![]() |
hehhehehheeh
Corji Buschi ist wohl der Gute ;-)
heheheheehe Er hat ja dank "KREUZZUG", die Kriege gegen "DAS" Böhzzze gewonnen! Denke nicht, dass Gott so einen gewinnen lassen würde! Wobei die anderen auch nicht gerade "das Gute" präsentieren dürften! (Saddam Hussi und die Taliban) |
basörtünün nedeni
ben fedayi 29
öncelikle saygilarimi sunar ve okuyuculari hürmetle anarim baska görüste olanlara da saygim vardir öncelikler basörtüsü bir ilahi emirdir allah kitabi mukaddeste (kuran) insanliga emretmistir ve gördügümüz gibi de milletimizin bir cogu bu emiri yerine getirmektedir . özel bacilarimiza: hic sordunuzmu neden allah basimizin örtük olmasini istior NEDEN NIICIN VE NIYE bu üc ayni mana ifade eden sorunun cevabi: ilk önce sunu ifade edmem lazimki alla c.c. kitabi mukaddeste ( kuranda) bir ictihad bir hüküm öne sergilediyi zaman kulun insanin kendi menbfati maksatlidir yasamin avantagli gecisine dir yaniye "kulum söyle yap böyle yap sunu yapma bunu yapma" dedigi zaman allahC.C , süphesiz idrak edmemiz lazimki allah bizim kendi menfaatimiz ve avantagimiz icin sergilior bu emiri ve hükümü . yaniye demekki allah bize icabinda " söyle yaparsan daha iyi olur bunu yapmassan daha iyi olur" gibisine bize seslenior. ilk önce kadinin serefi ve namusunu korumasi icindir bas örtüsü . bundan ziyadesi sudur kadin cok degerli varliktir ve bildigimize göre elmasdan dahada degerlidir misal düsününki bir insanda elmas var elmas da bir milion degerindedir soru o adam elmasi öyle bes bozuk paraymis gibisine ulu orta herkezin elleyip ve görüp elmasin güzelliginden tatmin olacagi sekilde bakimsiz bir sekilde birakirmi önemsemeden cevab tabiki birakmaz son derece titiz bir tavirla 10 sayili bir sifreyle kesenin icine koyar belkide bankaya götürür calinmamasi icin. kadinin acilmasinin neticesi ve devletin intizamina tesiri iste kadinda birnevi elmas gibidir kendi vucudi bölgelerini öyle ulu orta herkezin görüp tatmin olacagi sekilde acarsa hemen magnet gibi erkekleri ceker buda tecavuzun nedenidir. günümüzde cereyan edmis olan en büyük fitne de budur kadinin ulu orta erkekle beraber tv de görünüp sevismesidir bir cocuk dahi bunu görior ve devlette nice tecavuzler hasil olior. 2 misal isterseniz bir müzeye gidin bakin ordaki elmaslar nasil sergilenmis basta alarmli ve celik gibi bir camin icindedir, ellemenize bile izin vermezler sahibinden haric ve kamaraynan cevrili nöbet altindadir kadinda ayni muhafaza edilmesi lazim buda örtünmekle kendi vucudi bölgelerini kocasindan haric hic kimsenin gözüne ilismeden giymesi lazimdir. dar pantolon deyilde etek giymesidir bunu yaparsa ozaman kendi alllahin kendisine verilmis olan degerin anlayis icerisinde olur sonuc bir kadin eger bas örtü takip dar pantolon deyil etek giyerse ozaman kendisni korur ve degerli bir kadin oldugunu ifade eder . acizane görüsümü okudugunuz icin minnetdarim ASK IMIS HER NE VARSA ALEMDE FEDAYI29 GÖRÜSMEK |
xpancaro = berfo = bigpuma
ulen kac tane nikin var senin daha ?!
|
tavsan = elazizspor = kihak
xpancaro = berfo = bigpuma ... etc.
Das sind alles ein und die gleichen Idioten |
ben yolda ...
basi acik bir kadin gördügümde hemen tecavüz etmek istemiyorum... ich weiss ja nicht wie du so drauf bist... ich kann mich beherrschen
|
wann gibt es hier ein PUNKT??
takan taksin...
takan takmayana...takmayan takana karismasin! |
ich glaube nicht
dass es dabei nicht nur um sie geht sondern auch um uns! Wie wir damit umgehen! Ob es uns egal ist oder nicht, oder ob wir handeln, unsere Denkweise usw....schliesslich werden wir von Gott geprüft!
Ich habe ja nicht gesagt, dass die guten jede Schlacht oder Kriege gewinnen! Ich habe auch keinen Vergleich zwischen George und Saddam gezogen! Die Muslime haben mit dem Propheten auch nicht jede Schlacht gewonnen! |
Evet , aynen katiliyorum sana ! Heheh o
ohne Text
|
nejo
simdi attin ama, du und dich beherrschen:)) hadi ordan inanmam sana, ben bir kadin olarak yanimdan veya önümden sutun gibi bir kadin gectiginde ben bile bakiyorum ve sen bir erkek olarak benden beter düsünmüyecek misin???yok anam yok inanmam sana. fistik kadin gececek senin yanindan sende, efendi efendi geceksin hee, güldürme simdi beni:))) emme efendisin sen loo :))))
|
nejo
simdi attin ama, du und dich beherrschen:)) hadi ordan inanmam sana, ben bir kadin olarak yanimdan veya önümden sutun gibi bir kadin gectiginde ben bile bakiyorum ve sen bir erkek olarak benden beter düsünmüyecek misin???yok anam yok inanmam sana. fistik kadin gececek senin yanindan sende, efendi efendi geceksin hee, güldürme simdi beni:))) emme efendisin sen loo :))))
|
halloooo ben kim o killi kiro kim :=))
hahahahahaha
senin kafanda var kuzum klickkk klickkk klickkkkk aliconda gibi sende gafayi yedin :=))) |
nasil yani abigg
Tutsunun ucunu dösüyelim misali gibimi :=)))
Taka tukacilikmi var buralarda. |
LOL o.T.
ohne Text
|
Türke Durmak Yarasmaz..........
Önce surdan basliyayim Canakkalede Canlarini dislerine takan Bas Örtülü analarimiz hayatta olmasada.
Kizlari hayatta olan vardir. Merak ettigim sey simdi butün o Canaklalede savasan analarimizin kizlari Bas Örtüsünü takarak Edirneden tut Vana kadar birlesip Anit Kabiri ziyaret etmek isteseler ne gibi seyler olur. Bu ülkeyi sabah aksam Televolelerde oarasini burasini gösteren ickici kici bozuk cocuklari kurtarmamistir. Eyer Anit Kabire binlerce Bas Örtülü kadin ziyaret etse kim bilir Askerleriylen onlari yari yolda kursuna dizerler. Bu ne siddet bu ne celal hani medeniydi TC Bas Örtüsüne küfür ediyor ama Basi Kapali cocuklari daglara terörist avlamasi icin ön saflarda neden tutuyor. Türke durmak yarasmazmis ne bencil ne sacma bir düsünce TC de kahvelerde millet pischbirik oynuyarak zamanini gecirirken. Heykellere saygi duyanlar sadece is yerlerine gire biliyor. Türke durmak yakismazmis diyelim sizler yerinizde durmuyorsunuz hani ilerlemeniz nerde Teknolojiniz nerde. Bir iki avrupanin sabkasini kondomunu kafaniza takarakmi teknolojiyi elde ediyorsunuz. Yobaz yobaz dediginiz insanlar suan sizi yönetiyor bakin ulann bakin meyerse onlarin kafasi sizden daha cok calisiyormus. Heykelin karsisina dikilerek onu bunu heykele sikayet ederek medeni olunmaz. Siz hic anadoluda sogan ekmek yiyen insan gördünüzmü görmemissinizdir o insanlar neler cekiyorlar biliyormusunuz. Cizdavirt lastik ayakkabilariylan bir iki koyun besleyerek gecimini sagliyorlar. O insanlar sizi adam yerine kormu hic sizler Bati illerinde Agalik düzeniylen Devleti soyarken benim anadolu insani acliktan kivraniyor. Birde utanmadan ABD nin Israilin PEZEVENKLIGINI YAPIP Benimmmmm Anadolu kadininin BAS ÖRTÜSÜNE KÜFÜR EDERSINIZ. Türke durmak yarasmaz dogru heykel yaparak ciklet üreterek Televolelerde ahlaksizligi ona buna göstererek Türke durmak yarasmazliginizi gösteriyorsunuz. |
Kadina Verilen Haklar.
Bilindigi gibi 5 Aralik 1934 tarihi, kadinlara siyasi
haklarin verildigi iddia edilen tarihtir. Ancak kadinlara verildigi iddia edilen bu haklar, kadinlar tarafindan verilen mücadele ne-ticesinde alinan haklar olmayip, tepeden inme bir anlayisin neticesinde Mustafa Kemal tarafindan bagislanan haklardi. Dolayisiyla, Kemalistler tarafindan, Bati"nin bir çok ülkesinden önce verilmekle övünülen bu haklar, Sirin Tekeli"nin de belirttigi gibi konjonktür geregi verilen ve buna ragmen kontrollü olarak kadinlara kullandirilan -bazen de kullandirilmayan- türden haklardi. Çünkü, Kemalizm kurulusundan bu yana, tepeden inmeci, jakoben bir anlayisin tezahürü olan tek millet, tek sef, tek devlet esasina dayali, oportünist, çikarci, pragmatik despot bir anlayisi temsil eden bir sistemdi. Ve bu nedenle de muhalefete ve hatta degisik görüslere bile tahammülü olmayan bir sistem öngörmekteydi. Bu sistem, "tek kisi"nin hakim oldugu bir sistemdi. Ayrica, bu sistem ayni zamanda, bu ülke insanlarini bütünüyle sadece "tek kisi"nin belirledigi hedefe yönlendirmeyi de kendisi için asil amaç edinmisti. Yani, ülkenin bütün insanlari için bir tek hedef vardi; o da, o "tek kisi"nin belirledigi hedefti. Bu hedefin disina çikanlar ya da çikmaga yeltenenler, ülkeye ihanet suçu ile suçlanmaktan kurtulamamislardir. Bugün bile bu "tekçi" anlayis tarafindan belirlenen hedefe muhalif olan kisi ya da gruplar, ayni anlayisi temsil eden, marjinal kalmis Kemalistler tarafindan, öyle degerlendirilmiyor mu? Iste "tek kisi" tarafindan belirlenerek çerçevesi -adeta- duvarlarla örülen bu anlayis, toplumu tepeden tirnaga kadar yeniden sekillendirmek için ayni tür uygulamalara halen bugün de devam etmektedir. Kisacasi, Osmanli"nin mirasi üzerine kurulan bu yeni ülkenin, yeni yönetim seklinden, çikarilacak kanunlara, halkin giyiminden yasanti sekline hatta yeme içme seklinden, dans etme sekline kadar; bir taraftan toplumsal düsünce, diger taraftan da toplumsal yasanti sekli, bu tek"çi anlayis tarafindan sekillendirilmistir. Dolayisiyla ülkeye çesitli desiselerle hakim olan bu anlayista; Cumhuriyetin ilan edilmesine de, kadinlara siyasi haklarin verilmesine de ve hatta kimlerin hangi bölgelerde milletvekili olacagina da, tek basina karar veren hep "o" tek kisi olmustur. Ve o tek kisinin agzindan çikan bir sözle kimi insanlar ihya olmus, kimi insanlar da daragaçlarinda sallandirilmistir; ve bu tek kisinin karari ile bir gecede cumhuriyet ilanina karar verilmis, partiler kurulmus ve partiler kapatilmistir. Hatta, "tek kisi" tarafindan alinan bu gibi siyasi ka-ralarin yaninda, kisiler arasindaki iliskilere de müdahale edilerek kadinlarin dans etmeleri bile, onun emri ile olmaktaydi. Nitekim bir defasinda, "... devlet yüksek yöneticilerinin de çagrili oldugu bir baloda üniformali subaylarin dansetmediklerini gördü. Gazi, bunun nedenini sordu. Komutanlardan biri, suçun her dansa çagriyi geri çeviren kadinlarda oldugunu söyleyince Mustafa Kemal, yüksek sesle topluluga söyle seslendi: "Arkadaslar, dünyada subay üniformasi giymis bir Türk erkeginin dans önerisini geri çevirebilecek bir kadinin bulunabilecegini düsünemiyorum. Simdi emrediyorum! Hemen salona dagilin! Ileri Mars! Dans edin!" emri üzerine, herkesin dans etmeye kalkismasi da, bu "tek kisi"nin otoritesinin etkisini göstermesi bakimindan ilginç bir örnektir. Bu tür emirler sadece dans etmeyle de sinirli kalmiyordu. Nitekim, daha sonra ki dönemlerde ülkenin öncelikli tehdidi olarak ilan edilen ve "Komünizm her görüldügü yerde basi ezilmelidir" sözü mensuplari için söylenen TKP"nin (Türkiye Komiünist Partisi) kurulmasi ile ilgili ilk emir de yine Mustafa Kemal tarafindan verilmisti. Buna gerekçe olarak da, Talat Pasa"ya yazdigi mektupta da belirtildigi gibi, "gerekirse bolsevizmi de biz kurariz" seklindeki Mustafa Kemal"in konjonktürel ve pragmatik anlayisi idi!.. Mustafa Kemal bu güçlü ülkelerden yana görünme anlayisini, ülke içinde gücü/hakimiyeti tek basina ele geçirinceye ve ülke disinda ise himayesine girdigi ülkenin güçlülügü netlesinceye kadar devam ettirmistir. H. Edip Adivar"in da belirttigi gibi Mustafa Kemal, gücü ele geçirdikten sonra, emirlerine itirazsiz uyulmasini ve kendisine karsi hiçbir elestiri geti-rilmemesini açikça belirtiyordu. Nitekim, H.E. Adivar ile bir konusmasinda, "Herkes benim verdigim emri yapmalidir... Ben hiçbir elestiri, hiçbir fikir istemiyorum... Yalniz emirlerimin yerine getirilmesini..." istiyorum seklindeki sözlerinden de bu durum açikça görülüyordu. Mustafa Kemal, ölünceye kadar da, bu tavrini devam ettirmis ve iradesine -en yakin arkadaslari dahil- hiç kimseyi ortak olarak kabul etmemistir. Buna yeltenenlerin ise, maalesef politik hayatlari da, sosyal hayatlari da hüsranla sona ermistir. Kazim Karabekir, Rauf Orbay ve arkadaslari ile ünlü hatip onbasi Halide Edip Adivar"in -son dönemde de Ismet Inönü"nün- basina gelenler, Mustafa Kemal"in bu tavrinin ilginç örneklerinden sadece birkaç tanesidir. Anlasilan odur ki, Mustafa Kemal, kendi düsüncesinin disinda hiç kimsenin düsüncesine önem vermezdi. Her konuda -hemen hemen- yalniz basina karar verir ve uygulamaya koyardi. Zaman zaman, herhangi bir konu ile ilgili olarak Çankaya Köskü"ndeki "içki sofrasi"na çagirdigi kimselerden ise, konu ile ilgili görüslerini almaktan ziyade, kendisinin önceden vermis oldugu karari onlara duyurmaya yönelik olmakta idi. O dö-nemde, Mustafa Kemal"in etrafinda bulunanlar da, Mustafa Kemal"in bu "tek"ligini, her seyin kendi karari ile yapildigini ya da yasaklandigini, kendi kararlarinin aksine görüs serdetmenin hayati tehlikeyi gerektirdigini konusmalarinda, yazilarinda dile getirmekten de bir beis görmemekte idiler. Nitekim, Kiliç Ali tarafindan bu durum "Aksam" gazetesindeki bir makalede; "... Milli Kurtulus Savasini halkin degil, sadece Atatürk"ün yaptigi" ileri sürülüyordu. Bu yaziyi aktaran Zekeriya Sertel "Yaziyi okumamiz bitince Ahmet Rasim Bey gözlügünün altindan bana söyle bir bakti: -Cevap verecek misin? dedi. Sanmiyorum, dedim. Sakin ha... Yaziyi kimin yazdigi belli. Mustafa Kemal"le çatismayi göze almak gerekir. Bu da bugünkü kosullar içinde delilik olur. Yaziyi hiç okumamis gibi davran." Sertel de "Öyle yaptim" diyor. |
Ek Seyh Said kiyami
Seyh Said kiyami nedeniyle kurulan Istiklal
Mahkemeleri de emirle, hem de tek kisinin emriyle kurulmustu ve çalismalarini da bu "tek kisi"nin emriyle devam ettiriyordu. Çesitli illerde kurulan bu mahkeme-lerde, yine emirle sayisiz insan daragaçlarinda sallandirilmisti; herhalde -dili olsaydi- bunun en canli sahidi de Samanpazari sirtlari idi. Daragaçlarinda sallandirilan bu insanlarin suçlari ise, -tamaminin da- potansiyel muhalif olarak görülmeleriydi; isin üzücü tarafi da, bunlarin basinda, Milli Mücadele adi verilen Mücadeleyi baslatanlar, bulunduklari bölgelerde dis düsmani cani kani pahasina kovanlar gelmekteydi. Bunlarin arasinda, az da olsa kendilerini tehdit etmek ve göz dagi vermek için, yandasi gazeteciler de vardi. Bu gazeteciler, Istiklal Mahkemelerinin "tek kisi"nin emriyle çalistigina güzel bir örnek teskil etmektedir. "Istanbul"un belli basli gazete bas yazarlari Diyarbakir"daki Istiklal Mahkemesine gönderilmislerdi. Bunlar arasinda "Tasviri Efkâr" sahip ve basyazari Velid Ebuzziya, "Vatan" gazetesi sahip ve basyazari Ahmet Emin Yalman, ayni gazetenin yazarlarindan Ahmet Sükrü Esmer, gene bas yazarlardan Ismail Müstak ve baskalari vardi. Ahmet Emin, daha yoldayken, Adana"dan, Mustafa Kemal"e telgraf göndererek yalvarmaya baslamisti. Affedilirse, bir daha gazetecilik yapmayacagina söz veriyordu..." "Tek Kisi" gücünü ve "Tek"ligini kanitlamiscasina, bu tür yalvarmalardan sonra, gazetecilerin serbest birakilmasi, yine bu "tek kisi" tarafindan saglanmisti. |
o.T.
Sind die Worte Gottes, gerichtet an die, die es auch als solche ansehen und verstehen!
|
Enisi kiskandiriyorsun :=)))
onun gibi jintelmence konusuyorsun sendemi lazsin yoksam :=))))
su laz lardanda baya haci hoca diskocu otomatikci silahsör masör ciritci malkoc oglu cikiyorda cikiyor :=)))))))))))) |
muahhahahahahahaha
.......
|
Dur Bi Saat,time Bakim :=))
hmmmm saat 12 gecmisse görünüyor hmmm ehhhh
|
???
Ich bin im falschen Film:))))))))
|
Tavsan??
Was denn nun ist jetzt Tavsan auch der Elazi???
|
nööö
tavsan bin ich :=)))
ama elazizpor nööö das ist ein andere person joooo |
jepp bende
bugbany yi bence izliyelim daha zevkli :=))
|
Halt die Fresse
Mach dich nicht lustig über meine Religion
|
Die Christen
Die Christen werden die Barmherzigkeit Allahs hier auf erden spüren dürfen aber für wie lange????
:))) Die Christen beten Allah subhanahu wa taala nicht mit LIebe sondern mit SCHIRK AN!!!! JA ALLAH HAT EINEN NAMEN EINE EIGENSCHAFT DIE BARMHERZIG UND GÜTE BEINHALTET ABER NICHT FÜR DIE KUFFAR! |
ne yapsin gariban iki nickle kendini
destekliyor:))))))))))))) aman dikkat ette avlanmayasin:)))
|
o.T.
afferim güzel pastelledin buraya:)) sana on üzerine on:)) bide kisa özetini yazsaydin daha güzel olacakti bu sefer sana on ve yildiz da verirdim:)))
|
SCHICKSAL
Es gibt im islam nicht nur den Quran sondern auch die Überlieferungen unseren Propheten s.a.s
Unser Prophet durfte über die Zukunft seiner Umma (Gemeinschaft) mit der Erlaubnis Allah"s berichten...Davon mal abgesehen warten auf uns noch weitere Tage wo die Muslime gefoltert verfolgt unterdrückt werden, wie die Juden damals! Auch darüber hat unser Prophet berichtet!!!! Warum es kriege gibt?? :) Wollt ihr etwa ein Teil der Geschichte des Islams verheimlichen? Wie seid ihr zum heutigen Tag gelangt durch Friede Freude Eierkuchen??? Warum werden die Kriege von damals und heute als Böse gesehen, wenn ich mich nicht Irre hat auch der Ataschirk-pardon ich meine Atatürk gekämpft getötet und erobert. :) Cifte Standart? |
spielt keine rolle
auf den Inhalt kommt es an Schwester!
|
zum mindestens
hat er sich die Mühe gemacht und es vor dem Posten durchgelesen...
Falls ihr das schon bemerkt habt, tragen fast alle Rabbiner und ihre Schüler Brillen. Das kommt nicht vom Playstation spielen oder vom vielem Fern gucken. Sie lesen und lesen und lesen sie verbringen ihre Freizeit mit dem Lesen. <Mancher Ungläubige prägt sich unsinniges Gerede ein und verbreitet es, um die Menschen ohne Wissen von Gottes Weg abirren zu lassen und über Gottes Offenbarung zu spotten. Ihnen zollt entehrende und qualvolle Strafe> Sura Luqman, 6 Es treten immer mehr zum Islam über, was nützt uns dass wenn die meisten faul sind zum Lesen, damit die Kuffar an ihnen Gefallen finden beschäftigen sie sich mit den Theorien der Ungläubigen Wissenschaftler, statt der Theorie und der Praxis die uns Allah als Pflicht auferlegt hat. Unser Prophet sagte es wird in der Endzeit UNWISSENHEIT HERRSCHEN!! Es werden die Unwissenden regieren Sahih Muslim, Buch 034, Nummer 6462: `Abdullah Ibn `Amr Ibn Al-`As (ra) berichtet: Ich hörte den Gesandten Allahs, Allahs Segen und Heil auf ihm, folgendes sagen: Wahrlich, Allah nimmt das Wissen nicht hinweg, indem Er es aus dem Gedächtnis der Menschen herausreißt, sondern Er nimmt das Wissen hinweg, indem Er die Gelehrten sterben läßt; und wenn keiner von ihnen übrig bleibt, dann nehmen die Menschen unwissende Köpfe in Anspruch, welche gefragt werden und ein Urteil geben, bei dem jegliche Grundlage des Wissens fehlt. Somit werden sie selbst abirren und aber auch die Menschen in die Irre führen. |
bende birsey demedim ki
uzun sadece onu demek istedim, tamam güzel okuyup zaman harcadi bunlari bizlerle paylasmak istedi. bende birazcik kendi özetini yapsaydi daha iyi olurdu, öyle degil mi??
|
beherschen hakim olmak kendisine
insan kendisine hakim olmasi icin
bir takim egitimlerden gecmesi lazim burda nefsin emmareleri söze gelmetedir bunlarin hepsi bildigim kadariyla 7 dir ama insan oglu ne yazikki birinci mertebesinde mucahedesini sürdürür birinci mertebe icabinda namaz kilip oruc tutup ve zamanin bir kismini dinine ayiranlar icindir ondan yüksegini siz tahmin edin yinede bir kadin kendisine bakilmiyacak sekilde giymesi lazimdir erkegi bu ímtihiana sokamamsi lazimdir bir erkek kadina baktigii zaman günah islemez hemen göze carptigindandir. ama arkasina dönüp ikinci kez bakars bu onun icin günah olur. cünkü ilk bakis suur disiydi ikinci bakis ise suur altinda cereyan eddi . tabiki kadinda bu günahdan payidar olur. onun icin dinimiz her harikularde bize dogru yasami tesvik edior uymamiz gerek . |
Tek BIRA laber net!
Drehst und biegst dir alles zu recht!
Zieh deine Takunya über deine Füsse und hau sie dir nicht immer wieder auf"n Kopp ! |
Werde nicht ausfallend!
blabber blubbel nicht!
Oder ist dein Kopf unter Wasser! |
Arroganter Chaunist!
Mehr bist du nicht!
Sonst würdest du als vermeintlicher (!!!) Moslem nicht den Glauben der Christen in Frage stellen oder diese sogar als "sirk" herabsetzen! Geh in deinen Kalifatsstaat! |
Teil 3: der Koran o.T.
ohne Text
|
Das du ein faker bist ist ja wohl offensichtlich :-D
|
"ABD PEZEVENKLIGI" ???
Senin istedigin zaten Türkiye Cumhuriyetinin SUUDI ARABISTAN ... yapmak!
Canakkale de bütün KADINLAR DA MI BAS ÖRTÜLÜ MI IDI ??????? Hepsinin Fotosu mu var sende? Hadi be ordan! O heykelere TAPAN YOK !!! Öyle saptirmalarlan kimi avliyacaksin??? Sen gitmis Suudi Arabistanin Kralina tapiyorsun! Kaplan"lara tapiyorsun! Sen takunyalara tapiyorsun! Ne cabuk unutuyorsun! Sizin Neco da iki sene Iktidarda idi! O kadar saydiginiz sevdiginiz CILLER ilen! DEMOKRASI PARTISI ilen baslayan cöküsden sonra, zaten Mustafa Kemal"in politikasini hic kimse taip etmediki ! Sözde "Kemalist"ler ilen Mustafa Kemal"i ayni sayma! Mustafa Kemali simdiye kadar kullandilar! Ayni senin gibiler gibi! Bütün basarisizliklar, bütün kötülükleri Mustafa Kemal"a mal ettiniz! Kolay tabii! Gercek Mustafa Kemal"in düsüncelerini benimseyenler artik az kala yok oldugu icin. Birak artik bu bos bos konusmayi! |
Bla bla blub! Yine ayni hikayeleriniz!
Wie oft wiederholt ihr es hier noch?
Durch 1000x wiederholen wird es nicht richtiger! Und kein Mensch liest euren Mist mehr! |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 01:51 Uhr. |