![]() |
tja....;))))
das sind erstens deine fans und deine meinung, was du hier präsentierst...;*P da brauchst du dich nicht über das wahrscheinlich erwartete resultat nicht zu wundern...;))) bu bleibst eben rot ;)))
*besser als grün hinter die ohren zu sein* löly ;))) |
nedenini sormicam ;)
cünkü verecek cevabin yok biliyorum, üstüne gelmim mrs dudakcim ;)
|
SHEIRMAINE flüstert: ya cekemiyorum...
seni ondan ben yaptim rot, och olsun iste :)
|
Kus gibiyim vallah ben...
Servus lieber des
""Für mich ist Jungfrau ... eline erkek eli deymemis kizdir"" Ok, das ist die Erklärung. ""eee öyle biriside olmadigina göre ;))"" Das ist keine Erklärung mehr... ""olsada, ki imkansiz gibi bisey, o kizda bize rastgelmez ;)"" Und das ist mein "Beweis", dass du doch so eine willst. Hehehe Liebe, nette Grüße von mir nur für dich... |
dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlar
forumda da rot yapiyolar hemen lol :)
na ladys, hat meine antwort euch nicht gefallen hehe ;) |
desme yarami lol. ama haklisin hehe o.T.
ohne Text
|
nedenini sorsanda cevap alamazsin..
cevabim var aslinda ama, bir laf vardir : *sukunet altindir* diye, o yüzden sessizligi tercih ediyorum ;)
umarim bundan sonra benim verecegim cevaplarimi kendimin vermesini beklersin, her insan farkli ve cesit cesit düsünür... sabirli olmak en büyük eldeki alternatiflerden biri olsa gerek.. saygilarimla sheirmaine ;) |
en kolay yolu secmissin,
böyle bi durumda ama en akillisi bu, deyimlerin sözlerin arkasina saklanmak,
cevap alamiyorum cünkü alacak bisey yokki ;) |
sacmalama...:*PP
seni kirmizi degil mor yapardim ben löly ;)))
|
o cevabi sen hakkediyormusun ;*PP
saklanmam icin bir vukat göremiyorum...buyur meydana, kimseden korkmama veya saklanmama ihtiyac duymuyorum...ve cevabimi her kimse hakketmeli o kadar... bu konu hakkinda da baska bir yorum yapmak istemiyorum ;)
iyi aksamlar :*P |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 06:22 Uhr. |