 500 bin Euro’luk dilimler halinde tahsil edecekti.

Kaynak: Fanatik

07.09.2004 12:39

hayrete düsürdün beni...

ich kann dir diesmal wirklich recht geben...

07.09.2004 12:51

schau dır deın gesıcht an du lusche o.T.

ohne Text

07.09.2004 13:12

habe ıch gesagt besıktas ıst scheısse?

oder galata ıst scheısse? wenıgstens wenn dıe natıonalmannschaft spıelt sollte man sıch zürückhalten. aber hıer gıbt es anscheınend tıere denn nıchts heılıg ıst. nıcht eınmal das natıonaltrıkot. und dıese tıere habe ıch am samstag ın trabzon gesehen und gehört.

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 20:28 Uhr.