![]() |
Vay vay vay...
... demek Sünni komünistler ateist oluyor da Alevi komünistler ateist olmuyor.
Vay vay vay... mantiga bak... ne güzel uydurmussun! Alevi ya da Sünni komünist de nerden ciki simdi? Komünist, ateist demektir, eger dogru dürüst bir komünist isen. Ne Sünnisi ne de Alevisi var... dümbelek seni. |
Safii Kürt...
... ne zaman Alevi oldum, beni bu konuda aydinlatirmisin?
Fakat senin gibi 100.000.000.000.000.000.000.000.000.000. Safii-Kürt Türklük düsmanlari bir Alevi Türk"ün yerine gecemez. Türk düsmani seni. |
Dinci yalanci seni...
... Türkiye"deki insanlar Müslüman degil mi?
... Türkiye"de camiiler yok mu? ... günde 5 kez ezan okunmuyor mu? Sen bir yalanci, bir dincisin. Türkiye her ne kadar degisse de, sen gene de bir seyler uydurursun. Seriat bile gelse tatmin olmazsin, Taliban seriati ya da daha da beterini istersin. Onun icin senin gibileri kökten etkisiz hale getirilmeli. |
Safi Kürtler En Ilkel Toplum Ülkemizde
%70e yakini okuma yazma bilmez....daglarda magaralarda yasarlar bu safi kürtler...devlete hic bir yararlari yoktur aksine zararlari vardir...örnegin Öcalanda bir safi kürttür ve devleti 100 milyarlarca zarara ugratmistir...
Safi Kürtler orta cagda yasayan bir toplumdur...kadinlara hayvan muamelesi yaparlar...büyük sapikliklar var bu safi kürtlerde.... |
Schafi Kürtlerden
daha beter demekki sen nasil bir fasistsen oda aynen senin gibi bir birinizi yiyorsunuz.
alevilerin gercek yüzleri yavas yavas ortaya ciyor. |
Breeee Beyinsizz??
Daha sicmadan bokun hangi renkte oldugunu bilenlerdensinsen?
Benim yukarda aktardigim konunun neyi icerdigini daha anlamamissin? Senin o can dostlarin alevi dönmeleri ikide bir Dogudaki bütün olaylari Schafi Kürtlerin üzerine attiklari icin bende onlara Alevilerin ne mal oldugunu gösterdim. |
Sanki Altima Yatmis
Herseyimi biliyorsun ?
O yazdiklarini iki türlü bilebilirsin ya yakin bir kiz kardesin altima yatmis ve herseyimi bilib sana anlatmis yada :=)) Ben ilticaci deyilim allahin Yobazi............... |
belgeleriylen size sundum
apo nun ne mok oldugunu adam düpedüz Alevi?
|
Kurani inkar eden kafirler
Kuranin bazi Ayetlerini dahi inkar ediyorsunuz.
Sen kim Kuran yolunda olmak kim? Bizim oraninda bir hocasi söyle derdi :=))) Payyonda kadin oynatir gibi Aleviler Cemlerinde kadin oynatib raki iciyorlar. Siz kim Günahsiz olmak kim muhahahahahhahahaa |
asil gülünecek sensin hahahahaha
Ne Peygamber yolu sende mevcut nede Islam Gavurdan farkin yok ??? :=))
|
1. Vater, 2.
wer hat das geschrieben und woher hast du das?
|
Mezhebi Kurana dayatan KAFIRDIR
so wie du mein Freund..... du hast im Leben nichts begriffen und ein wahrer Moslam kannst du auch niemals werden, da du den Kuran deformiert hast.....
Senin Kuranin artik baska bir kitaptir.. zwar hat er den selben Namen ist aber ein anderes Buch..... nicht der von mohammed, den der hatte kein mezhep.... Su anki Hocalar zaten o Mezhep imamlarindan kat kat daha üstündürler ve sadece Kurandan bahsediyorlar... Mehzhep imamlari aynen Hiristiyandaki Papalar gibi... onlarda Hiristiyan dini deforme edip yeni bir din üretmisler.... Mezehpciler ve Papazlar Allah katinda tek olan dinin anasini bellemisler... artik insanligin iflah olamsi mucize |
Liebe ein Atatürk al 1 Milyarde von
den Sübyanci Süleynci feiglinge....
Her iki günde bir kapima para istemeye geliyorlar... kovuyorum ama admalar yüzsüz.... namussuz ve serefsiz... Trabzonda Kurna Kursu acmislardi... bazi kizlari hamile biraktilar ve bazilarinida öldürdüler... okullarindan ceset cikardai Jandarma ve sonunda kapatildi... Bu serefsizlerdir Atatürkü sizlere kötüleyenler.... ich weiss das ganz genau.... Geisteskrank sind diese Leute Geisteskrank... Kapiya her geldiklerinde Fatihanin Türkce aciklamasini soruyorum ve 40 yildir okuyorsunuztda hic bir seyanlamamissiniz... size para vermek kati Haramdir.... Cahile para verilmez...... Ama adamlar yüzsüz.... duygu sömürücülügü sonst nichts...... Durmadan anlamadiklari halde Arapca okurlar... anlasalar neyse ne... ama anlamiyorlarki..... cünkü Türkce okurlarsa dinleri elden gider, nalamya baslarlar ya ondan... O yüzden türkce okunamaz, yani yeterki anlasilmasin |
Senin kafani Sülocular isgal etmis
artik adam olmazsin daha...
Neden ben senin gibi degilim... bir düsündünmü hic... yada TR senin gibi degil.... veya diger dünya devletleri sizler gibi degil ????? Antwort...: Cahil degillerde ondan |
Sen hangi Mezhepdensin ???
ve Mezhep kitabinin adi ne ???
Yani senin Mezhep kitabin nerede satin alinabilir.... En son TR de Imam azamin Mezhep kitabinbin orijinalini Arapcadan Yasar Nuri Öztürk TR de okudu ve TV programinda acikladi.... Imami Azama göre sen sarhos etmeyecek kadar alkohol alabilirsin...... Serefe dostum..... kaldir sarap sisesini, cünkü sarhosluk sende fark edilmez, zaten normal hayattada kafayi bulmussun... Senin dinini ben red ediyorum ve sizleri Seytan diye her yerde taslamak bir Müslüman olarak en kutsal görevim |
seni dünyaya getiren ebe demisti
bu veledden adam olmaz diye.
"Su anki Hocalar zaten o Mezhep imamlarindan kat kat daha üstündürler ve sadece Kurandan bahsediyorlar... " hangi hocalar hangi kurandan bahsediyorlar? ve imam mezhepleri burda basta imam azam ebu hanife, imam safii, imam malik, imam hanbel digerlerini katmiyorum nelerden acaba bahsettiler? acaba sen deyyuz laiklikten bahsettiginden kuranin hangi ayetinde laiklik kelimesi motomot geciyorda laiklik borazanligini yapiyorsun? sana delil olarak bu bile yeter. kuranin disinda bir sistemden bahsediyorsun ve onu islama mal ediyorsun, hemde zorla,ondan sonra serefsiz adi alcak haddini bilmeyip mezhep imamlarina dil uzatiyorsun. sen bilgin ile belki imam azamin bildiklerinin b"sine ulasamazken nasil olurda onlari küfr ile itham edebiliyorsun? bunu yapman bile küfr"ün kuran kontextinde manasina bilmedigine bir delildir. "Mehzhep imamlari aynen Hiristiyandaki Papalar gibi... onlarda Hiristiyan dini deforme edip yeni bir din üretmisler.... " dini deforme edenler, cikarlari dogrultusunda konusan yada bildiklerini ancak ve ancak para karsilistiginda insanlara anlatan. bunlardan birtanesi senin öve öve bitiremedigin ynö. hic peygamber para karsiliginda insanlara vahyi anlattimi? mümkün degil. ama senin ynö gibi kabul ahbarlar böyle cikarlari icin konusurlar. "Mezehpciler ve Papazlar Allah katinda tek olan dinin anasini bellemisler... artik insanligin iflah olamsi mucize" dinin icine edenler senin gibi haddini bilmeyenlerden baskasi degil. |
Senin soyunu sopunu sikiyim diyebilirdim
Bak bende isteseydim Eniginizden cücügüneze kadar hepinizi siradan diziyim, annalarinizi bacilarinizi irin sellerinde boyugum, soysuz 7 yedi pic süaleni sikiyim diyebilirdim ama kültürüm elvermiyor. Sen lafin kötüsünü söylemissin ve iyisini söylemek bana kaliyor. SANA ACIYORUM NAMERT KERMANJI!
|
Ama saidi kurdiye iyi dayadi degil bizim
babamiz. Anan daha inim inim iniliyordur sancisindan ;-))
|
Tuncelideki Dedelerinizede
Iyi dayandi muahahahahaha
önce elini öptü sonrada kiclarina tekmeyi vurdu haydarrr haydarrr haydarrr |
Orda Ayetleri sana gösterdik
Ama hala doymuyorsun :=)=)))
Biz Kuranin Emirlerini yerine getiririz Faize karsiyiz kumara karsiyiz laik lige karsiyiz. Sizlerse Kurana yeni model araba gibi parcalar yerlestiriyorsunuz. Senin neren gercekciki hahahahahahahaha |
Birak o Alevi yalakacisini :=)))
iyi madara ediyorsun onu adam adam olsa birazcikta olsa kafasina girer :=))
|
HZ Muhammed Kuran disi ilaveler
yapmissa demek Allaha sirk kosmus anlamina gelir....
Elbet o zamanki insanlar Resüle itaat edecekti... o Ayetler bilhassa onlar icin söylenen sözlerdir..... Resule nu zamanda itaat ancak Kurandaki dini uygulamayla olur.... Süleymancilarin dinini degil...... Sizde var kafada biraz, Kurandaki dine bakmayin diyorsunuz ve sonuc olarak MEGA KAGIR oluyorsunuz... Resemen Allahin Ayetlerini kitabini yalanliyorsunuz..... HZ Muhammed zerre kadar Kuran disi ilave yapmamistir yapamazdida... cünkü her yaptigi olayi Kurandan esinlenerek yapmistir yani Kurani kendi zamanina yorumlamistir.... Sünnet ile Sünnetullahi karistirmissiniz Ihr habt Null Ahnung... Birakin HZ Muhammedi kopyalamayi... Resül kendi zamanina göre giyinip hareker eden birisiydi.. sizlerde aynen öyle yapin..... Bu gidisle Resülün Sex hayatinida uygulamaya calisirsiniz... nasil oldugunu kimse bilmez ama Siz Peygamberstellung diye bir SEX Spiel cikaririsiniz... nede olsa herseyden haberiniz var.... |
Airdem me sor o sana anlatir
Fussball Forumunun yöneticisidri kendisi.....
Sen dinde sapik oldugun gibi dogal olarakta Forum özürlülügü var... yanlis Foruma takildin..... Hem bu sekilde provizieren etmeye calisiyorsan bosuna, cünkü bizler kendimizi o kadar assagilayanlardan degiliz..... |
Ule sülo benim tunceli"de dedem yok
Tunceli"de olanlar ve bitenler, asiret reislerinin topraklarini kaybetmeleri korkusunun kavgasi idi. Ve sözüm ona o itoglu itleri yani senin degimin ile dedelerin kellelerinin ucmalari iyi idi. Tunceli günümüzde Türkiye"nin en cok üniversite mezunua sahip bir ilidir. Feodal asiret düzenini geride birakmistir. Darisi safii kürtlerin basina diyecegim ama umudum yok bu iste. Bak Atatürk öyle de yapmis olsa gelecegi gören vizyonerligini ispatlamis oldu.
|
Kumar bu gibi yasaklara bizde
karsiyiz ama adam oynamak istiyorsa yada kariya gitmek istiyorsa gitsin.... sananne..
Kaldiki Imami Azam hirbosuda ki8mdirki beeeee..... kidir... Arabin teki..... Ne demek Mezhep Kuranda yaziyor.... sizin Kuraninda her ... yaziyor zaten asmak kesmek zina hepsini yapiyorsunuz ondan sonra LAGA LUGA..... Ayip diye bir sey var..... Allaha Aliciligi Haneficiligi yada Süloculugu nasil aciklayacaksiniz... Yani Muhammed bu isi bilmiyorduda biz Süloculuk yaptik... yapin durun.... Dann braucht Ihr euch nicht zu Wundern wenn Ihr ausgestosen werdet und asl Terristen duchhs Leben geht |
Yok yaaa öylemi dersin
sizin dininizi cürüttük sifirlattk yinede kendi havanizdasiniz......
HZ Muhammed Sülo Mezhebindendi |
atatürk
selam
ya ben nereye yazicagimi bilmiyorum... ich schrib ne facharbeit in geschichte das thema leutet: Die Gründung der laizistischen Türkei durch Atatürk so dann brauch ich noch infos zu atatürks einstellung zum islam probleme durch den laizismus heute wie atatürk dafür gesorgt hat, dass religion und staat strikt getrennt sind... eigentlich brauch ich noch viiiiiel mehr aba das reich vorerst... freu mich jetzt schon p.s. bitte alles mit quellenangaben.. |
Mezhep nedir ????
Alicilik, Yalakacilik, Nurculuk Turculuk... Kemalcilik Memalcilik... ve benzeri Ideolojiler hepsi tehlikelidir ve Allaha karsi geömektir....... cani cehenneme bu ve benzeri Ideoljileri DIN DIYE INSNLARA DAYATANLARIN.....
YOK böyle bir sey dinde yok arkadas.... YOOOOOOOOOKKKKKKK YOOOOOOOOKKKKK Ben Kurani okudum... und das mehrer male senin dediklerin Imami Azazmin imami sakatin falaln filan HALT etmisler..... Biri kananinca abdest bizulur, digeri bozulmaz, digeri baskasinin adina Kabeye adam yollar digeri yollamaz, biri sarhos olmayacak kadar icki icer diger hic icmez.... Hepsi ARAp manyagi birakin su sakat Mezhepcileri... Bunlarin hic biri ne digerini görmüs ne bilgiu alisverisinde bulunmus... Oysa zamanin Hocalarinin imkanlari onlara nazaran dünyalar kadar büyük..... daha cok kaynaklari var... Kuranin Orijinal Arap kaynaklarindan alda diger mehzepcilerin kaynaklarina kadar.... Nah vardi imami azamin elinde su anki Diyanatte bulunan eserler... yoktuki.... bir cogu eserlerin varligindan bile haberdar degillerdi... Ama su an bir eser ismi duyunca atlarsin ucaga gidersein kaynagin yanina.... Ama tabi sana göre imami azam ucuyordu |
Atatürk ist Tot wir können im seinen
Namen nicht sprechen....
Staaat und Religiojn hat er aus einem einzigen Grund getrennt, damit kein Politiker seine Private Religion die er im Kopfe trägt nicht allen Menschen als ein muss vor die Fresse hält....... Einfacher gehts nicht..... Schau dir doch die Religionen an.... alles samt nur Scheisse im Kopf... von den Jude, Christen bis hin zu den Moslems... Und würdest auf irgendeinen von diesen Religion blind hören und dein existenz auf die Hände einen Hocas oder Papstes Legen...... ?????? Niemenad würde das tun... deshalb hat man ja secularismius erfunden als Schutzmechanismus vor GOTTLOSEN RELIGIONISTEN...... ODER UACH TEUFEL GENANNT.... Denk amal anndie Zeit in Europa wo die PÄPSTE.... kleine Mädchen als Hexen verbrennen liesen.... DIE HOCAS sind genau die selben ARschlöcher, was dies angeht.... die lassen dich genau so vebrennen........... Die Religionsleute sind alle fleich von A bis Z alle Teufel...... |
Mit Quelle ...
<a href="redirect.jsp?url=http://www.mkutup.gov.tr/ilkeler.html
http://turkbilim1.sitemynet.com/ataislam/dine_hizmet.htm ____ Seiten," target="_blank">http://www.mkutup.gov.tr/ilkeler.html http://turkbilim1.sitemynet.com/ataislam/dine_hizmet.htm ____ Seiten,</a> wo kurz seine Ansicht erklärt wird. Aber so genaues über seine Ansichten im Web... Hm... wird schwierig. Zumal Kritik an Atatürk immer schwer zu finden sein wird :) Ich hoffe es hilft, bisle. |
Hier auch einige Quellen als Nachtrag
<a href="redirect.jsp?url=http://www.ataturk.net
" target="_blank">http://www.ataturk.net </a> <a href="redirect.jsp?url=http://www.ataturk.net/ilkeler/?sayfa=ailaiklik" target="_blank">http://www.ataturk.net/ilkeler/?sayfa=ailaiklik</a> |
Zulümdur A dan Z ye zulümdür
yok böyle Sünnet münnet olayi dinde... hatta erkeklerdede yoktur... Kuranla alakali degil, ama kültürle alakali.....
Dünyadaki insanlar kültür ile Allahi birbirine karistirmislar...... Bak iste kadinlarin hali... bir serde din adina sünnet edilirler, diger yerde din adina taslanip katledilirler.... BU KANUNLARIDA ERKEKLER KOYMUSTUR.... yani erkekgin egemen oldugu dünyada kadin her zaman 2 inci sinif vatandas muamelesi görecektir... |
Allah bir sey vermez ama sistemi verir
Burada Kemalist kelimesini kullanip din felsefsi yapiyorsun Berrin hanim, oysa sen bir Alim yada cok tecrübeli birine benzemiyorsun..... kaldiki kaynaksiz konusuyorsun.....
Din nedir ???? din nerede yazar ve insana ne veriri kimi tanitir..... Atatürk ve arkadaslari Islam dininde neyi engellediler.... neyi dinden cikarttilar yada ilave ettiler.... Kuran apacik ortada, oku anla ve hayatina uygula.... engelleyenmi var.... Yanlis anlamada, ama ben sizleri hep yeni nesil, biraz Ideoloji kurbani olmus gencler olarak görüyorum....... Cünkü varliginizin nedeni idrak edememissiniz, yani ne icin dünyada varsiniz, yada devlet, din medeniyet gibi kavramlari karman corman sekilde algilamaktasiniz, yani eksikler cok. Kurandaki din evrenseldir, devlet ile uzaktan, yani sekunder anlamda baglantilidir.... 1.) Bilki, devleti olmayanin Hürriyeti olmaz, 2.) Hürriyeti olmayanin dini olmaz Eger kemal kelimesi seni rahatsiz ediyorsa, sil at beyninden ve huzura kavus... bu nefret kin kan kusmak niye...... Senin annen babanin Türk olmasinimi sagladigi icin düsmanlik besliyorsun..... Hic tarihta okumadinmi, Atatürk tek basina degil.... tüm Türkiye halkini yanina alarak mücadele baslatti...... Sen su an TR halkina hakarette bulunuyorsun.... Daha gensin vaz gec bu yanlis ve deforme fikirlerden |
Türk oldugu icin Arapca konusuyordu dimi
ohne Text
|
.....
En güzel zaman yasadigin zaman, simdiki zaman!
Kemal olmasaydi baska birisi olurdu hemde yine BATILI! hayirli sohbetler |
Ülen bigpuma! kocum kac nickin var senin
günlük nick cikariyosun helal olsun!!
|
Wir haben hier 2 Experten,die genau
zu deinem Thema viel zu sagen haben:
1. Pigpuma(pancaro, Fujitsu,zazakisie,lokum) 2. Eniskaya Du kannst Beiträge dieser Verfasser Lesen und in deiner Arbeit ihnen Verweisen :-) |
haha..pardon lokum sendin yaw! :-) o.T.
ohne Text
|
nerden biliyorsun ben oldugumu?
beynin okadar calisiyor senin?
o sapik Elazigspor Kiyak falan filan nicklerlen giren sapik? |
Senin peygamberin yasar nuri
o ne derse sen ona taparsin?
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 10:38 Uhr. |