![]() |
mac bakamadik malesef
ama acayip cok sevindim
insallah ispanya gelir finale,,,rövansi aliriz ozaman |
bende o.T.
ohne Text
|
Yurdumspor - Fenerbahce Mac Resimleri
her gün hep dört"er tane resim ekliyecegim ziyaret defterime...
isteyen bakabilir [copyright] ? scheiss drauf ,,cekin kopye :) not. zevkli macti.. ama bu sefer cok stressliydi.. cok fanatik taraftarlar vardi.. futbolcularimizin birkac kere canini kurtarmaya mecbur kaldim :)..hele nobre ve luciano nun... ne ter akittim beee..oyuncular/security bile tsk etti bana :)) evet en fanatik taraftarlar bizde var..bunu bugünden itibaren bende kabul ediyorum :)) Serkan Murat Hacioglu Önder Servet Selcuk Deniz Van Hooijdonk Tuncay 2x Kemal herkezin imzasini almisimdir :) tüm takimininda elini sIkmI$ImdIr :)) hat sich voll gelohnt hele skor 1:6 ! :) sadece forma kapamadim.. ama arkadas kapti ya sag olsun :))) mac da en iyi not alan bence Servet ve Aurelio yoydu freu mich schon auf den fc köln hoscakalin gencFB |
Bleibt auch nur beim Hoffen ;P o.T.
ohne Text
|
Trabzonspor"un rakibi Skonto Riga!
Futbolda, Avrupa Şampiyonlar Ligi 1. ön eleme turu rövanş maçında Letonya"nın Skonto Riga takımı, deplasmanda Galler"in FC Rhyl takımını 3-1 yendi.. Letonta temsilcisi Rhyl"i kendi evinde 4-0 yenmişti.
Letonya"da oynanan ilk karşılaşmada da rakibini 4-0 yenen Skonto Riga tur atladı ve Trabzonspor"un 2. ön eleme turundaki rakibi oldu. Trabzonspor ile Skonto Riga arasındaki Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçı, 28 Temmuz Çarşamba günü Letonya"da yapılacak. |
Wiedermal die Letten ;) o.T.
ohne Text
|
intikam feci olacak o.T.
ohne Text
|
kimin? :) o.T.
ohne Text
|
yenilen biz dik,,intikam türklerin hakki
ozaman :)
|
Vertrauen ist gut, Kontrolle ist besser!
Trabzon muss das Spiel erst nehmen, wenn sie weiterkommen wollen.
Aber so wie ich die kenne, schaffen die das! |
damali
damali forma mesela hirvatistanin formalari varya o sekilde oluyor
anladin umarim :) |
hayret ya
bizim takimlar neden almadi bu adami ? hele hele Besiktas, taraftar böyle birini istiyor oysa. gide gide yunanistana gitmis Rivaldo gibi adam
|
Adam yaklasik bir yildir oynamiyor.
Her gittigi yerde yarim birakiyor, Barcelona haric. Bunlari göz önünde bulundurarak istememislerdir herhalde.
|
Ach soo :) Ok, ben cubukludan yanayim :)
ohne Text
|
ACH QUATSCG!!!
das ist ein Brasilianer... der hat sowas im Blut genau wie wir Türken auch :)
Der kann auch nach Zehn Jahren pause hammer gut spielen vorausgesetzt er wäre jünger :) demek istedigim bizim Salak takimlar almadi und die werden es bereuen, spätestens dann wenn sie gegen piräus spielen werden :)) Ich denke schon dass Rivaldo sich in der Türkei wohl gefühlt hätte vorallem wo doch da jede menge BRasilianische fußballer sind. naja was soll man machen??? AAAAH VAAAHlar daha gelicek glaub mir!!! |
ICH GLAUBE AUCH...
aber hoffentlich nicht, diese schweine haben ja halb leverkusen auf dem feld... sowas hasse ich!!!
So feige die Mannschaft, die manger usw. alles schweine!!!! wenn bayern die Stars anderer Mannschaften kauft ist das normal und ok aber bei schalke usw. riesen tohuwabohu echt zum kotzen sowas!!! |
.....
JUHUUUUUUUU
|
GS vs. xy ostrawa(weiss nit wie man schr
schreibt...
ich fand das spiel nicht gerade ganz toll von GS aber man sieht dass sie sich auch nicht viel bemüht haben. einer der sehr guten war im spiel wieder mal hasan sas, hakan ünsal, hakan sükür und arif. von conssesau (yanlis yazdim galiba) bin ich im moment nicht ganz überzeut dass er viel talent hat. was sabri angeht bin ich immernoch der meinung dass er einfach nicht in die mannschaft passt.ibrahim; da könnte was werden er macht dafür die anzeichen. ergün wie immer, disziplinpaket, da fehlt immer noch ein richtiger nummer 10, der in der mitte die bälle verteilt und die angriffsrichtung festlegt... |
was ? o.T.
ohne Text
|
hmm
also concecao braucht noch was zeit bis er genau in das system gefunden hat, er traut sich auch noch viel zu wenig...sabri passt perfekt in das team, er braucht nur mehr freiheiten (siehe c.ronaldo)...hakan macht immer ein gutes spiel es sei denn er wird gut gefüttert mit flanken...ergün hat eine extrem gute ballabschirmung und flankt sehr gute bälle auf hakan...nur arif ist für mich eine immer schwankende person, würde ümit bevorzugen...
nun ja und was die nummer 10 angeht wird meine zuversicht immer kleiner je mehr tage vergehen...aber die hoffnung stirbt wie bekannt zuletzt... |
... Fenerbahceli BJK John Carew"yu sakat
ladi...
---------------- Carew göze geldi Eski Fenerli Mirkoviç"in darbesiyle sağ ayak başparmağı ezilen Carew ambulansla terkettiği stada, tedavisi bittikten sonra taksiyle döndü. Beşiktaş"ın yeni yıldızı Carew"e nazar değdi. ---------------- Simdi bizim Alex"i eski BJK"lilerden korumamiz lazim hehhehehhehe ;-) Yoksa BJK - nasil Transferde bizi gectiyse - simdi sakatlamadada bize bir darbe vurur. al" ;-) |
LOL
Ahmet Dursun gün sayiyor:
;-) "1-2-3 Viele" !!!!!!!!!!!!! Checkt"s des net ;-) Hehehheheeheheheheehehe al" ;-) |
"Cimbom"da şok aday!.. "
* * * * * * *
Cimbom"da şok aday!.. Hagi krizi yaşayan Galatasaray"da yeni hoca adayı gündeme bomba gibi düştü: Mustafa Denizli... * * * * * * * Muztava Denislee :-D Sampuan yap buzu LOL Iyi iyi ... hehehehhehehehehheehe Begendim :-D al" <a href="redirect.jsp?url=http://www.milliyet.com.tr/2004/07/22/son/sonspo05.html" target="_blank">http://www.milliyet.com.tr/2004/07/22/son/sonspo05.html</a> |
En iyi Basketbolcular niye Fenerbahceli?
;-)
* * * "Mehmet Okur: Fanatik Fenerbahçeliyim!.. " * * * Ibrahim Kutluay zaten en fanatigi ;-) Niye Cincon"lu olmuyorlar be ;-) hehhehehe <a href="redirect.jsp?url=http://www.milliyet.com.tr/2004/07/22/son/sonspo17.html" target="_blank">http://www.milliyet.com.tr/2004/07/22/son/sonspo17.html</a> |
Ist nicht schlimm,
die Dich bestimmt auch nicht!!!
|
Reha Muhtar:
* * * * * * * * * * * *
Kaynak: Sabah Gazetesi / 17.07.2004 / Reha Muhtar Senin müthiş hakemliğini sabırsızlıkla bekliyorum Cem Papila.. Merkez Hakem Kurulu, 2004- 2005 sezonunda görev yapacak hakemleri belirledi.. 30 seçkin hakemimiz görev yapacak yeni sezonda.. Bu sene 3 büyük kulüp de iyi transferler yaptı.. Dünyanın en ünlü futbolcularını kadrolarına kattı.. Carew de, Alex de, Conceçiao da dünyaca ünlü futbolcular.. Türkiye liglerinin çıtasını dünya futbolunun zirvesine taşıma amacında 3 büyükler.. Trabzonspor"da kalan dünya çapındaki futbolcularımız Gökdeniz ve Fatih Tekke"yi de katarsanız Trabzonspor da aynı rotada.. Şimdi böylesine güzel bir ligde benim beklentim hak edenin şampiyonluğa ulaşacağı, bir ligin oynanmasına, 30 hakemimizin de verecekleri doğru, adil kararlarla en yüksek katkıyı yapmaları.. Hak eden kazansın.. Herkese şimdiden başarılar.. Ama bunun ötesinde benim sabırsızlıkla beklediğim bir başka kişi daha var.. Geçen sezonun en müthiş(!) hakemi Cem Papila"yı gerçekten sabırsızlıkla bekliyorum ben.. Futboldan taviz vermeyen müthiş hakemliğinde göstereceği kırmızı kartları, gerekirse yarıda keseceği maçları, belki de geçen yılı kıracak kırmızı kart rekorlarını.. Eminim o da huzurlu ve mutlu, görevini layıkıyla yapmış insanların huzuru içinde hazırlanmıştır yeni sezona.. Ve eminim yine her maçını müthiş yönetecektir.. Ey Cem Papila.. Bilemezsin ne kadar dikkatli izleyeceğim o müthiş hakemliğini.. Sadece bu sezon değil.. Ahrete kadar izleyeceğim seni.. Bizim sevgili İhsan Kalkavan 10 metrelik yelkenlisiyle okyanuslara açıldı, dünya turuna çıktı.. O tura çıkarken bana, "Herkes bu kadar zengin adam 10 metrelik tekneyle mi dünya turuna çıkar" diye soruyor. Oysa ben lüksten şatafattan nefsimi kontrol edebileceğimi kendime gösterebilmek için bu zorlu uğraşı seçtim" dedi.. Galiba seninle de bir ödül töreninde karşılaşmışlar Cem Papila.. Allah"a yakın adamdır bizim sevgili İhsan Kalkavan.. Sana da ahretten falan bahsetmiş galiba.. Tam hatırlamıyorum.. Herhalde sen hatırlıyorsundur.. Neyse ben, sadece Reha Muhtar olarak, Beşiktaş yöneticisi olarak değil, gazeteci, yazar, televizyoncu, hani haksızlık yapanların peşindeki Reha Muhtar olarak seni büyük bir dikkatle ve keyifle izleyeceğim Cem Papila.. Dertlerimi zincir yaptım.. Birbirine ekliyorum.. Seni bekliyorum Cem Papila.. Seni bekliyorum.. * * * * * * * * * * * * Simdi bu adam ne demeli ? Galatasarayli Fatih Altaylidan sonra, Besiktasli Reha Muhtar izleyecegiz bu sezon galiba! "Anchorman" al" |
Bosu bosuna ögrenme isimlerini ...
... siz dünyada Kulüp olarak TEK (!!!) "Avrupa Sampiyonu" sunuz ...
Size zaten tek Rael Midrad veya Macsehtner Uetind (yanlis yazdim galiba) gibi Kulpler laikdir ... muhahahhahahhahahhahahahhhahahahhahhahaha al" ;) |
IHR HABT DOCH KEINE AHNUNG !!!!
Deutscher Meister wird der
SC FREIBURG !!!!!! ;-) |
Wer nicht schlüpft ...
ist noch im Ei
hehehheehehhehehe ... Wer dir nicht die Zunge raus streckt: => "CINCONLU OLSUN" muahahhahhahahhhahhaahhahahhaa |
:-P
... niemals werde ich Cncicomplumbulu ;-)
LOL Sonst müsste ich ja solche tolen Verse wie: "Rerreraaaaa rüüürüüürüüüü(lps ... sorry)" "Gassaray Gazsaray cinconcum" singen muahhahhaahahaahha |
kanarienVÖGEL = Höhenflug
Wie ich das liebe, Hammer... *hahahahahahah*
|
Sinn??? o.T.
ohne Text
|
SPRING
über dein Schatten hehehhehehhehe
Naber "Kessi" :-D Wie schätzt du REALISTISCH die Chancen von euch ein ??? die TS"ler sagen: TS = 100% Meister die BJK"ler sagen: "beste" Transfers BJK=100% Meister Was sagt ihr ??? al" |
adam ilk kez dogru düzgün bir...
...takimin basina gecer o zaman...
ahhh pardon, BÜYÜK sampiyonlar ligi sampiyon takimin basindaydi zamaninda degil mi? hahahahahahaha |
göremiyorsun galiba ?
ehrlich die spielen euch auf jahre hinaus in grund und boden
so wie es immer war und es immer sein wird Kanarya"dan sen ne anlarsin :) |
Die haben eine Fußballmannschaft??
*lach*
|
"Kanaryalar" lieben "Rereraa CinConBom"
hehehhehehehhehehhehehhehe
Wir haben sogar einen Jahrestag :-D an dem wir unsere Liebe zu euch feiern muhahahahhahhahahhaha "ALTI KASIM Cincon Dostluk bayrami" hehehhehehehhehehhehehhehehe ;-) PS: "Kanaryalar" deswechen ... da du cinjom bist wirst es ja net wissen wollen/können ... deswegen, weil unsere Farben so schön bunt sind wie bei den Kanarienvögel ;-) ... pps: dabei sind wir auch nicht zu verachten muahhahahahhahahahahahhahahhahahah LOL ;-) |
Insallah !!! Ich drück euch die DAUMen
hehehhehehhehehehehehhehehehhehehe
Ich habe gefeiert als der Muzkafa Deniseli weg ist!!! Hab ihn noch nie leiden können! Aber ich denke nicht, dass er nicht noch weiter absteigen will ... von Vestel Manisa (Geld!!!) zu Iflassaray hehehhehehhehheh ;-) al" [ PS: Hauptschuldiger für die blamable Vorstellung war eben dieser MD!!! ... und bei der Meisterschaft, hat er praktisch alles gemacht, dass wir nicht Meister werden! (SO EIN VERSAGER LOL !!!) Elinde hic birsey gelmiyor !!! ] |
Sinn...
bild für euch FATIH ÜREK ...
... muss ich immer dran denken LOL Dabei habe ich nur ein Bild von dem gesehen LOL Bence onu BASIN SÖZCÜSÜ yapin muhahhahahhaha LOL al" |
Skonto Riga - Rabatt Trabson Sipor
... tja heheehhehehehhe
Wenn ich gemein bin, müsste ich ja Riga die Daumen drücken hehehhehhehehehheheheheheh 1. Dann kommt dieses Jahr keine türk. (FUSSBALL!!!) Mannschaft weiter als Fenerbahce *g* 2. Die verlieren KOHLE !!! (eigtl. nehmen sie keine ein!) 3. Gökdeniz wird denen finaziell zur Last! (hehhehehehehhee) Andersrum: 1. Tirabson holt für die TÜRKISCHE LIGA Punkte Aber ganz offen und ehrlich ... ... mir ists wurscht ... von mir aus kannn S.R. weiterkommen oder TSK ... warum sollts mich auch interessieren! Aber sollte Trabzon ausscheiden, werde ich türlich breitest (wegen Grund 3) mir einen abgrinsen hehehehhehehehehhee al" |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 04:32 Uhr. |