![]() |
assagidaki yazilara bakta
kimin kime atladigini görürsün..gibs mir punisher diye yalvaran ibne sen degilmisin..
ayricaaaaaaa buja niklide sensin..utanmadan kiz nikiyle giriyorsun..ben bosa travesti demiyorum sana..saat 19:23 suan..20den sonra yine travesti aylin kiligina gireceksin...köpeeeeeeeeekkk |
bettelst aber
punsiher an damit er dich poppen soll hahahah
ssstt fatih ürek naber len |
Vay ibneler hangi fa$o delikten ciktiniz
fa$o götö$lar siz iki ibneler birbirinize iyi yaki$orsunuz! Ben senin gibi fa$ist yani Nazi olsam, sizin gibi odun kafali beyinsizlere benzerdim...aramizda Allah $ükür büyük fark var!
|
laflarina dikkat et
o orsupui cocugu sensin tamammi
senin asil amacin belli..üzüm yemek degil bagciyi dövmek..bu da kisaca islam düsmanligi..serefsizlik yapma pis dinsiz seni |
evet cok var
ben ibne degilim bu bir
senin gibi islam düsmanid egilim bu iki pnushere kendimi becertirmiyorum bu üc almanlarin götüne gire gire onlardan daha cok nazi iti olmadim bu dört |
Sprichst aus eigener schwulen Erfahrung?
Bozkurtlu pu$t senide düdükleyim mi? Dein faschistischer Arsch ist das doch bestimmt gewohnt! :-))
|
Bozkurt ibne pu$tu dövcen yoksa beni?:))
ohne Text
|
yok biz
becermeye alistik..senin gibi serefsiz vatan hainlerini..bilirsin..son günlerde cok zoruna gidiyor..ama punisherin ki ufak geldiyse domal önümde o.cocugu komünist bozuntusu hadi :)
|
yok
becerecegim..ama senin gibi ibnenin hosuna gider bu kesin degilmi
|
sen bozkurtlarin ba$ nano$$izin bile :-)
ohne Text
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 10:24 Uhr. |