![]() |
bana doktor
öyle bisey demedi und ich trage kopftuch und bin top-fit:-)
tr versucht mit 99% islamischer Bevölkerung ehe das Kopftuch loszuwerden-welch Ironie,aber das ist ein anderes Thema kalin saglicakla |
ja klar,
al-baqara suresi
|
... und
Allah möge dir vergelten was du gerade mit deiner Unterstützung dieser achso muslimischen Denkweise verdienen mögest!
Bestimmt werden es 40 Jungfrauen drüben sein, die dich erfreuen werden. Aaamiiiiiiiiiiiiiiin |
komisch komisch
ich verstehe nicht was mit euch los ist.
der eine betet weil er es möchte. die andere trägt ein kopftuch aus überzeugung. der eine trinkt weil es ihm gefällt. JEDER WIRD SELBER RECHENSCHAFT ABLEGEN. ich finde diese klugscheißerei einiger echt zum kotzen. man muss nicht beten - WER SAGT DAS man muss sich nicht bedecken - WER SAGT DAS ihr spinnt alle. ihr versteht nur das, was ihr verstehen wollt und nicht das was ihr verstehen sollt. |
Du bist eine von den
*verrückten dieser welt*
Zuschauer! Wenn du Zuschauer bist dann schau gefälligst richtig hin und nicht mit deinen propaganda brillen! Ein Rat sehe manche dinge mal von einer anderen Perspektive und nicht immer mit der TURM Perspektive! Komm mal runter und mach hier keine auf MODERN ist cool usw. Wenn du dich hier mit solchen Kommentaren nur manch mänlichen Scharm anmachen willst dann tu das bitte mit anderen Themen und nicht mit der Religion. Du kennst nicht den Islam ok. Falls du dich informieren willst dann schau nicht in den *Spiegel* oder *Focus*. Wirf mal ein Blick in den Koran und du wirst verstehen warum das so bei Gläubigen abläuft!!! Machs Gut Lala1 ... |
hmm o.T.
ohne Text
|
Genau das passiert gerade jetzt
wenn man darüber nachdenkt dann muss man zwangsweise einsehen, dass die Ayats den Nagel mit voller Wucht auf den Kopf treffen.
Gottesfurcht ist leider die Voraussetzung um die Ayats auch als Rechtleitung zu verstehen. z.B. Kopftuchdebatte oder Amerikas "Demokratisierungsversuch" des Nahen Ostens, ach die Demokratie ist ja sooo Fortschrittlich, alles andere ist ja soo Naiv. MUMPITZ...neyse Politika yapmak istemedim. Der Koran hat EUCH aufgegeben, was kann ich dann noch tun?? |
Alü hanfendi !!
Originalgüle bir söz söyliyecegim demek dedikodumu oluyor ? Dedikodu ne oldugunu pek bilmiyorsun galiba !!!
Senin yorumlarina göre yazdim onu ister cevap verirsin ister vermezsin! Benim müslümanligimi sorgulayacak kadar seviyesiz oldugunuda gösterdin bana. Kasseti bir geri sarda bir yazdiklarina bak ondan sonra kim müslümanliga daha yakin kim daha uzak anlarsin ! Selamlar coach |
kardes !?!
Arkadasin yazisin 5 cümlesini okursan anlamazsin ne yazdigini. Adam gibi okursan ona katilirsin kemalist degilsen !
|
Katiliyorum ama
TC düsmaniyim deme TC SISTEMI düsmaniyim de o zaman seni yanlis anlayanlar olmaz. TC düsmani deyince herseyine düsmansin gözüyle bakiyorlar sana mesela topragina filan ...
Bu sistem bozuk sistemdir ona düsman olmayan kim olabilir. Saglikli bir insan o bahsettigin tabelayi okuyunca tuhaf olmasi gerekiyor. Ama nerde bir kemalist rüzgarina kapilmislar sürüklenip duruyorlar! Bana o tabelö zencilere yapilan zulümü andirdi. Bir köpek kadar degerimiz olmayan ülkeye kim düsman olmaz !! Selamlar coach |
muahahhahahahahahaha
zirrrrrrrrrrrrrtttttttttttttttt erennn köyyyyyyyyy
|
Medeniyetmi?
Baskasina özenmeklen medenimi olunur?
ataniz tek basinami kurtarmis bu ülkeyi? |
ahhhhhhhhh
baya kafan calisiyor senin yaaa ahhhhh OoooOOooo
|
Sisteme Düzene?
Kisiliksiz kiravatli düzene karsiyim.
Kahrolun Agadüzeni? TC öyle bir düzenlen yönetiliyor. |
Bana ney Depremden?
Deprem olaylarinda gine kemalist sihniyeti karsimizda görüyoruz.
Carpik yapilasma deniz kumundan ev yapma dogru dürüst milleti aydinlatsalar bu fazla ölümler olmaz. Millet millet olsun bir agzini acsin türkiye deprem bölgesiyse depreme dayanikli evler nasil yapilir millete projeleriylen anlatsinlar. Heykele her türlü puschluga para varda kendi milletinin canini neden düsünmüyorsun. Millet millet olsaydi bu gibi Zügürt aga düzenine maruz kalmazdik. |
Kardes Depremde Bile?
Bu düzenin cok büyük sucu var düsmanim arkadas düsman bu düzene?
Bu düzen iyi bir düzen olsaydi millete depreme dayanikli evler nasil yapilir tv lerde ev ev dolasip bilgi verirdi. Nerdeeee nerdeeee Hülya avsar dün gece napmis devlet dayrelerinde o tartisilir alsana sistem alsana sistemin evlatlari. |
klickkk klickkk klickkkk
...
|
o.T.
welch ein qualitativ erschlagender Beitrag !
|
o.T.
Wenn es einen allmächtigen und allwissenden Gott gäbe, würde er sich nicht nur der ständigen unterlassenen Hilfeleistung schuldig machen, er wäre darüber hinaus der wissentliche, vorsätzliche Schöpfer allen Elends, einschließlich des ewigen Elends in der ewigen Verdammnis. Mit Liebe oder Güte wäre ein solches Verhalten unvereinbar. *** <a href="redirect.jsp?url=http://www.philolex.de/gott.htm" target="_blank">http://www.philolex.de/gott.htm</a> |
Der Allmächtige lässt sogar über
den sogenannten Bösen Menschen die Sonne aufgehen und lässt sie atmen, also ist er Barmherzig auch gegen solche Geschöpfe! Ich weiss nicht wie der Rest Allah anspricht,anbetet, ich aber habe mich noch nie an den "LIEBEN" Gott gewendet, ich glaube so beten die Christen!
Klärt mich bitte auf, ist denn einer der 99 Name Gottes "DER LIEBE" ??? |
Kommen wir zur Güte
Der Mensch macht Fehler, er hat nun mal seinen eigenen Willen, geschenkt durch Gott. Allein durch seinen Willen kann er entweder gut, wie z.B. unser Bundeskanzler Schrödi ein Kind adoptieren, oder schlecht handeln, z.B. Bush der alte Sack, gebt dem Mann mehr Brezel zu essen!
Auf jeden Fall hat Bush die Chance seinem Leben noch eine Wendung zu geben, das zeichnet doch Gottes Güte aus! Er bestraft doch die Menschen nicht gleich für ihre Untaten, sondern lässt ihnen sozusagen eine Lebensfrist, oder? |
Wieso lässt denn Gott den Corc
dabbelyuuh Busch das machen?
Oder Osurma bin Laden ? |
bunu sen yazdin:
"Arasira bu ülkeye ne kadar belalar gelse az diyorum"
ne kadar belalar gelse az. BUNLlAR SENIN CÜMLELERIN. Bu ülkeye bela istiyorsun. Ve en büyük belalardan bahsediyorsun. Bu ne demek??? En büyük bela ne demek?????? bunun anlamini tartismanin hic geregi yok. ya özür dilersin: yada seni ciddiye almanin anlami yok. bukadar. |
insandüsmanlagi yapanlarin kardesi
olamam.
insandüsmanlarin karsisinda kemalist olmak büyük gurur. türkiye cumhuriyetini kuran o. yoksa baskasinin somürgesi, kölesi olurdun. köle olmaktan zevk alanlardan hic hoslanmam. "Arasira bu ülkeye ne kadar belalar gelse az diyorum" bunu yazan bir kimse sucsuz insanlarin zarar görmesini savunyor demektir. Cünkü cümlede "bu ülkeye belayi" savunuyor. Kim oluyor da ülkede yasayan insanlarin belasini savunuyor??? allah korusun büyük belalardan, herkezi! gitsin derdine pancar olarak lahanaya anlatsin, bizi burda aptal yerine koymanin bedeli cok yüksek. |
insandüsmanlagi yapanlarin kardesi
olamam.
insandüsmanlarin karsisinda kemalist olmak büyük gurur. türkiye cumhuriyetini kuran o. yoksa baskasinin somürgesi, kölesi olurdun. köle olmaktan zevk alanlardan hic hoslanmam. "Arasira bu ülkeye ne kadar belalar gelse az diyorum" bunu yazan bir kimse sucsuz insanlarin zarar görmesini savunyor demektir. Cünkü cümlede "bu ülkeye belayi" savunuyor. Kim oluyor da ülkede yasayan insanlarin belasini savunuyor??? allah korusun büyük belalardan, herkezi! gitsin derdine pancar olarak lahanaya anlatsin, bizi burda aptal yerine koymanin bedeli cok yüksek. |
özenti ile ne alakasi var
teslimiyetci olmak istemedi, savasti, ülkesini kurtardi. kimseye özenmedi. devrim kavramlarin
anlami medeni toplumun öz"üydü: kudret ayirimini kim savundu neden savundu ??? arap ülkeleri nerde türkiye nerde ? bu farki göremeyen kördür, yada tarihi bilmiyordur. ikisinden biri. |
burda konu atatürk degil
burda konu atatürk degil, burdaki konu basörtü,forumu okuyon ve ona göre yazin, atatürk hakkinda konuslmasini istiyorsaniz ozaman forum acin ve bunu tartisisin, atatürk tek kendi mi kurtardi türkyeyi veya atalarimiz mi kurtardi diye!!!!
|
hey atam uyanda nesline bak... o.T.
ohne Text
|
Glaube
mal gehört zu haben, oder gelesen, dass Allah Kriege zulässt um die Gläubigen von den Ungläubigen zu trennen, zu unterscheiden, oder so ähnlich!
|
glaube net
bunlari bilmis olsaydi, bu gibi sorulari veya komentarlari yazmis olmazdi!!!!
hepinizi seviyorum:pPsirf seytana giciklik olsun diye:pP |
Nein - unbekannt, was ist das ? o.T.
ohne Text
|
yahudilerin kadina verdigi önem
TEKVİN
BAB: 19 AYET: 30-38 S: 17 Ve Lut Tsoardan çikip dagda oturdu. ve iki kizi; onunla beraberdi, çünkü Tsoarda oturmaktan korktu; ve o, ve iki kizi bir magarada oturdular. Ve büyük kizi küçügüne dedi: Babamiz kocamistir, ve bütün dünyanin yoluna göre yanimiza girmek için memlekette erkek yoktur; gel, babamiza sarap içirelim, ve babamizdan zürriyeti yasatmak için onunla yatariz. Ve o geceden babalarina sarap içirdiler; ve büyük kizi girip babasi ile yatti, ve onun yatmasini ve kalkmasin; bilmedi, Ve vaki oldu ki, ertesi gün büyük kiz küçügüne dedi: Iste, dün gece babamla yattim; bu gece de ona Sarap içirelim, ve babamizdan zürriyet yasatmak için, gir, onunla yat. Ve o gecede dahi babalarina sarap içirdiler, ve küçük kiz kalkip onunla yatti; ve onun yatmasini ve kalkmasini bilmedi. Lûtun iki kizi böylece babalarindan gebe kaldilar. NESIDELER NESIDESI BAB: 8 AYET: 1-8-10 S: 672 Keske sen bana, Anamin memelerini emmis kardes gibi olaydin! Disarida seni bulunca, Ben seni öperdim; Beni de kinamazlardi. Küçük bir kizkardesimiz var, Ve onun daha memeleri yok; Ben duvarim, memelerim de kuleler gibi. NESIDELER NESIDESI BAB: 4 AYET: 8-12 S: 669 Iki memen, sanki bir çift geyik yavrusu. Zambaklar arasinda otliyan, Ikiz ceylan yavrusu. Kaptin gönlümü, kizkardesim, yavuklum! Gözlerinin bir bakisi ile, Gerdaninin tek zinciri ile gönlümü kaptin. Okşamalarin ne güzel, kizkardesim, yavuklum! Saraptan ne kadar hostur oksamalarin, Itirinin güzel kokusu da her çesit baharattan! "Ey yavuklum, bal damlatir dudaklarin; Balla süt senin dilinin altindadir; Esvabinin kokusu da, sanki Libnan kokusu. Kizkardesim, yavuklum, kapali bir bahçedir; Kapali bir kaynaktir, mühürlenmis pinardir TEKVİN BAB: 38 AYET: 13-19 S: 39 Ve; Iste, kaynaktan sürüsünü kirmak için Timnata çikiyor, diye Tamara bildirildi. "Ve üzerinden dulluk esvabini çikardi, peçesile örtündü, ve Timnat yolu üzerinde olan Enaim kapisinda sarinip oturdu; çünkü Selanin büyüyüp kendisinin ona kari olarak verilmedigini gördü. Ve Yahuda onu görünce, kendisini kötü kadin sandi; çünkü yüzünü kapamisti. Ve yolda onun yanina inip dedi: Rica ederim, gel senin yanina gireyim; çünkü onun kendi gelini oldugunu bilmedi. Ve dedi: Yanima girmek için bana ne verirsin? "Ve dedi; Sürüden bir oglak gönderirim. Ve dedi: Onu gönderinciye kadar bir rehin verir misin? Ve dedi: Sana ne rehin vereyim? ve dedi: Kendi mühürünü ve kaytanini ve elinde olan degnegini. ona verip onun yanina girdi, ve kadin ondan gebe kaldi. |
Ek Olarak.
Yahudi bir dul kendisini tatmin icin her türlü usullere bas vurabilir. Bir kadin sebebler östererek bir hayvan ile hayvani münasebetleri ilerletirse bunda münasebetsiz bir sey yoktur. Böyle isler ve zevklere kendisine verip de sonradan evlenmeyi düsünen bir kadini bir bas haham bile alabilir."
"Harikuläde güzel bir kadin sicaktan dolayi açik giyinmis bir halde yeri silerken köyün maaruf köpeklerinden biri kapida zuhur etmis ve kadina arkadan tasallut etmis kisa bir zaman sonra da bu kadina bir rahiple evlenmek için müsaade verilmistir. Fakat para ile kendisini satan bir kadin para karsiligi müsterilere zevk vermek için bir köpekle cinsi münasebette bulunursa bu hareket baska türlü telàkki edilir " Yebamoth Talmutu - 56 a - 59 b <a href="redirect.jsp?url=http://www.sevde.de/Yahu/Yahudilik.htm " target="_blank">http://www.sevde.de/Yahu/Yahudilik.htm </a> |
Öküz Deprem?
Bir belamidir yoksam doganin bir mücizesimi?
Öküz hangi kitabta debremin bir bela olarak bildirdigini bana buraya aktar? Simdi git atanin heykelinin arka kismindaki siyah kicini bir öp sonra karsima geri dön? |
türkiyeye bela dileyen sensin
insanlara bela beddua eden SENSIN!
insandüsmanlagi yapanlarin kardesi olamam. insandüsmanlarin karsisinda kemalist olmak büyük gurur. türkiye cumhuriyetini kuran o. yoksa baskasinin somürgesi, kölesi olurdun. köle olmaktan zevk alanlardan hic hoslanmam. Git istedigin yerde köle ol. "Arasira bu ülkeye ne kadar belalar gelse az diyorum" bunu yazan bir kimse sucsuz insanlarin zarar görmesini savunyor demektir. Cünkü cümlede "bu ülkeye belayi" savunuyor. Sen kimsin de Türk halkinin basina bela gelmesini istiyorsun????? Kim oluyorsun da ülkede yasayan insanlarin belasini savunuyorsun??? allah korusun büyük belalardan, herkezi! Seni de allah beladan korusun. Baskasinin zararini savunan insafsizdir. Dinsizdir! Bir daha burada dinden bahsetme! Senin dinin yok. Baskasinin ölümüne sevinenin dini olamaz. git derdini pancar olarak lahanaya anlat! |
Bruder hast du die Bibel schon gelesen ?
...Nöö ich warte bis der Film rauskommt.
Herkes birsey yaziyor..ben de yaziim dedim.Daha ciddi de olamafim. |
alü efendi
Selamlar XXZ1,
Insan düsmanligi yapanlarin kim oldugunu söyle bakalim onu anlamadim. Dinin bir emrini bu kadar büyütüp vay vatan elden diyor vatanimizi bölüyorlar diyenler Kemalist sihniyeti degilmi ? Neyse sen gururla tasi gönlünde besledigin putu. Bana onun zarari yok, sana zarari var ama sen farkinda bile degilsin. Kemalistligi burada tüklügün bir görevi olarak gösteriyorsun. Bunu tasvif etmiyorum. Türkiyemizdeki belalari kim getirti onu acikla bakalim ! Basörtülü kizlarmi zararli bü ülkeye yoksa Kemalist partilerindeki alkol yudumlayan pis hortumcularmi ? Iyi düsün yazmadan. Rüzgara tükürmüs gibi oluyorsun. Türkiyemize en büyük zarar dindarlardan gelmiyor asil sizin sihniyete sahip olanlar Türkiyemizi bölmeye calisiyor. Kitap haline getirdiginiz Kemalistlik size göre Kuranin yerini tutuyor ama bana göre siradan bir kitaptir. Karl Marxin veya Hitlerin kitaplarida vardi halada var ö gözle bakarim ben Kemalistlige. Geri kalmislikla sucladiginiz biz müslümanlar asil sizi geri kalmis olarak görüyoruz. Cünkü bizim dinimiz evrenseldir her zaman icin gecerlidir geri kalma filan olmaz. Siz ise bundan 80 yil öncekilerine göre hayatinizi yönlendiriyorsaniz vay halinize tabiki serefizler, namussuzlar, hortumcular vs. sizin saflarinizda yetisir ! Atatürke gelince ne yapmiski o. Ona verilen görevi kim yapmazdiki? Hepimiz yapardik. O sadece Türk milletinin zaferinin baslangic noktasidir o kadar. Sonradan getirdigi hükümdarligin cilesini cekiyor simdiki Türkiye! Yani Türkiyemizi Atatürk biginin gücüyle kurtarmadi. Bir emiri yerine getirdi. Asil Türkiyemizi o zamanki MILLETE borcluyuz. Onlarda simdi begenmediginiz takkeli dedeler ve basörtülü nineler gibi inancliydilar. Ama nerde sizde o bakis acisi. Etrafi kapali bir tünnel gibi hayata bakiyorsunuz. Bir saginiza solunuza bakin. Selamlar |
iste bu:
iran"da bugün bir 15 yasinda bir kiz idam edildi.
afghanistanda aydin kesim, keske bizde bir atatürk olsaydi diye haykiriyor. pakistanda aydinlar atatürke hayran. taslime nasrin atatürke hayran. sirin ebadi atatürke hayran. iran"da putperest olmayan herkez: keske bizde bir türk ordusu olsaydi ve chomeinileri yenebilseydik diyorlar. yalniz senin gibi köle insanlar bunun aksini tasvib ederler. yazdiklarinin zerresine bile katilmiyorum! cünkü bahsetigim kisilerin hepsinle sahsen görüstum. sen git, türkiyeyi sevmiyorsan, arabistanda yasa. kimse seni zorlamiyor almanyada veya türkiyede yasamaya. |
simdi yahudi düsmanligina basladi
yeter be.
utan artik. kardeslikten konus biraz, konusacaksan. baska dine ait olanlari kötülemek günah. yahudiler bizim kardesimizdir! sus artik, sacmalama. |
yuhahahah
yahudileri nasil kardesimiz olarak görüyorsun ki, onlar kendilerini tek secilmis insan olarak görüyorlar!! sen burda kardeslikten bahsediyorsun:pP
bu hangi kitapta yaziyor, yahudiler bizim kardesimizdir :))) |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 22:53 Uhr. |