![]() |
oruc tutmak
mideye zarar degildir, binevi mideyi temizlemektir...
|
Arap kültürü ile..
senin alakan ne?!
isin araplarla degil, isin Islamiyet ile olsun.. senin begendigin araplar.. o yüce saydigimiz Kuran-i Kerimi yerlerde gezdiriyor... simdi kimi savunuyorsun iyi düsün! |
islamiyet irkciligi bize önermiyor! tama
mmi.. sende irkciligi atesliyenlerle bir olacaksan o senin bilecegin!
islamda irkciligin yeri yok! ve irkindan dolayi kin besleyenleri Allah bildigi gibi yapsin! size baska ne diyeyim? |
gebelik ve cocuk emzirmek..
Gebe olan ya da cocugunu emzirme durumunda olan kadinlar, gerek kendileri gerekse cocuklariyla ilgili bir zarar görme ihtimali söz konusu oldugunda, oruc tutmama noktasindaki ruhsata dahildirler ve daha sonra müsaid olduklarinda kaza ederler.
ilmihallerdende okuyabiliriz. namaz konusu cok farkli degil, ama kilmak lazim.. herkes kendi sagligi el verdigi sekilde kilabilir. camiye girmesi güzel olmayan bazi durumlar vardir. buna hamileligin dahil oldugunu bir yerde okudugumu hatirlamiyorum. ama hocaya sorabilirsin. bilmemek hata degil, sormamak hata ;O) esen kal! |
ben irkiciligi savunmuyorumki..
ben burda TÜRKLÜGÜDE SAVUNMUYORUM!!!
türk , arap, alman hepsi bu dünyalik kimlikler.. asil ben sana ne diyeyim?? |
o zaman bos bos konusma!
ben irkcilik yapanlara irkciligin islamda yeri olmadigini anlatayim.. sen bir yerlerden isi baska yöne sapitmaya calis.. güzel yani..
nasil anlasilacaksa senin yaptigin? |
Schade ...
... ich kann leider kein Türkisch. Danke für eure Antworten!
Gruß Azra |
wenns ein risiko eines nachteiles für di
ch und/oder das kind da ist.. dann musst du nicht. kannst später kaza machen ((nachfasten)).
und in die moschee kann man nur bei bestimmten sachen nicht rein. ich hab nirgends gelesen, dass schwangerschaft dazu gehört.. müßte man mal einen hoca fragen. |
Danke schön! owt o.T.
ohne Text
|
ABER KLAAAARRRRRRRRR
Iabdet etmek icin dünyada Zerre kadar engel yoktur....
Ne yani SALAK HOCANIN birisimi yine bir seyler söyledi.... Yaaa biraz aklinizi calistirin... ve tekrar ediyorum.. AKLA MANTIGA EVREN SIGMAYAN HIS BIR SEY KURANDA YASAKLANMAMISTIR VE YOKTURDA |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 05:14 Uhr. |