![]() |
villereal spiel gegen hammerby o.T.
ohne Text
|
Cacik/Tzatziki gibi yeriz hahhahahahaha
;-)
Ach was, Hauptsache die spiele sind friedlich ... |
wer glaubt das fener weiter kommt?
ich denke
3 heimspiele 1 sieg..ein remis 1 niederlage 3 auswärtsspiele 2 niederlagen 1 untentschieden 5 punkte.. na ja im uefa cup :) |
ich mag den Typ auch nicht aber....
Besiktas Tv aciyor acsin da söyle agizbtadi ile takimimizi izleyek...
hehehe |
Allah böylelerinin belasini versin! o.T.
ohne Text
|
Bist du wahrsager ??? ama sorry
büyü müyü isleri fenerden soruluyor hahahaha
|
*hasaa* ne büyüsü bin ich ali sen? o.T.
ohne Text
|
hast doch kein canak-anteni :) o.T.
ohne Text
|
"Medyum Kessy" hehehheheeh *fg* o.T.
ohne Text
|
wie viele punkte holt fener..ali?
simdi söyle sonra bakariz..wer recht hat..
ich denke so 5 punkte |
Den Tag nicht vor dem Abend loben :)
sizin acinizdan tabii. Ben bir üst türa ciksinlar isterim!!
Zor gürünsede imkansiz degil. Besiktas gecen sene Chelsea ve Lazio takimlarinin ancak arkasinda olur diyorlardi, bir gol yüzünden cikamadik üst tura. Zor maclar ama imkansiz degil! Fenerde iyi oyuncular var ve bunu güzel oyunla birlestirirlerse olur bu is! BASARILAR!!! |
Ich denke mind. 7 Punkte! o.T.
ohne Text
|
also auch wenn die gegen athen spielen..
kann ich nicht sagen...febe yensin
einmal haß immer haß :) |
yok 6 galibiyet :) o.T.
ohne Text
|
Ben takamiyordum, giris katindan iyi
cekmiyor. Sonunda Kablolu yayin üzerinden aldim 7 kanali, LIG TVde icinde tabii :))
Mac keyfi yapiyorum her haftasonu :) |
Sei doch mal realistisch...
Fransiz takimlari disarida iyi oynamiyorlar, Sparta Pragi da yenerler bence. M.Unitedi yenmeseler bile berabere kalabilirler.
Disariyi hic saymazsak 7 eder. Eh bunlar deplasmanda armut toplamayacaklar ya :)) |
Ikinci Lig takimi Egaleo
normalda tur gecerler gencler
rijeka macina benzeyen bir karsilasma olacak...demedi demeyin :) Egal(eo) turu gecen gencler :)) |
hey evinde 7 puan?
also manu wird fener schwindillig spielen
wenn ich nur an nistelrooy denke...wenn er ein langen ball kriegt :) |
evde mac bakamam ya..langweilig o.T.
ohne Text
|
ya simdi bütün oyunculara satarlar o.T.
ohne Text
|
Besiktas gibi sürpriz yaparlar belki :)
ohne Text
|
Bende kahvede sevmiyorum, cok
sigara dumani oluyor :)
|
... o.T.
ohne Text
|
gümbür gümbür ceyrek finale
hemide söke söke
|
Y A L A N !
Tek 6alatasaray degil Türkiyeyi temsil eden!
6alatasaray gibi basarili olmasalar da Besiktas, Trabzon, Fenerbahce, Denizli, Genclerbirligi ve Gaziantep"de temsil etti! O kadar basarilisaniz ... simdi neredesiniz? Iflasin esiginde! Evet BEN kabul ediyorum 6alatasarayin basarilarini! 6alatasarayinin final macini sanki benim gibi baska Fenerbahceliler heyecanla seyretmedi mi yani? Ama sonradan abartili ve asagilici konusmalari ilen 6alatasaraylilar "keske kazanmasaydilar" durumuna getirdi! TÜRKIYE 1. Ligini KÜCÜK gördüler ve takimlari hor gördüler! Netice ortada! Anneanneler Liginde durumlari belli! Kulubün durumu belli! Fenerbahce TÜRK takimi degil diye sizler zirvaliyorsunuz! Ben ne kadar Türk oldugumu da pek iyi biliyorum. Sen aslini bilmiyorum ama ... benim aslim belli. Fenerbahce"yi ve Tarihini iyi bildigim icin, Türk bayragini gögse takmayi da gerek görmüyorum. Tarihini bilseniz siz de böyle aciklamalarin ne sacma oldugnu anlarsiniz. Ama acikca beklemiyorum öyle olmasini! Cogu 6alatsarayli kendi tarihinden hic haberdar degil! Tek bildikleri Derwall/Denizli/Terim devrinden itibaren ... NE MUTLU FENERBAHCELIYIM DIYENE NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE al" PS: Abilerim beni kizdirmiyor! Ben o 6slileri kizdiriyorum heheheheheheh !!! |
Ogün"ü nasil dövdüklerini hatirlattilar!
ohne Text
|
Aufwachen:-(
KES bist noch am schlafen,!?
Rüyadasin uyan LoL;*p MUHAHAHA ku$lar&weiterkommen! *KOTZ* |
MUHAHAHAHA
Jaykay sana GALATASARAYIN UEFA-Cup aldigi Sezonun Kasetlerini göndereyim, fenerin CL maclarindan sonra bakarsin biraz moralin düzelir:-)
|
AEK oder fener!
Ikisinide kuruculari RUM:-(
also "SCHEISSEGAL" wer von denen gewinnt! |
Magie&Fussball!
Ja Millte sizce fenerbahce Medyum KETO&Medyum Memisi transfer etse CL baslamadan önce,*p
belki bir faydasi dokunur, en so CL e katildiklarinda 6 Spiele NULL POINTS, belki simdi Medyumlarin sayesinde 1 PUAN alirlar;*p MUHAHAHAHA |
>= 1
Hehehehehehhe
... das reicht mir schon ;-) Ich hasse es, wenn ERNSTHAFT sich jemand recht weit aus dem Fenster hängt! Das hat Fenerbahce (die anderen türk. Mannschaften) früher gemacht und dann kam der Absturz! Was meinst du warum Christoph Daum so tief stapelt? Er kennt die türkische Mentalität! Unsere Mentalität war es, die dazu geführt hat, dass wir zB nicht bei der EM dabei waren! Warum hat Fenerbahce 0 Punkte bei der letzten Teilnahme (nicht) geholt? Mustafa Denizli !!!!!!!!!! Seine Einstellung war es!! Von den Möglichkeiten sehe ich natürlich mehr als nur ein Punkt! Das Hauptproblem der Mannschaft ist (ich schliesse NUR P.v.H. aus) die mangelnde (bis keine) Europa Cup Erfahrung!!! Wie wurde Galatasaray Erfolgreich? Ganz einfach, die gleiche Mannschaft hat mehrere Jahre hintereinander daran teilgenommen! Also ... ich denke, dass wir genügsam sein müssen. Es reicht wenn wir 3. werden ... :-) Wenn sich die Mannschaft schnell an die CL gewöhnt ist natürlich viel mehr möglich! al" 7 Punkte ... müssten drin sein normalerweise ;-) |
LOL
ich dachte schon ... man(n) bin ich doov ... von der mannschaft hab i" ja noch gar nix g"ört
*g* |
Sensin RUM !!!
Zirvalaman yetti artik !
Baska Fenerbahce"ye söyleyecegin birsey yokmu? "Rum" OLSA bile neren acir ??? Rum diyorsan ACIKLA BARI !!! BELGELE NIYE RUM"mus diye !!! Bizim kitabimizda Mustafa Kemal Atatürk yazar! Seninkinde suudiler vardir!!! Bos bos konusmayi icermissin ! |
Bogazinda kalacak!
Kiskancligin ve kinin tam oturacak sana!
|
Aliku$
Die voluminöse Expansion subterrarer
Agrarprodukte steht in reziproker Relation zur quantitativen Intelligenzkapazität des Produzenten;*p |
D.Ö. 7 Puan aldik ! ne cabuk unutun?
Gercekleri keyfine göre degistirmegi cok begeniyorsun!
|
*KOTZ*
Eine strukturell desintegrierte Finalität in
Relation zur Zentralisationskonstellation provoziert die eskalative Realisierung destruktiver Integrationsmotivationen durch permanent lokal aggressive Individuen der Spezies Canis!!!!!!!!!!!!! |
Klappe! DUMMBROTDASEINSFRISTER! o.T.
ohne Text
|
o.T.
Bizde UEFA&Super Cup almis ilk TÜRK Takimiyiz Alico:-)
*kiskananlarcatlasin* Bak Dünya yeniden kurulsa fener asla GALATASARAY in Avrupadki basarilarini elde edemez! Das ist EUCH bewusst! |
LOL ich sags dir schlicht und einfach!
Dein Kopf scheint dein Gehirn schon längst ausgekotzt zu haben!
Sonst würdest du nicht all diese leeren VORGEFERTIGTEN PHRASEN ANDERER ZITIEREN! |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 12:24 Uhr. |