Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Gesellschaft & Soziales (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=398)
-   -   Religion & Glauben (http://localhost/forum/showthread.php?t=4272)

18.05.2006 16:33

Hicte degil.. biur kelimedir.. ve icide

bos... sloganlarla dünya dönmüyor... hepsi bos laf bunlarin...

Ben simdiye kadar solcu kesime alt olmus kisilerden insanlik icin gercekci anlamda cözüm üreten görmedim... tüm dünya politikacilarina bak.. sol kesimli.. yani Ideolojik yapili olanlarin hic birisi basarili degil.... en azindan saglilik kadar basarisiz...

Yani solculuk sagcilik bunlar kelimedir.... önemli olan insanlik icin elde edilen basaridir.... iste buda KELIMELERE takilmakla olmuyor..... somuc cözünler ve emekler ortaya atilmadikca uygulanmadikca... isterse Resüller dünyaya akin yapsin.. kimsenin umrunda olmazzz...

Afganistanda adam Afyon ekiyor ve diyorki... ben imamim, yanlis oldugunu biliyorum, ama cocuklarim ac...

Demekki.... kelimelerle ne DIN yasanir nede karin veya beyin doyar... insan uyusur gider

18.05.2006 18:24

Eniskaya

der inhalt , deines betirages sozusagen das was du meinst hat schon vieles wahres an sich , ama acikca hosuma gitmeyen birsey var,,,

arkadaslar eger bu forumlara böyle ince konular yazacaksaniz , on konuyu bi araya sikistirip yazmayalim lütfen,,, anstatt mehrer themen miteinander verpackt darzustellen würde ich viel lieber ein einzigen auserarbeiteten tex lesen, hele hele bukadar hassas konularda,,,

Aber es mit schon gefreut zu sehen, dass sich auch andere mit diesen themen beschäftigen.

oezsu 18.05.2006 21:08

o.T.

verstehst meine Gedankensprüche immer noch nicht! ;) Na ja das habe ich auch nicht erwartet..

habe etwas anderes gemeint!

oezsu 18.05.2006 21:09

o.T.

safsataya gerek yok..

lütfen yazilarima sadece beni anlayanlar yada anlayabilenler cevap yazsin..
saygilarimla.. aklini kullanabilenlere

18.05.2006 23:19

hocan sana

dedigi seyi sakin cook eskilerde göklerden bize insan bir Kitapdan almis olmasin.ist ja immerschon ein bestseller gewesen.olabilir yani

*lach*

oezsu 18.05.2006 23:34

o.T.

göklerdeki kitap hangisiki?

cagdasturk 18.05.2006 23:42

BIZ BU FILMI SANKI DAHA ÖNCE GÖRMÜSTÜK !

Senaryolar hazirlanmis, roller bicilmis, filim gösterime girmis. Önce ufaktan ufaktan medyada irtica haberleriyle ortam biraz isitiliyor.
Sonra cumhuriyet gazetesini bombalama, ardindan danistaya hain saldiri.
Ve bildik manzaralar, türkiye laikmis laik kalacakmis, yok öbür taraftan Allahuekber sesleri.
Yaa sanki biz bu filmi daha önce izlemistik, bize yeni gösterime girdi diye yutturuyorlarmi acaba, ne dersiniz ???

19.05.2006 00:59

o.T.

göklerde kalmadi,bizlere indi.yoksa size elci gelmedi mi? :PP

ist ein bestseller,Sein LETZTES buch :P en sevdigim yazardan

bil bakalim kimden

19.05.2006 01:11

bozuk plak

gibi bu filmin yönetmenleri

lach

19.05.2006 11:01

Hoca degil ögretmen

aradaki farki cagdas insanlar bilir

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 19:13 Uhr.